Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

`Astium [Dedyk]

Isuribi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zmianki są lajtowo ustawione. Dodatnie bonusu mogliby zwiększyć.

Serwer świetny, ale nie dla dzieci nielubiących wyzwań :*

• Odpowiedzi 511
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Patch z 3:00 w nocy

• Naprawiono misję na peta ( dostajemy żywego pupila)
  • Dodana przepustkę do avshopu
  • Zwiększono drop Zaczarowań z mobów
  • Dodano drop Wzmocnień z mobów
  • Naprawiono kryształowe pole
  • Naprawiono Chaos Arenę

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Nie mogę włączyć clienta, klikam GRAJ i nic się nie dzieje. Co jest?

EDIT:

Już mam, trzeba włączyć tryb zgodności, jak ktoś ma windows 8, pozdrawiam ;)

Opublikowano

No kurwa. I to się nazywa porządny serwer a nie jakiś chłam pod IS. Pierwszy raz w życiu widzę coś takiego, mam ochotę wysłać kwiaty administracji (szczególnie tej ładnej ;3)

Nie ma co się zastanawiać, wbijam. Miejmy nadzieję że serwer się utrzyma jak Ravia czy Xenox.

Zmiana bonów: Że też na to nikt wcześniej nie wpadł, genialna rzecz.

Logowanie wszystkich cheaterów też mi się podoba, sam bym chętnie polatał z wh ale nie wolno xD

Dugeons yay.

Stackowanie KU yay.

Mój nick macie w Hobby: PhoenixPL, Sura WP.

//shit happens, strona nie działa xD

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

No kurwa. I to się nazywa porządny serwer a nie jakiś chłam pod IS. Pierwszy raz w życiu widzę coś takiego, mam ochotę wysłać kwiaty administracji (szczególnie tej ładnej ;3)

Nie ma co się zastanawiać, wbijam. Miejmy nadzieję że serwer się utrzyma jak Ravia czy Xenox.

proste kozacki serwer nie jakis syf jak ra*** pro kosa serwer ;)

Pozdrawiam Graczy Kei .;)

Opublikowano

proste kozacki serwer nie jakis syf jak ra*** pro kosa serwer ;)

Pozdrawiam Graczy Kei . ;)

Ravii do tego syfu nastawionego pod Is'a nie porównuj typku , poza tym co tu masz pro? nawet nowych map kurwa nie ma tylko to co miałeś na Pl do 2010r. jak miałeś gówno na Pl'u to tu możesz grać bo ktoś co osiągnął coś na globalu bedzie mial w dupie wchodzić na serwer który ma mniej do zaoferowania niż Pl.

Ps napisz co tu na tym serwerze jest takiego pro? i nie porównuj tego do Ravii.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Ravii do tego syfu nastawionego pod Is'a nie porównuj typku , poza tym co tu masz pro? nawet nowych map kurwa nie ma tylko to co miałeś na Pl do 2010r. jak miałeś gówno na Pl'u to tu możesz grać bo ktoś co osiągnął coś na globalu bedzie mial w dupie wchodzić na serwer który ma mniej do zaoferowania niż Pl.

Ps napisz co tu na tym serwerze jest takiego pro? i nie porównuj tego do Ravii.

po co robic nowe mapy jak max 5 osob w v2 expi?:D

Opublikowano

po co robic nowe mapy jak max 5 osob w v2 expi? :D

Po to aby zachęcić takich graczy np jak ja do gry , wbije ten 90lv i nie bede miał co robić , tylko czekał aż szanownie dodadzą coś , poza tym dla mnie serwer jak wspominałem nastawiony na kieszeń gracza , nie mam zamiaru grać i nie będę ale także nie będę patrzył jak ktoś porownuje ten serwer do Ravii bo na chwilę obecną uważam ze Ravia to najlepszy hard z tych co do tej pory wyszły , i nie rozumiem co tu takiego kozackiego widzą ludzie , chyba podlizywanie się aby coś w zamian na serwerze dostać...

