Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astoria [DEDYK]

Astoria

Ankieta - serwer MT2.  

666 użytkowników zagłosowało

1. 1. Start od nowa bez bugów? Czas do godziny 15:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

My tu gadu gadu a tam znów jebło logowanie :)

Póki co nie opłaca się grać, tym którzy chcą zagrać radził bym śledzić temat i zająć się czymś innym bo na razie wygląda to tak: 1h gry, padło logowanie (2h przerwy) naprawili, 1h gry, padło logowanie, błędne koło.

• Odpowiedzi 914
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znamy . Przerwa do 13:00 uporamy się z padającym logowaniem - nie to nie ddosy . hejt on. Wiem pisałem że naprawiliśmy lecz się pomyliłem ale już mniejszy błąd jest . Pisać poniżej co poprawić jeszcze podczas przerwy . Będę Was informował na bieżąco .

zukh.png

Opublikowano

O co tu chodzi ? ...

http://scr.hu/1e0i/ll2l7

Ogarnijcie patchera, macie server jestescie pro elo a wlasnego patchera nie potraficie zrobic ? Dobra sciagnac z e pvp ale jeszcze spolszczyc to wyzsza filozofia ?

Server co jak co nie jest zly, easy. Zagram, pogram to sie okaze

A juz wiem, server off dlatego patcher wywala blad / czy ch*j wie co ... bo to niemieckie ...

1386175744-U112610.png
Opublikowano

jak mam odbugować postać z av2 bo się teleportowałem tam i jak wchodzę do gry to metin mi się zamyka ? bo av2 zbugowane pewne jest -.-

Wh masz dlatego ci sie tak dzieje ;)

Opublikowano

Co wy pierdolicie ze serwer chodzi ? jak nie chodzi.... ciagle cos wywala a to nie jest wina mojego neta !

@edit

DT 2 pietro zbugowane i wywala metka jak w chodzze do lasu z reda, w v2 sa wieksze lagi niz gdziekolwiek i to jest wina jak dla mnie waszego clienta bo na innych takich problemow nie mialem

Opublikowano

Znamy . Przerwa do 13:00 uporamy się z padającym logowaniem - nie to nie ddosy . hejt on. Wiem pisałem że naprawiliśmy lecz się pomyliłem ale już mniejszy błąd jest . Pisać poniżej co poprawić jeszcze podczas przerwy . Będę Was informował na bieżąco .

To już lepiej włącz serwer o 15 ale napraw wszystko łącznie z dt i misjami na peta.

Opublikowano

Exp w AV2

Bo po 90 masakra nawet z pd,

Wykrywacz w red lesie raz działa, a raz nie.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

OD BUGUJCIE TE AV2 BO JAK WCHODZĘ DO GRY TO PRZEZ TO METIN MI SIĘ WYŁĄCZA BO JESTEM AV2 2 POSTACIAMI -.-

To wylacz to wh kur .. jak masz wh wchodzisz do av2 calego klienta ci wylancza i tak bedzie na kazdej mapie 100lvl +

Opublikowano

Teraz administracja zrobiła przerwę w celu naprawieniu kilku bugów , np . z petem , gildią ...

Zapraszam do gry , bardzo przyjemnie się gra .

Opublikowano

Co wy pierdolicie ze serwer chodzi ? jak nie chodzi.... ciagle cos wywala a to nie jest wina mojego neta !

Nie nabijaj postow ... Po 2 Naucz sie czytac ;] 3 posty wyzej jest napisane, ze do 13 off -.-

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Ileż szans można dawać jednemu serwerowi?

Team boryka się z jednym problemem przez 2 dni, a gdy już pisali, że wiedzą jaka jest przyczyna i jak się z nią uporać - bum, znowu się zjebało.

Wygląda to mniej więcej tak: 1h gry- lagi- restart (mała cofka)- 1h gry- lagi- restart ~ Tak w kółko.

Pomijając jeszcze fakt, że restarty mają być na 10 min, a trwają +30.

Jeszcze tłumaczenie: 'Wszystkie serwery mają na początku problemy'. Szkoda tylko, że jest masa serwerów, które potrafią wystartować bez kilkugodzinnych opóźnień, lagów czy innych utrudnień. Ale to są poważne serwery.

Druga sprawa to faworyzowanie niektórych graczy przez GM'ów, co niestety ma miejsce także i tutaj.

GM Shaders siedzi sobie z gildią, która podaje mu nicki graczy, którzy im przeszkadzają, a ten jak piesek lata i sprawdza.

Dobrze, niech sprawdza, tylko niech to dotyczy wszystkich, a nie jednostek, które są niewygodne.

Tutaj SS z rozmowy z Multitabs'em:

wav2jj.jpg

Chyba nie muszę wspominać, że Multitabs jest w tej gildii i bana nie dostanie, bo ma plecy :)

Nie tylko on w tym towarzystwie ciśnie na cheat'ach.

Trzecia sprawa to kultura Team'u:

Cytaty pochodzą stąd http://www.mpcforum.pl/topic/1009469-astoriapl-dedyk/page-24 Pisał je prawdopodobnie, wymieniony wyżej, pan Shaders.

Widać szacunek administracji do graczy. (Szanowane są wyjątki).

Tak więc Team oceńcie już sami...

