Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MeGa/TuT] Zarabianie Battlefunds'ów, Jak Zacząć Grę I Jak Być W Niej PRO !

Keniger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a w kazdej ofercie mozna tylko raz wziac udzial? czy jak mam zmienne ip i zmienie to bede mogl znowu wyczesac od nich kaske?

50571a1c35af9234b99355528b5d608e87447462.png
  • Odpowiedzi 330
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Black15 Jak Ty zrobiłeś że masz angielskie? bo ten program to mi chyba nie działa, podłączam się pod te proxy a nadal mam polskie tylko ogromny ping sie robi...

Opublikowano

Grrr zmieniam ip na amerykańskie robie ankiety a nie dosteje w fundsów a potwierdzam wszystko co na emaila przyjdzie ;/

Może robisz źle ankiety? Nie spełniasz wymagań sponsora? Trzeba dokładnie czytać, co powinno się zrobić, aby dostać funds'y :)
Opublikowano

Może robisz źle ankiety? Nie spełniasz wymagań sponsora? Trzeba dokładnie czytać, co powinno się zrobić, aby dostać funds'y :)

no ja robie te normalne bez wymagan ze tak powiem
Opublikowano

a co mam zrobić jak skończy mi się trial? ;) Jest jakiś inny program? a może taka fajna maszynka do yyy.. yyy..... do liczenia.... kluczy :D

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Czy tylko ja mam taki problem że nie pokazuje mi serwera Proxy który jest w poradniku? I gdy zmieniam Proxy to nie ładują mi się strony?

Opublikowano

W godzine mam 179 P4F pointsow bo nie ogarnialem jak co gdzie i jak ale terazzzz wiem

BTW. Tylko to robie na polskim serwerze SP bo nie daje rady z tym proxy shitem

Opublikowano

ja tak robie jak kolega menhiry tez na Polskich;)

Tak ale ma to bardzo zly skutek przy zarabianiu bo na innych serwerach sponsorpay sa duze ilosci tych survey'ow

A tak BTW. to jaki moge wrzucic kod pocztowy pod USA?

Zeby sprobowac obejsc to cos

Opublikowano

Tak ale ma to bardzo zly skutek przy zarabianiu bo na innych serwerach sponsorpay sa duze ilosci tych survey'ow

A tak BTW. to jaki moge wrzucic kod pocztowy pod USA?

Zeby sprobowac obejsc to cos

www.fakenamegenerator.com

Tam masz wszystko, kod pocztowy, nazwiska, numer SSN itp.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja korzystam z CyberGhost VPN :) i wypełniam głównie niemieckie ankiety. Najwięjkszy problem jest z numerem telefonu, na wielu do dziś nie rozgryzłem jak wpisać nr.

Korzystam z http://www.die-dritte-kompanie.de/index.php/kontakt i =gr&c[]=gr&gen=36&age-min=28&age-max=57"]http://pl.fakenamegenerator.com/advanced.php?n[]=gr&c[]=gr&gen=36&age-min=28&age-max=57 ale mam już tzw. stałe info jakie wpisuje, czyli adres z tego pierwszego liku z zmienionym nr domu na 89, imie i naz to rene peters - stałe :P

Zarobiłem tak ponad 8tys fundsów, kupiłem spas, ammmo + 3 do mp7 i ubranko spec alpha czy jakoś tak :D (razem jakieś 3k - 1249 + 999 + 799) i mam i tak aktualnie 5242 Fundsów :D

Wypełniłem wszystkie możliwe ankiety polskie ( tych już jest więcej, jak jakiś czas temu chciałem zrobić sobie na The-West'a, to było max 2, a teraz ponad 6-7 było chyba nawet :)

Niemieckich zrobiłem chyba 16, tyle razy przynajmniej mam na poczcie info o zakupie fundsów ;)

Pomoże mi ktoś z angielskimi? Czy już bana mam? Czy ban jest na serwer 'Tyler' od CyberGhosta ?

Ale i tak juz jstem jakieś 2-3 sms za 7 zł do przodu :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

pomożecie? jak zmieniam to proxy na USA to jak chcę się zalogować do bf'a to mi wyskakuje "serwer 127.0.0.1:3128 wymaga nazwy uzytkownika i hasla. komunikat serwera: squid proxy-caching web server." i musze wpisac nazwe uzytkownika i haslo HELP

Opublikowano

pobrałem ten program proxy switcher ... i wymaga ode mnie zarejestrowania gdy w niego wchodze ? ...

@Edit i jeszcze jakiś key rzecz jasna ... pomoże ktoś ? -_-

ravento.jpg
Opublikowano

KAŻDY MA Z TYM PROBLEM NAKRECCIE FILMIK/PORADNIK !!!

Używajcie dodatków( wtyczek czy pluginów) do zmiany proxy gdyż ten progam ssie.
461151420292002410470.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...