Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] `Astium

PoisonIvy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 778
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mamy (przynajmniej narazie) żadnej reklamy na YT. Z resztą, mamy 850+ lajków na fb, co daje 850 potencjalnych graczy. To już nie jest źle. Zobaczymy jak sprawy się potoczą. Za bardzo zwracacie uwage na to, czy ktoś ma reklame, czy nie, ludzie będa grać gdzie chca, nie ważne czy jest film na yt o serwerze czy nie. Dla przykładu, u mnie cała wiocha (gimbaza, ale chuj) gra w mt2 a nie ma ani konta na mpc, ani nie szuka zadnych gp ani recenzji na yt. I jakoś znaleźli serwery( nawet sporo, oni często zmieniają). Więc, nie kładziemy na to tak dużego nacisku i wy też nie powinniście.

alepoco.jpg

Opublikowano

Nie mamy (przynajmniej narazie) żadnej reklamy na YT. Z resztą, mamy 850+ lajków na fb, co daje 850 potencjalnych graczy. To już nie jest źle. Zobaczymy jak sprawy się potoczą. Za bardzo zwracacie uwage na to, czy ktoś ma reklame, czy nie, ludzie będa grać gdzie chca, nie ważne czy jest film na yt o serwerze czy nie. Dla przykładu, u mnie cała wiocha (gimbaza, ale chuj) gra w mt2 a nie ma ani konta na mpc, ani nie szuka zadnych gp ani recenzji na yt. I jakoś znaleźli serwery( nawet sporo, oni często zmieniają). Więc, nie kładziemy na to tak dużego nacisku i wy też nie powinniście.

Co racja, to racja ale jednak 2-3 takich jutuberów z ponad 1,5 tyś subów by się przydało i polecam wam takich znaleźć bo na pewno dojdzie paru graczy a za reklamę możecie im tam dać np. parę sm i będzie elegancko, ale cóż - zrobicie jak chcecie.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Co racja, to racja ale jednak 2-3 takich jutuberów z ponad 1,5 tyś subów by się przydało i polecam wam takich znaleźć bo na pewno dojdzie paru graczy a za reklamę możecie im tam dać np. parę sm i będzie elegancko, ale cóż - zrobicie jak chcecie.

Są osoby które się zadeklarowały że będą nagrywały (pisały mi w grze). Osobiście uważam, że lepiej 5-6 którzy regularnie nagrywają z serwera i maja 1k widzów. Jak jeden filmik u kogoś kto ma 100k widzów. ;)

Poważne forum dla poważnych ludzi.

Opublikowano

Teraz nastala taka glupia moda, na reklamy u 'prosow' po co reklamowac serwer u kogos kto wrzuci jeden filmik wszyscy go obejrza a za 2 dni o nim zapomna?

Lepiej zeby nagrywaly osoby ktore chca to robic bo to lubia...

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Są osoby które się zadeklarowały że będą nagrywały (pisały mi w grze). Osobiście uważam, że lepiej 5-6 którzy regularnie nagrywają z serwera i maja 1k widzów. Jak jeden filmik u kogoś kto ma 100k widzów. ;)

Właśnie mi o to chodziło, pfu - tylko tego nie ująłem w swoim poście. Chodziło mi właśnie o jutuberów, którzy będą kręcili z tego tzw Serie.

Ale jak już kogoś tam masz, to świetnie. Nic tam nie pozostaję, jak tylko czekać do środy i ostro cisnąć na pełnej pompie :D

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

dlaczego unikacie odpowiedzi na temat reklamy serwera np. na yt ?

co do serwera jedna rzecz mnie zastanawia jak to jest z tym lowieniem jak sa np 2 kolki to czesto cos sie zlapie,jak jest juz 4-5 to malo kiedy trafie jakas rybe

jak narazie na becie pustki bugi raczej wylapane

ogladni se na youtubie ja np raz kolko poleci raz klikasz spacje a jak np 5 razy kolko poleci to 5x spacja ^^

Dla danieluszko chodziło raczej o coś innego nie o to jak w ogole te ryby się łowi.

