Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astoria [DEDYK]

Astoria

Ankieta - serwer MT2.  

666 użytkowników zagłosowało

1. 1. Start od nowa bez bugów? Czas do godziny 15:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak się sklada ze z kazdego leci ten exp i to nie gracz buguje , tylko bład serwera albo po prostu za duzy exp ustawiony z metka..

Jak pisałem mi nie wleciały 2 lv nie wiem czemu chyba, że to tylko na niektórych metkach tak wpada . Albo z pd albo bez pd to wpada ..

• Odpowiedzi 914
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moja strona... kradziona. Zgłoszone też do Zielsko.

Płaciłem za nią 1,5tys w tym za skrypty 1tys dlatego serwery z tą stroną nie stoją długo. Nie cierpię złodziei i skurwy*****. Mozna było spytac ładnie a nie chamsko przerabiać stopkę, która na tą chwilę jest bez sensu.

Serwer rozjebią jak i inne (np. avaneor, t"coś tam") serwery za kradzioną stronę.

Pozdrawiam.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jak pisałem mi nie wleciały 2 lv nie wiem czemu chyba, że to tylko na niektórych metkach tak wpada . Albo z pd albo bez pd to wpada ..

Od 128lv , na mapce 100lv z kazdego metka który ubiłem polecialo mi 2lv , także nie wiem czy tak jest na pozostałych mapach ale wiem ze na 100mapce tak jest , sam byłem zdania aby pobanować ludzi korzystających z tych bugów , ale jak już wbiłem ten 128lv to przypadkowo metka ubiłem i co widzę ? 2lv wpadly a nic nie bugowałęm..

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Tak się sklada ze z kazdego leci ten exp i to nie gracz buguje , tylko bład serwera albo po prostu za duzy exp ustawiony z metka..

PS, chcecie grać na bugach to wasza sprawa ale fajniej byłoby wszystkie usunąc a przynajmniej te związane z expem i się cieszyć grą a nie wbijesz na metkach 200lv a pozniej nawet nie ma skad nadropić yang na ulepszanie eq..

Biłem te metki i powiem Wam , że się troche nieopłacało bo czasami miałeś po rozwaleniu metina -2kkk expa i trzeba było wbijać od nowa ..

@AW: Serwer polecam , jak wszystko ogarną to będzie bdb serwer .

Opublikowano

Moja strona... kradziona. Zgłoszone też do Zielsko.

Płaciłem za nią 1,5tys w tym za skrypty 1tys dlatego serwery z tą stroną nie stoją długo. Nie cierpię złodziei i skurwy*****. Mozna było spytac ładnie a nie chamsko przerabiać stopkę, która na tą chwilę jest bez sensu.

Serwer rozjebią jak i inne (np. avaneor, t"coś tam") serwery za kradzioną stronę.

Pozdrawiam.

Skoro Twoja strona to idź to załatwiaj u tego który rzekomo Ci ją ukradł tu sprawy są związane z serwerem nie ze stronami

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

kur... ile ten wasz grafik może dodawać te wachlarze omg już to robi od startu i zrobić nie może ...

75775358773159538492.png

Opublikowano

Po . 1 serwer na pewno nie wystartuje o 15

2 serwer na pewno nie wystartuje bez bugów

3 duża liczba graczy nie będzie grać już na serwerze po takich problemach

4 serwer znowu będzie off co godzine

Szkoda że administracja zlekceważyła serwer i graczy bo zapowiadał się on przednio jednak no brak doświadczenia , nieprzygotowanie sprawiły że serwer zamiast PRO jest gówno .

Opublikowano

Dlatego proszę adminów o kontakt.

A więc proponuję wejść na tsa który jest podany w prezentacji i tam często ktoś z administracji przebywa..

Antywarn

Co do serwera to macie 2 opcję

1.Zrobić restart całkowity serwera

2.Cofnąć wbite lv na metkach jak i naprawić exp z metków.

Druga opcja jest bardziej czasochłonna gdyż trzeba się bawić w przeglądanie logów i cofać ludziom lv , chyba ze jest inny sposób aby cofnąć lv wbite na metkach.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

@AntyWarn:

Z metków skrzynka będzie dropić z fryzami i strojami.

Tak, wp z pd expiłem.

Ale sporo pd dostaje się, więc nie widze problem.

Od 99 do 100 bez pd leciałem ok. 1h

W av2 lecą bojowe, szpony i stalki :)

Z metkow od ktorego lvl'a? Od 90, 100? A te metki na 100 da sie ubic np. archerem itp. ?

A więc proponuję wejść na tsa który jest podany w prezentacji i tam często ktoś z administracji przebywa..

Antywarn

Co do serwera to macie 2 opcję

1.Zrobić restart całkowity serwera

2.Cofnąć wbite lv na metkach jak i naprawić exp z metków.

Druga opcja jest bardziej czasochłonna gdyż trzeba się bawić w przeglądanie logów i cofać ludziom lv , chyba ze jest inny sposób aby cofnąć lv wbite na metkach.

Cofka, najszybszy sposob ;)

Opublikowano

Z metkow od ktorego lvl'a? Od 90, 100? A te metki na 100 da sie ubic np. archerem itp. ?

Hmm , od 128lv dopiero ten bug z metkami mi się ujawnił jak biłem metka na 100mapce a tu niespodziewanie 2lv wpadło za ubicie metka , każdą klasą na lajcie ubijesz metki.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Ja myslę że mogli by naprawić ten exp z metków i na 24h dać all raty 100% przy całkowitym resecie.

Bo to jednak jest rozwiazanie exp za metki...

Minimalnie zwiekszyc expa 97-100 w av2 ;D

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Ja myslę że mogli by naprawić ten exp z metków i na 24h dać all raty 100% przy całkowitym resecie.

Bo to jednak jest rozwiazanie exp za metki...

Minimalnie zwiekszyc expa 97-100 w av2 ;D

Co do expa w grocie v2 to jest moim zdaniem dobry , na pd 30min wbiłem 2lv od 98 do 100lv expiąc przy tym peta , mogli by ale dodać drop truciakow w grocie bo jeszcze nie widziałęm aby ktos w ogole mial trutke , lub po porstu dać trutke w sklepie za np 100k i po klopocie bo ten drop ogolnie jest lipny moim zdaniem.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Po 1. żadnego restartu nie po to się dzisiaj męczyłem z 100 lv.

Po 2. zwiekszcie expa do 100 i zmniejszcie 101+

Po 3. ŻADNEGO RESTARTU KURWA!

exp będzie tak jak jest bo będzie gadanie że wcześniej mieli łatwiej a teraz trudniej itd .

zukh.png

Opublikowano

Co do resa nie opłaca się robić ... Bo i tak bugi będą.

Co do Expa w av2 jest bardzo dobry w sam raz tylko drop niech poprawia żeby eq leciało..

Od 99 do 100 Expiłem 30 min z Pd.

Co do mapy od 100 Exp jest za duży,za spota dostałem 3 lvl BEZ PD !

Drop z metinów +100 jest dobry ale to bossy maja za dużo Hp i nie da się ich samemu rozwalić..Np ja zawsze gram sam i bez gildii i to już dla mnie jest bardzo trudne żeby zrobić eq..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...