Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astoria [DEDYK]

Astoria

Ankieta - serwer MT2.  

666 użytkowników zagłosowało

1. 1. Start od nowa bez bugów? Czas do godziny 15:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakim cudem kat ma już 187 lvl? To jest przesada...Easy, ale są jakieś granice, a nie w dzień wbije 200...

On chyba ma na to jakiś patent bo co chwile na czacie widać że wbił next lvl to ja wbiłem 130 ze 120. A on już 20 lvli ze 160 :C

jp8p35.png
  • Odpowiedzi 914
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wy też macie zostaniesz połączony ?

Ma ktoś bs na ten serwer ale musi działać !

@up

Co z tego że ma taki lvl jak eq pewnie nie ma :)

Opublikowano

broniłem na starcie administratorów, ale to co się teraz dzieje zmieniło całkiem moje zdanie... Nie potrafią wcale prowadzić serwera, mają wyjebane na ludzi, Jak już poprawiają jakieś gówniane błędy zamiast tych poważnych to za dnia (pewnie w nocy nie mogą bo starzy nie pozwalają) przez co są ciągle restarty, i dodatkowo otwarcie mówią ,że BS jest legalny -.- wiadomo ,że jest cięzki do wykrycia no ale sorry.. aż tak łatwo ?

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Wiadomo chociaż kiedy to zostanie naprawione? Wczoraj wszystko ładnie działało, gdzieś po 1 były ddosy, a potem spokój..

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Bedzie technik to naprawia , logiczne.

Daj ktos link do BS'a ktory dziala :<

Serwer polecam , lecz usuncie bugi z expem za bicie metkow i pobanujcie albo zmniejszcie im lvle..

Opublikowano

Bardzo proszę administrację o powiadomienie graczy , kiedy unormuje się sytuacja na serverze.Narazie to nie jest gra , gdy wywala z gry po 2 minutach gry , lub jest duży lag co 10 sec

UggNk9.gif

Opublikowano

Chyba sobie z tym poradziłem , zablokowałem porty na połączenia per ip więc powinno być okej jak do teraz . serwer stoi i jest już mniejsze zużycie procka . Co do bugu z metkiem tak jest on że za metka lecą 2 lvle - niech tak będzie za 2-3 dni zrobimy aktualizacje do 250 lvla z nowościami :) Miłej gry . / Shaders.

zukh.png

Opublikowano

Chyba sobie z tym poradziłem , zablokowałem porty na połączenia per ip więc powinno być okej jak do teraz . serwer stoi i jest już mniejsze zużycie procka . Co do bugu z metkiem tak jest on że za metka lecą 2 lvle - niech tak będzie za 2-3 dni zrobimy aktualizacje do 250 lvla z nowościami :) Miłej gry . / Shaders.

Czyli już można powoli wbijać do gry??Nie wywala co 2 min i nie ma laga co 10sec??

Jak wygląda sprawa z bs by padmak??Dlaczego python działa a padmak nie??Dałoby rade coś na to zaradzić(odblokować padmaka)?

UggNk9.gif

Opublikowano

server dzialą czy nie? :)

bo nw czy pobierac

niech z metka leca 2lv

kolejna załosna administracja

nawet nie zagralem a powiem ze syf

widac po adminach co pisza bb

Opublikowano

Hahahah smiechowo. Zamiast naprawić bugga to "niech tak będzie" to jest 4fun widze a nie easy. Nie polecam serwera, zamiast naprawić błąd to najlepiej sie na niego wywalić.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Z bugiem z metkami mogę pomóc bo to jest 30 sec :| Pomóc napisz PW :|

Co do serwera grafika ładna, pliki dziurawe i team lewy ------- TO JE ANTY WARN@

A co z twoi serwer team lewy a ty to co miał być reset i co nic ja dam mu szanse bo lepszego nie ma jak narazie

I byś się ruszył i robił tą cofke a nie spamujesz tutaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...