Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] `Astium

PoisonIvy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 778
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. v2 od 1lvl?

2. czyli jesli wszedzie dropia skrzynki 3ku... to bardziej sie oplaca bic metki w m1 niz na sohan tak?

Wiadomo, że na silniejszych metkach będzie mniej ludzi, a drop o wiele lepszy bo w m1 i m2 nie dropią np duchowe i dobre kd.

Opublikowano

1. v2 od 1lvl?

2. czyli jesli wszedzie dropia skrzynki 3ku... to bardziej sie oplaca bic metki w m1 niz na sohan tak?

Pewnie drop skrzynek w m1 jest słabszy niż na sohan.

Opublikowano

twierdzisz że strach to gówno. Zamilcz

@AW pytanie zadawane po raz -etny

do 30lvl ile zmianek moge już mieć albo jakie mniej więcej eq wybonowane

Słuchaj 12 letni matole. Sura WP z czym jest lepszy ? Ze strachem czy z ostrzem ? Hę ? Nienawidzę jak bachory dorywają się do odpowiadania bez wcześniejszego użycia mózgu.

AW@ - z ripera będą leciały truty bezpośrednio czy ze szkaty ?

io7e.jpg

Opublikowano

Słuchaj 12 letni matole. Sura WP z czym jest lepszy ? Ze strachem czy z ostrzem ? Hę ? Nienawidzę jak bachory dorywają się do odpowiadania bez wcześniejszego użycia mózgu.

AW@ - z ripera będą leciały truty bezpośrednio czy ze szkaty ?

powiedział co wiedział 18latek z odpaloną kartą xxx... przeczytaj jeszcze raz co było pisane i się wypowiedz dopiero wtedy.

Lepsze co jest? strach czy zbroja? strach a jednak zbroja jest droższa

@Topic

Co leci z wiedźmy?

Opublikowano

co z pudelkiem z postacia? gdzie one bedzie wprowadzone?

i do czego bedzie tablica ogloszen?

to bedzie, że np wystawiasz ku za 1kk płacisz "podatek" 100k i ktos to kupuje od Ciebie niewazne na jakim ch, królestwie etc.

przynajmniej tak było na dr2. Już startu się doczekać nie mogę *.*

1382793664-U576448.png

Opublikowano

to bedzie, że np wystawiasz ku za 1kk płacisz "podatek" 100k i ktos to kupuje od Ciebie niewazne na jakim ch, królestwie etc.

przynajmniej tak było na dr2. Już startu się doczekać nie mogę *.*

tutaj ma byc do czego innego, dlatego pytam

Opublikowano

powiedział co wiedział 18latek z odpaloną kartą xxx... przeczytaj jeszcze raz co było pisane i się wypowiedz dopiero wtedy.

Lepsze co jest? strach czy zbroja? strach a jednak zbroja jest droższa

@Topic

Co leci z wiedźmy?

Zbroja jest droższa ? No ciekawe na jakim serwerze.

@AW - czy trutę ulepszamy na inną broń ?

io7e.jpg

Opublikowano

ehh za pieknie to wyglada byle nie skoncyzl jak Aline2 i Tanirius bo juz mnie kur*ica chwyta nie ma agdzie grac!

To jest serwer Szykry wiec nic nie padnie jezeli ktos gral na draenor 1/2 to wie o czym mowie

szkoda ze nie startuje 31 sierpnia:( za duzo gimbow bedzie...

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Tylko tez nie zrobcie jakiegos bledu zeby zadnego wirusa nie wykrywalo.