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

u mnie tak samo nie dziala nic... Czyżby to koniec ? :D nie no joke.. na pewno coś im sie zwaliło. niedługo dadzą jakieś info.

P4hS6w.png

Opublikowano

Dlatego właśnie ten serwer jest ciekawy, nie ma xx map i xx zbroji/broni tylko jest to, co miał Metin2 PL w okresie swojej świetności i myślę że to przyciąga szczególnie graczy z doświadczeniem z PL'a.

Pozdrawiam.

jenova1.jpg
Opublikowano

A powiedz ile ma osób ma w v2 expić jeśli ludzie nie mają lvli a jeśli ktoś ma to biega na metki czy coś, nie martw się jeszcze v2 bedzie pełne :)

Opublikowano

A kto Wam każe wbijać 99 lvl w 1 dzień? : o Jak ktoś wbija topkę to musi się liczyć z tym, że na eq będzie musiał wywalić kupę kasy. Wystarczy zrobić dropa czy stanąć na niższym lvlu i robić powoli ten ekwipunek, a że Wy sracie się z expem to już nie wina Administracji, każdy sobie radzi tak jak woli.

Opublikowano

Dlatego właśnie ten serwer jest ciekawy, nie ma xx map i xx zbroji/broni tylko jest to, co miał Metin2 PL w okresie swojej świetności i myślę że to przyciąga szczególnie graczy z doświadczeniem z PL'a.

Pozdrawiam.

Ja na Pl'u grałem i gram od 07 , ale nic mnie tu nie przyciąga , moze przyciągnie tych co nigdy nie mieli powyżej 95+.. Nuda i jeszcze raz NUDA...

edit.

A tak w ogóle co Wy w tych dungeonach widzicie? co tam takiego wow ze tak kazdy się tym rajcuje?

poza tym pierwszy serwer był bardzo dobry ten kicha..

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Ja na Pl'u grałem i gram od 07 , ale nic mnie tu nie przyciąga , moze przyciągnie tych co nigdy nie mieli powyżej 95+.. Nuda i jeszcze raz NUDA...

To przepraszam co robisz w tym temacie? wyjazd.

2mfktbn.jpg
Opublikowano

Mi też nie działa gra.

Nawet mam Runtime Error TYLKO przy tym serwerze, na każdym innym nie mam tego problemu. Pobierałam najnowszą wersję C++ ale i tak nic nie pomogło.

tumblr_pmhzlsbggB1xdqhroo2_540.gif

I found a reason to live the moment I met you, I got a life goal the moment I held your hand. 

The moment I looked into your eyes I knew, that I am yours and you are mine.

Opublikowano

Ja miałem 99 na Astralu i szczerze Ci powiem że było co robić, chociażby bijatyki pod dt kilkugodzinne ale wszystko sprzedałem jak tylko zobaczyłem bete tego najnowszego update'u z trzecimi zbrojkami i broniami, są ludzie których nie cieszy na siłe przekolorowywanie gry. ^^

jenova1.jpg
Opublikowano

Po to aby zachęcić takich graczy np jak ja do gry , wbije ten 90lv i nie bede miał co robić , tylko czekał aż szanownie dodadzą coś , poza tym dla mnie serwer jak wspominałem nastawiony na kieszeń gracza , nie mam zamiaru grać i nie będę ale także nie będę patrzył jak ktoś porownuje ten serwer do Ravii bo na chwilę obecną uważam ze Ravia to najlepszy hard z tych co do tej pory wyszły , i nie rozumiem co tu takiego kozackiego widzą ludzie , chyba podlizywanie się aby coś w zamian na serwerze dostać...

jestes zalosny jak wbijesz 90 to dalej w av2 nabku :) a pozatym oni maja duzo do roboty teraz a nie zajmowanie sie twoimi mapami jak wiekszosc bedzie miala high lvl to pewnie dopiero lvl zwieksza itp wiec ciszko :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...