Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astoria [DEDYK]

Astoria

Ankieta - serwer MT2.  

666 użytkowników zagłosowało

1. 1. Start od nowa bez bugów? Czas do godziny 15:00.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 914
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Astoria Team, wyśmieje was jak się wyśpie.

Dam edita jak coś.

Edit: Hahahaha.

A teraz zacznijcie patrzyć tam gdzie mówiliście "Nieee... to na pewno nie to."

Pozdrawiam.

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

to są jakieś jaja :F żeby z metina wyskakiwały bossy? i to aż 3! które biją razem po około 30~k? śmieszne. i jak ja mam to ubić?

Opublikowano

to są jakieś jaja :F żeby z metina wyskakiwały bossy? i to aż 3! które biją razem po około 30~k? śmieszne. i jak ja mam to ubić?

Pisałem z tym do gm`a żeby to poprawił a on mi napisał "mam ważniejsze sprawy na głowie"

Opublikowano

Panowie naprawcie to jak się należy , i dopiero włączcie , bo tak grać nie bedziemy padnie logowanie naprawicie i za 30min znow to samo.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Astoria Team, wyśmieje was jak się wyśpie.

Dam edita jak coś.

kurwa, grubasie. kains, możesz wypierdalać z tej prezentacji? każdy serwer co startuje to musisz być zawsze najmądrzejszy i zachowujesz się, jakbyś rozumy pozjadał, a Twoje nexanity startowało 2x i 2x było największym gównem i tylko hajs chcesz zarobić, do roboty wypierdalaj, pozerze.

wstanie administracja to na pewno od razu włączy serwer, trzeba czekać.

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

chyba gdzieś od 4 rano jakoś tak , a włączą zapewne jak wróci technik i będzie to gdzieś koło 12 zapewne

75775358773159538492.png

Opublikowano

chyba gdzieś od 4 rano jakoś tak , a włączą zapewne jak wróci technik i będzie to gdzieś koło 12 zapewne

Serwer padl o 1 admin wlaczyl na 30min i padl znow czyli 1:30 jeszcze chodzil ;x

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Działa już serwer normalnie ?

Nie muszę czekać pół godziny aż się zaloguje ?

Jak nie działa jeszcze normalnie to kiedy będzie działał ?

Co z 6/7 skill ?

Według ankiety miało go nie być ,a na pierwszym starcie :) był

58121063168705213211.png

Opublikowano

płaczecie, wakacje są, do tego jest niedziela, nikt wam nie bedzie zapierdzielal bo wy chcecie pograć, gimby w domu siedzą i płaczą, wyjdźcie do ludzi a nie tylko przed komputerem.

To co tu jeszcze robisz? ponadto kto na co ma ochotę to jego sprawa i nie mow kto co ma robic , i nie widzę aby ktos plakal , ponadto do tematu nic nie wsnosisz ludzie powstawali i chcieli pograć takze nie dziwię się ze chcą jakieś info na temat serwera , co Ty w ogole taki nerwowy?

PS. do Admina opiekującym się serwerem , ponoć działaja komendy typu /dice.. ja się na tym nie znam ale tak mowil jakis typ na tsie i zaraz po 5s logowanie padlo..

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

2x.up(michal) .napisal to 15 letni grubasek z pryszczami na pysku w okularach bez kolegow ktory naqurwia caly dzien na kompie i takimi komentarzami probuje sie dowartosciowac.

cqs8.jpg

Opublikowano

I mysli ze jak tak napisze to nie bedzie ze to wlasnie on jest tym gimbusem ktory siedzi przed kompem i placze :D

2962ogp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...