Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

`Astium [Dedyk]

Isuribi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja na Pl'u grałem i gram od 07 , ale nic mnie tu nie przyciąga , moze przyciągnie tych co nigdy nie mieli powyżej 95+.. Nuda i jeszcze raz NUDA...

edit.

A tak w ogóle co Wy w tych dungeonach widzicie? co tam takiego wow ze tak kazdy się tym rajcuje?

poza tym pierwszy serwer był bardzo dobry ten kicha..

to wypierdalaj na ravie

• Odpowiedzi 511
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jestes zalosny jak wbijesz 90 to dalej w av2 nabku :) a pozatym oni maja duzo do roboty teraz a nie zajmowanie sie twoimi mapami jak wiekszosc bedzie miala high lvl to pewnie dopiero lvl zwieksza itp wiec ciszko :)

Zanim ktokolwiek wbije tam 90 to padnie to w pizdu , bo serwer na kasę nastawiony i ja mówię ze jak chcą przyciągnąc graczy to niech wprowadzą coś co na serio jest zajebiste nie jakies rozbierane pety , czy dungeony z dropem typu fms :D Mnie nazywasz "nabkim" sam jesteś nabkiem bo nawet nie rozumiesz co chcę powiedziec .

To przepraszam co robisz w tym temacie? wyjazd.

kilka stron piszę ocb a wyjazd do ojca jak Ci pozwoli

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

to wypierdalaj na ravie

Tylko gimbusy tak potrafią się wypowiedzieć ja powiedziałem , nikt od teamu Ravii nie wbija tu i nie pisze ze Astium to gowno więc i Wy miejcie to na uwadze , a z tym wypierdalaj to jak wspomnialem do ojca tak mow jak Ci pozwoli..

Ja miałem 99 na Astralu i szczerze Ci powiem że było co robić, chociażby bijatyki pod dt kilkugodzinne ale wszystko sprzedałem jak tylko zobaczyłem bete tego najnowszego update'u z trzecimi zbrojkami i broniami, są ludzie których nie cieszy na siłe przekolorowywanie gry. ^^

ja mam 98 mentala sure 105. i na nowe mapy nie narzekam jedynie na bizuterię.. poza tym jest ok.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Zanim ktokolwiek wbije tam 90 to padnie to w pizdu , bo serwer na kasę nastawiony i ja mówię ze jak chcą przyciągnąc graczy to niech wprowadzą coś co na serio jest zajebiste nie jakies rozbierane pety , czy dungeony z dropem typu fms :D Mnie nazywasz "nabkim" sam jesteś nabkiem bo nawet nie rozumiesz co chcę powiedziec .

Ty internetowy napinaczu, w realu dostał byś strzała i byś się złożył, ale mniejsza o to.

Pierwszy przyleciałeś do tematu gdy serwer wyłączyli z płaczem jaki to jest chujowy i zero nowości, to powiedz mi co tu jeszcze robisz? Nie podoba się to nie graj nikt Ci nie każe wolisz ravie to wyjazd tam

2mfktbn.jpg
Opublikowano

Spinasz się Bóg wie o co. Jeśli serwer w jakimś stopniu Ci się nie podoba, nie masz ochoty na nim grać to się po prostu nie wypowiadaj. Co dla Ciebie będzie 'serio zajebiste' skoro zrobili już masę rzeczy, których nie ma na innych serwerach? Miało być ciężko i jest ciężko, o to właśnie chodziło. A IS jest zbędny, wystarczy poświęcić trochę czasu na grę.

Opublikowano

przeciez to pojeb jakis wchodzi i pierdoli dyskutuje lol jak ci sie nie podoba to wyjdz z tego tematu idioto ;)

Ogarnij sie nastolatku z tymi wyzwiskami , mam prawo do krytyki grałem więc się wypowiadam nie pasuje Ci moje zdanie to je zignoruj , skoro nie umiesz nawet napisać zdania bez obelgi.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Jezu własnie o to w tym servie chodzi ... ma przypominac lata swietnosci w mt2 2008-2010 i zeby nie bylo tego calego syfu nowych zbr itd... za to urozmaicili gre typu dungeon ... a ty sie dziwisz ze fms leci alee ten dungeon jest na 25 lvl wiec o to w tym chodzi ... sa na wieksze lvl'e wiec lepsze itemy beda leciec ... to tyle z mojej strony

Opublikowano

Ja na Pl'u grałem i gram od 07 , ale nic mnie tu nie przyciąga , moze przyciągnie tych co nigdy nie mieli powyżej 95+.. Nuda i jeszcze raz NUDA...

edit.

