Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Algoria.pl

Sensual

Algoria - Wieża Demonów  

1 265 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za wprowadzeniem Prywatnego DT?

• Tak!
      1141
    • Nie..
      124

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie usuniemy skrzynek, ale na zmienianie bonów jest bardzo fajny patent. Nie musicie przeciągać zmianki na broń i tak ciągle, tylko cały czas klikać jeden przycisk w okienku. Nawet nie musicie ruszać myszką i schodzi to bardzo przyjemnie. Wszystko Wam nagram jak wrócę. (niedziela/poniedziałek)

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie usuniemy skrzynek, ale na zmienianie bonów jest bardzo fajny patent. Nie musicie przeciągać zmianki na broń i tak ciągle, tylko cały czas klikać jeden przycisk w okienku. Nawet nie musicie ruszać myszką i schodzi to bardzo przyjemnie. Wszystko Wam nagram jak wrócę. (niedziela/poniedziałek)

Usuńcie małe wartości bonów, bo to tragedia będzie..

Opublikowano

Bony w tabelce moglibyście zmienić!Co z tego jak u npc będzie się zmieniało jak na 1 itemek żeby sensowne bony były trzeba będzie mieszać bony przez 40 minut.

Opublikowano

Nie usuniemy skrzynek, ale na zmienianie bonów jest bardzo fajny patent. Nie musicie przeciągać zmianki na broń i tak ciągle, tylko cały czas klikać jeden przycisk. Nawet nie musicie ruszać myszką i schodzi to bardzo przyjemnie. Wszystko Wam nagram jak wrócę. (niedziela/poniedziałek)

Moje zdanie jest takie samo jak twoje. Skrzynki mogą być, nikomu nie będą przeszkadzać. Każdy będzie miał uczciwe Eq, robione ręcznie.

Ale wystarczy tylko zmienić wartości, a wszystko będzie w porządku. Na 100% będzie więcej ludzi grało, gwarantuje wam to.

W każdym bonie zostawcie 2 wartości.

Np. bon na ludzi wygląda tak: 3% 3% 5% 5% 10%, po modyfikacji wyglądał by tak: 5% 5% 5% 10% 10%.

To samo z innymi, np. siła/int/wit/zr wygląda tak: 5 5 10 12 15, po modyfikacji wyglądały by tak: 10 10 10 15 15 LUB 12 12 12 15 15.

Dzięki temu, że tak powiem każdemu będzie się chciało bonować. Każdy będzie zadowolony. A jak widzę Wy lubicie jak ludzie się męczą, więc takie przykłady, jak dałem wyżej też wam wyjdą "na zdrowie", bo i tak większa szansa jest na ten mniejszy bon.

Np. w tym bonie na ludzi szansa na 5% wynosi 60%, a szansa na 10% wynosi 40%.

Nikt na tym nie ucierpi, dlatego proszę was, zróbcie na każdy bon max 2 wartości. ;]

Opublikowano

Jeśli jest taki system zmiany bonów, że przeciągamy na npc i potem klikamy tylko myszką, to nie jest to takie ciężkie, jednak nadal sądze, że lepiej jest standardowo, ponieważ można zmieniać przy expieniu itp...

Hmmm... Może jednak zawitam na serwer, bo jedyne co mnie odpychało to właśnie system zmieniania bonów.

-----------

Mam pytanie - czcionka będzie standardowa, czy taka jak na Bala**i ? A może będzie do wyboru jak na Tri****e ?

Opublikowano

Jeśli jest taki system zmiany bonów, że przeciągamy na npc i potem klikamy tylko myszką, to nie jest to takie ciężkie, jednak nadal sądze, że lepiej jest standardowo, ponieważ można zmieniać przy expieniu itp...

Hmmm... Może jednak zawitam na serwer, bo jedyne co mnie odpychało to właśnie system zmieniania bonów.

-----------

Mam pytanie - czcionka będzie standardowa, czy taka jak na Bala**i ? A może będzie do wyboru jak na Tri****e ?

