Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] `Astium

PoisonIvy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP Z tego co zawsze? + z bosa na rajdzie 20 lv

UkaEfiK Uzasadnij dlaczego uważasz mnie za idiotę. Ja uargumentowałem przynajmniej . A cena aury od sfery jest dlatego większa ponieważ wojownik to najczęściej wybierana postać ze względu na łatwość rozgrywki tą postacią. Tak samo WP i mental . Dalej jest pomoc smoka/błogo które wspomagają drugą postać. Również drogie. Chodzi o to jak dany skill jest potrzebny - od tego zależy cena. Gdybyś miał np. u helera skill który zabija na hita wszystkie moby pod warunkiem ze będzie na G to wszyscy grali by tą postacią i te ku byłoby najdroższe.

Dasz -??? Ja chce - Daj -'ika ;]

astiumsign.png

• Odpowiedzi 778
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

idiotyczny to jesteś ty,niby czemu od zawsze na metinie aura jest drozsza od np. sfery? skil to skil

czemu maluch jest tanszy od porsche? samochod to samochod..

wtedy nawet nikt nie sprzedawalby ku bo by chodzil wymieniac dla siebie

Opublikowano

czemu maluch jest tanszy od porsche? samochod to samochod..

wtedy nawet nikt nie sprzedawalby ku bo by chodzil wymieniac dla siebie

Twoja logika jest debilna

EDIT: I huj Ci w dupe modzie żebyś się nie zesrał tym warnem. Warn za bluzgi ? WARN ZA PRAWDĘ

Opublikowano

idiotyczny to jesteś ty,niby czemu od zawsze na metinie aura jest drozsza od np. sfery? skil to skil

Bo większość osób gra bodym, proste ;)

Będzie jakaś open beta?

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

A coś o starcie może? 28 sierpień , pewna data czy nie? O wszystkim informujecie tylko nie o STARCIE..

Fail napisałem jak noob nie czytając poprzednich stron ;(( wybaczcie

@Down

Tak wiem gzeniu przepraszam skarbie :*

graphic.png

Opublikowano

Jak większość z Was wie data 28.07.2013 była przybliżoną data startu. Bez owijania w bawełnę - Data startu 31.07.2013 o godzinie 16:00.
Serdecznie zapraszamy Team Astium

Było pisane ;)

Poważne forum dla poważnych ludzi.

Opublikowano

@UP Z tego co zawsze? + z bosa na rajdzie 20 lv

UkaEfiK Uzasadnij dlaczego uważasz mnie za idiotę. Ja uargumentowałem przynajmniej . A cena aury od sfery jest dlatego większa ponieważ wojownik to najczęściej wybierana postać ze względu na łatwość rozgrywki tą postacią. Tak samo WP i mental . Dalej jest pomoc smoka/błogo które wspomagają drugą postać. Również drogie. Chodzi o to jak dany skill jest potrzebny - od tego zależy cena. Gdybyś miał np. u helera skill który zabija na hita wszystkie moby pod warunkiem ze będzie na G to wszyscy grali by tą postacią i te ku byłoby najdroższe.

czyli aura zabija na hita? o.O:D

skill też zabija na hita? o.O nowość,myślałem że jak się zabije na skilla to to sie nazywa że ma się coś/kogoś na skilla a nie na hita,jak widać nie znam się,Wybaczysz mi?

Łatwość rozgrywki... padłem jak Sasha na łóżko..

Twoim tokiem rozumowania jedna postać jest łatwiejsza od drugiej... idiotyzm... czysty idiotyzm... Postać jest łatwa jak się ją ogarnia.

Dalej,Body lepszy od WP bo ma droższe ku :D padłem. w czym jest body lepszy? w expie? w dropie? w pvp to nie będę mówił bo to zależy jak kto ogarnia.

Dlaczego bm ma tanie eq? bo trudno sie expi? ^^ jakby ci to powiedziec... dziecko 10-letnie nie potrafi expić bm'em

Gdybyś miał np. u helera skill który zabija na hita wszystkie moby pod warunkiem ze będzie na G to wszyscy grali by tą postacią i te ku byłoby najdroższe.

a nie zabija? przywołanie błyskawicy,idź na psy i zobacz czy nie zabija na skilla,a jednak ku jest tanie.

