Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astoria [DEDYK]

Astoria

Ankieta - serwer MT2.  

666 użytkowników zagłosowało

1. 1. Start od nowa bez bugów? Czas do godziny 15:00.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 914
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No Dobre i to ale żaden kurwa nie jest łaskaw wejść i napisać co i jak pisali o 13 b będzie on potem o 14 to mogę się założyć ze server pochodzi jeszcze 4 dni nie cale "4 dni " i padnie własnie za takie głupie pierdolenie ze się wyrobią jak kurwa maja coś robić to niech to zrobią raz a porządnie a nie postawia na "dedyka" i kurwa Hepyy Wszystko na hura Na hura to się można zesrać w Galoty ;] takie jest moje zdanie ten server był robiony na hura aby szybko aby szybko skończyć nic nie dopracowane a ha a i teraz to co napisze jest do GŁÓWNEJ ADMINISTRACJI TEGO "JAG ŻE ZAJEBISTEGO I BEZ BUGÓW SERVERA" Jak coś macie robić to zróbcie to raz a porządnie a nie wjebiecie wszystko na hura i sie cieszycie moim zdaniem "MOIM" zdaniem ten server to jebane gówno Podkreślilem ;D Żebyście widzieli ;p jezeli do godziny 15 najdalej 16 nie bedzie all działać to mam wyjebane ide szukać "DOPRACOWANEGO SERVA NA KTÓRYM NIE MA BUGÓW " I MAJA OGARNIĘTE PLIKI" ;]

Wez juz idz sobie szukac nie wiem na co jeszcze liczysz .

2962ogp.gif
Opublikowano

300 osób czeka na jakieś info / żeby coś ruszyło - a tutaj nic .. nie ma to jak bezsensowne tracenie graczy

Modki to dźiffki

Opublikowano

300 osób czeka na jakieś info / żeby coś ruszyło - a tutaj nic .. nie ma to jak bezsensowne tracenie graczy

wbij na ts tam administracja na ts mówiła co i jak teraz będa testować łatkę i jak będzie git to chyba odpalają

75775358773159538492.png

Opublikowano

Nie wiem co Wy kręcicie z tym TS ale tam jest zaledwie z 8 osób.

jesteśmy podzieleni na 2 grupy xD jedna na jednym druga na drugim kanale xD na samej górze

75775358773159538492.png

Opublikowano

Mam takie pytanko.. Dlaczego patcher ma końcówkę rar.exe?

Spakuj patchera w paczek win rar, wejdz w paczke i zmien nazwe na Patcher.exe. Pozniej wypakuj plik i bedzie dzialac jako aplikacja

1386175744-U112610.png
Uczeń
Opublikowano

TS mi nie działa, wyskakuje mi "Failed to connect to server" a na inne moge wbic, pomoze ktos?

Opublikowano

Zamykam na czas ogarnięcia tego całego śmietniska.

Otwieram jak będzie taki spam to zamknę na dłuzej.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

@UP - kliknij prawym i napraw archiwum powinno pomóc lub wygoogluj jak naprawić uszkodzone archiwum .

Zrobiłem tak i nie pomogło ;/

Opublikowano

Czekamy na łatkę i nacurffiamy <3

fearless :
zaczęcie przygody z nimi : 23 sierpnia 2012
zakończenie przygody z nimi : 6 sierpnia 2013

Pozdrawiam osoby które w gildii są od początku - tylko te osoby tworzą tą gildie

Opublikowano

Za Co te je**ne warny lecą ? -,- !!!!!!!!!! Za pomoc dla Osoby która nie potrafi wejśćna serwer ?! ... 360* Ogarnij do ch*ja te Warny ! A co do serwera podobno o 16 On. Ale nie wiadomo .. Podejrzewam, że będzie do pobrania nowa łatka tak jak napisał Shaders na TS ! TS3 :xxx

Opublikowano

Łatka jest... A teraz co? nie działa dalej -_-

Nie ma latki, zaraz ma podac.

czemu strona caly czas nie dziala

Mi dziala, korzystam z internet explorer. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...