Mówiłem już, że będzie do wyboru.

I to nie będzie przeciąganie na NPC prawdopodobnie. Zobaczycie :)

Opublikowano

i to rozmumiem :) Teraz te bony pasują do medium-a :)

No dokładnie :D. Jest nie za trudno, ale i nie za łatwo :D. Jest idealnie jak na medium :P. Takie bony mi się bardzo podobają.

Opublikowano

Mówiłem już, że będzie do wyboru.

I to nie będzie przeciąganie na NPC prawdopodobnie. Zobaczycie :)

No to nie widziałem, ale jeśli będzie to gitara ;)

Tak czy siak pisaleś, że po prostu sie klika i bonusy sie zmieniają ( wiem, że nie cały czas, trzeba klikać ), więc to też jest całkiem dobre rozwiązanie.

Opublikowano

Wreszcie ;) Teraz bardziej chce się grać...!!!

Czekamy na dalsze informacje!@

Widzisz Hikari :D. Mówiłem, że nic na tym nie stracicie :]. Bo bony naprawdę były takie jak na klasycznym hardzie :D. Teraz po prostu chce się grać. Każdemu będzie się chciało teraz bonować, a nie jak wcześniej "szukać obejścia" :D.

Opublikowano

No dobra Hikari fajne sie zmienia i co w tym za roznica. ? Skoro beda takie bony wchodzic;/ Mozecie zostawic skrynki ale prosze was dajcie te hp max i miecze dwueka itd 15;/

@Wbije zobacze jak beda ladnie wbijac o ok tylko dajcie hp max 3k a nie 2/3

Opublikowano

No dobra Hikari fajne sie zmienia i co w tym za roznica. ? Skoro beda takie bony wchodzic;/ Mozecie zostawic skrynki ale prosze was dajcie te hp max i miecze dwueka itd 15;/

Nie nie ;]. To nie easy tylko medium kolego. Bony są super. Jak by były max, to każdy by miał eq top1. Twoja propozycja odpada już na starcie. Uwierz mi, że bony są dobre :P.

Opublikowano

The*is to z zaałożenia mial byc medium , a tak naprawde to wyszedl easy .

@aw: Hikari , zdecydowaliscie juz w sprawie tego dt ? bo w ankiecie jest juz ponad 200 glosow na tak ;)

sygnauh.png

SYGNA BY MISZCZ ;)

Opublikowano

asadaasa

Sorka ze porownuje ale na Theri*.pl tez medium i tez wchodza

The*is to z zaałożenia mial byc medium , a tak naprawde to wyszedl easy .

@aw: Hikari , zdecydowaliscie juz w sprawie tego dt ? bo w ankiecie jest juz ponad 200 glosow na tak ;)

Mówię Ci NieKopiuj, że te bony są bardzo dobre. I jak na medium mi się podobają. Gdyby zrobili max, to każdy by miał eq top 1. Grałem gdzieś na jakimś serwerze, gdzie były max bony. Tam na 1 item top 1 wystarczyło pol h. Full bony na medium naprawdę nie mają sensu.

@xarkoxx

Owszem miał być medium, ale to zapowiedź Algorii, nie The*isa. Ten serwer to całkiem inna bajka.Algoria na początku co do bonów wyszła jako hard. A zmianki darmowe nie są, nikt by nie bonował sam, tylko szukał obejścia.

Te wartości są o niebo lepsze od starych, i niech tak zostanie :D.

Opublikowano

Nom pięknie zostały edytowane bony !:)

Teraz wszystko gitara, nic tylko czekać na start.

Ps. Czekamy na jakieś filmiki z serwera, jestem ciekawy jak to będzie wygladać.

Opublikowano

@Amenn

Sensual gdzieś pisał. Zaraz poszukam i zeedytuje

Czekamy, czekamy :)

Kiedy mniej więcej forum?

W przyszłym tygodniu lub wcześniej.

Prosze :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...