Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astoria [DEDYK]

Astoria

Ankieta - serwer MT2.  

666 użytkowników zagłosowało

1. 1. Start od nowa bez bugów? Czas do godziny 15:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie będzie juz działac ?: )

05579026465146431726.png

Odpalę blanta z ranka, bo pierdole świat cały,

Jedno jest pewne, nigdy nie odbierze mi wiary.

Za bardzo wierze, stary, w siebie, jak egoista,

Bo wierzyłem raz w kogoś i ta wiara już prysła,

Moderatorzy to Kur*yy na tym forum ! JebaN* pacany lat 10 i daja tylko warny buhahha jeb*ć psy ! Możecie mi zrobić loda :)

• Odpowiedzi 914
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mówiłem Wam w zapowiedzi, że ten padnie, a nawet porządnie nie wystartuje. To team serwera Avintia.pl. Nekron, sponsor ma 14 lat. Czego Wy od nich oczekujecie?

Opublikowano

Nie będzie juz działac ?: )

omg, będzie... musi wstać ktoś z administracji, idźcie się wykąpać i przewietrzyć bo 'BrakSlow' nie mył się od 2 dni...

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

omg, będzie... musi wstać ktoś z administracji, idźcie się wykąpać i przewietrzyć bo 'BrakSlow' nie mył się od 2 dni...

Haha, ja nie śpie ty kurwa gimbarsko dziwko ! pytam sie kurwa czy będzie działał bo nic nie wiem bo dopiero wróciłem do chaty jebasie , nie wiem moze masz patologie w chacie i śmierdzisz jak gówno!

05579026465146431726.png

Odpalę blanta z ranka, bo pierdole świat cały,

Jedno jest pewne, nigdy nie odbierze mi wiary.

Za bardzo wierze, stary, w siebie, jak egoista,

Bo wierzyłem raz w kogoś i ta wiara już prysła,

Moderatorzy to Kur*yy na tym forum ! JebaN* pacany lat 10 i daja tylko warny buhahha jeb*ć psy ! Możecie mi zrobić loda :)

Opublikowano

Ja nie wiem po co o topke sie gonicie na easy, i ktos ma prawie 160lvl i pewnie nie ma eq nawet na ten lvl tylko lvl wbija . pewnie wbije 200lvl to bez broni i zbroi bedzie na 180lvl ale lvl bedzie bedzie moc ;d i tak zwieksza lvl to wtedy o topke mozna walczyc,

Opublikowano

Scigaja sie o topke, zeby byc 'slawnym' tak jak to napisal gracz z bodajze nr. 4 w rankingu ;) To prawda, eq beda robic wolniej, ale co z tego , skoro sobie nadropia kasy/ulepek podczas expa?. ;) Na jedno wychodzi.

A serwer znowu OFF? Jakies info od admina jest? Czy jeszcze spia :O ? Bo naszla mnie chec, probuje wejsc, pacze .. off... :< No nic, i tak warto zaczekac na taki mega serwer. :D

Opublikowano

Ja nie wiem gdzie się podziały ogarnięte teamy zakładające serwery, kiedyś to jak się było na otwarciu zajebistego serwera to padł raz z przeciążenia a potem chodził elegancko. Dziś każdy jebany gimb ma dostęp do plików serwerowych i może sobie założyć serwer a potem powstaje taki privek, działa 2h i off.

Opublikowano

Scigaja sie o topke, zeby byc 'slawnym' tak jak to napisal gracz z bodajze nr. 4 w rankingu ;) To prawda, eq beda robic wolniej, ale co z tego , skoro sobie nadropia kasy/ulepek podczas expa?. ;) Na jedno wychodzi.

