Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

`Astium [Dedyk]

Isuribi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A Juvia cały czas siedzi w temacie i nie raczy odpowiedzieć nam co z serwerem i kiedy być może naprawią błąd który sami zjeb... Bo to kickanie nie jest przez DDoSy

graphic.png

• Odpowiedzi 511
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Postanowiliśmy aktualnie wyłączyć serwer aby nie było problemów, że
kogoś wywala i traci itemy. Aktualnie stajemy na głowie aby to ogarnąć. W
sprawy techniczne nie będziemy się zagłębiali bo nie oszukujmy się
większości nic to nie powie."

Opublikowano

"Postanowiliśmy aktualnie wyłączyć serwer aby nie było problemów, że

kogoś wywala i traci itemy. Aktualnie stajemy na głowie aby to ogarnąć. W

sprawy techniczne nie będziemy się zagłębiali bo nie oszukujmy się

większości nic to nie powie."

No spoko, tylko że to akurat pisał gracz który nie ma pojęcia o niczym, a nie żaden GM.. Wypowie się ktoś w końcu?

graphic.png

Opublikowano

Astium jest ogromną konkurencją dla innych serwerów, pewnie wiele serwów atakuje na raz więc nie dziwcie się, że są ddosy, a serwer świetny, według mnie dużo lepszy od SRAFI ;)))

Bywalec
Opublikowano

Astium jest ogromną konkurencją dla innych serwerów, pewnie wiele serwów atakuje na raz więc nie dziwcie się, że są ddosy, a serwer świetny, według mnie dużo lepszy od SRAFI ;)))

Zgadzam się w 100% serwer cud, miód malina bez is ponad to da się wszystko zdobyć bez większego wysiłku, mimo ddosów i tak zostanę przy najlepszy serwerze w Polsce albo i dalej ASTIUM <3

Pompa Jak Skurwysyn

METIN2.PL - 76LV

4H4 OWNED

Opublikowano

Info od Administracji, widać, że dbają o graczy chyba nie chcielibyście utratę eq, nie mają Was gdzieś ;>

"Postanowiliśmy aktualnie wyłączyć serwer aby nie było problemów, że kogoś wywala i traci itemy. Aktualnie stajemy na głowie aby to ogarnąć. W sprawy techniczne nie będziemy się zagłębiali bo nie oszukujmy się większości nic to nie powie."

Opublikowano

No to czekamy z niecierpliwością !

Osobiście rzygać mi się już chce głąbami którzy atakują inne serwery...;/

(Wiem coś o tym na własnym przykładzie...) Dacie rade mam nadzieje ;)

Opublikowano

Serwer off 4ever , info z ts :(

No jasne, kurwa co strone piszesz jakis niepotrzebny post mam skile P i kurwa chuja mi robia mam eq w navi podrobione w master paincie wale 1929292 wklejone w paincie jeszcze ruski hejterze?

@topic: Szczerze wolałbym reaktywacje draenora2 . .. ten server jest jakimś master hardem . .szkoda że idioci zepsuli draenora2 (nie chodzi mi tu o administracje tylko o tych debili co spamili w temacie ze byl yangbug i sie grac nie opłaca ) bo z checia gralbym dalej a takto brakło graczy

Opublikowano

No jasne, kurwa co strone piszesz jakis niepotrzebny post mam skile P i kurwa chuja mi robia mam eq w navi podrobione w master paincie wale 1929292 wklejone w paincie jeszcze ruski hejterze?

@topic: Szczerze wolałbym reaktywacje draenora2 . .. ten server jest jakimś master hardem . .szkoda że idioci zepsuli draenora2 (nie chodzi mi tu o administracje tylko o tych debili co spamili w temacie ze byl yangbug i sie grac nie opłaca ) bo z checia gralbym dalej a takto brakło graczy

Nie szczekaj tyle psino bo Ci łancuch skróce. I wyjdź na dwór , bo siedzisz w tych 4 scianach od 1 lipca pewnie , a na dwór nie wychodzisz bo słońce Cie zabija imbecylu yebany.

Opublikowano

Miski moje, mnie do poniedziałku nie ma, jestem nad morzem. Więc sama też nie wiem co się dzieje. Mam nadzieję że Tenma i Szykry dadzą radę :3 wierzę w nich całym sercem ; )

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Miski moje, mnie do poniedziałku nie ma, jestem nad morzem. Więc sama też nie wiem co się dzieje. Mam nadzieję że Tenma i Szykry dadzą radę :3 wierzę w nich całym sercem ; )

Dają radę lepiej niż inne "ROZGŁOSY"... Jak ktoś chce sapać, to będzie - nie ważne jak dobry jest serwer.

Wstrzymcie ZADY, LESZCZE I POCZEKAJCIE :) (w końcu dostanę jakieś pkt) :D

Opublikowano

z tym ze ten server nie jest tylko Temmy, a na Nevarscie do konca utrzymywala sie masa ludzi, jakby nie bylo :-)

@LanaDelRey

Niekompetentny team? Bo dostales bana za uzywanie cheatów? No sorry, kazdego kto choc uruchomil WH wykryja i zbanuja, najwyzej to zrobiles i trudno, do widzenia :-)

Kurwa MoHa15 skończ bo bronisz tego serwera bardziej niż własnej matki.

Zrozum to że nic nie używałem to co wykryli sz kurwa ?

Gówno wykryli jebnął się ten Del ale to że się tu broni mi konta nie zwróci i szczerze wyjebane w to.

Za dużo mają graczy ? niech banują za nic zdarza się nie polecam good bye ;)

Opublikowano

Prowokuj dalej, a potem ludzie pokroju innych dziwią się, że gracze ravii najeżdżają na ten serwer. Żenada

io7e.jpg

Opublikowano

Info z forum

Stajemy na głowie aby ogarnąć zaistniała sytuacje na serwerze. Stracone itemy oddamy gdy sytuacja się ustabilizuje. Zalecamy ograniczyć bardzo duże handle. To chyba tyle w tej chwili.Jakiekolwiek informacje odnośnie serwera będę umieszczał w tym temacie. Niech moc będzie z wami.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

Świetny serwer, na pewno duża konkurencja dla starych wyjadaczy, tylko mogli by bardziej urozmaicić drop w grze o przedmioty w Itemshopu.

Opublikowano

To jest po prostu przerost... serwer on, ale są takie ddosy, że jak tylko wejdziesz, będziesz chciał wejść na postać, wejdziesz do gry, to za przeproszeniem wyjebie Ciebie na ekran logowania. oszczędźcie sobie tych ddosów, bo to staje sie żenujące. czemu każdy dobry serwer, napotyka takie coś? Moim zdaniem ddosowanie powinno być ostro karane. ;)

Opublikowano

Ja wierzę, że administracja poradzi sobie z tymi głupcami co atakują serwer.

Serwer naprawdę to jeden z najlepszych jaki kiedykolwiek istniał.

Powodzenia ;)

Opublikowano

Musicie zrozumiec ze obecna sytuacja na serverze nie jest winą administracji.
Oni probują to zwalczyc.
Jednak ciezko jest odeprzec takie ataki.

Ja spokojnie czekam i licze na rychłą stabilizacje.

PS : Nie piszcie ze server nie jest ok bo cos wam spalilo, ja ulepszam juz czwartego fmsa, wydalem juz okolo 30 bodzi po czym i tak spalilo mi u kowala. Teraz latam w fmsie +4 :D Ale to mi sie wlasnie podoba, fms+9 jest czyms, a nie lezy na ziemi.
Pozdrawiam, strzala FuBu.

rYD9JSA.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...