Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astoria [DEDYK]

Astoria

Ankieta - serwer MT2.  

666 użytkowników zagłosowało

1. 1. Start od nowa bez bugów? Czas do godziny 15:00.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 914
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A dobra czyli jak już Gumiś się wbił to nie odpuści serwer kaput 4 ever

Tak jest zawsze ^^

Nie dacie sobie z nim rady

I na chuj siejesz ferment jełopie ? Lepiej CI się zrobiło jak to napisałeś jebany pozerze ?

Założę się , że jak serwer bd znowu ON to bd na nim grał jebany kretynie ... Nie mogłem się powstrzymać ..

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

Maso wyjdź z internetu. Proszę.

chyba ty musisz wyjść z internetu, czy ja mówię ze to z tego serwera czy ja chce zniszczyć temu serwerowi reputacje naprawdę żałosny jesteś typie SS kasuje bo robi się spam przez pewnyn dzieci

andmo3.png
Moj Fanpage 

Opublikowano

Porpstu przyznali by śię do porażki ;p Na BECIE Nic nie robili a jak server wystartowal to sie kurwa obudzili ;p W "PORE" hahah no zajebiście ;p

dobre i to ;D

Opublikowano

Admini mówili że będą informować. a o d 2h nic -,-

Kur*a wejdz na TS-a to sie dowiesz wszystko ...

2962ogp.gif
Opublikowano

z tym serwerem same problemy sa.

w sumie jak z każdym . Na ts3-zoone.pl są informacje dokładne . nie możlimy określić dokładnie kiedy włączymy serwer spokojnie ma się co bać .

zukh.png

Opublikowano

Na becie nie było takich bugów jak teraz wystąpiły nie wiecie to się nie udzielajcie okey?

fearless :
zaczęcie przygody z nimi : 23 sierpnia 2012
zakończenie przygody z nimi : 6 sierpnia 2013

Pozdrawiam osoby które w gildii są od początku - tylko te osoby tworzą tą gildie

Opublikowano

Kur*a wejdz na TS-a to sie dowiesz wszystko ...

Zamiast pisać takie posty podzielił byś się informacją... Nie każdy ma ts zainstalowanego oraz nie każdy z tego korzysta

Opublikowano

Zamiast pisać takie posty podzielił byś się informacją... Nie każdy ma ts zainstalowanego oraz nie każdy z tego korzysta

Jak chcesz cos wiedziec to skorzystasz.

2962ogp.gif
Opublikowano

No Dobre i to ale żaden kurwa nie jest łaskaw wejść i napisać co i jak pisali o 13 b będzie on potem o 14 to mogę się założyć ze server pochodzi jeszcze 4 dni nie cale "4 dni " i padnie własnie za takie głupie pierdolenie ze się wyrobią jak kurwa maja coś robić to niech to zrobią raz a porządnie a nie postawia na "dedyka" i kurwa Hepyy Wszystko na hura Na hura to się można zesrać w Galoty ;] takie jest moje zdanie ten server był robiony na hura aby szybko aby szybko skończyć nic nie dopracowane a ha a i teraz to co napisze jest do GŁÓWNEJ ADMINISTRACJI TEGO "JAG ŻE ZAJEBISTEGO I BEZ BUGÓW SERVERA" Jak coś macie robić to zróbcie to raz a porządnie a nie wjebiecie wszystko na hura i sie cieszycie moim zdaniem "MOIM" zdaniem ten server to jebane gówno Podkreślilem ;D Żebyście widzieli ;p jezeli do godziny 15 najdalej 16 nie bedzie all działać to mam wyjebane ide szukać "DOPRACOWANEGO SERVA NA KTÓRYM NIE MA BUGÓW " I MAJA OGARNIĘTE PLIKI" ;]

Opublikowano

nie, nikt nie siedzi, tylko jakieś 100 osób..

pobierzcie pachery ze strony i czekajcie aż wyjdzie łatka i można grać ;)

Jest 13 osób razem ze mną nie wiem gdzie ty patrzysz :)

Opublikowano

Na Ts nikt nie siedzi tylko sami Dee Jaye :)

Dokladnie siedzi z 10 osob ts , jakis DJ tylko puszcza nuty i tyle "a wszyscy na ts jest info" wlasnie widze ;<.

00381637475378013724.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...