A serwer znowu OFF? Jakies info od admina jest? Czy jeszcze spia :O ? Bo naszla mnie chec, probuje wejsc, pacze .. off... :< No nic, i tak warto zaczekac na taki mega serwer. :D

Serwer ON ;)

Opublikowano

Ileż szans można dawać jednemu serwerowi?
Team boryka się z jednym problemem przez 2 dni, a gdy już pisali, że wiedzą jaka jest przyczyna i jak się z nią uporać - bum, znowu się zjebało.
Wygląda to mniej więcej tak: 1h gry- lagi- restart (mała cofka)- 1h gry- lagi- restart ~ Tak w kółko.
Pomijając jeszcze fakt, że restarty mają być na 10 min, a trwają +30.

Jeszcze tłumaczenie: 'Wszystkie serwery mają na początku problemy'. Szkoda tylko, że jest masa serwerów, które potrafią wystartować bez kilkugodzinnych opóźnień, lagów czy innych utrudnień. Ale to są poważne serwery.

Druga sprawa to faworyzowanie niektórych graczy przez GM'ów, co niestety ma miejsce także i tutaj.
GM Shaders siedzi sobie z gildią, która podaje mu nicki graczy, którzy im przeszkadzają, a ten jak piesek lata i sprawdza.
Dobrze, niech sprawdza, tylko niech to dotyczy wszystkich, a nie jednostek, które są niewygodne.
Tutaj SS z rozmowy z Multitabs'em:
wav2jj.jpg
Chyba nie muszę wspominać, że Multitabs jest w tej gildii i bana nie dostanie, bo ma plecy :)
Nie tylko on w tym towarzystwie ciśnie na cheat'ach.

Trzecia sprawa to kultura Team'u:

Kurwa ludzie postawcie coś swojego , trzeba nam trochę czasu na ustawienie dobzre firewalla tzn. limity na porty itd . W dupie byliście , gówno widzieliście - banda bejterów .

Zabezpieczenia mamy szkoda że Twoi rodzice nie mieli bo wyszło takie coś :) Niby skąd masz informację że nie mamy ? Mamy firewalla i go ustawiamy do potrzeb .

Cytaty pochodzą stąd http://www.mpcforum.pl/topic/1009469-astoriapl-dedyk/page-24 Pisał je prawdopodobnie, wymieniony wyżej, pan Shaders.

Widać szacunek administracji do graczy. (Szanowane są wyjątki).

Tak więc Team oceńcie już sami...

Co do samego serwera: Gra się przyjemnie, dobry easy, jednak lekko niedopracowany + te błędy z lagami i padającym logowaniem

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Wybaczcie że tak długo ale człowiek to nie maszyna , musimy uporać się z błędem który nam wyłącza logowanie : SYSERR: Aug 4 04:25:14 :: hupsig: SIGHUP, SIGINT, SIGTERM signal has been received. shutting down. Serwer ON i może być krótka przerwa na próbę naprawy tego błędu .

zukh.png

Opublikowano

jak mam odbugować postać z av2 bo się teleportowałem tam i jak wchodzę do gry to metin mi się zamyka ? bo av2 zbugowane pewne jest -.-

Opublikowano

Oplaca sie tu grac?

Nie Pan wyżej 5@UP pokazał jaka jest administracja i jak faworyzuje pozatym są ciągłe cofki oraz lagi nie do wytrzymania. Serwera nie polecam, faworyzacja innych na co są dowody, nie umią naprawić logowania, więc po co biorą się za serw.

Opublikowano

Ileż szans można dawać jednemu serwerowi?

Team boryka się z jednym problemem przez 2 dni, a gdy już pisali, że wiedzą jaka jest przyczyna i jak się z nią uporać - bum, znowu się zjebało.

Wygląda to mniej więcej tak: 1h gry- lagi- restart (mała cofka)- 1h gry- lagi- restart ~ Tak w kółko.

Pomijając jeszcze fakt, że restarty mają być na 10 min, a trwają +30.

Jeszcze tłumaczenie: 'Wszystkie serwery mają na początku problemy'. Szkoda tylko, że jest masa serwerów, które potrafią wystartować bez kilkugodzinnych opóźnień, lagów czy innych utrudnień. Ale to są poważne serwery.

