Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astoria [DEDYK]

Astoria

Ankieta - serwer MT2.  

666 użytkowników zagłosowało

1. 1. Start od nowa bez bugów? Czas do godziny 15:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

10978401257133053948.jpg

Od wczoraj cała twoja gildia lata i rzuca rozpro dla naszej gildii. Mścicie się, że Cziki dostała bana za WH, głupia była, jest sama sobie winna.

Jak widać na SS, to nie tylko ja zauważyłam, że mi przeszkadzasz, lecz gracz, który przejeżdżał przez spot.

Nie kłam, że była to walka o spot, bo spot na którym expiłam był mały i ewidentnie widać, że nie po to mnie znalazłeś.

37143810364250485063.png

• Odpowiedzi 914
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wierzcie we wszystko Lejdi, widać gdzie was to prowadzi.

Po 1. Wampir ma prawo ją bić, bo na tym polega ta gra.

Po 2. Nie jestem dziewczyną Wampira.

Po 3. Ja nie prowadzę żadnej wojny. Mam w to wyjebane. To, że tak bardzo chciała mi zajść za skórę, odbija się nie na mnie jak widać. (Podobno miałam mieć przejebane xD)

Po 4. Lejdi napisała ci, że ktoś ją bije, a ty poleciałeś jej na ratunek? Wszystkim graczom tak pomagasz?

Po 5. Śmieszne są te wasze tłumaczenia. Już chyba połowa serwera zauważyła, że niektórzy mają lepiej. Zresztą na Tanirusie było to samo ;)

Nadal nie widzisz problemu?

Tyle na ten temat.

Co z zakładaniem gildii? Podobno naprawione, a nadal się nie da założyć.

Kiedy będzie działało?

We wszystko w co jeszcze ? Miała racje że miałaś wh i dostałaś bana za to Proste ;)napisała mi żebym do niej się telepnął i nie wiedziałem o co chodzi ;) . A pomogłem jej w czymś ? bo jak widać nic nie zrobiłem. Ja na tanirusie nie zauważyłem takiej sytuacji że ktoś komuś pomógł. Ja w tym problemu nie widzę bo to nie moja sprawa.

Opublikowano

10978401257133053948.jpg

Od wczoraj cała twoja gildia lata i rzuca rozpro dla naszej gildii. Mścicie się, że Cziki dostała bana za WH, głupia była, jest sama sobie winna.

Jak widać na SS, to nie tylko ja zauważyłam, że mi przeszkadzasz, lecz gracz, który przejeżdżał przez spot.

Nie kłam, że była to walka o spot, bo spot na którym expiłam był mały i ewidentnie widać, że nie po to mnie znalazłeś.

Cała nasza gildia lata? :O jakoś nie latam za nikim aby go bić, kat też nie, BrakSlow też nie i reszta też nie .. każdy expi a nie użera się z kimś aktualnie ;O

fearless :
zaczęcie przygody z nimi : 23 sierpnia 2012
zakończenie przygody z nimi : 6 sierpnia 2013

Pozdrawiam osoby które w gildii są od początku - tylko te osoby tworzą tą gildie

Opublikowano

Wgralem ja wczesniej, dla Ciebie zrobilem to po raz drugi. :D i co? Wciaz to samo! ;) Odchodze z serwera. Nie dlatego, ze nie mi sie nie pdooba, ale dlatego, ze nie moge grac :)

usuń wh to będzie działać.

Opublikowano

ej dajcie lauchera tego do odpalania clienta.

Bo miałem anty-wira włączonego i mi usuneło a paczka z clientem nie chce mi sie włączyć a od innego nie działa;/

Opublikowano

usuń wh to będzie działać.

Bezsensowne nabijanie postow... Powinien warnik poleciec. :) Mam Ci dac ss'a klienta, ze nie mam zadnych nielegalnych oprogramowan, albo moga mnie przeskanowac. Czysty client, full latek i wgl, ale wciaz mam grafe w av2 zjebana ; )

Opublikowano

10978401257133053948.jpg

NIE MAM Z TĄ GILDIĄ NIC WSPÓLNEGO. To pierwsze, więc nie porównuj mnie do nich. Nie lubię ludzi, którzy liżąc dupę adminom w tym wypadku variatek osiągną więcej niż przeciętniak. A widzisz. Robić mogę co chcę, to jest rywalizacja. Akurat upatrzyłem sobie ten spot, i koniecznie na tym ch - a co tam. Jestem zły. Ty za chwilę z płaczem i bólem swojej jakże wielkiej tylniej części ciała piszesz do variatka by ci pomógł. Oczywiście była dyskusja, po której dostałem kicka, kiedy wróciłem znowu "pisaliśmy" i wyskoczył mi z tym, że wlepi mi bana. Ohhh, wielki admin. Puknij się w łepetynkę drogi "gmie". Pierwsze co - czytamy regulamin własnego serwera, ale co tam.. pomogę mojej kochanej liżącej .. Będę miał fejm i laskę przez KABEL. hahahahaha. Walka o spot? Coś ty. Brałem to co chciałem. JA - CZYTAJ pan. todayizdolan jestem w gildii FEARLESS <3, ich w to nie mieszaj.

We wszystko w co jeszcze ? Miała racje że miałaś wh i dostałaś bana za to Proste ;)napisała mi żebym do niej się telepnął i nie wiedziałem o co chodzi ;) . A pomogłem jej w czymś ? bo jak widać nic nie zrobiłem. Ja na tanirusie nie zauważyłem takiej sytuacji że ktoś komuś pomógł. Ja w tym problemu nie widzę bo to nie moja sprawa.

Dostała bana? Dostała. Płacze? NIE. Poprosiłem ją ja, gdyż nie miałem postów. Teleportowałeś się do niej i miałeś do mnie sapy i dostałem kicka. Wyjdź na dwór, przewietrz ten pryszczaty ryj.

