Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

`Astium [Dedyk]

Isuribi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer dobry, po zmianach z dodaniami i zmiankami na pewno lepszy.

Jedyne co jeszcze mogli by zmienić to ilość rad i egzo bo wbicie skilla g nie będzie łatwe ani przyjemne.

Dziwny jest też brak różnicy między biciem metinów 35lvl a metków 85lvl. Metka 85 bije się dłużej, jest mniej a drop ku jest taki sam, nie opłaca sie wbijać wyższego lvla na ku a powinno być inaczej.

• Odpowiedzi 511
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma co porównywać Ravi a Astium, bo isamu i reszta potrafią zatrzymać ludzi, a tu nie muszę mówić, że w czasie istnienia Ravi ekipa Szykry postawiła 2 serwery.

Co do tych waszych nowości to tu naprawdę nic nie ma, wszystkie dungeony z dr2.

Jak dodadza mapę to napewno taką jak na dr2 albo z kalimdorku :)

Serwer nie jest pod Is ? Przepustki do v2 w Is, dziś dodali do av shopu, bo wstyd im. Co chwilę jest jakiś temat na forum, że za drogi Is i że jest tam wszystko, więc nie mówcie że ten serwer nie jest pod Is.

Nawet jeżeli ktoś was atakuje to ja się nie dziwie, ludzie reklamuja ten serwer na innych forach/serwerach to macie za swoje.

Spodziewałem się czegoś lepszego, a tu po samej prezentacji idzie ocenić, że to hard z dupy :)

Ps. Hejtujcie smrody, każdy ma inne zdanie i ja go na ten temat nie zmienię :)

To, że postawili 2 serwery w trakcie istnienia już Ravii nic nie znaczy :) Żaden z nich nie był taki jak ten, a na prawdziwego starego harda czekała jak widać masa ludzi ;)

Opublikowano

Ha ha , z jednym się zgodzę ze z Is łatwiej ale nie kazdy wsadza do isu zmianki dodania innymi słowy to co jest nam najbardziej potrzebne aby postac jakoś rozbudować , rajcuje was expienie na 40lv w m2 to wasza sprawa , a moj post o lizaniu dupska był skierowany do typka który pisał w skrócie ze Ravia to gówno co bardzo mnie wkurwiło bo grałem na serwerze i uważam ze całkiem przyjemnie się gra , co do tego serwera to tylko moje zdanie ze jest pod Is i wyjątkiem wcale tu nie jestem , leniem ktoś mnie nazwał bo mi się nie chce czegoś robić , tak nie chce mi się expic na 40lv w m2 i bic metków z ktorych nic nie leci a bez rekawicy do 30 lv miałem jakos 6 zmianek zero dodan.

Pokaż mi serwer hard w którym nie ma rzeczy ułatwiających rozgrywkę w is.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

"Pana serwer nie odpowiadał na zapytania - został zrestartowany. Proszę sprawdzić logi systemowe. Nie zauważyłem żadnych amonali sieciowych z tym związanych, wygląda to na jednorazowy incydent. Był to raczej kernel panic - maszyna wyglądała na zawieszoną. Jeżeli sytuacja będzie się powtarzać prosimy o kontakt. Nie odcinaliśmy dostępu do serwera."

Odpowiedź na pytanie dlaczego serwer off, taką wiadomość dostał Gzenia i napisał na forum na shoutboxie.

Pozdrawiam

Opublikowano

Ha ha , z jednym się zgodzę ze z Is łatwiej ale nie kazdy wsadza do isu zmianki dodania innymi słowy to co jest nam najbardziej potrzebne aby postac jakoś rozbudować , rajcuje was expienie na 40lv w m2 to wasza sprawa , a moj post o lizaniu dupska był skierowany do typka który pisał w skrócie ze Ravia to gówno co bardzo mnie wkurwiło bo grałem na serwerze i uważam ze całkiem przyjemnie się gra , co do tego serwera to tylko moje zdanie ze jest pod Is i wyjątkiem wcale tu nie jestem , leniem ktoś mnie nazwał bo mi się nie chce czegoś robić , tak nie chce mi się expic na 40lv w m2 i bic metków z ktorych nic nie leci a bez rekawicy do 30 lv miałem jakos 6 zmianek zero dodan.

