Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astoria [DEDYK]

Astoria

Ankieta - serwer MT2.  

666 użytkowników zagłosowało

1. 1. Start od nowa bez bugów? Czas do godziny 15:00.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 914
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server OFF ponieważ naprawiają parę bugów niedociągnieć. Server powinien byc około 13.00.

Opublikowano

Wtf co jest :O pobierałem 3 razy cały czas to samo mam :X

839a.png

spróbuj jeszcze przez 7zip jak nie zatryka winrar

75775358773159538492.png

Opublikowano

Polecam serwer. Przyjemnie się ekspi. <3

Fakt, że są co jakiś czas jest problem z logowaniem i naprawianie problemu, ale Admini naprawiają. ^_^

Widać, że bardzo się starają i dbają o dobro graczy.

O każdym restarcie informują na czacie ogólnym oraz zaznaczają ile będzie trwała naprawa.

Nie da się ukryć, że czasami 10 minut zamieni się w 15-20, ale przecież po co "niby" naprawić na szybkiego i coś spie.rz.ć? Wiadomą rzeczą jest to, że lepiej 5 minut dłużej coś poprawiać niż potem 2-3h ^^

Bardzo dobry easy.

Dawno taki nie wyszedł, dlatego - dla tych, którzy szukają dobrego, przyjemnego serwera i nie są dziećmi :huh: , które po restarcie (spowodowanym poprawianiem serwera) płaczą, że 5 minut dłużej czekali - Gorąco Polecam ! :rolleyes:

Opublikowano

powiem krótko niektóre hamachi są stabilniejsze.

powiem krótko, je*nij się w ryj, jeżeli nie wiesz o co chodzi z serwerem .

AW : Jeszcze raz polecam serwer , zaniedługo znowu będzie ON bo aktualnie trwa przerwa !

Opublikowano

Wtf co jest :O pobierałem 3 razy cały czas to samo mam :X

839a.png

Masz chu*owego anty wirusa, który wykrywa w cliencie Trojana c(: ! Też tak miałęm, ale pozbyłem się tego gówna ... 3maj się i powodzenia ;) .

Opublikowano

Polecam serwer. Przyjemnie się ekspi. <3

Fakt, że są co jakiś czas jest problem z logowaniem i naprawianie problemu, ale Admini naprawiają. ^_^

Widać, że bardzo się starają i dbają o dobro graczy.

O każdym restarcie informują na czacie ogólnym oraz zaznaczają ile będzie trwała naprawa.

Nie da się ukryć, że czasami 10 minut zamieni się w 15-20, ale przecież po co "niby" naprawić na szybkiego i coś spie.rz.ć? Wiadomą rzeczą jest to, że lepiej 5 minut dłużej coś poprawiać niż potem 2-3h ^^

Bardzo dobry easy.

Dawno taki nie wyszedł, dlatego - dla tych, którzy szukają dobrego, przyjemnego serwera i nie są dziećmi :huh: , które po restarcie (spowodowanym poprawianiem serwera) płaczą, że 5 minut dłużej czekali - Gorąco Polecam ! :rolleyes:

Pisałem do 3 GM, że Seon Hae, zamiast dawać rubinowych ozdób, daje jakieś " sulita rupta " . Oni odpisali że to naprawili, więc spróbowałem jeszcze raz i znowu dostałem sulita rupta ... Potem dodatkowo wybrałem opcje że chce dostać szmaragdową ozdobe, co dostałem ?! szafirową ... I tak zmarnowałem jakieś 300 PO -.- BRAWO

Opublikowano

@UP .

Okej sprawdzimy to - jeżeli jest tak jak mówisz to wybaczcie przerwa się przedłuży ponieważ musimy to poprawić :) po starcie będą raty.

zukh.png

Opublikowano

Pisałem do 3 GM, że Seon Hae, zamiast dawać rubinowych ozdób, daje jakieś " sulita rupta " . Oni odpisali że to naprawili, więc spróbowałem jeszcze raz i znowu dostałem sulita rupta ... Potem dodatkowo wybrałem opcje że chce dostać szmaragdową ozdobe, co dostałem ?! szafirową ... I tak zmarnowałem jakieś 300 PO -.- BRAWO

@UP .

