Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Najlepszy bot do reffów!

Nidzgor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 713
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na słabszym pececie udało mi się z tego bota korzystać, a teraz na dużo lepszym lapku podczas instalacji systemu wyłącza się laptop. Miał ktoś taki problem?

Opublikowano

Farcum Bot działa wyśmienicie, ale tam nie ma opcji wbicia 30 lv ;(

Więc TTBot nie chce mi śmigać. Dochodzi do ekranu create 5 vs 5 i dupa.

Więc jaki bot będzie mi wbijał 30 lv ?

Opublikowano

Postawił ktoś to na MicroXp proffesional? Ja nie dam rady włączyć akceleracji 3D zainstalowałem Vmware tools i dupa :/
Karta: Radeon 7770Hd 1gb System host Win 7
@dobra udało mi się to włączyć ale one thing mam tylko 16mb launcher się włącza ale coś mi się wydaje że to będzie zbyt mało. Mógłby ktoś mi podać jaką ilość "vramsize" ma wpisaną w konfigurajci maszyny?

Opublikowano

Farcum Bot działa wyśmienicie, ale tam nie ma opcji wbicia 30 lv ;(

Więc TTBot nie chce mi śmigać. Dochodzi do ekranu create 5 vs 5 i dupa.

Więc jaki bot będzie mi wbijał 30 lv ?

spróbuj w configu gdzie masz lvl wpisać tylko

level=

bez żadnego numeru. Mi tak bot ruszył i grał dopóki nie wyłączyłem ręcznie i wbił więcej niż miał ustawione wcześniej to może i 30 wbije

Opublikowano

Niedługo ma wejść w życie patch 3.11, a w nim:

4iqCT.png

Bot dostanie poprawkę ?

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Opublikowano

ehh dobrze ze wbiłem na smerfie 10 refków. miałem dobić kumplowi 5 sztuk do 10 żeby dostał 975 a tu patch..

Risso_eune_4_7_logo.png

Opublikowano

No to chyba już ogólnei po botach do referali :) Riot nieźle utarł nosa wszystkim. Pozostaje bot z soraką i coop vs ai ale tam można bany ponoć wyłapać

bot z soraka tez nie dziala juz ;/

soraka juz nie chce sie ruszac za kims .... ;/

Opublikowano

Trzeba iluś tam graczy, chyba 5 tak? żeby dostać doś. więc jak ktoś stawia 5 botów, to mogłyby one grać razem. Tylko kto to zrobi :P

trzeba znaleźć 5 kolegów z botami i jakoś by szło xD. Jak ktoś takiego bota zrobi xD

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

Heh ;) Ja tam sobie napisałem bota na refki który aktualnie działa full afk ;) 3vcops

Aktualnie go testuje, ale nawet jeśli miałbym go wrzucić tutaj na forum to na pewno nie byłby darmowy ;d

Opublikowano

Przerobiłem wczesniejszego bota i brakuja mi dwie rzeczy jesli zdołam je naprawić . Wstawie link , jesli ktos zna sie na bardzo dobrze na programowaniu w simbie prosze o pw .

Opublikowano

Trzeba iluś tam graczy, chyba 5 tak? żeby dostać doś. więc jak ktoś stawia 5 botów, to mogłyby one grać razem. Tylko kto to zrobi :P

autor tego bota to zrobi, trzeba czekać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...