Druga sprawa to faworyzowanie niektórych graczy przez GM'ów, co niestety ma miejsce także i tutaj.

GM Shaders siedzi sobie z gildią, która podaje mu nicki graczy, którzy im przeszkadzają, a ten jak piesek lata i sprawdza.

Dobrze, niech sprawdza, tylko niech to dotyczy wszystkich, a nie jednostek, które są niewygodne.

Tutaj SS z rozmowy z Multitabs'em:

wav2jj.jpg

Chyba nie muszę wspominać, że Multitabs jest w tej gildii i bana nie dostanie, bo ma plecy :)

Nie tylko on w tym towarzystwie ciśnie na cheat'ach.

Trzecia sprawa to kultura Team'u:

Cytaty pochodzą stąd http://www.mpcforum.pl/topic/1009469-astoriapl-dedyk/page-24 Pisał je prawdopodobnie, wymieniony wyżej, pan Shaders.

Widać szacunek administracji do graczy. (Szanowane są wyjątki).

Tak więc Team oceńcie już sami...

Co do samego serwera: Gra się przyjemnie, dobry easy, jednak lekko niedopracowany + te błędy z lagami i padającym logowaniem

Piszesz posta + grałas na wh więc czemu mam nie zejść do graczy na dole jeżeli złapali cheatera ?

Po 2gie tak to ja pisałem te posty a to nie znaczy że nie mam kultury tylko czasami jak patrze na niektóre posty to nie wiem czy śmiać się czy płakać ponieważ niektórzy podają informacje wyssane z palca a inni w to ślepo wierzą . Przykład G00D który pisał że wie od Nas że nie mamy żadnych zabezpieczeń . A co do zachowania popatrz na siebie bo grałaś bezczelnie na wh pisząc że lagi ( xD ) a potem wbijając na tsa pytasz mi czy mi było dobrze jak mi dupe wylizali . no way - to Ty kultury nie masz a nie ja :)

zukh.png

Opublikowano

Hahahha kupa śmiechu.
Serwer co chwile off, ziomek z literami powyzej 40rz mówi, że av2 nie działa xD
a tak do sonkuba4pro, nie nie opłaca sie, jak chcesz wbijać lvl i pograć spokojnie to idź na inny, bo szkoda czasu, akurat na ten serwer.

Opublikowano

Wiec wypowie sie ktos jeszcze czy oplaca sie tu grac?

tak opłaca :)

Hahahha kupa śmiechu.

Serwer co chwile off, ziomek z literami powyzej 40rz mówi, że av2 nie działa xD

a tak do sonkuba4pro, nie nie opłaca sie, jak chcesz wbijać lvl i pograć spokojnie to idź na inny, bo szkoda czasu, akurat na ten serwer.

serwer działa od ponad godziny ;) mieliśmy problem z logowaniem ale to już przeszłość :)

A i pozdrawiam atakujących którzy wysyłali po ok 50k pakietów na port 12000 xD

2013-08-04 02:00:46.766 500.481 74.115.6.140 12000 48945 2.1 M 33779 43 8098

2013-08-04 01:17:39.726 385.070 173.245.67.200 12000 57983 2.4 M 50331 41 4862

zukh.png

Opublikowano

tak opłaca :)

serwer działa od ponad godziny ;) mieliśmy problem z logowaniem ale to już przeszłość :)

A i pozdrawiam atakujących którzy wysyłali po ok 50k pakietów na port 12000 xD

2013-08-04 02:00:46.766 500.481 74.115.6.140 12000 48945 2.1 M 33779 43 8098

2013-08-04 01:17:39.726 385.070 173.245.67.200 12000 57983 2.4 M 50331 41 4862

Jak czytam taki post to już mnie krew zalewa.... Co to ma znaczyć ,że problem z logowaniem to już przeszłość a tu znowu lag na serwerze i LOGOWANIE OFF .. ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...