Do ciężkiej cholery, każdy serwer musi się z czegoś utrzymać, każdy. Jeśli ktoś ma spięcie tyłka i musi mieć bony na JUŻ to przelewa złotóweczki i bonusiki kupuje. Poświęcisz odrobinę czasu i będziesz miał to samo co ten, który ładował w IS.

Opublikowano

ciency jestescie i lamentujecie teraz, ze serwer pod is. wbilem 35 lvl fms +9 31 sr w eq jakies 10 k pz i ani zlotowki w isie. jezeli ktos chce walczyc o topke to musi troche w tego isa wpakowac, ale do normalnej gdy nie ma tam nic niezbednego, jak narazie to tylko te wierzchowce z isa odstraszaja strasznie, a dokladniej to, ze musisz co tydzien kupic nowego

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wierzchowiec powinnien być na 480 h jak na każdym normalnym privie .... Bo jak Co 7 dni trzeba wydawać znowu kase to jest przesada ! ;/

zao4zijdftpa.jpg

Opublikowano

fireicemen1# W ciągu tego jednego tygodnia będziesz mieć bojowca :D

Top#
Polecam server, jest trudny, ale jak można spokojnie grać bez is'u.

Nie wydając nic na is mam 35 lvl fms +8 sr 30 i dzika :D. Łatwo zarobić, szybko level leci do tego 30+ potem trzeba się pomęczyć, ale to w końcu hard ;D

Opublikowano

Nie rozumiem dlaczego administracja tak bardzo nie chce dodać zwykłych fryzur u npc/za AP.

W żaden sposób nie ułatwi to expienia/pvp itp. jedynie cieszy oko, a nie wszystkie postacie identyczne, jedynie WYBRAŃCY się jakoś wyróżniają.

Kto ma kupić z tego is'a fryzurę to i tak kupi, bo da mu to lekką przewagę nad innymi, a dla reszty dodajcie najzwyczajniejsze.

Nawet się nie da farbki wyłowić i patrzenie na swoją nudną postać przyprawia o mdłości xD

jenova1.jpg
Opublikowano

Wierzchowiec powinnien być na 480 h jak na każdym normalnym privie .... Bo jak Co 7 dni trzeba wydawać znowu kase to jest przesada ! ;/

nie trzeba wydawać co 7 dni chyba ze jest ktoś takim leniem którego nie stać żeby wydropić sobie medale, oddawać po 3 dziennie i mieć już tego boja za darmo po 3-4 dniach

Opublikowano

hmm

mowicie ze ravia tez jest servem pod isa?

no niby tak tez prawie wszystko jest alee nikt tego nie kupuje...

tam 90% isa mozna zdobyc w 1 tydzien grania

tutaj 90%isa mozna zdobyc w 1tydzien pracowania i potem wyslania sms/przelew....

do tego ludzie mowia ze to jest serv pod IS bo cena razii po oczach ....

1Skill na G = 100zl

lub

1Skill na G 2iesiace (chyba ze grasz 24/7 ) to 1 miesiac z tygodniem :)

