Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astoria [DEDYK]

Astoria

Ankieta - serwer MT2.  

666 użytkowników zagłosowało

1. 1. Start od nowa bez bugów? Czas do godziny 15:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już po 13, nadal OFF :(

Nie dotrzymujecie słowa.

Kolejny ... napisali na poprzedniej stronie, że muszą jeszcze naprawić system osiągnięć.

Jak włączą to nas poinformują tutaj na mpc. Widać , że się chłopaki starają , a Wy tylko narzekać umiecie .

Dajcie im szansę !

• Odpowiedzi 914
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

podali godzine.. przed wyłączeniem pisał "widzimy się o 13" ;]

Podali godzine właśnie dla takich dzieciaków i hejtów ;) Skąd oni mogą wiedzieć czy się wyrobią ? Podają godzine tylko po to byście dali i spokój i by mogli pracować więc wyjdź na dwór czy coś ..

Opublikowano

Server fajny ale drop kasy w porównaniu do ceny np stalki dla woja jest za mały wbiłem 80 lv i chodze w eq na 30 lv bo mnie nie stać na eq 70/75 lv :)

Pomogłem DAJ Lubie to!

Opublikowano

Server fajny ale drop kasy w porównaniu do ceny np stalki dla woja jest za mały wbiłem 80 lv i chodze w eq na 30 lv bo mnie nie stać na eq 70/75 lv :)

wbijając od 100-130 miałem około 150k kasy ;)

teraz mam około 100k ;D

fearless :
zaczęcie przygody z nimi : 23 sierpnia 2012
zakończenie przygody z nimi : 6 sierpnia 2013

Pozdrawiam osoby które w gildii są od początku - tylko te osoby tworzą tą gildie

Opublikowano

Idź podropić do red lasu, tam zawsze jakaś stalka z metka poleci, każda stalka jest tyle samo warta i spokojnie ją wymienisz na zbroję dla wojownika. Broń 75 spróbuj wydropić na zinach w av2 :)

Opublikowano

Idziesz po restarcie na metki do lasu i masz stalki i eq dla siebie, ja osobiście na 155 lev mam 500k + full eq.. ;d jest dobrze :)

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Podali godzine właśnie dla takich dzieciaków i hejtów ;) Skąd oni mogą wiedzieć czy się wyrobią ? Podają godzine tylko po to byście dali i spokój i by mogli pracować więc wyjdź na dwór czy coś ..

W takim razie, skoro wiedzieli, że się nie wyrobią mogli dać godzinę 15 i dotrzymać słowa.

Opublikowano

1. ciekawe ile ty masz lat ;]

2. nie hejtuje tylko napisałem że podali bo wyżej się spinali że nie podawali o której NIBY ma być online

3. to po co podają czas o której on. jakby nie podali to by nikt nie pisał "13 a serwer off"

4. pada -,-

Opublikowano

jeśli jakiś admin to czyta to niech odpowie na pytanie, czy bossy z metinów na mapie 100lvl będą miały mniejszy dmg? bo nie chce dostawać od bossa za 7-8k z 1 hita.

jakie bony na tą mapę? jeśli zrobiliście jakieś.

Opublikowano

1. ciekawe ile ty masz lat ;]

2. nie hejtuje tylko napisałem że podali bo wyżej się spinali że nie podawali o której NIBY ma być online

3. to po co podają czas o której on. jakby nie podali to by nikt nie pisał "13 a serwer off"

4. pada -,-

W takim razie, skoro wiedzieli, że się nie wyrobią mogli dać godzinę 15 i dotrzymać słowa.

Podają godzine by uniknąć spamu tutaj typu " KIEDY ON ? " " JESZCZE OFF " " ADMINISTRACJA JEST NIESŁOWNA " "ŻAL MIAŁ BYĆ ON O 13 A JEST OFF ŻAL .. " Podali by uniknąć też tych spin a skąd maja wiedzieć ile im to zajmie ? Podali na oko ile im to zajmie i spinacie sie ..

Opublikowano

jeśli jakiś admin to czyta to niech odpowie na pytanie, czy bossy z metinów na mapie 100lvl będą miały mniejszy dmg? bo nie chce dostawać od bossa za 7-8k z 1 hita.

jakie bony na tą mapę? jeśli zrobiliście jakieś.

Bossy trzeba ubijać w 3-4 z broniami 75. Bony to nieumarłe.

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

niezależnie czy podadzą czy nie i tak będzie spam..
jeśli podadzą będzie "żal 13 a nadal off" "spóźniają się"
a jeśli nie podadzą będzie "o której on" "no ile można coś robić" itp .. więc w sumie bez różnicy ;)

Opublikowano

Bossy trzeba ubijać w 3-4 z broniami 75. Bony to nieumarłe.

w 3-4 osoby? to po huy te bossy wyskakują z metinów? nie mogli dać osobnego respawnu tylko chamsko wpierdolić bossy pod sam koniec metka? -.-

Opublikowano

w 3-4 osoby? to po huy te bossy wyskakują z metinów? nie mogli dać osobnego respawnu tylko chamsko wpierdolić bossy pod sam koniec metka? -.-

Możesz porozmawiać z administracją, dla mnie to też nie jest w porządku, że z metinów wylatują mocne bossy. Spróbuj, może coś zdziałasz.

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Jak bedzie sie wszedzie mialo abs na magie max, rosy max, wszystko na magie max, itemy jak jakies maja cos na magie, to ile lacznie jej mozna miec? JEST TO BARDZO WAZNE PYTANIE.

Opublikowano

Wciąż OFF? O 15:00 startuje manessa, jak mnie wciągnie to zrezygnuje z astorii

Cały czas coś poprawiają i nie musisz reklamować innego priva ; /

Opublikowano

omg mogliście to all naprawić jak robiliście owe pliki OMGGGGGGGGGGGGGGGGGG

a nie wtedy jak startuje szukacie bugów i co chwila nowe -.-

zalezy Ci to poczekaj -.-

Opublikowano

omg mogliście to all naprawić jak robiliście owe pliki OMGGGGGGGGGGGGGGGGGG

a nie wtedy jak startuje szukacie bugów i co chwila nowe -.-

wyjdź i nie rób z siebie debila. zrób własny serwer i wykryj WSZYSTKIE bugi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...