Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

`Astium [Dedyk]

Isuribi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejt hejta goni, bo za trudny serwer :)

Mi się osobiście podoba gra, aczkolwiek mam jedno ale, mianowicie DODANIA !

Może kiedyś będzie ;p

• Odpowiedzi 511
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hejt hejta goni, bo za trudny serwer :)

Mi się osobiście podoba gra, aczkolwiek mam jedno ale, mianowicie DODANIA !

Czy ktoś piszę coś co nie jest prawdą? Czy tego co ludzie tu wypisują nie znajdziemy na serwerze? Nie a więc to nie hajt tylko wrażenia z gry opisane przez graczy, nikt tu nic nie hejtuje ;x

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Jesli chcecie cos latwiejszego to zapraszam na PL xD

tam zapewne latwiej jest :P

i pozdrawiam ludzi co sie do wszystkiego przypier... i pisze

''dla mnie to jak medium''

56096062140461666809.png

Opublikowano

tutaj każdy narzeka na drogi IS a w grze rzadko kogoś spotykam żeby o ISie mówił, i ludzi nadal jest dużo więc na IS narzekają chyba tylko ci którzy chcieli na niego wydać :P

Opublikowano

Eee tam... Poniektórzy po prostu nie mają szczęścia do dropu. Do 30lv z ziemi/skrzynek zdobylem 11 zmianek, 3 bodzie, 3 dodania i nie licząc już 2 fmsów z 2 bestów wydaje mi się że to niezły wynik. Serwer wydaje się być dobrze wykonany i stabilny. Po 30h od startu jak na razie POLECAM.

76561197982068149.png
Opublikowano

Wbij 90 lv zrob trytka niebianke i się lansuj , ja to samo mam na Pl tyle ze tam lansik z runicznym :] , tak ten serwer zachęca do gry ze chuj kilka dungeonów i tyle,, Powinno się robić coś podobnego do DT , jak dla mnie dt nigdy się nie znudzilo a dungeony typu zajeb kilka stworków i dropnij FMS;a to nuda to samo pewnie ze stalkami bojakami nawet nie chce mi się juz tych filmow z bety ogladać obejrzalem z 5 xAnty jak bili metki w red , i 2 dungeony z pajakami i elit ognistym krolem co to ma byc:D? Z metkow w red 85-90 leciała taka kupa ze na Pl lepiej leci a Oni mieli rekawice, poza tym slyszalem ze w dt na pietrze z metkami leci tylko 1ku gz :D

Wrażenia z gry

0 dropu bez rekawicy

drop w znanych lokalizacjach okrojony 'pietro z metkami w dt' pewnie kilka by się jeszcze znalazło ale szkoda mi czasu..

Niby nie ma boja w is za to jest jego zamiennik znacznie lepszy w postaci pieczeci z roznymi bonusami

resp metkow mobow taki jak na globalu , skoro chuja z nich leci albo bardzo zadko to dajcie wiekszy resp..

2bronie 2zbroje , zero nowych lokalizacji

To moja ostatnia wypowiedz na temat serwera nim jakiś przekupny modek nałoży mi z 50% :D

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

eh teraz już sam nie wiem co o tym myśleć, żałuję że załadowałem 30 zł bo z tego co widze tutaj to ludzie sie kruszą ;/ czy to tylko moje złe przeczucia ?

Opublikowano

Zbyt widać to , że gracze którzy załadują w is są faworyzowani.W prezentacji wszystko wygląda zachęcająco , jednak jak sie wejdzie do gry...już nie zbyt.Polecam server dla tych , co mają troche zbędnej gotówki:)

UggNk9.gif

Opublikowano

eh teraz już sam nie wiem co o tym myśleć, żałuję że załadowałem 30 zł bo z tego co widze tutaj to ludzie sie kruszą ;/ czy to tylko moje złe przeczucia ?

zapewne tak, mnie to juz odrzucilo od gry ale cos tam jeszcze pykam.. zbyt pod is nastawiona gra i taka prawda, porazka ;(

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Co do samego Serwera - < Nie chcę tu reklamować > Ale na Ravi/Balmorze leca szybciej dodania/zmianki 46lv wbilem z 7 osobowa grupa na bo , poniewaz nie daje rady sam expic z 4k hp . mam 28 zmianek 0 dodan . No Serwer jest Bardzo trudny w zmiankach/dodaniach . Nie wiem jesli nie poprawia tego to prawdobonie odejde bo nie ma sensu grac z 4khp no ludzie .. Ale reszta serwera jest ok , sam exp jest bardzo fajny . Tylko te Dodania.. moze cos z tym zrobia sie zobaczy , pogram do jutra jak nie zmienia to prawdobodnie odejde .

2ccuelg.pngZapraszam do udziału w moich dwóch konkursach na kanale : http://www.youtube.c...7?feature=watch

Opublikowano

Nie wiem ludzie gdzie wy się grać uczyliście, ale jadąc bez IS bez problemu sobie radzę swobodnie expiąc.

qaFWLjn.png

Najlepszy z hardów, który się nie znudzi po miesiącu a wy płaczecie, że za trudny. Patrzcie na inne serwery, o których tu mówicie. Tam się gra dużo, dużo łatwiej, ale przyznajcie sobie szczerze, że tamte serwery nudzą się w mgnieniu oka.

Mi też tu kilka rzeczy nie pasuje (2x900AP za obrączki to moim zdaniem lekka przesada) ale nie płaczę o to, bo serwer jest świetny. Warto się pomęczyć, żeby później mieć satysfakcje.