Co do samego serwera: Gra się przyjemnie, dobry easy, jednak lekko niedopracowany + te błędy z lagami i padającym logowaniem

Wystarczyw grze napisać nick osoby, która ma dostać bana do Shadersa i przychodzi natychmiast i banuje.. nie wiesz to nie pisz :) sam wczoraj podałem mu kilka osób i banował je przy mnie :3

Widzisz .. na becie nie dało się wykryć takiego błędu, który laguje serwa ponieważ działało wszystko dobrze bez lagów .. no ale siedzieli od samego rana i naprawili

teraz jest problem z logowaniem i znowu siedzą cały czas i coś robią a nie jak 80% administracji innych serwerów którzy czekają na zbawienie i liczą na kase z IS

tutaj widać, że administracja się stara i nie chce tracić graczy oraz chce aby serw był dopracowany jak najlepiej

fearless :
zaczęcie przygody z nimi : 23 sierpnia 2012
zakończenie przygody z nimi : 6 sierpnia 2013

Pozdrawiam osoby które w gildii są od początku - tylko te osoby tworzą tą gildie

Opublikowano

Astoria jak beda takie cyrki jak dotychczas to nawet nikt nie będzie Cie hejtowal bo beda mieli wyjebke na serwer to samo było z Alin...pl , albo cos robicie raz a porzadnie albo w ogole, bo dłubanie co 30min i wkurwianie z cofkami padajacym logowaniem i zbugowanymi mapkami to juz przesada..

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Nie nabijaj postow ... Po 2 Naucz sie czytac ;] 3 posty wyzej jest napisane, ze do 13 off -.-

podczas pisania mojego posta doszlo 5 nowych wiec nie zgrywaj takiego madrego i patrz na czasy

Opublikowano

Astoria jak beda takie cyrki jak dotychczas to nawet nikt nie będzie Cie hejtowal bo beda mieli wyjebke na serwer to samo było z Alin...pl , albo cos robicie raz a porzadnie albo w ogole, bo dłubanie co 30min i wkurwianie z cofkami padajacym logowaniem i zbugowanymi mapkami to juz przesada..

Ciesz się, że administracja informuje i piszę prosto z mostu co jest i nie kłamie, że to coś innego ....

Starają się aby było jak najlepiej

fearless :
zaczęcie przygody z nimi : 23 sierpnia 2012
zakończenie przygody z nimi : 6 sierpnia 2013

Pozdrawiam osoby które w gildii są od początku - tylko te osoby tworzą tą gildie

Opublikowano

Pograł podziękował skasował. Ja wysiadam z tej karuzeli, co nie wchodzę to off albo jakieś logowanie. Wiecznie coś. Bawcie się sami mnie to looto.

2sbu2dv.png

Opublikowano

Okłamywanie Was to nie jest sposób na rozwiązanie problemów :) i Nigdy Was nie okłamałem :)

- założenie gildii naprawione

- dt również - gryzł się z sys. osiągnieć .

zukh.png

Opublikowano

Ciesz się, że administracja informuje i piszę prosto z mostu co jest i nie kłamie, że to coś innego ....

Starają się aby było jak najlepiej

Laski mi nie robi czy napisze czy nie, jebie mnie to w nocy mogl napisać kiedy chciałem pograć juz 2 dzien naprawiają.. bye..

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Pograł podziękował skasował. Ja wysiadam z tej karuzeli, co nie wchodzę to off albo jakieś logowanie. Wiecznie coś. Bawcie się sami mnie to looto.

Jakby Cie serwer nie interesowal, to bys nawet nie wchodzil w temat. A zreszta, co mnie to.. Nq ;3.

@Topic

Do zobaczenia o 13! Tylko naprawcie misje z petem, bo to podstawa. A ten bug z dzwonkiem na 65 naprawiliscie?;D Bo dawal wartosci magicznego ataku 3954883494 cos tam, cos tam xD I wykrywacze, nie pokazuja metkow w redlesie. :x

A tak wgl. gdzie dropia te orkowe maczugi, nasiona, piaski ? [ulepki potrzebne na epiki]

@Edit

Zapomnialem dodac... Poprawcie exp w av2 (znowu) , bo w redlesie leci x4,5 szybciej xD

Opublikowano

Wystarczyw grze napisać nick osoby, która ma dostać bana do Shadersa i przychodzi natychmiast i banuje.. nie wiesz to nie pisz :) sam wczoraj podałem mu kilka osób i banował je przy mnie :3

Widzisz .. na becie nie dało się wykryć takiego błędu, który laguje serwa ponieważ działało wszystko dobrze bez lagów .. no ale siedzieli od samego rana i naprawili

teraz jest problem z logowaniem i znowu siedzą cały czas i coś robią a nie jak 80% administracji innych serwerów którzy czekają na zbawienie i liczą na kase z IS

tutaj widać, że administracja się stara i nie chce tracić graczy oraz chce aby serw był dopracowany jak najlepiej

Heheh, prywatne konto shadersa jak mniemam? xD A widać po spacji przed znakami interpunkcyjnymi, tylko on tak pisze.

Opublikowano

Heheh, prywatne konto shadersa jak mniemam? xD A widać po spacji przed znakami interpunkcyjnymi, tylko on tak pisze.

nie trafiłeś :) To gracz który uczestniczył w BECIE :) Oj "Dziad" jakiego Ty masz pecha ;D

zukh.png

Opublikowano

Ulepki na dalsze bronie i zbroje z metków na mapie 100 i bossów chyba.

Exp jest dobry w av2. Do 92 dobrze leci w Red Lasie ale do 100 lepiej w Av2.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...