Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

`Astium [Dedyk]

Isuribi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiesz co to jest forum? chyba nie a co do pierwszego zdania to mogę podać Ci adres zamieszkania skoro taki pewny jesteś , ponadto chuja mnie interesują wasze wypowiedzi jaki ten serwer nie jest zajebisty i jakie to nie ma nowe dungeony i inne zbedne badziewia , po prostu lizecie pupcie ze tak powiem , mi się nie podoba wiele rzeczy i je wymieniam a to że Wam się to podoba to nie wnikam w to , to tylko moje zdanie nikogo nie namawiam abyscie zaprzestali gry.

Z tego co widzę to się już wypowiedziałeś , więc weź już lepiej wyjdź i spadaj na swoją anty sravie lizać dupkę Isamu :>

u6pv.jpg

• Odpowiedzi 511
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest chwilowo wyłączony, także spokojnie ;)

jak chwiliow jak od 7 chyba nie chodzi...

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

jak chwiliow jak od 7 chyba nie chodzi...

Jak by nie patrzeć Administracja to też ludzie, też potrzebują czegoś takiego jak sen. I tak zawsze siedzą od rana, więc zaraz ktoś powinien to wszystko ogarnąć.

Opublikowano

Nie działa od 8:10 ...

Zero info. Team zaspał czy co? :P

@

Wiem i to rozumiem :] Tylko pytam dla jasności.

Opublikowano

Z tego co widzę to się już wypowiedziałeś , więc weź już lepiej wyjdź i spadaj na swoją anty sravie lizać dupkę Isamu :>

Ha ha , na Ravii nie gram lecz grałem i wiem ze moim zdaniem to lepszy serwer , Wasze zdanie moze być inne ale kazdy ma swoje gusta i o tym sie nie dyskutuje , co do lizania to własnie widać kto liże , padnie serwerek czego nie życzę nikomu to bedzie inna gadka.. a swojej opinii na temat serwera nie mozna juz miec bo zaraz dzieciaczki spinaja dupcie ;* jest wielu graczy ktorzy uwazają jak ja ze serwer pod is , Bojowego nie ma w is ale są pieczecie , a tak się podniecali ze boja w is nie ma itp..

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Nie działa od 8:10 ...

Zero info. Team zaspał czy co? :P

Szykra , Gzeniu , Tenma to też ludzie dziś siedzieli do 5 jak nie później , chyba też coś muszą spać ...

u6pv.jpg

Opublikowano

Ha ha , na Ravii nie gram lecz grałem i wiem ze moim zdaniem to lepszy serwer , Wasze zdanie moze być inne ale kazdy ma swoje gusta i o tym sie nie dyskutuje , co do lizania to własnie widać kto liże , padnie serwerek czego nie życzę nikomu to bedzie inna gadka.. a swojej opinii na temat serwera nie mozna juz miec bo zaraz dzieciaczki spinaja dupcie ;* jest wielu graczy ktorzy uwazają jak ja ze serwer pod is , Bojowego nie ma w is ale są pieczecie , a tak się podniecali ze boja w is nie ma itp..

Słuchaj, skoro dla Ciebie inny serwer jest lepszy to na niego idź i nie rób antyreklamy. Nikt tu nikomu dupy nie liże, każda osoba, która będzie miała odmienną opinię od Twojej będzie tzw. 'dupolizem' ? Serwer nie po to ma świetną maszynę, żeby paść po tygodniu. Jest pod IS, bo w ISie są pieczęcie, tak? Jeżeli ktoś jest leniem, tak jak i Ty z tego co widzę, to może sobie kupić pieczęć na 7 dni, zanim zrobi bojowca. Poza tym, jeśli ktoś ma kasy po uszy i takie życzenie to może sobie kupować co mu się żywnie podoba.

Opublikowano

Co ravia ma ciekawego ??? Prócz masy botów w M1 które dropią hematy ? Coś jeszcze ? Chyba jedynie admina który na hajs leci i ujeżdża Bao-Bao z IS'u ...

u6pv.jpg

Opublikowano

Jestem tu troche nowy na servie i mam pytanie: u jakiego npc lub gdzie jest wejście do dungeonu od 25lvla ?

