Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astoria [DEDYK]

Astoria

Ankieta - serwer MT2.  

666 użytkowników zagłosowało

1. 1. Start od nowa bez bugów? Czas do godziny 15:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie gram, serwer chujowy, wbilie 200 na bugach a teraz naprawili, pojebało was chyba ;/ i łatka 500 mb do chuja .. POJEbAŁO WAS !!!!!!

Czytaj ze zruzumieniem kto jechał na bugu !! to cofniente poziomy mają, widać ze masz mózg.... jak masz neta 1mb/s to nie moja wina proste..!

mod siędzi i nic z tym spamem nie robi, ciągle spamują NIE GRAM TU ZAL ITP

a na starcie zagrają ......ogarnijcie się na ts tłumaczą

...

andmo3.png
Moj Fanpage 

• Odpowiedzi 914
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kurwa, czytaj ze zrozumieniem

Napisali, że każdy kto bugował expa, czyli praktycznie wszyscy co mają 130lvl+ będą mieli cofnięte tyle lvl'i ile zbugowali, więc zapewne nikt nie będzie miał lvl'a większego niż 150.

Czemu się na mnie spinasz to wina Administracji bo GM wiedział o bugu już wczoraj i nic nie zrobił z tym a dziś boi się podjąć jedynie słusznej decyzji jaką jest reset serwera.. albo cofnięcie lv nabitych na metkach o ile to będzie rzeczywiście cofniecie lv nabitych na metkach bo jak cofną ludziom np ze 150lv na 120 a wbil 2lv na metkach to będzie awantura..

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

No to teraz Administracja ma mały problem. Ci co wyexpili na bugu albo nie chce im się od nowa expić będą płakać, ze muszą wszystko robić od nowa, ale dlaczego nikt nic nie zrobił z bugami? Sprawiedliwi gracze odejdą z serwera bo jest to strasznie niesprawiedliwe. Reset w tej sytuacji będzie najlepszym rozwiązaniem, może i odejdzie trochę graczy no ale jak się naważyło piwa trzeba je teraz wypić. Jeśli nie wystartujecie bez bugów po 2 tyg. na serwerze będą pustki. Topka która ma max lv i nie tylko, skończą niedługo grać, bo co to za frajda stać na 200 lv w m1 i nie mieć z kim wziąć PvP czy też wojny bo inni w tym momencie starają się o Eq i Exp. Jeśli będzie reset, zagram, a jeśli nie to życzę powodzenia. :)

Ja rowniez ..

Opublikowano

@lamzaz naucz się czytać ze zrozumieniem. Napisali wyraźnie ze Ci co wbijali lv na bugu bd mieć cofnięte lv -.-

Przestań pierdolić i rusz głową , i wiem co napisali ale ciekawy jestem jak zrobią z tym cofaniem lv aż sprawdzę ile mi cofną , 2lv na metku wbilem a mam aktualnie 134lv takze bedę wiedział ile cofną i czy rzeczywiscie będzie się to zgadzać , bo skąd wiesz ze nie cofną od tak sobie z 200lv do np 90 a na metkach wbil np 50lv:D?

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Mam do was takie pytanie działa wam strona tego servera bo mi ona nie działa

Astoria.kei.pl mi dziala na explorer.

Opublikowano

Astoria.kei.pl mi dziala na explorer.

Ok dzieki teraz też mi działa ale to ten twój link

A server jest teraz Online bo staty pokazuje że zero graczy

Opublikowano

Bez sensu jak restartu nie będzie, ponieważ ten co wbił maxa ma spokój a nie sądze, żeby ktoś się męczył skoro on się nie męczył ...

Nie czytasz wcześniejszych komentarzy? Mają wyciągnąć logi i cofnąć lvl, tym co wbili lvl'e na metkach.

Opublikowano

Bez sensu jak restartu nie będzie, ponieważ ten co wbił maxa ma spokój a nie sądze, żeby ktoś się męczył skoro on się nie męczył ...

Zgadzam się z nim , po za tym te bugi.. mogliby zrobic start od nowa np o 20 , zyskali by wiecej graczy bo na poczatku bugi/padajce ch itd. to bez sensu ale to ich serwer wiec nikt ich nie zmusi do tego.

Ja na serwerze nie gram , zagram jesli bedzie start od nowa ale wiadomo srat by plakał.

2ccuelg.pngZapraszam do udziału w moich dwóch konkursach na kanale : http://www.youtube.c...7?feature=watch

Opublikowano

Właśnie ci co 15h expili, teraz mają od nowa expić i wgl? To właśnie jest nie sprawiedliwe...

Najlepiej cofnąć lvl ...

945496meszi.png

Opublikowano

Jestem za tym żeby wystartowali od nowa o tej 20 jak ktoś up pisał. Były bugi, lagi i wywalało. Start od nowa z naprawionymi błedami przyciągnął by troche ludzi.

Jeśli macie czas i ochotę pomóc to zapraszam

http://www.mpcforum.pl/topic/1011975-problempytaniefifa-13-ultimate-team-help/

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...