Okej sprawdzimy to - jeżeli jest tak jak mówisz to wybaczcie przerwa się przedłuży ponieważ musimy to poprawić :) po starcie będą raty.

Widzisz: piszesz masz.

Poza tym polecam wejść na ts'a ( ts nie gryzie 8S ) do Administracji i powiadomić ich o ewentualnych błędach, problemach napotykanych w trakcie gry.

Osobiście miałam pewien problem i bardzo szybko został rozwiązany, a nie (piszę teraz z własnego, nabytego doświadczenia) jak było na innych serwerach - ciężko wgl dostać się do "wyższych sfer", a już o poproszeniu o pomoc to: "zapomnij człowieku" . :)

Opublikowano

@UP .

o której będzie online serwer, ''przedłużymy '' czyżby serwer o 13 nie był jeszcze on....

andmo3.png
Moj Fanpage 

Opublikowano

@UP

jeżeli będziemy kończyć prace poinformujemy Was o tym .

- gildia

- dt

- pety

^ NAPRAWIONE ^

- i zaraz wymiana pkt osiagniec

zukh.png

Opublikowano

zrobcie tak jak ja, nie dziala ? zagraj np w lola meczyk moze bedzie wteedy dzialac a jak nie to nastepny i trafisz wreszcie na dzialajacy serwer :)

Opublikowano

@UP

jeżeli będziemy kończyć prace poinformujemy Was o tym .

- gildia

- dt

- pety

^ NAPRAWIONE ^

- i zaraz wymiana pkt osiagniec

Odzyskam jakoś utracone PO ? btw. moge też pokazać itemki które dostałem od Seon Hae lub też fajnie by było gdyby GM dał rzeczy które powinienem dostać w ramach rekompensaty :)

Opublikowano

Już po 13, nadal OFF :(

Nie dotrzymujecie słowa.

A kto powiedzial, ze do 13 dadza rade? Przypadkowy gracz. :) Powiedzieli, ze wlacza gdy sie wyrobia, godziny nie podali.

Opublikowano

Astoria Team, wyśmieje was jak się wyśpie.

Dam edita jak coś.

kains, przypomnij sobie co było z twoim nexanity ^^ padające channele a wystarczyło przedłużyć licencje game a się tak użeraliście ... na początku było 1,2k typa? zostało 300 heh jeszcze wymyślaliścię, że jest po 1k typa a w m1 pustki hahahah ^^

Mam nadzieję, że twoje aincardonline również tak skończy ^^ aaa i jeszcze jedno pamiętacie co było po włamie na serwer? 'osoby które się włamały miały tylko dostęp do komend GM'a' - kurwa do tej pory się z tego mogę śmiać hahahahahahahhahaha + mówiliśmy wam na ts cały czas że na serwie jest navi a wy swoje że nie ma ;) a sobie latali osoby w eq 4x15 itp

tak więc mam nadzieję, że osoba która włamała się na nexanity włamie i rozjebie też twoje aincardonline

fearless :
zaczęcie przygody z nimi : 23 sierpnia 2012
zakończenie przygody z nimi : 6 sierpnia 2013

Pozdrawiam osoby które w gildii są od początku - tylko te osoby tworzą tą gildie

Opublikowano

A kto powiedzial, ze do 13 dadza rade? Przypadkowy gracz. :) Powiedzieli, ze wlacza gdy sie wyrobia, godziny nie podali.

Admin napisal ze przerwa techniczna do 13 po czym admin odpowiada na pytania ktorzy zadaja gracze wiec widocznie admin gowno robi skoro odpowiada na pytania ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...