P4hS6w.png

Opublikowano

Jestem tu troche nowy na servie i mam pytanie: u jakiego npc lub gdzie jest wejście do dungeonu od 25lvla ?

NPC jest na pustyni, pojeździsz trochę po zielonych kwadracikach i na pewno znajdziesz :P

Opublikowano

lamzaz Twoim tokiem myślenia- jesteś dupolizem, bo uważasz, że ravia jest lepsze i wyrażasz o niej dobrą opinie. Jesteś dupolizem ravii.

Każdy ma swoje gusta, sam tak napisałeś, uszanuj nasze.

Opublikowano

Na pustyni :)

@Edit

Mimi była pierwsza :/ nie warnuj panie moderatorze :P :)

u6pv.jpg

Opublikowano

Co ravia ma ciekawego ??? Prócz masy botów w M1 które dropią hematy ? Coś jeszcze ? Chyba jedynie admina który na hajs leci i ujeżdża Bao-Bao z IS'u ...

Przeczytaj sobie kurwa jeleniu co pisałem , moim zdaniem ten i ten serwer lepszy a to czy Tobie się nie podoba ten i ten serwer to mnie to jebie ze tak to ujmę bo to jest tylko i wyłacznie moje zdanie , i wcale nie robię antyreklamy bo 2 strony wstecz jakich hajter napisał ze Ravia taka zjebana ze szok w porównaniu do tego serwera co bardzo mnie poirytowało gracie 2-3 dni i już wiecie co od czego jest lepsze wbij 90 i wtedy się wypowiadaj azeby nie było tak ze na 60-70 skonczysz gre bo z 90 metkow beda potki leciec..

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Wiesz co to jest forum? chyba nie a co do pierwszego zdania to mogę podać Ci adres zamieszkania skoro taki pewny jesteś , ponadto chuja mnie interesują wasze wypowiedzi jaki ten serwer nie jest zajebisty i jakie to nie ma nowe dungeony i inne zbedne badziewia , po prostu lizecie pupcie ze tak powiem , mi się nie podoba wiele rzeczy i je wymieniam a to że Wam się to podoba to nie wnikam w to , to tylko moje zdanie nikogo nie namawiam abyscie zaprzestali gry.

Nie obchodzą Cię wypowiedzi osób którym serwer się podoba i nazywasz ich lizodupami, a twoje wypowiedzi konstruktywną krytyką, czyli według Ciebie negatywne wypowiedzi to opinia, a pozytywne lizanie dupy. Nie wiem co jeszcze robisz w tej prezentacji , odpisujesz na każdy post i ciągle piszesz to samo. Serwer pod is? W takim samym stopniu jak każdy inny, wszędzie jest tak że jak ktoś gra z isem to ma łatwiej, no w końcu te złotówki wydał. Tyle osób ma ból dupy o tego boja, ja gram bez isu i dzisiaj bojowego będe miał, więc nie wiem w czym taki problem macie.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

Powiem Ci tak zamknij już tą mordę człowieku, bo wkurwiasz tylko ludzi. Jak coś się nie podoba to wypierdalaj na Ravie i tyle. Nie widzę dalszego sensu Twojego siedzenia w tym temacie.

@topic

Prezentacja spoko. :) Na serwerze też gra się bardzo przyjemnie. Polecam :)

Opublikowano

Nie ma co porównywać Ravi a Astium, bo isamu i reszta potrafią zatrzymać ludzi, a tu nie muszę mówić, że w czasie istnienia Ravi ekipa Szykry postawiła 2 serwery.

Co do tych waszych nowości to tu naprawdę nic nie ma, wszystkie dungeony z dr2.

Jak dodadza mapę to napewno taką jak na dr2 albo z kalimdorku :)

Serwer nie jest pod Is ? Przepustki do v2 w Is, dziś dodali do av shopu, bo wstyd im. Co chwilę jest jakiś temat na forum, że za drogi Is i że jest tam wszystko, więc nie mówcie że ten serwer nie jest pod Is.

