Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astoria [DEDYK]

Astoria

Ankieta - serwer MT2.  

666 użytkowników zagłosowało

1. 1. Start od nowa bez bugów? Czas do godziny 15:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sura mi sie zbugowala w av2, czekam, 20 minut temu odbugowalem postac, ktora niby znajduje sie w m1 ale wciaz to samo... Po wybraniu postaci wylacza clienta. A jak buffem wchodze, to nie ma grafy, wszystko czarne jak w dupie u murzyna. Innym tez sie podobno grafa zwalila, ale nie na av2 , tylko: w m1, redlesie, loch pajakow v2.

Jak cos moj nick sury : Slayer

• Odpowiedzi 914
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Up:

Ok thx ;d

Poza expem w v2 jest wszystko dobrze.

Napisze Mi ktoś na pw jak serwer będzie on ?

Dam 5 w profilu xD

już jest on + ściągnił łatke z clienta .

Sura mi sie zbugowala w av2, czekam, 20 minut temu odbugowalem postac, ktora niby znajduje sie w m1 ale wciaz to samo... Po wybraniu postaci wylacza clienta. A jak buffem wchodze, to nie ma grafy, wszystko czarne jak w dupie u murzyna. Innym tez sie podobno grafa zwalila, ale nie na av2 , tylko: w m1, redlesie, loch pajakow v2.

Jak cos moj nick sury : Slayer

daj sysser w clienta . albo przerzuć naszego clienta na inny dysk tzn jak masz na c to daj na d

zukh.png

Opublikowano

już jest on + ściągnił łatke z clienta .

daj sysser w clienta . albo przerzuć naszego clienta na inny dysk tzn jak masz na c to daj na d

Nic nie dalo, grafa jaka byla taka jest, postac wciaz zbugowana . :) Daje Wam czas do 18, jesli problemy nie poptrzestana to serwer pozegnam :)

Opublikowano

jeżeli ktoś poszukuje ekipy z tsem proszę pw : wymagania mutacja znajomość metina i mikrofon

Opublikowano

97733359287851999587.png

''Niech mi ktoś pokaże gdzie w regulaminie: http://www.astoria.kei.pl/regulamin.php jest punkt odnośnie ksucia?

Ah, chyba że chodzi o ksucie pupilkom GM'ów.

Tak więc, albo wszyscy gramy na tych samych zasadach, albo niektórzy mają łatwiej.

Pozdrawiam zakochanych w Lejdi GameMasterów.

Polecam się bardziej zastanowić nad doborem osób w Team''

Wrzucam to na prośbę Wampirka aka todayizdolan, który nie ma wystarczającej ilości postów, aby odpowiadać w tym temacie.

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Znowu Channelle padaja, 2,3 juz off :)

Tylko Tobie on nie działa .

Właśnie, nie działa link do łatki, dajcie inny...

juz daje chwila .

zukh.png

Opublikowano

kurwa, grubasie. kains, możesz wypierdalać z tej prezentacji? każdy serwer co startuje to musisz być zawsze najmądrzejszy i zachowujesz się, jakbyś rozumy pozjadał, a Twoje nexanity startowało 2x i 2x było największym gównem i tylko hajs chcesz zarobić, do roboty wypierdalaj, pozerze.

wstanie administracja to na pewno od razu włączy serwer, trzeba czekać.

Ale nie płacz i zacznij w końcu kierować posty do Kainsa a nie ciągle cytujesz mnie a piszesz do kogoś innego. ; )

Ogólnie beka z Ciebie mistrzu. ^^

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

97733359287851999587.png

''Niech mi ktoś pokaże gdzie w regulaminie: http://www.astoria.kei.pl/regulamin.php jest punkt odnośnie ksucia?

Ah, chyba że chodzi o ksucie pupilkom GM'ów.

Tak więc, albo wszyscy gramy na tych samych zasadach, albo niektórzy mają łatwiej.

Pozdrawiam zakochanych w Lejdi GameMasterów.

Polecam się bardziej zastanowić nad doborem osób w Team''

Wrzucam to na prośbę Wampirka aka todayizdolan, który nie ma wystarczającej ilości postów, aby odpowiadać w tym temacie.

nie wiedziałem o co chodzi. Lady mi tylko napisała ze bijesz ją cały czas ze sprzedała niby twoja dziewczynę ze gra na wh i dostała perma za to i prowadzisz z lady wojnę a ja tego nie wiedziałem . Więc ona zaraz da ss i sobie to wytłumaczcie . Mówisz ze niektórzy mają łatwiej tak ? Proszę udowodnić kto ma łatwiej i co zostało zrobione żeby tej osobie pomóc ?

Opublikowano

Nie zauważyłem ze jesteście z innego królestwa Lady mi tylko napisała ze bijesz ją cały czas ze sprzedała niby twoja dziewczynę ze gra na wh i dostała perma za to i prowadzisz z lady wojnę a ja tego nie wiedziałem . Więc ona zaraz da ss i sobie to wytłumaczcie .

Wierzcie we wszystko Lejdi, widać gdzie was to prowadzi.

Po 1. Wampir ma prawo ją bić, bo na tym polega ta gra.

Po 2. Nie jestem dziewczyną Wampira.

Po 3. Ja nie prowadzę żadnej wojny. Mam w to wyjebane. To, że tak bardzo chciała mi zajść za skórę, odbija się nie na mnie jak widać. (Podobno miałam mieć przejebane xD)

Po 4. Lejdi napisała ci, że ktoś ją bije, a ty poleciałeś jej na ratunek? Wszystkim graczom tak pomagasz?

Po 5. Śmieszne są te wasze tłumaczenia. Już chyba połowa serwera zauważyła, że niektórzy mają lepiej. Zresztą na Tanirusie było to samo ;)

Nadal nie widzisz problemu?

Tyle na ten temat.

A, jeszcze jedno. Czemu kicknąłeś Wampirka z serwera? Za ksucie komuś jest kick?

Co z zakładaniem gildii? Podobno naprawione, a nadal się nie da założyć.

Kiedy będzie działało?

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...