Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astoria [DEDYK]

Astoria

Ankieta - serwer MT2.  

666 użytkowników zagłosowało

1. 1. Start od nowa bez bugów? Czas do godziny 15:00.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 914
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie nie lepiej sprawdzić tych 30 graczy co wbili 190/200 jak na bugu jechali cofnąć im poziom albo dać bana, po co odrazu robić '' reset postaci''

przez to dużo i to bardzo tracita graczy, bo 70% nie expiło na bugu i stracili cały dzień i nocke zęby drapnąć ulepszacze i zrobić eq wbic 180,

nie mówię tylko o sobie tylko o innych graczach, a teraz mają to wszystko stracić przez tych 10% graczy co sprawidliwie nie grali tylko na bugu expili.

administracja# zastanówcie się na prawdę czy warto robić ten reset, najlepszym sposobem będzie sprawdzić tych 20/50 Graczy z wysokim poziomem, macie zgrany team to wam zajmie pare godzin

ale to jest lepsze rozwiązanie niż ten głupi reset

chyba 2 zrobiliście na początku reset ludzie wam wybaczyli to wiadomo że start, ale 3 razem lodzie wam mogą nie wybaczyć i stracicie przez tą głupotę dużo graczy.

to co spam, za reset są to są gracze którzy nie wbili 100 poziomu i chcą reset, albo chcą zniszczyć serwer i wgl nie grali na serwerze.

pozdrawiam.maso

andmo3.png
Moj Fanpage 

Opublikowano

dobra ogarnij się powiedz nam jaki lv wbiłeś pewnie nie wbiłeś 100 Poziomu , albo nie grałeś na serwerze to dlatego jesteś za resetem człowieku ogarnij się i ciśnij kolana

jak zrobią reset zobaczysz ile graczy stracą, widzę ze jesteś hejtem i chcesz żeby upadł serwer

Tak, odkąd pojawiła się prezka siedzę i czekam na normalny start bez lagów bugów i innych problemów, ale tak, ja chcę żeby serwer upadł. Myślisz że po resecie nic nie stracę? Tak jak każdy siedziałem w chuj na tych metkach żeby wydropić sobie eq.

Owszem, część może odejdzie, ale jak zobaczą że start od nowa to przyjdą nowi, głodni na topkę... pomyśl.

Opublikowano

dobra ogarnij się powiedz nam jaki lv wbiłeś pewnie nie wbiłeś 100 Poziomu , albo nie grałeś na serwerze to dlatego jesteś za resetem człowieku ogarnij się i ciśnij kolana

jak zrobią reset zobaczysz ile graczy stracą, widzę ze jesteś hejtem i chcesz żeby upadł serwer

Ja mam 134lv .2lv wbite na metku którego ubiłem nie bugowałem nic taki po porstu jest exp ustawiony za metka..

Eq mi nie szkoda bo mogę zrobić takie samo w bardzo krótkim czasie mam cesarskie ostrze +9 bony perfect , bizuteria takze perfect na 115lv +...

Mimo tego wole grać bez bugów , i zwróćcie uwagę kurwa mać ze to nie gracz buguje exp'a za metki tylko taki był ustawiony exp za metka , takze tych co wypowiadają się na temat tego bugu nie mając pojecia o nim nie rozumiem w ogole i jeszcze lajki za to dostają...

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

A Ci nadal czekają na wyniki ankiety? xD

Co po ankiecie na którą głosowały multi-konta? Niech sami zadecydują a nie kierują się nieważnymi ankietami.

Opublikowano

Co po ankiecie na którą głosowały multi-konta? Niech sami zadecydują a nie kierują się nieważnymi ankietami.

No właśnie wiem :D Widać że wszyscy głosujący w ankiecie to parasolki xD

jp8p35.png
Opublikowano

Ja uważam tak. Restart postaci i od nowa wszystko.

Czemu?

Ma być niby cofnięcie lvl z 200 do 180- dla tych co na bugu ekspili.

20 lvl chcecie cofnąć? To jeżeli ktoś wbił na bugu 40 lvl i to tak jest do przodu 20.

Jaka jest sprawiedliwość ? Żadna.

Wg. zachowanie GM wczoraj było beznadziejne.

Jeżeli zauważyli, że jest bug z ekspem na metkach powinni od razu wyłączyć serwer . Zrobić cofkę o 10 minut i naprawić bugi.

Dla mnie jest karygodnym zachowanie to, że nikt nie patrzy na ludzi, którzy ekspili normalnie - bez bugów.

Wcześniej broniłam tego serwera, teraz mam duże wątpliwości co do tego.

Opublikowano

Ta ankieta to fake, ludzie zakładają multi-konta aby oddać głos. Niech admin lepiej popatrzy tutaj na wypowiedzi w temacie, bo większość chce tego resa. Ale niech administracja zdecyduje, a nie gracze.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Ta ankieta to fake, ludzie zakładają multi-konta aby oddać głos. Niech admin lepiej popatrzy tutaj na wypowiedzi w temacie, bo większość chce tego resa. Ale niech administracja zdecyduje, a nie gracze.

