Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astoria [DEDYK]

Astoria

Ankieta - serwer MT2.  

666 użytkowników zagłosowało

1. 1. Start od nowa bez bugów? Czas do godziny 15:00.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 914
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bo było +50% (raty) a teraz już nie ma.

@up2 nie uruchamiaj przez patcher tylko przez Astoria.exe

Nie mam ani patchera, ani pliku astoria.exe xD Mam zwyczajnie Astoria. ;) Juz clienta pobieram, predkosc 550 kb/s lipa, bo zawsze sie pobiera po 2,5 mb/s ale przezyje :)

Opublikowano

Opłaca się w ogóle ściągać czy nie? :P

opłaca się , bo serwer najlepszy ale jednym minusem lagi ddos.. ciągły

andmo3.png
Moj Fanpage 

Opublikowano

ja mam ciąglę "błąd łączenia z serverem"

Tak mam patchera/łatke

Jest na to sposób?

Wyzej podano link do clienta, host multiupload, ja to wlasnie pobieram, podobno ma nie byc problemow. :)

Opublikowano

To nie są żadne DDOSy ludzie , jest jakiś błąd w plikach bo raz wzrasta zużycie procka all pada i się unormuje trwa to 8-10 sekund .

Logowanie będzie ciągle wznawiane.

zukh.png

Opublikowano

Po tym wszystkim nie wiem czy jest tu jakikolwiek sens grania

- Ciągle off ch

- Padające logowanie

- Liczba graczy diametralnie spadła

Mi osobiscie juz odwidziałsię ten serwer własnie z tych powodów .

Pozdrawiam WeeZyHakeR ♥

024edf58cac375aa.jpg

Opublikowano

Po tym wszystkim nie wiem czy jest tu jakikolwiek sens grania

- Ciągle off ch

- Padające logowanie

- Liczba graczy diametralnie spadła

Mi osobiscie juz odwidziałsię ten serwer własnie z tych powodów .

Pozdrawiam WeeZyHakeR ♥

Nie klam, liczba graczy nie spadla, licznik wciaz siega po 800 graczy on-line. Tak jak Ci sie wydaje, ze graczy ubywa, to mi sie wydaje, ze graczy przybywa. :)

@Edit

Nowy client dziala, dziekuje. Wiem juz dlaczego. ;D Nie mialem patchera, dlatego stary nie smigal tak jak powinien.

Opublikowano

Nie klam, liczba graczy nie spadla, licznik wciaz siega po 800 graczy on-line. Tak jak Ci sie wydaje, ze graczy ubywa, to mi sie wydaje, ze graczy przybywa. :)

@Edit

Nowy client dziala, dziekuje. Wiem juz dlaczego. ;D Nie mialem patchera, dlatego stary nie smigal tak jak powinien.

graczy przybywa pomimo tych problemów . staram się robić co w mojej mocy aby serwer postawić na nogi ( technikiem nie jestem ) / Shaders.

zukh.png

Opublikowano

graczy przybywa pomimo tych problemów . staram się robić co w mojej mocy aby serwer postawić na nogi ( technikiem nie jestem ) / Shaders.

Off. :c DDos ? Czy pliki naprawiacie ?

@Edit

Poprawcie chociaz troszke ten exp w av2, po co komu taki trudny? Rozumiem, robisz jak Ci sie podoba, ale te rzeczy robisz dla graczy, a Ci gracze wlasnie sie domagaja wiekszego expa na av2, wszyscy narzekaja. ;/

Opublikowano

Obiecałem że nie będe bluźnił ale się kur*a nie da ! Napisałem im o bugu z Seon-Hae i napisali że naprawią i że im to zajmie chwilę... Wbijam do gry, z nowym clientem, 52 PO, ide do Seon Hae , wybieram ulepszacze, szmaragdowa ozdoba i co ? I dostałem szafirową. Serwer laguje, już nie da się wytrzymać i ogólnie serdecznie pozdrawiam Adminów gry Astoria, w której GM daje expa na 6 godz. a robi restart za 2 godz. P O R A Ż K A

Opublikowano

GA sprawdz czy to nie wina Petow...

AHA

JAKIM CUDEM Z BONUSEM 50% dostawalem po 10% za spot a bez bonusu dostaje 2%?

Moze zmieniles bonusy w 1-4 i usuneles szanse na bonus dos? Albo pd Ci zgasl? Albo masz wiekszy lvl? xD

Byc moze ze expiles podczas rat 100% wczoraj wieczorem byly ;)

Opublikowano

Metki bugują expa, widać to po jednym gracze że co chwilę ma większy lvl Pzdr. nawet ulepszaczy się nie da wydropić weź to napraw

Ker169.gif

Opublikowano

heh, dobra ściema nie jest zła. mówili że lagów nie będzie, są coraz większe. robią idola a lagów nie naprawią, bo po chuj. żałosny serwer.

Opublikowano

Jakim cudem kat ma już 187 lvl? To jest przesada...Easy, ale są jakieś granice, a nie w dzień wbije 200...

Opublikowano

Coraz gorzej... zacznijcie coś robić -.- bo się tak grać nie da... Może urwiecie nocke i to zrobicie a nie znów za dnia jak wam się zechce

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...