Dalej chyba pisać nie muszę

Opublikowano

czyli aura zabija na hita? o.O:D

skill też zabija na hita? o.O nowość,myślałem że jak się zabije na skilla to to sie nazywa że ma się coś/kogoś na skilla a nie na hita,jak widać nie znam się,Wybaczysz mi?

Łatwość rozgrywki... padłem jak Sasha na łóżko..

Twoim tokiem rozumowania jedna postać jest łatwiejsza od drugiej... idiotyzm... czysty idiotyzm... Postać jest łatwa jak się ją ogarnia.

Dalej,Body lepszy od WP bo ma droższe ku :D padłem. w czym jest body lepszy? w expie? w dropie? w pvp to nie będę mówił bo to zależy jak kto ogarnia.

Dlaczego bm ma tanie eq? bo trudno sie expi? ^^ jakby ci to powiedziec... dziecko 10-letnie nie potrafi expić bm'em

Gdybyś miał np. u helera skill który zabija na hita wszystkie moby pod warunkiem ze będzie na G to wszyscy grali by tą postacią i te ku byłoby najdroższe.

a nie zabija? przywołanie błyskawicy,idź na psy i zobacz czy nie zabija na skilla,a jednak ku jest tanie.

Dalej chyba pisać nie muszę

chujowe przyklady... cena ku sie utrzymuje z tego wzgledu ze te profesje są dobre na zarobek..

Opublikowano

ma ktoś może jeszcze jakieś konto do bety z którego nie korzysta i mógłby się nim podzielić na pw? to z yt widzę że będzie często odwiedzane także co moment kick

Opublikowano

1. Z jakich bossów wysokolewelowych dopią bronie 75 prócz ripa?

2. Czy na serwerze jest możliwość zdobycia magicznego metalu?

3. Ile ptk. rangi zabija fasolka? Czemu jest tylko 1 sztk. w av shopie, kpina jakaś czy co, pewnie jeszcze za 300 ap :)

Serwer fajnie się zapowiada, lecz niektóre rzeczy są zbyt przesadzone. Zobaczymy jak to będzie po starcie :)

Na chwilę obecna polecam, napewno będzie stabilnie.

Opublikowano

chujowe przyklady... cena ku sie utrzymuje z tego wzgledu ze te profesje są dobre na zarobek..

czyli wp jest słaby na zarobek? skoro strach kosztuje tyle co nic

Opublikowano

czyli wp jest słaby na zarobek? skoro strach kosztuje tyle co nic

WP jest mocny przede wszystkim dzięki ostrzu czy strachowi ? :) Body jest silny dzięki szarży czy aurze ? Chyba już masz odpowiedź.

@AW - skąd dropnąć przepustki na smoka ?

io7e.jpg

Opublikowano

WP jest mocny przede wszystkim dzięki ostrzu czy strachowi ? :) Body jest silny dzięki szarży czy aurze ? Chyba już masz odpowiedź.

@AW - skąd dropnąć przepustki na smoka ?

twierdzisz że strach to gówno. Zamilcz

@AW pytanie zadawane po raz -etny

do 30lvl ile zmianek moge już mieć albo jakie mniej więcej eq wybonowane

Opublikowano

Serwer zajbisty bd , dobry pomyslmieliscie z ta zmiana na zgode pvp .Akiedy start bo nie doczytalem?

1377774857-U369478.png

Opublikowano

twierdzisz że strach to gówno. Zamilcz

@AW pytanie zadawane po raz -etny

do 30lvl ile zmianek moge już mieć albo jakie mniej więcej eq wybonowane

mi sie wydaje ze strach zawsze byl w cenie dorastajacej do silnego ciala...

wszystkie

Opublikowano

Ceny na serwerze same się ustabilizują ,ale dopiero po tygodniu lub dwóch tygodniach gdy liczba KU w Sprzedaży wzrośnie.A ja mam pytanie czym byście radzili grać Bodym Czy WP ??

Opublikowano

Od którego lv będzie atlantyda?

Jest loch pająków V3?

Grota standardowo od 75

v3 jest

Poważne forum dla poważnych ludzi.

Opublikowano

Czemu na becie nie moge przyzwać peta w innym miejscu niż m1?

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...