Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astoria [DEDYK]

Astoria

Ankieta - serwer MT2.  

666 użytkowników zagłosowało

1. 1. Start od nowa bez bugów? Czas do godziny 15:00.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 914
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdzie są marmury poli? :D

Coś mi się wydaje ze nie ma w ogóle u zadnego mpc , a co do dropa ich to nie wiadomo czy dropią ,

Wracając do sedna sprawy to :

1. Co administracja planuje zrobić z osobami które wbiły znaczący lv na metinach, usuniecie bug z metinami bez cofania ludziom lv ?

jeżeli tak to widzicie to ja od razu daje nogę z serwera bo nie widzi mi się expić 200lv wiedząc że ktoś ma 200lv wbity na kilkunastu metkach..

2. Proszę się wypowiedzieć w tejże sprawie jak to ma wyglądać ta gra bez restartu?

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Zrobcie tego reseta i bez pierdolenia, Boże.. Jeśli macie wystartowac 'bez bugow' to kurwa lepiej zebyscie wystartowali..

Opublikowano

exp będzie tak jak jest bo będzie gadanie że wcześniej mieli łatwiej a teraz trudniej itd .

Zwieksz chociaz troszke, na wielu serwerach zwiekszali, po tym jak wiekszosc wyexpila, troche posapali , przestali ... A poza tym, niech pomysla, im tez sie to przyda, jakby chcieli zakladac nowe postacie. Takze nie wal, ze beda sie sapac, tylko zwiekszaj, albo zrob ankiete.

Opublikowano

Róbcie reset po chuja grać z bugami a z drugiej strony jeśli nie będzie resetu a te 200 lv bedą w topce a usuniecie bug z metkami to to będzie nie sprawiedliwe bo oni sobie na bugu wbijali a my juz nie bedziemy mogli ....

<a href="https://www.youtube.com/#pid=4442" rel="nofollow" target="_blank">Zapraszam</a>

Opublikowano

Jak nie wystartujecie od nowa a usuneliscie bug z expem , to będzie nie sprawiedliwe . Niektórzy już z niego skorzystali a reszta będzie musiała się męczyć. Lepiej już zrobić ten reset i grać normalnie bo co to za serwer gdzie w 1 dzien mozna wbić max lv.

Sygnaturki:

bez1l.png

Opublikowano

Zrobcie tego reseta i bez pierdolenia, Boże.. Jeśli macie wystartowac 'bez bugow' to kurwa lepiej zebyscie wystartowali..

+ O 200 graczy mniej będzie po tym resecie i zostanie +/- 120 graczy .

Opublikowano

TREVIX KURWI KAŁEM.

Aw@ Wszystkie bugi są naprawione, serwer o 15 będzie działać normalnie, co widać po ankiecie.

Doobryy! GRAM SE POD NICKIEM KOMEDIANTIX.

Opublikowano

Wole grac, z 450 osobami , ktore graja fer , niz z 600 , ktore graja niesprawiedliwie.

Opublikowano

Ale spójrz na to z tejże strony ze jak usuną bug z metkami i nie cofną tych leveli wbitych na metkach to ludzie tez wypną fujare na serwer bo nie będą expic wiedząc ze ktoś wbił max lv na kilkunastu metkach..

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Obowiazkowe pobranie, gdy mamy starego clienta?

Ale spójrz na to z tejże strony ze jak usuną bug z metkami i nie cofną tych leveli wbitych na metkach to ludzie tez wypną fujare na serwer bo nie będą expic wiedząc ze ktoś wbił max lv na kilkunastu metkach..

Prawda. :))

Opublikowano

Mam wyjebane w tych płaczków niech wypierdalają na PL'a. Ma być reset i chuj po gadaniu a nie w jeden dzień wbić max lvl to jest chore.

jp8p35.png
Opublikowano

Obowiazkowe pobranie, gdy mamy starego clienta?

Prawda. :))

Na starym cliencie wszystko działa starczy pobrać najnowszą łatkę która jest na stronie głównej serwera.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Na starym cliencie wszystko działa starczy pobrać najnowszą łatkę która jest na stronie głównej serwera.

Łatka jest ze wczoraj tj. 4.08.2013

jp8p35.png
Opublikowano

Ale Administracja ma rozumowanie ...

Czekać do 15 żeby włączyć serwer skoro wszystko jest okej. Bugi ponoć naprawili już o 12.

Zamiast teraz odpalić to czekają do 15 nie wiem na co...

a00da18fba74c.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...