Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

`Astium [Dedyk]

Isuribi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 511
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już wku*** zaczynają z tym wyłączaniem serwera co chwile. Zapowiadajcie to , albo chociaż zróbcie konserwacja jedną i porządną a nie co godzinę..

Up, powyżej 1k

graphic.png

Opublikowano

Serwer Roku.Godny pelecenia, wszystkie bugi wyeliminowane:

+dobry drop ulepszaczy

+masa osób

+świetny hard

+świetny system osiągnięć

+serwer na dłuższą metę

+nie ma zbednych milionów broni i innego syfu

+nie expi się aż tak ciężko

- Serwer pod IS

- Wyłączają serwer bez zapowiedzi

- Bez IS po 60 długo nie pociągniesz

- Te samy mapy co na dr2

Ogl serwer polecam jak ktoś ma dużo kasy na is.

2xUP

1k około

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

- Serwer pod IS

- Wyłączają serwer bez zapowiedzi

- Bez IS po 60 długo nie pociągniesz

- Te samy mapy co na dr2

Ogl serwer polecam jak ktoś ma dużo kasy na is.

2xUP

1k około

Nie przesadzajmy, jak dodadzą drop Rad i Zwojów z metinów oraz do AVshopu, to już nie bedzie aż tak pod is.. Bo wszystko po za tym idzie łatwo zdobyć..

Ale jak nie ogarną tego wyłączania i włączania serwera + tych crashów na ch1 to powodzenia. Za 2 dni 200 graczy max..

graphic.png

Opublikowano

serwer dno. jak już inwestować to dużo lepiej inwestować w pl. bo tu to jest nie pokryta inwestycja. nie wiadomo kiedy off i bach :) serwera nie polecam zapraszam na ali**2 nowa edycja.

bez is jest lipa. odróżnia się od pl'a tylko tak zwanymi rajdami pff. żadna nowość. i te pety . bez sensu wgl mi sie nie podobają. bo zdychają -.^ i wgl pieczecie i inne rzeczy na 7 dni . 11 zł sms na wierzchowca na 7 ;/ szkoda trochę nie ? bo za 11 mam dobry obiad :) do widzenia zegnam

Opublikowano

Serwer na pewno warty uwagi.

Brak bugów (póki co żadnych nie zauważyłem), widać ile pracy włożono w tworzenia serwera.

Narazie nie korzystam z IS, da się bez niego spokojnie grać.

Do tych którzy narzekają na IS, zdajecie sobie sprawę, że utrzymanie serwera kosztuje ? Nie mówię tu o wysiłku, lecz opłaceniu maszyny oraz kosztów związanych z powstawaniem serwera (np strona itd).

Kto będzie chciał to właduje w IS, kto nie to nie, na jakich serwerach macie tani IS ?

Na Astium na pewno zostanę na dłużej.

Opublikowano

Niestety chcąc nie chcąc napisze to. Serwer ze względu na administrację poleciłbym wcześniej każdej osobie. Ludzie bardzo ogarnięci którzy znają się na rzeczy (teoretycznie) w miarę pomocna reszta administracji (czasami są z tym problemy, ale wiadomo jak to jest). Niestety od dwóch dni serwer jest częściej off niż on, to już jest trochę przesada. Serwer niestety pada co jakiś czas jak zwykłe hamachi na gotowych plikach. Szczerze mówiąc nie tego się spodziewałem po takich "profesjonalistach". Troszeczkę się zawiodłem i każdemu kto chce grać radzę się wstrzymać i poczekać do wyjaśnienia sytuacji bo narazie szkoda nerwów. Itemy niestety znikają (nie z winy graczy), a administracja nie odda itemów (tutaj wiadomo jak to jest, nie wszystko można), ale niestety takie rzeczy nie powinny mieć miejsca przy takich osobach.
Nie jest to krytyka serwera bo osobiście podoba mi się, ale to co się ostatnio dzieje pozostawia wiele do życzenia.

@@EDIT drobny

Kolejna mało przyjemną rzeczą jest że niestety bądź stety administracja nic nie ogłasza ani na FB, ani na forum, ani na stronie główniej co się dzieje o co chodzi i kiedy można się ew. spodziewać poprawy albo żebyśmy uważali bo takie sytuacje mogą się jeszcze przez jakiś czas zdarzyć. To samo tyczy się tych tzw. przerw technicznych, było ich kilka a tylko jedna została opisana na forum co się zmieniło. Szczerze mówiąc ja jako zwykły gracz chciałbym wiedzieć co się zmieniło nawet jak to jest drobna rzecz typ zwiększono o 0,01% drop czegoś tam. Nie wiedza czasami kosztuje.

Opublikowano

Serwer nie jest zamykaney przez administrację, lecz z powodów ataków DDOS ( pewnie Ravia i balmora) Admini wlasne z tego powodu wyłączyli serwer, by oszczędzić wam nerwów w grze ( poprzez cigłe kickanie/lagowanie a co najważniejssze, przed cofkami) oraz zapobiec spamu na foruum ktore prezentują tematy takie jak ten ;)

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Niestety pierwsze wejście na serwer nie jest zadowalające. Od samego początku pojawia się ogromny problem "Serwer off" ktoś chętny gry, ucieknie, bo nie na to liczył. Drugą sprawą jest to, że nawet jak zadziała, to po chwili znowu go wyłączą. Większość pewnie pomyślała "pełen profesjonalizm, maszyna jest, wszystko gra, więc gitara" oj nie, nie. serwer naprawdę przyciąga, ale nie tego się spodziewaliśmy, że zamiast cieszyć się grą, będziemy musieli modlić się o chociażby 1h grania, zróbcie coś z tym bo tracicie graczy.

Opublikowano

Chcialbym osobe ktora oskarza nas czyli ravie o ataki ddos pierdolnac z calej sily. Juz raz mowilem i powtarzac nie bede , z isu i gzeniem znamy sie nie od dawna wiec smieszy mnie postawa pieprzonych osob ktore oskarzaja isamu o ddosowanie.

Dziekuje i zegnam , mysle ze juz nie bede musial wypowiadac sie w innej prezentacji.

­39566146920630933015.png

Opublikowano

@up
bo serwer wyłączony, ze względu na ddosy.

@topic
prawdopodobnie dziś serwer nie zostanie włączony, czekamy na informacje ze strony administracji.

Opublikowano

Zdecydowanie najlepszy hard w Polsce.

Profesjonalny team , profesjonalny serwer.

Nic dodać nic ująć :)

58121063168705213211.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...