Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astoria [DEDYK]

Astoria

Ankieta - serwer MT2.  

666 użytkowników zagłosowało

1. 1. Start od nowa bez bugów? Czas do godziny 15:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@AntyWarn:

7/8 hahahahah ale dowaliłeś.

Z 95 do 100 biłem ok. 2h + wydropiłem trochę broni na 65 i z 2,3 stalki.

Owszem, expi się z 99 do 100 trochę.

@UP:

Da się ubić we 2, ja ubiłem jednego z kolegą.

• Odpowiedzi 914
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1.Jaki bon działa na bossa na mapie od 100 lvl ?

2. czy da się go ubić we 2 ?

Widziałem jak typ solo go ubijał da rade na 100%

Opublikowano

To jest smiech na sali miał być TYLKO naprawiony bug z metkami a tutaj restart i wszystko od początku . Cofnijcie lvl / zbanujcie osoby które korzystały z tego buga i naprawcie go a nie restart ... ;/

Ty jestes jakis opozniony , OŚWIADCZAM KURWA TU WSZYSTKIM , ze jak wbijesz 128lv i zaczniesz bić metki to za kazdego metka automatycznie wpada 2lv bez zadnego bugowania...

PS. Dawac reset bo mi się nie podoba to iż z metków leci taki exp bez zadnego bugowania ,,, innymi słowy uczciwy gracz zajebie metka i ma 2lv bez zadnych bugowan , po prostu samoistnie wpada 2lv , jezeli ten bug wycofacie to dajcie restart albo cofnąć kazdemu te lvl'e z metkow w logach wszystko jest..

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Pogieło was! Jak ktoś nie wbił jeszcze na serwer i da na tak , to dla niego to obojętne (bo może mu sie nie spodobać), a ci co nocki robili to są w ....

13301204_12_30.png

lubie +

Opublikowano

Ty jestes jakis opozniony , OŚWIADCZAM KURWA TU WSZYSTKIM , ze jak wbijesz 128lv i zaczniesz bić metki to za kazdego metka automatycznie wpada 2lv bez zadnego bugowania...

Chyba raczej Ty jesteś opóźniony to właśnie jest bug z tym expem zią . nic nie musisz bugować bo to już jest zbugowane ..

Opublikowano

@AntyWarn:

7/8 hahahahah ale dowaliłeś.

Z 95 do 100 biłem ok. 2h + wydropiłem trochę broni na 65 i z 2,3 stalki.

Owszem, expi się z 99 do 100 trochę.

@UP:

Da się ubić we 2, ja ubiłem jednego z kolegą.

2h+? To chyba WP'kiem z pd i ratami, kolego. BM'em, czy daggerem nie wyexpisz w zyciu, chyba ze wezmiesz buffa i expisz z pd , ratami , to sie moze w 4/5h wyrobisz. Ale to bezsens... Pragne przypomniec, ze to easy, nie jakis medium, zeby tyle nabijac lvl... Na Alma**** juz szybciej lecialo, a Ty byl serwer medium.. -.- Stalki, boje? Leca w av2? :O Nic nie slyszalem

Opublikowano

Jak będzie reset kont to stracicie 3/4 graczy. Wybierajcie

A jak nie będzie resetu to dzieci 10 letnie sie pogniewaja bo chca byc w topce w której tak nie beda :-)

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Serwer Easy, a cięzki exp więc coś tu nie tak.

31806132234197490012.png

"Wymagajcie od Siebie, choćby inni od Was nie wymagali"
Jan Paweł II

Opublikowano

Chyba raczej Ty jesteś opóźniony to właśnie jest bug z tym expem zią . nic nie musisz bugować bo to już jest zbugowane ..

Wiec za co ktoś ma mieć bana , kazdy bije metki i nikt nic nie buguje osle wbij 128 lv i bij metki zobaczysz ze 2lv za kazdy ubity metin bedziesz mial , najpierw wbij ten lv a pozniej pierdol o banach ,

Antywarn dawac restart lub cofać lv nabite na metkach..