@Edit

Nie mówiąc o tym, że ci, którzy najbardziej płaczą to największe nooby. Nie podnosicie itemków wartych 20k+ u handlarza i płaczecie skąd tu wziąć yangi, gm co za chujowy serwer.

Opublikowano

Up jesteś modem to liżesz dupei grasz 24/7 i warnujesz za nic ale dobra kolega ma 50 zmian i 2 dodania ...

Będąc modem nie mam żadnych korzyści z tego tytułu oprócz tego, że mogę pozbyć się syfu, jaki wy robicie na forum z tą swoją całą "Mafią forum". Jak uważasz, że warn jest niesłuszny to zawsze przecież możesz ze mną wyjaśnić, bądź złożyć na mnie skargę do administratora forum.

Nie umiecie grać i tyle. Na serwerze jest xxx możliwości zarobku, ale wy zamiast poświęcić ten czas na coś pożytecznego wolicie popłakać na forum jak to serwer jest trudny, gdzie w tym czasie spokojnie można zarobić na dodania ;)

Opublikowano

Będąc modem nie mam żadnych korzyści z tego tytułu oprócz tego, że mogę pozbyć się syfu, jaki wy robicie na forum z tą swoją całą "Mafią forum". Jak uważasz, że warn jest niesłuszny to zawsze przecież możesz ze mną wyjaśnić, bądź złożyć na mnie skargę do administratora forum.

Nie umiecie grać i tyle. Na serwerze jest xxx możliwości zarobku, ale wy zamiast poświęcić ten czas na coś pożytecznego wolicie popłakać na forum jak to serwer jest trudny, gdzie w tym czasie spokojnie można zarobić na dodania ;)

Nudne to jest bicie po 2 grupki bo dodania nie lecą i hp się nie ma. Myślałem, że będzie coś fajnego - wyszło dziadostwo z OGROMNĄ przewagą tych co w is-a walą. Jak powiększą drop dodań - wrócę, a jak nie to kiss me ass.

io7e.jpg

Opublikowano

Ogólnie jak by nie patrzeć to server sie zapowiadał pięknie(jak większość)ale wewnątrz już nie jest tak ciekawie.Gratuluje zjeba**a tak dobrze zapowiadającego się servera.

Pozdrawiam!Pisał Czaruś 11 lat (5 klasa podstawowa)

UggNk9.gif

Opublikowano

Zgłoś to na support, a nie tu :)

Nudne to jest bicie po 2 grupki bo dodania nie lecą i hp się nie ma. Myślałem, że będzie coś fajnego - wyszło dziadostwo z OGROMNĄ przewagą tych co w is-a walą. Jak powiększą drop dodań - wrócę, a jak nie to kiss me ass.

Skoro hejtujesz, to po co wchodziłeś do tego tematu? Nie podoba się serwer? Droga wolna...

Ogólnie jak by nie patrzeć to server sie zapowiadał pięknie(jak większość)ale wewnątrz już nie jest tak ciekawie.Gratuluje zjeba**a tak dobrze zapowiadającego się servera.

Pozdrawiam!Pisał Czaruś 11 lat (5 klasa podstawowa)

Są osoby, które nie patrzą na "zewnątrz/wewnątrz" tylko na fabułę i grywalność. Moim zdaniem serwer dopracowany na 99,9%, więc zapraszam Cię na serwery Easy/Medium, skoro tu Ci jest ciężko :)

owd7.png

Opublikowano

Jako serwer zayebisty polecam gorąco grałem ale brakuje paru rzeczy :

Ulepszanie - Fms'a na 9 jest bardzo cieżko wkuć "nie jestem dzieckiem co 1 fms'a spaliło tylko na przykładzie kolegi z gildi gdzie 2 noc własnie dropił chyba z 50 fms'ów wszystko popalił bodajże 3-4 próby na 9 " - dać większy % na pomyślne ulepszenie ...

2 sprawa - Zaczarowania i dodania 40 lvl a ty 1 itemku nie możesz wymixować "Jak nie masz Is'u <3 " , więc WTF ? wiem to hard no ale ludzie bez przesady kto bd chciał bonować za kase z Is'u ?

Kolejny - (moim zdaniem ) - Brak skrzynki ucznia czyli brak - Fiol potek , ziel potek , dodan,zmianek itp ... Na każdym hardzie była i dobrze sie spisywała : ) . Moim zdaniem to jest do naprawy oraz regulamin bo pisać regulaminów to wy nie umiecie : ) . Co do reszty nie miałem zaprzeczeń zayebiste m1,m2 , pustynia oraz inne mapki + "TAB" + rybactwo no na wysokim poziomie . Oczywiśćie życzę sukcesu ale jak nie zrobicie "wyżej wymienionych rzeczy" , to ciężko bd utrzymać serwer na 1k + osób online.

Pozdrawiam : )

Opublikowano

Zgłoś to na support, a nie tu :)

Skoro hejtujesz, to po co wchodziłeś do tego tematu? Nie podoba się serwer? Droga wolna...

Są osoby, które nie patrzą na "zewnątrz/wewnątrz" tylko na fabułę i grywalność. Moim zdaniem serwer dopracowany na 99,9%, więc zapraszam Cię na serwery Easy/Medium, skoro tu Ci jest ciężko :)

Ty wiesz ośle co to znaczy pisać opinię na temat serwera ? Co my tutaj mamy tylko słodzić jaki to serwer jest super, a jak coś się nie poodoba i oni to olewają to mamy wyjść z tematu ? Zacznij mi odpowiadać jak zaczniesz używać mózgu.

io7e.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...