Normalnie jest przyjęte, że od pojawienia się "chmurki" nad głową postaci trzeba odczekać 2-3 sekundy i dopiero zacinać wtedy jest większa szansa na złowienie rybki. Osobiście też tak uważam. A czy z tym waszym nowym systemem też jakoś to jest? Może tak jak napisał UP 2 kulki np, 70% na rybke 5 kulek 20% na rybe? Albo może nim szybciej ta spacje ciśniesz tym większa szansa? Jest w tym coś głębszego czy po prostu klikasz bo klikasz i złowisz bo złowisz? :PP

Opublikowano

Teraz nastala taka glupia moda, na reklamy u 'prosow' po co reklamowac serwer u kogos kto wrzuci jeden filmik wszyscy go obejrza a za 2 dni o nim zapomna?

Lepiej zeby nagrywaly osoby ktore chca to robic bo to lubia...

Te crackheadzie,chyba wiesz o tym iz gdyby nie Isamu ravia nie miala by nawet 200 graczy?

Opublikowano

Te crackheadzie,chyba wiesz o tym iz gdyby nie Isamu ravia nie miala by nawet 200 graczy?

a wiesz ze Isamu zyskal taka liczbe subow poprzez filmiki z serwera, a nie filmiki przed jego startem?

skad wiesz ze nie planujemy robic filmow z serwera?

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Czym ten serwer się różni od innych? Admini włożyli ogromną ilość pracy i wiedzą co robią, o czym świadczy skład Teamu :) Nie wiem czy zagram, bo już dawno nie grałem "legalnie" xD , ale serwer może być hitem ;)

Opublikowano

a wiesz ze Isamu zyskal taka liczbe subow poprzez filmiki z serwera, a nie filmiki przed jego startem?

skad wiesz ze nie planujemy robic filmow z serwera?

Tylko on nie miał tylu subów co wy przed startem serwera, tylko dużo dużo więcej.

Isamu nie nagrywa tylko z ravi tylko też z innych gier.

Opublikowano

pierdolenie takie, w tamtym roku wychodził draenor 2 zaraz po ravii i ilość na starcie bodaj przekraczała 1k osob. A niby też nie mieli reklamy, zrozumcie, że ta ekipa sama w sobie jest już reklamą:) Serwer wychodzi w środe, a na TS'ie juz teraz jest prawie cały czas okolo 100 osob, bedzie dobrze, spokojnie :)

Opublikowano

pierdolenie takie, w tamtym roku wychodził draenor 2 zaraz po ravii i ilość na starcie bodaj przekraczała 1k osob. A niby też nie mieli reklamy, zrozumcie, że ta ekipa sama w sobie jest już reklamą :) Serwer wychodzi w środe, a na TS'ie juz teraz jest prawie cały czas okolo 100 osob, bedzie dobrze, spokojnie :)

co do astiuma to bedzie git tak jak na dr2 bylo moim zdaniem najlepszy serwer roku 2012 tak samo bedzie w 2013 pozostaje tylko czekac ;))

Opublikowano

trochę lipa,że tylko 2 ku leca z skrzynki

jest to na prawdę małoo

teraz bodym grać to masakra na początek

aura powiedzmy 50 kk

silne 3kk?

wbijać do jinno !:)

31.07.13 - Astium !

16:00 Start!

Najlepszy Serwer 2013!

Opublikowano

trochę lipa,że tylko 2 ku leca z skrzynki

jest to na prawdę małoo

teraz bodym grać to masakra na początek

aura powiedzmy 50 kk

silne 3kk?

wbijać do jinno ! :)

Każdemu dropi tak samo, więc w czym problem:P

Opublikowano

Osobiście uważam, że drop liczby KU powinien być dostosowany do lvla metina. Przeciez jest różnica w rozbiciu metina 5 lvla, a rozbiciu metina 90 lvla.

Np 5-35 - 1 KU

40-70 - 2 KU

75-90 - 3 KU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...