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

2h+? To chyba WP'kiem z pd i ratami, kolego. BM'em, czy daggerem nie wyexpisz w zyciu, chyba ze wezmiesz buffa i expisz z pd , ratami , to sie moze w 4/5h wyrobisz. Ale to bezsens... Pragne przypomniec, ze to easy, nie jakis medium, zeby tyle nabijac lvl... Na Alma**** juz szybciej lecialo, a Ty byl serwer medium.. -.- Stalki, boje? Leca w av2? :O Nic nie slyszalem

Mi osobiście szpon dropnął w av2 to jest z resztą możliwe ,że też lota.

hersygna.png
Opublikowano

@AntyWarn:

Z metków skrzynka będzie dropić z fryzami i strojami.

Tak, wp z pd expiłem.

Ale sporo pd dostaje się, więc nie widze problem.

Od 99 do 100 bez pd leciałem ok. 1h

W av2 lecą bojowe, szpony i stalki :)

Opublikowano

Cofnijcie tych graczy co mają 200lvl do 180lvl. Naprawcie ten bug i wbije się uczciwie + możecie dodać max lvl większy i będzie git, ŻADNYCH RESTARTÓW. P.S. Sam mam 200lvl.

Kolejorz , Kolejorz Duma W Mym Sercu , Kolejorz , Kolejorz Na Zawsze W Tym Miejscu !!!

Opublikowano

Wiec za co ktoś ma mieć bana , kazdy bije metki i nikt nic nie buguje osle wbij 128 lv i bij metki zobaczysz ze 2lv za kazdy ubity metin bedziesz mial , najpierw wbij ten lv a pozniej pierdol o banach ,

Antywarn dawac restart lub cofać lv nabite na metkach..

uhuhu tak sie składa, ze mam +140 ubijałem x metków na mapie 130 i nie zdarzyło mi się aby wpadły mi 2lvl więc nie na każdym metku jest ten bug ..

Opublikowano

A zatruty leci skad? is i ripper ? bo watpie by lecial on z metkow w red ubilem ich tyle ze ch.. i zero trutki , zale dropią niby w av2 tak pisali ale mi osobiscie prócz stalek i broni na 65 nic nie polecialo.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

@AntyWarn:

Z metków skrzynka będzie dropić z fryzami i strojami.

Tak, wp z pd expiłem.

Ale sporo pd dostaje się, więc nie widze problem.

Od 99 do 100 bez pd leciałem ok. 1h

W av2 lecą bojowe, szpony i stalki :)

Ok, dzieki za info, ale wciaz uwazam, ze to za duzo, bo od 90 do 100, bede expil dluzej jak od 100 do 200. ;/ Kat wyexpil w 3-4h, podobno bez bugu, ja nie wiem, tak mowili na wolaczu. Troszke lipa, ja wciaz trzymam sie wersji, ze restart, a jak ma go nie byc, to niech poprawia exp w av2 CHOCIAZ dwukrotnie...

Opublikowano

Co do expa to śmiech na sali. Owszem- ciężko się expi w av2 ,ale nie jest aż tak źle. BM'em dobre eq i można grać. Dla nieogarów to podstawa int ,def i krytyk--- KRYTYK!!! Później gadajcie ,że wam się ciężko expi...

hersygna.png
Opublikowano

Szczerze to nie wiem jak oni tak szybko expią, skoro na 150 z topowych spotków na mapie leciała mi niecała kropka (10-20%)

Tak off, bo naprawiali już ostatnie bugi (dt,biolog,metki + dodali ten drop)

Opublikowano

uhuhu tak sie składa, ze mam +140 ubijałem x metków na mapie 130 i nie zdarzyło mi się aby wpadły mi 2lvl więc nie na każdym metku jest ten bug ..

Tak się sklada ze z kazdego leci ten exp i to nie gracz buguje , tylko bład serwera albo po prostu za duzy exp ustawiony z metka..

PS, chcecie grać na bugach to wasza sprawa ale fajniej byłoby wszystkie usunąc a przynajmniej te związane z expem i się cieszyć grą a nie wbijesz na metkach 200lv a pozniej nawet nie ma skad nadropić yang na ulepszanie eq..

8adad81701a75f66m.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...