Dokładnie.

Co wam się stanie, jak będzie reset? To co osiągneliście to jest kwestia paru godzin, nadrobicie... a lepiej grać bez żadnych bugów/błędów/cofek itp od zera, by każdy jednak miał równe szanse bo na serwerze zdarzały się sytuacje o ile mnie słuch nie myli, że jedni sobie grali, a drudzy nie bo wejść się przez ataki nie dało. ;-)

POMAGAM BEZINTERESOWNIE ~ MASZ PROBLEM/PYTANIE ~ PW

1375732994-U592769.png

Opublikowano

Jakoś dziko mi się wydaje, że więcej osób będzie jednak grało, jak zrobią reset. Duża część tych, którzy go nie chcą, tak czy siak będą grali od nowa, bo serwer im się spodobał. Z drugiej strony, gdyby jednak była tylko cofka, to ci, którzy nie grali zniechęcą się tym, że nie będą mieli szans z resztą i będą czekać aż inny serwer wystartuje ( bez lagów, bugów). Ale to tylko moje mniemanie. Każdy może mieć swoje zdanie.

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Opublikowano

Dokładnie.

Co wam się stanie, jak będzie reset? To co osiągneliście to jest kwestia paru godzin, nadrobicie... a lepiej grać bez żadnych bugów/błędów/cofek itp od zera, by każdy jednak miał równe szanse bo na serwerze zdarzały się sytuacje o ile mnie słuch nie myli, że jedni sobie grali, a drudzy nie bo wejść się przez ataki nie dało. ;-)

dobra ty wgl nie wbiłeś lvelu dużego a komentujesz i jesteś za resetem, ( info Ankieta nie aktualna którzy jechali na bugu cofną im 20lv )

andmo3.png
Moj Fanpage 

Opublikowano

Dokładnie.

Tak, zrobią reset i pół servera ucieknie... Gratuluje myślenia -.-

945496meszi.png

Opublikowano

Jak ma nie byc restartu, to chociaz powiekszcie exp w av2, bedzie juz troszke bardziej sprawiedliwe dla nowych graczy. :)

Opublikowano

O bugu mówiłem adminowi, on powiedział o tym, że wie i szybciej się 200lv. wbije więc oznacza, że będzie nowa aktualizacja ~ Słowa administracji. Sam bym wolał expić bez bugów, ale dlaczego nie wykorzystywać czegoś, co jest łatwe do zdobycia? ;> Macie ból dupy!

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Tylko 20 lvl? Nie jedna osobe widzialem, jak expila na 130 a teraz ma 200. Pozdro : ). Dajecie 2x wiekszy exp na av2 i cofacie im 20 lvli , albo cofacie im all i zostawiacie expa taki jaki jest. Proste, skoro oni poszli na latwosc, to my rowniez chcemy. :)

Opublikowano

I co wam da ten restart -,- kur** głównie restart chcą te dzieci które jeszcze nie wbily 100 -,- a i tak jak zrobia restart to będą nadal offy serwera itp bo gówno zrobią ja pierd*** dzieci ogar. ta administracja zamiast na becie wszystko zrobic to robi to gdy serwer wystartował a ten restart gowno da bo i tak będą bugi tylko wszystka od nowa.... ŻADNEGO RESTARTU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MACIE PECHA ŻE WBILI 200 TRZEBA BYLO MYSLEC O TYM WCZEŚNIEJ A NIE TERAZ.

Mam 169 lvl , na bugu nie wbiłam żadnego lvl. Wczoraj gdy okazało się, że istnieje bug z metkami po prostu wylogowałam się z serwera i czekałam na rozwój wydarzeń. Więc nie gadaj głupot chłopczyku, że osoby z wysokimi lvl nie chcą restartu.

To co osiągnęłam, mogę powtórzyć kolejny raz. To tylko 13h grania .

Jeżeli nie będzie restartu postaci i gry od nowa, ja dziękuje za ten serwer, jak i również osoby, które szukają dobrego i sprawiedliwego serwera.

Opublikowano

Jakoś dziko mi się wydaje, że więcej osób będzie jednak grało, jak zrobią reset. Duża część tych, którzy go nie chcą, tak czy siak będą grali od nowa, bo serwer im się spodobał. Z drugiej strony, gdyby jednak była tylko cofka, to ci, którzy nie grali zniechęcą się tym, że nie będą mieli szans z resztą i będą czekać aż inny serwer wystartuje ( bez lagów, bugów). Ale to tylko moje mniemanie. Każdy może mieć swoje zdanie.

Człowieku, raczej Ci co wbili większe lev nie będą grali bo mieli już też eq pobonowane i sporą ilość ulepek. Ja poświęciłem 14h gry na tym serwerze i jak by był reset to nie miał bym zamiaru tu grać:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...