A tak w ogóle co Wy w tych dungeonach widzicie? co tam takiego wow ze tak kazdy się tym rajcuje?

poza tym pierwszy serwer był bardzo dobry ten kicha..

A co jest takiego szczególnego w Ravii? Hematyczne szkatułki i boty na psach? aha..

Na serwerze gra się bardzo fajnie, wszystko dobrze dopasowane, miła atmosfera, dużo ludzi.

Polecam

1373443667-U470250.png

Opublikowano

ja mam 98 mentala sure 105. i na nowe mapy nie narzekam jedynie na bizuterię.. poza tym jest ok.

Mi się nie podobał cały ten update ale o gustach się nie rozmawia.

jenova1.jpg
Opublikowano

ja mam ciagle blad laczenia. uruchamiam jako administrator pacher i wyskakuje mi:nie znaleziono informaci o akualizacji. sprobuj ponownie pozniej.

pacher stoi na o%.wlaczam graj i mam ciagle blad laczenia. wczoraj rano wszystko dzialalo tak jak nalezy.

Opublikowano

Witam, po długiej przerwie z Metinem 2 ;d pomyślałem żeby coś pograć zobaczyć jak aktualne serwery wyglądają i szukałem jakiegoś serwera, trafiłem tutaj, tylko...strona nie działa ? Serwer off czy jak to wygląda ?

Btw jak jest jakiś znajomy z dawnych lat macie tu gildie czy coś to piszcie chętnie dołącze (Veritas/ ApooLLoO) Dawny założyciel RespecT, Enigma, PerfecT- tych oryginalnych..)

Bolerov1.png

Opublikowano

ja mam ciagle blad laczenia. uruchamiam jako administrator pacher i wyskakuje mi:nie znaleziono informaci o akualizacji. sprobuj ponownie pozniej.

pacher stoi na o%.wlaczam graj i mam ciagle blad laczenia. wczoraj rano wszystko dzialalo tak jak nalezy.

Serwer off :(

u6pv.jpg

Opublikowano

Ty internetowy napinaczu, w realu dostał byś strzała i byś się złożył, ale mniejsza o to.

Pierwszy przyleciałeś do tematu gdy serwer wyłączyli z płaczem jaki to jest chujowy i zero nowości, to powiedz mi co tu jeszcze robisz? Nie podoba się to nie graj nikt Ci nie każe wolisz ravie to wyjazd tam

Wiesz co to jest forum? chyba nie a co do pierwszego zdania to mogę podać Ci adres zamieszkania skoro taki pewny jesteś , ponadto chuja mnie interesują wasze wypowiedzi jaki ten serwer nie jest zajebisty i jakie to nie ma nowe dungeony i inne zbedne badziewia , po prostu lizecie pupcie ze tak powiem , mi się nie podoba wiele rzeczy i je wymieniam a to że Wam się to podoba to nie wnikam w to , to tylko moje zdanie nikogo nie namawiam abyscie zaprzestali gry.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Serwer jest chwilowo wyłączony, także spokojnie ;)

Opublikowano

ktoś spytał czemu się ludzie jarają dungeonami? Jarają się, bo to jest świetna sprawa, gdybym tylko miał lvl, na którym coś leci z pajakow i inna klasę niż gram, to bym tak wchodził co 2h.

Opublikowano

Ravia ddosuje, ludzie hejtują, gracze uciekają :)

Taki może obierają plan działania, :D

1359549208-U277916.png

Klasa:Szaman Healer

Lvl:1+

Królestwo:Shinsoo

Gildia:

Server:Metin2.PH

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...