Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

`Astium [Dedyk]

Isuribi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 511
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Info z naszego forum...

Jak już większość z was zauważyła nastąpiła cofka do godziny ok 19 dnia wczorajszego. Gdy tylko sytuacja się unormuje wszystkie itemy z itemshopu zostana zwrócone, a itemy czasowe wydłużone. Niestety nie mamy możliwości oddania zwykłych itemów. Decyzja o cofce nie jest zbyt łatwa, jednak takową podjeliśmy aby gra była w dalszym ciągu wyrównana. My jako Administracja nie planowaliśmy tego, jednak czasami trzeba wybrać mniejsze zło. Jako Zadośćuczynienie na każde konto które zostało załozone przed godziną 19 dnia wczorajszego zostanie dodane 40kredytów. Postanowiliśmy też, że w najbliższym czasie zostanie włączone drobne bonusy doświadczenia,dropu oraz yang. Mamy nadzieję, że przez te drobne problemy nie zraźicie się do Nas i będziecie w dalszym ciągu chętnie grali na naszym serwerze. O godzinie 18:00 odbędzie się idol na naszym ts w którym będzie można wygrać sporą ilość kredytów.

A mnie dalej nie ma w domu T_T

Hehe widze ze i ten serwer nie jest doskonaly.

2ga wpadka teraz z cofka.

Czy nie nauczyliscie sie na bledach innych serwerow zeby backupy bazy danych robic czesciej niz co 2-3h ?

W tym momencie jest bardzo duzo cofek na serwerach lecz nie na wszystkich. Nie bede tu wymienial nazw stabilnych serwerow ktore stoja od ponad roku i do tej pory nie mialy problemow z cofkami. Widac ze nie jestescie az tak swietnie przygotowani jak mieliscie byc.

Ogolnie ja serwera nie polece nikomu.

Do 30 drop itemow typu dodania zmianki itp jest znikomy.

Po 30 niby cos tam zaczyna dropic lecz jezeli ktos chce sie wybic to nie uniknie wydania ZL aby osiagnac wysoki lvl.

Serwer moze i bylby dobry gdyby nie przesadzony IS w ktorym mozna zdobyc wszystko co ulatwia expienie, dropienie.

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Info z naszego forum...

Jak już większość z was zauważyła nastąpiła cofka do godziny ok 19 dnia wczorajszego. Gdy tylko sytuacja się unormuje wszystkie itemy z itemshopu zostana zwrócone, a itemy czasowe wydłużone. Niestety nie mamy możliwości oddania zwykłych itemów. Decyzja o cofce nie jest zbyt łatwa, jednak takową podjeliśmy aby gra była w dalszym ciągu wyrównana. My jako Administracja nie planowaliśmy tego, jednak czasami trzeba wybrać mniejsze zło. Jako Zadośćuczynienie na każde konto które zostało załozone przed godziną 19 dnia wczorajszego zostanie dodane 40kredytów. Postanowiliśmy też, że w najbliższym czasie zostanie włączone drobne bonusy doświadczenia,dropu oraz yang. Mamy nadzieję, że przez te drobne problemy nie zraźicie się do Nas i będziecie w dalszym ciągu chętnie grali na naszym serwerze. O godzinie 18:00 odbędzie się idol na naszym ts w którym będzie można wygrać sporą ilość kredytów.

Czyli jak zrobilem konto wczesniej niz wczoraj przed godz. 19 to nie dostane 40 kredytow ?

1376081219-U980432.png

Opublikowano

serw jest bardzo fajny, ta cofka wiele nie zmieniła, straciliscie kilka godzin gry a płaczecie jakbyscie caly dorobek zycia stracili, ogarnijcie sie i grajcie dalej, tak swietny serwer wg mnie moze sb pozwolic na taka cofke, i napewno przez to nie przestane grac,

a co do placzu o drop:

do 32 lv bez rekawicy na normalnym expie + misje wydropilem

34 zmianki zwykle, 17 słabych

9 dodan

11 bodzi

jeszcze mam okolo 15 skrzynek i kluczy, lecz nie moge otworzyc bo nie pasują

3kk kasy

wiec nie rozumiem waszego placzu ze zmianki i dodania nie dropią, bo dropią bardzo dobrze

ogolnie serwer polecam, najlepszy hard tego lata, a ze ma problemy, to kazdy serw ma problemy na starcie, lepiej zeby offali teraz , niz zebysmy grali na zbugowanym serwie, tyle odemnie serwer gorąco polecam

TqL

6dIB3s_s2.jpg

Opublikowano

Czyli jak zrobilem konto wczesniej niz wczoraj przed godz. 19 to nie dostane 40 kredytow ?

1376081219-U980432.png

Opublikowano

Info z naszego forum...

Dziękuje bardzo za stracone ładne parę godzin z życia, itemy 5x bon 2k hp i fms +7 41 sr. 11 bodzi itp. Zaraz mi horda gówien bez życia zacznie pisać, że to gówno nie itemy, ale moje życie jest bardziej urozmaicone od co poniektórych i nie gram tyle by znowu zdobywać to co miałem, zwłaszcza, że takie średnie na tym serwie to b.dużo, zwłaszcza przy moim farcie. A ja chciałem ładować tu hajs na ItemShop. Tą wyrównaną grę to za przeproszeniem w dupę sobie wsadźcie. 95% graczy nie obchodzi to, że ktoś sobie wbił lvl przed kimś, gdy inni nie mogli, tylko tych debili walczących o topke bez życia. Dziękuje, dobranoc - jeśli itemy i wszystko co miałem nie zostanie zwrócone mi jak i innym to pocałujcie mnie za przeproszeniem w dupę. :)

io7e.jpg

Opublikowano

360 napisz do gamusa, rozmawiałam z nim na ten temat.

Btw nie ma mnie w domu do poniedziałku, piszę tylko z telefonu. Więc nie mam jak tego dodać

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

serw jest bardzo fajny, ta cofka wiele nie zmieniła, straciliscie kilka godzin gry a płaczecie jakbyscie caly dorobek zycia stracili, ogarnijcie sie i grajcie dalej, tak swietny serwer wg mnie moze sb pozwolic na taka cofke, i napewno przez to nie przestane grac,

a co do placzu o drop:

do 32 lv bez rekawicy na normalnym expie + misje wydropilem

34 zmianki zwykle, 17 słabych

9 dodan

11 bodzi

jeszcze mam okolo 15 skrzynek i kluczy, lecz nie moge otworzyc bo nie pasują

3kk kasy

wiec nie rozumiem waszego placzu ze zmianki i dodania nie dropią, bo dropią bardzo dobrze

ogolnie serwer polecam, najlepszy hard tego lata, a ze ma problemy, to kazdy serw ma problemy na starcie, lepiej zeby offali teraz , niz zebysmy grali na zbugowanym serwie, tyle odemnie serwer gorąco polecam

Nie wiele ? Oddawaj mi fms 41 sr za który na ravii bym dostał sporo ponad 1kkk.

io7e.jpg

Opublikowano

Gamus nie jest w teamie, a po drugie to nie jest w moim interesie tylko waszym :)
Mieliście 6 dni na Generator, sorry ale troche za długo.

Cls.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...