Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astoria [DEDYK]

Astoria

Ankieta - serwer MT2.  

666 użytkowników zagłosowało

1. 1. Start od nowa bez bugów? Czas do godziny 15:00.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 914
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zwiększyć drop yang i broni , skoro to easy medium bo poki co bardziej mi się wydaje ze to hard w stosunku dropu exp easy medium..

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Zwiększyć drop yang i broni , skoro to easy medium bo poki co bardziej mi się wydaje ze to hard w stosunku dropu exp easy medium..

przepraszam, rozumiem że chcesz w godzinę 150 wbić? łatwo jest do 80-90 a potem się trzeba pomęczyć. nic dziwnego bo by sie znudziło takie szybkie wbijanie lvli.

Opublikowano

przydalby sie drop 750/1k sztab:D

Ktos pisał ze miał w grze sporo hajsu , a wiec tak mam 98lv expilem w v2 z pd antyexpa gowno yang lecialo poszedlem do red mialem na biologa do 60lv wbilem do groty i nadal nie stac mnie na biologa a co dopiero dodatki typu rossy itp , troche lipnie ta kasa leci nie oszukujmy się.. a drop i exp w grocie prkatycznie znikomy , exp jeszcze ujdzie bo do 100lv jakos leci ale dropu nie ma prkatycznie w ogole..

przepraszam, rozumiem że chcesz w godzinę 150 wbić? łatwo jest do 80-90 a potem się trzeba pomęczyć. nic dziwnego bo by sie znudziło takie szybkie wbijanie lvli.

Ja do expa nic nie mam pasuje mi jaki jest ale , drop za to nawet jak na standardy medium jest znikomy , expilem 2h w grocie z rekawicami i poleciala zbawka ..

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Ktos pisał ze miał w grze sporo hajsu , a wiec tak mam 98lv expilem w v2 z pd antyexpa gowno yang lecialo poszedlem do red mialem na biologa do 60lv wbilem do groty i nadal nie stac mnie na biologa a co dopiero dodatki typu rossy itp , troche lipnie ta kasa leci nie oszukujmy się.. a drop i exp w grocie prkatycznie znikomy , exp jeszcze ujdzie bo do 100lv jakos leci ale dropu nie ma prkatycznie w ogole..

Ja do expa nic nie mam pasuje mi jaki jest ale , drop za to nawet jak na standardy medium jest znikomy , expilem 2h w grocie z rekawicami i poleciala zbawka ..

do 80lvl spokojnie da się wycisnąć 20-30k (włącz sobie monetkę) + sztabki.

Opublikowano

do 80lvl spokojnie da się wycisnąć 20-30k (włącz sobie monetkę) + sztabki.

Wiem ze się da 20-30k zarobic do 80lv ale na co mi to starczy? na mediumie/easy nie powinienem w ogole sie przejmować dropem yang ponadto bony do butow branzy naszyjnika wsadzone mam 20% yang..

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

az tak trudno o yang nie jest

mam 95lvl WSZYSTKIE dopalacze

smoki(15k)

full eq bizu ...

no i w eq jeszcze jakies 20k+ 20sztab 200yang

aha i x5 czerw i nieb potka...

56096062140461666809.png

Opublikowano

az tak trudno o yang nie jest

mam 95lvl WSZYSTKIE dopalacze

smoki(15k)

full eq bizu ...

no i w eq jeszcze jakies 20k+ 20sztab 200yang

aha i x5 czerw i nieb potka...

Ja tez to mam + buf to samo , ale musze gospodarować yangami z głową a biologa nie robie bo nie bardzo mnie stac , juz kurwa nie mozesz przyznac mi slusznej racji ze slabo lecą yangi? powinienes miec tyle ze wykupisz co chcesz i yang Ci zostanie na 5x tyle a nie abys sie martwil o yangi na easy medium serwerze..

Antywarn , juz serwer się chyba nachodził ^^

OFF właczą na 30min i znow off padaka..

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Może administracja by się wypowiedziała ile mamy czekać ? Bo miało nie wywalać logowania a jednak dalej to samo. Bez sensu pograc godzine i przerwa na 40 - 50 min bo wywaliło serwer ;/

Opublikowano

Jesli to logowanie pada tak przez ddosy to juz sie boje co sie bedzielo dzialo w dzien skoro o "takiej godzinie" nawet atakuja ...

00381637475378013724.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...