43443762229415131449.jpg

Opublikowano

Bezsensowne nabijanie postow... Powinien warnik poleciec. :) Mam Ci dac ss'a klienta, ze nie mam zadnych nielegalnych oprogramowan, albo moga mnie przeskanowac. Czysty client, full latek i wgl, ale wciaz mam grafe w av2 zjebana ; )

poczekaj do około 19 wrzuce Ci mojego Clienta / Shaders.

zukh.png

Opublikowano

poczekaj do około 19 wrzuce Ci mojego Clienta / Shaders.

Dobrze, poczekam bo warto. A tak wgl, to gdzie sie wchodzi na ww? Bo u straznika w dt nie ma opcji. Druga sprawa... Exp jest jest tak ustawiony specjalnie, ze na 99lvl'u po 5% z pd i ratami 50% na av2 na big spocie leci ?

Opublikowano

haha lizała dupę haha Tym że mi wysyła nicki co graja na wh ? Pozdrawiam ;) Laska przez kabel internetowy ok 1 słyszę ze to moja laska internetowa ;) Pomogłem jej ? udowodnij. Jakim kickiem ? nikomu jeszcze w grze nie dałem kicka ;) A jak dałem to udowodnij ze to ja byłem .Widziałeś mnie jak wygadam WIDZIAŁEŚ ZE MAM PRYSZCZE ? JAK TAK TO POPROSZĘ O ZDJĘCIE I ZOBACZYMY CZY MAM PRYSZCZE . I ZOBACZYMY CZY TO JA BĘDĘ NA ZDJĘCIU. Kto powinien wyjść na dwór to Tylko Ty. Pozdrawiam " :* " i nie płacz już tam więcej Bo to widać . Sama jesteś winna Trzeba było grać czysto. Pa <3

Opublikowano

Dobrze, poczekam bo warto. A tak wgl, to gdzie sie wchodzi na ww? Bo u straznika w dt nie ma opcji. Druga sprawa... Exp jest jest tak ustawiony specjalnie, ze na 99lvl'u po 5% z pd i ratami 50% na av2 na big spocie leci ?

ww będzie dodane :) a z expem ok .

zukh.png

Opublikowano

haha lizała dupę haha Tym że mi wysyła nicki co graja na wh ? Pozdrawiam ;) Laska przez kabel internetowy ok 1 słyszę ze to moja laska internetowa ;) Pomogłem jej ? udowodnij. Jakim kickiem ? nikomu jeszcze w grze nie dałem kicka ;) A jak dałem to udowodnij ze to ja byłem .Widziałeś mnie jak wygadam WIDZIAŁEŚ ZE MAM PRYSZCZE ? JAK TAK TO POPROSZĘ O ZDJĘCIE I ZOBACZYMY CZY MAM PRYSZCZE . I ZOBACZYMY CZY TO JA BĘDĘ NA ZDJĘCIU. Kto powinien wyjść na dwór to Tylko Ty. Pozdrawiam " :* " i nie płacz już tam więcej Bo to widać . Sama jesteś winna Trzeba było grać czysto. Pa <3

Ty jesteś taki głupi, czy tylko udajesz? Na tym "serwerze" nigdy ja nie używałem jakiegokolwiek szkodliwego oprogramowania, a co do kicka? W dupie go mam tak jak i Ciebie. Jesteś nic nie wartym rubbishem :> - nie nie obrażam Ciebie, tylko piszę jak jest. A Twoja koleżaneczka niech Ci jajeczka liże dalej ^^. PS. ASIA PRZYZNAŁA SIĘ DO TEGO, ŻE GRAŁA I ZOSTAŁA UKARANA, ALE NIE ROBI Z TEGO DRAMY, WIĘC OGAR WARY SROMOWE.

43443762229415131449.jpg

Opublikowano

client się upa jeszcze około 40 min .

zukh.png

Opublikowano

kurwa, grubasie. kains, możesz wypierdalać z tej prezentacji? każdy serwer co startuje to musisz być zawsze najmądrzejszy i zachowujesz się, jakbyś rozumy pozjadał, a Twoje nexanity startowało 2x i 2x było największym gównem i tylko hajs chcesz zarobić, do roboty wypierdalaj, pozerze.

wstanie administracja to na pewno od razu włączy serwer, trzeba czekać.

Specjalnie założyłem konto po permie żeby Ci odpisać głupi przyjebie.

Jak masz coś do mnie to pisz do mnie, zrozumiano?

Nie wypowiadaj się na temat Nexanity bo w dupie byłeś i gówno widziałeś.

Nic nie wiesz o stronie technicznej Nexanity więc przestań pierdolić + te wasze bajki.

Gdy grałeś na serwerze byłeś milutki i wylizywałeś wszystko z dupy a jak perma wyłapałeś na mordę i już zaczął się hejt.

Więc przypominam chcesz coś od Nexanity to pisz do mnie frajerzyno. ;]

Opublikowano

WG. mnie to przesada żeby tak wolno leciało na serwerze EASY

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Astoria, czekam na tego clienta. ;c I wez mi odbuguj ta postac, po prostu ja ciepnij do m1, bo za nic nie moge sie zalogowac, postac juz odbugowywalem na stronce, wciaz nic. :c

Opublikowano

jeszcze bardziej expa zmniejszyli .. 96lvl = 2% za spota z pd (BIG SPOT Z LIDERAMI)

bo było +50% (raty) a teraz już nie ma.

@up2 nie uruchamiaj przez patcher tylko przez Astoria.exe

Opublikowano

Tak jak podejrzewałem, lagi nie ustępują, serwer ciągle nie został ustabilizowany i najprawdopodobniej nie zostanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...