Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Najlepszy bot do reffów!

Nidzgor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 713
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Za kolejne 10 referrali dostane znowu 1k rp?

nie. 75 4k rp. ale mnie by sie nie chciało tego robić. prościej pogadać ze starymi znajomymi co z nimi dużo grasz ze wbijesz im 10refow, dostaja za to 5k pz strone na runy i rp. rp zgarniasz. ja tak zrobiłem z 10razy.

Opublikowano

Witam. Mam taki problem, że jak już uruchamiam bota to mam to SVersion "0.98" a na filmiku jest "0.93", a i jak odpalam bota to mi pisze tam na dole to, ale się nie uruchamia lol.

[21:58:57]0.98| League NOT Detected, Starting League.

[21:58:57]0.98| League should be open now.

[21:58:57]0.98| Waiting for Patcher or Error Screen

[21:58:57]0.98| WaitingForWindow: PVP.net Patcher

Poprostu bot jest spatchowany . a co do tego później to złalokalizacja LOL'a

KOKSIK

Zbieram +

Opublikowano

mam problem, mianowicie, bot dziala do mometu wpisania username i hasla, tutaj staje i nic sie nie dzieje, jesli zmieniam w local.cfg na pobieranie juz stworzonych kont z pliku account, dzieje sie dokladnie to samo, czy to za sprawa ostatniego update Luciana ?

Opublikowano

Nie ma update bota, poza tym sam autor tego tematu pisał że bot już niebędzie aktualizowany.

no nie wiem, nie działa i tyle.

a orientujesz sie ktory bot dziala po update luciana ?

Opublikowano

bot dziaalć działą, ale wiele z nim problemów. wyłaczanie gry/bota nie wpisywanie passow. sprawdz czy masz w cfg euN oraz u mnie jak nie wpisywał passow to zazwyczaj miałem jedno konto w acc, jak dalem wiecej to chulało. nie mniej jednak przeszedłem na fulcuma. o wiele lepszy jak dla mnie i nie mam z nim zadnych problemow

Opublikowano

up tak... ja pod swojego smurfa zrobilem już ponad 350 takich kont. pod główne kiedyś dawno w lutym chyba ponad 800.

Opublikowano

Czy jak posiadam płytkę od windowsa xp home to mogę przy wirtualnej maszynie zaznaczyć, że chce zainstalować z płyty?

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

A jak zoptymalizuje maksymalnie mijego windowsa ( 7 ) to 4 uciagnie?

Ps: Bo kolega chce odwmnie kupic RP i Pz za 200 zl jest on w platynie i jak przez to bana dostanie to mnie zabije a wiec czy za te rafy grozi ban?

Ps: Bo kolega chce odwmnie kupic RP i Pz za 200 zl jest on w platynie i jak przez to bana dostanie to mnie zabije a wiec czy za te rafy grozi ban?

Sorka za duble...

metinsygnaturkafr6.png

LCPGM

Opublikowano

Wydaje mi się że to przez to że złą ścieżke podałeś do lola :)

t7k8l4.jpg

taki blad mam jak uruchamia mi sie lol

Choc nie sorrka nie doczytaem ssie jak ci sie nie uruchamia to nie wiem. ew czy zainstaloweles te sterowniki

metinsygnaturkafr6.png

LCPGM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...