Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

`Astium [Dedyk]

Isuribi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powiem Wam tak. Zawiodłem się...

pograłem do 30lvl bez isu ale niestety od 30 to już męka jest nawet jak na prywatny hard.. jak mówią ludzie, bez isu nie da rady. Do 30 lvl nie miałem ani jednego bonu ani dodania. Kupiłem więc rękawice i prosze bardzo jak ładnie lecą - 35lvl a mam prawie wszystko zbonowane, ale np. bodzi nadal brak... skrzynie i klucze to też tylko kilka a z rękawicą mnóstwo... troche to słabe jak dl amnie... nie każdy może sobie pozwolić na is. Jak to sie mówi, jednemu mama da drugiemu nie a jeszcze inny skosi trawę u sąsiada i będzie miał...

x

• Odpowiedzi 511
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Reklama serwera na forum Ravii - co o tym powiecie? :)

Co mozna powiedziec? Gimbusy

1376081219-U980432.png

Opublikowano

Każdy orze jak może siamu tka jest 2licowy to dobrze mu tak

Skoro robicie konta na forum z nickiem GM-a i piszecie bzdury to dobrze wam tak ;)

@AW - skąd bierzemy perły ?

io7e.jpg

Opublikowano

Zostaniesz połączony z serwerem i tak na każdym ch... WHY?

Mi normalnie działa.

1376081219-U980432.png

Opublikowano

jezeli ktos sie zna dobrze na plikach clienta itp to prosze o pomoc bo mam problem

odpalam 2 metki i po chwili mi wywala calkowicie gre czasami 1 lub 2 konta lub na jakims metku robi sie czarny ekran i nic nie moge zrobic jak mam odpalona jedna postac to nie ma zadnego problemu

wylaczylem antywirus uruchamialem jako admin i nic... na innych serwach nic takiego mi sie nie dzieje

za pomoc +

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Grałem na Draenor 2 długo...i mogę stwierdzić ,że to nie jest to co kiedyś...wszysto zrobione pod is..nawet durne fryzury podstawowe w is są...stroje tak samo...miał być draenor 3 z nowymi rzeczami. a wyszła jedna wielka kupa...jakiś taki dziwny twór niezbalansowany...Taki nowy Draenor okrojony.

Szkoda bo dużo ludzi starych czekało na DR 3, a wyszło jak wyszło...

Pozdrawiam

d85312efd2f27.gif

Opublikowano

Coś mi się zdaje ze serwer to wielka sciaema dla for funu .

pewnie updanie za 2-3 miesiace

Nie dbam co myślisz o mnie, co jest ci niewygodne
Jebię zdania postronne, to zapamiętaj..
Czy słucha mnie ten koleś z emo grzywką na czole
Dla mnie już dawno poległ, to zapamiętaj..
Że mówisz do mnie ziomie, gdy w środku ciśniesz po mnie

Opublikowano

Coś mi się zdaje ze serwer to wielka sciaema dla for funu .

pewnie updanie za 2-3 miesiace

no właśnie nie dla 4founu tylko dla $$$. Chcą wydoić ile się da. Nawet na dropie...

Przecież tutaj nie da się nawet niczego ulepszyć na 9 bez bodzi - no bo wiadomo szkoda itemu. Tylko, że bez rękawicy bodzie praktycznie nie lecą.

osobiście kupiłem tą rękawice i powiem Wam, że są i zmianki, medale klucze itp. jeśli komuś nie jest szkoda tych 10zł/tydzień no to da się grać.

x

Opublikowano

Mam pytanko pobrałem klienta spachowałem ładnie , ale przycisk "Graj" mi nie działa nie wiem dlaczego może ktos pomóc ??

837371446280124127260.png
Opublikowano

Serwer ogl typowo pod is.

Nawet wierzchowce z is, gdy nie gramy leci czas, no bez przesady.

Bez rękawicy nic nie leci praktycznie.

Hard jak hard ale z is przesadzili.

Ktoś dobrze napisał " Astium bez is nie gramy".

Ogl serwer fajny gdyby nie all w is.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

To z tymi chanelami bylo dzis o 4nad ranem na ch2 ch3 nie mozesz sie zalogowac bo za duzo graczy online czy jakos tak ;x.

Co do serwera to mowilem trzeba coś zainwestować w is aby czegos się dorobic najlepiej rekawica pd , i pozniej ta pieczęc , pisali ze nie ma bojowych koni w is a są pieczecie jeszcze lepsze niz bojowy takze nie podniecajcie sie co niektorzy ze nie ma boja w is bo jest jego zamiennik i to lepszy ^^ co do dungeonów to syf mało fajny jeszcze jakby były jakies nowe potworki to jakos by to zachecalo graczy, poza tym 2bronie 2zbroje i tyle..

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Twórcy serwera to ci sami co zrobili draenora itd. . Ten serwer to masakra wszystko jest pod IS, zero ciekawych i nowych misji, z pozorów zachęcający ale pierwsze 20 leveli przekona was do tego że nie ma sensu tu grać. Wbiłem 43 i żałuje straconego czasu nie polecam.

Opublikowano

Twórcy serwera to ci sami co zrobili draenora itd. . Ten serwer to masakra wszystko jest pod IS, zero ciekawych i nowych misji, z pozorów zachęcający ale pierwsze 20 leveli przekona was do tego że nie ma sensu tu grać. Wbiłem 43 i żałuje straconego czasu nie polecam.

Dobrze Cie rozumiem , hard hardem a Global globalem , tu bez isu to ta sama gra co na globalu tyle ze masz troszkę wiecej expa.

8adad81701a75f66m.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...