Mam klienta i nic nie wykrywa, więc spokojnie :)

Serwer niem padnie... Popieram up + Kalimdor ;D

Opublikowano

witam mial bym taka propozycje aby na dolinie orkow zamiast tych smiesznych orkow (tam na poczatku) byly same bo bo nigdy nikt tam nie expi cala mapka pusta a na srodku (bo) 12 ludzi na orka przypada

Opublikowano

dlaczego unikacie odpowiedzi na temat reklamy serwera np. na yt ?
co do serwera jedna rzecz mnie zastanawia jak to jest z tym lowieniem jak sa np 2 kolki to czesto cos sie zlapie,jak jest juz 4-5 to malo kiedy trafie jakas rybe
jak narazie na becie pustki bugi raczej wylapane

Opublikowano

dlaczego unikacie odpowiedzi na temat reklamy serwera np. na yt ?

co do serwera jedna rzecz mnie zastanawia jak to jest z tym lowieniem jak sa np 2 kolki to czesto cos sie zlapie,jak jest juz 4-5 to malo kiedy trafie jakas rybe

jak narazie na becie pustki bugi raczej wylapane

ogladni se na youtubie ja np raz kolko poleci raz klikasz spacje a jak np 5 razy kolko poleci to 5x spacja ^^

Opublikowano

Server zapowiada się świetnie , czekam na niego już od miesiąca , ostatni server Metin2 na którym zagram , ale mam kilka pytań.

- Czy zmianki dropią tylko z tych szkatułek czy z mobó też ?

- Czy drop szkatułek jest dopasowany ? Czy np leci 1 na 20 spotów albo 10 szkat z jednego spota -,- ?

- Oplaca się robić biologa do 30lv ?

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

Server zapowiada się świetnie , czekam na niego już od miesiąca , ostatni server Metin2 na którym zagram , ale mam kilka pytań.

- Czy zmianki dropią tylko z tych szkatułek czy z mobó też ?

- Czy drop szkatułek jest dopasowany ? Czy np leci 1 na 20 spotów albo 10 szkat z jednego spota -,- ?

- Oplaca się robić biologa do 30lv ?

- tylko z szkat

- lecą równo + dziala na nie rekawica zlodzieja

- nie ma biologa ponizej 30

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Mam pytanko tak jak użytkownicy wyżej: Dlaczego unikacie tematu reklamy na YT jak ognia i nie mówię tu o własnym kanale z prawie 500 Subami tylko i czymś większym kogoś z 2,5-4k Subskrypcji. Pomyślcie o tym nie rozumiem robicie dobry serwer a unikacie rozgłosu o nim. chyba, że chcecie aby było tak, że liczba graczy bd wahała się maksymalnie od 500 do 900.

Liczę na odpowiedź.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Administracjo, jako iż nie widzę odpowiedzi na temat reklamy Astium, ja i osoby który mają zamiar grać na waszym serwerze, prosimy o doinformowanie nas na temat waszej reklamy serwera.

Macie jutuberów? ( Kogo ? )

Wykupiliście może reklamę na jakiś stronkach itd.

Liczymy na odpowiedź, bo jednak reklama to 3/4 sukcesu jeżeli chodzi o ilość graczy na serwerze, a nikt nie chce grać na serwerze HARD, gdzie jest 300-400 osób.

Pozdrawiam.

#

Mam nadzieję, że nie dostanę 5% - z kolega UP napisaliśmy w równym czasie, więc nie zauważyłem że on również dodał post o " tej samej " treści.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

@up dobrze mowia.

Tym serwerem macie potencjal zrujnowac balmore i stanowix powazna konkurencje dla ravii.

Po prostu trzeba zadbac o dobra reklame

Opublikowano

ogladni se na youtubie ja np raz kolko poleci raz klikasz spacje a jak np 5 razy kolko poleci to 5x spacja ^^

wiem wiem wlasnie o to mi sie rozchodzi zanim wyleci te 5 kolek +ja wcisne 5 razy spacje to najczesciej jest juz za pozno i tylko zgubiono przynete

ponawiam pytanie co do reklamy juz wole odp. typu nie chcemy inwestowac w reklame ze wzgledu na dodatkowe koszty lub reklama bedzie jesli serwer sie rozwinie a nie takie unikanie odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...