56096062140461666809.png

Opublikowano

Zatem napiszę tu to co na forum Astium , z tym że usunęli mój temat . Grałem swego czasu na Dreanorze i był to dla mnie serwer marzeń . Szykra odwaliłeś wtedy kawał dobrej roboty . Ludzie grali tam z przyjemnością , wszystko było dopasowane , nawet KU dla Healera schodziły . Kolorowe skrzynki były opisane , nie dropił z nich syf , po 3 zmianki leciały . Eventy były dobrze zaplanowane w M2 . Był totolotek na stronie , nawet za polubienie fanpage dostawało się SM co pomagało trochę w grze.I te mile spędzone wieczory na dropieniu w M2 książek :). Był to najlepszy serwer na jakim grałem dlatego myślałem że coś podobnego wyjdzie tutaj . Myliłem się , to jest serwer typowo pod IS , trzeba tu wydać co najmniej 100 zł żeby cokolwiek osiągnąć . Tam wydałem jedynie 10 zł na rękawiczke na 60 lvl bodajże . Szkoda , nie zagram, a miałeś chłopie ambicje do tworzenia serwera . Jestem pewien , że gdybyś sam zrobił serwer tyle że bez bugów to byłoby tyle samo graczy co tu, a ich liczba by wzrastała . Niestety tu , na Astium , będzie wzrastać jedynie grubość Waszego portfela do czasu , aż ludzie odejdą . Pozdrawiam PanWoj

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

hmm

mowicie ze ravia tez jest servem pod isa?

no niby tak tez prawie wszystko jest alee nikt tego nie kupuje...

tam 90% isa mozna zdobyc w 1 tydzien grania

tutaj 90%isa mozna zdobyc w 1tydzien pracowania i potem wyslania sms/przelew....

do tego ludzie mowia ze to jest serv pod IS bo cena razii po oczach ....

1Skill na G = 100zl

lub

1Skill na G 2iesiace (chyba ze grasz 24/7 ) to 1 miesiac z tygodniem :)

Jak wy płaczecie, nawet z is oni muszą dropnąć 55ku, więc nie wbija skilla w chwile, równie szybko będzie można wbijać bez is lecz ttroche więcej pracy będzie trzeba włożyć, rady i egzo można kupywać od graczy.

Opublikowano

ja od startu serwer do dziś wbiłem silne na m5 ( KU dropiłem sam rady i egzo kupowałem od graczy lub dropiłem ) kase mialem ze sprzedazu KU typu aura blogo pomoc ostrze

dodam ze nie mam jeszcze konia ani pieczęci ( nic nie wydałem w IS )

1.5tyg dobrej gry i skil na g nie jest tak trudno :)

Opublikowano

Tak to jest kurw* chcesz odzyskać konto wielki Grzeniu 16 letni zaczyna wyzywać itp nie ma to jak ogarnięta administracja frajerów ... Tenma eq z navi rozdawał na NevrasT to się nie zdziwię jak tu za 2 tyg bd to samo serwer gówno nie polecam dlatego iż Grzeniu jest ;] . Pozdrawiam dzieciaka który gówno potrafi tylko wyzywać graczy , pozdrawiam : ). Banda frajerów : )

Opublikowano

Tak to jest kurw* chcesz odzyskać konto wielki Grzeniu 16 letni zaczyna wyzywać itp nie ma to jak ogarnięta administracja frajerów ... Tenma eq z navi rozdawał na NevrasT to się nie zdziwię jak tu za 2 tyg bd to samo serwer gówno nie polecam dlatego iż Grzeniu jest ;] . Pozdrawiam dzieciaka który gówno potrafi tylko wyzywać graczy , pozdrawiam : ). Banda frajerów : )

Gzeniu moglby być twoim ojcem < wiekowo >.

To moze pochwalisz sie jak okradales ludzi ? I za co dostales bana słoneczko ? :)

Siedzialam do 5... Dopiero teraz wstalam...

SLyszalam płacz o nowe mapy - jesli bedzie taka potrzeba to je wprowadzimy ._.

Poki co najwyzszy lv to 65 ...

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

pokaż dowód że Gzeniu cię zwyzywał. Bo takie bezpodstawne oskarżenia to każdy z du***y może sobie wyciągnąć

Opublikowano

Buggie 66 lvl

Zabitych potworów:

0

Zabójstwo ogółem:

0

Zabitych graczy:

0

Zabitych graczy z własnego królestwa:

0

Zabitych graczy z wrogiego królestwa:

0

Zabitych bossów

0

Zniszczonych kamieni metin:

0

Metry przebyte pieszo:

25749

Metry przebyte na koniu:

85956

Do naprawy ;)

Serwer OK gram sobie nie jest tak źle jednak, ale drop nie za bogaty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...