Nawet jeżeli ktoś was atakuje to ja się nie dziwie, ludzie reklamuja ten serwer na innych forach/serwerach to macie za swoje.

Spodziewałem się czegoś lepszego, a tu po samej prezentacji idzie ocenić, że to hard z dupy :)

Ps. Hejtujcie smrody, każdy ma inne zdanie i ja go na ten temat nie zmienię :)

Opublikowano

Przeczytaj sobie kurwa jeleniu co pisałem , moim zdaniem ten i ten serwer lepszy a to czy Tobie się nie podoba ten i ten serwer to mnie to jebie ze tak to ujmę bo to jest tylko i wyłacznie moje zdanie , i wcale nie robię antyreklamy bo 2 strony wstecz jakich hajter napisał ze Ravia taka zjebana ze szok w porównaniu do tego serwera co bardzo mnie poirytowało gracie 2-3 dni i już wiecie co od czego jest lepsze wbij 90 i wtedy się wypowiadaj azeby nie było tak ze na 60-70 skonczysz gre bo z 90 metkow beda potki leciec..

Delikwenta trzeba po prostu zignorować, nic nie wnosi tematu i chyba tylko nabija posty.

Opublikowano

Polecam jak najbardziej, miała administracja, dobrze zrobiony dopracowany serwer ale system po instalowane na serwerze są MEGA POLECAM !!

Opublikowano

Nie obchodzą Cię wypowiedzi osób którym serwer się podoba i nazywasz ich lizodupami, a twoje wypowiedzi konstruktywną krytyką, czyli według Ciebie negatywne wypowiedzi to opinia, a pozytywne lizanie dupy. Nie wiem co jeszcze robisz w tej prezentacji , odpisujesz na każdy post i ciągle piszesz to samo. Serwer pod is? W takim samym stopniu jak każdy inny, wszędzie jest tak że jak ktoś gra z isem to ma łatwiej, no w końcu te złotówki wydał. Tyle osób ma ból dupy o tego boja, ja gram bez isu i dzisiaj bojowego będe miał, więc nie wiem w czym taki problem macie.

Ha ha , z jednym się zgodzę ze z Is łatwiej ale nie kazdy wsadza do isu zmianki dodania innymi słowy to co jest nam najbardziej potrzebne aby postac jakoś rozbudować , rajcuje was expienie na 40lv w m2 to wasza sprawa , a moj post o lizaniu dupska był skierowany do typka który pisał w skrócie ze Ravia to gówno co bardzo mnie wkurwiło bo grałem na serwerze i uważam ze całkiem przyjemnie się gra , co do tego serwera to tylko moje zdanie ze jest pod Is i wyjątkiem wcale tu nie jestem , leniem ktoś mnie nazwał bo mi się nie chce czegoś robić , tak nie chce mi się expic na 40lv w m2 i bic metków z ktorych nic nie leci a bez rekawicy do 30 lv miałem jakos 6 zmianek zero dodan.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Ja nie wiem co ty robisz jeszcze tutaj juz w zapowiedzi plakales a dalej kurwa mac hejtujesz wiesz czemu ravia ma tyle graczy ?? ISAMU nic wiecej samo Nawie gdy mial je Weles gralo 50 typa i tyle masz na ravii w ISIE egzo/rady/TECZAKI/pieczecie nie bd wyeminial i zesz kurwa nie ma placzu ze serwer pod isa a hematy oblegane przez boty w m1 jeszcze do tego ze 100 masz tam po 2 egzo tak wam sie podoba tam to po co tutaj caly czas gracie o.O . Serwer jest bardzo dobry przyjemnie sie gra .

42421797.jpg

Opublikowano

Krecik. Przepustki dodane do AVShopu. Z AVShopu kupujesz za pkt osiągnięć nie za kredyty. (PKt osiągnięć nie da sie kupić. Da się je wyłącznie zdobyć poprzez wykonywanie achiwmentów) Nie wypowiadaj się o rzeczach o których nie masz zielonego pojęcia.

Dasz -??? Ja chce - Daj -'ika ;]

astiumsign.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...