Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Algoria.pl

Sensual

Algoria - Wieża Demonów  

1 265 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za wprowadzeniem Prywatnego DT?

• Tak!
      1141
    • Nie..
      124

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HAhhah widzicie? Już nie polecam serwera. Na chuj kłamać jak pojebany? I tak samo będzie z serwerem. Kurwa dostawca miał problemy z serwerownią. Przestańcie ludzie wierzyć w dziwny zbieg zdarzeń.

Zawsze gdy coś sie dzieje, to adm zganiają winę na dziwne sfery życia. A to zabrakło prądu, a to pralka nie działa, a to musiałem jechać do lekarza......

Na chuj pierdolisz że oddasz rano forum? Nie lepiej powiedzieć tak:

Jak forum będzie sprawne, dam wam linka. A nie opierdalac ludzi z czasem.

Tak samo jak Welnes w chuja robisz ze znakami %^&* przy haśle.... Kurwa 80%serwerów to ma i nie mają problemów wiesz co to oznacza?

Że się chuja znasz tylko potrafisz stronę kupić od zielska i wrzucić na hosting. Tyle.

"0 miałem przerwę w dostawie prądu" widzisz gdzies tam slowo serwerownia ? ( sorki za brak znakow , angielksa klawa ). Ze ktos nie mial pradu to juz serwera nie polecasz ?

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"0 miałem przerwę w dostawie prądu" widzisz gdzies tam slowo serwerownia ? ( sorki za brak znakow , angielksa klawa ). Ze ktos nie mial pradu to juz serwera nie polecasz ?

Przeczytaj ze zrozumieniem bonehead.

Tylko że u nich te przełożenia to nie z braku prądu. Tak samo na balantii.

astiumsign.png

Opublikowano

ArkNeS ty analfabeto ^^ wbij na gg .

aw : Będzie ta otwarta beta ?

sygnauh.png

SYGNA BY MISZCZ ;)

Opublikowano

HAhhah widzicie? Już nie polecam serwera. Na chuj kłamać jak pojebany? I tak samo będzie z serwerem. Kurwa dostawca miał problemy z serwerownią. Przestańcie ludzie wierzyć w dziwny zbieg zdarzeń.

Zawsze gdy coś sie dzieje, to adm zganiają winę na dziwne sfery życia. A to zabrakło prądu, a to pralka nie działa, a to musiałem jechać do lekarza......

Na chuj pierdolisz że oddasz rano forum? Nie lepiej powiedzieć tak:

Jak forum będzie sprawne, dam wam linka. A nie opierdalac ludzi z czasem.

Tak samo jak Welnes w chuja robisz ze znakami %^&* przy haśle.... Kurwa 80%serwerów to ma i nie mają problemów wiesz co to oznacza?

Że się chuja znasz tylko potrafisz stronę kupić od zielska i wrzucić na hosting. Tyle.

Ehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehheheheheheszky :D.

Nie mogłem się powstrzymać, wybaczcie :D.

Widziałeś jakikolwiek mój skrypt "od kuchni"? Nie widziałeś? To się nie wypowiadaj, proste ;).

Pisałem w którymś poście, że niektóre znaki specjalne udostępnię podczas zakładania konta przy haśle, aby się waćpan nie obraził :<. A tak nie ironicznie, po prostu to zrobię, bo fakt faktem przesadziłem i powinienem taką opcję dać.

Zapomniałem, że ludzie wiedzą o mnie więcej niż ja sam, tak samo o zdarzeniach z mojego życia, pisałem też, że forum opublikuję, gdy otrzymam stosowną zgodę. Masz podany adres serwera TS, jeśli aż tak Ci wadzę wejdź tam, porozmawiamy jak ludzie dorośli (czytaj: kulturalna dyskusja). Jeśli twierdzisz, że "chuja się znam", proszę udowodnij mi to programisto ;)

Jest juz forum/stronka?

Strona na ukończeniu, pozostało mi podpiąć IS, kilka skryptów panelu użytkownika i wuala a no i dorobić graficzne "headery" konkretnej podstrony, jak skończę i otrzymam pozwolenie - opublikuję ją, to samo się forum tyczy jak już pisałem.
Ostatni raz się wdaję w jakieś "chore" dyskusje, to się tyczy 1rwszego cytowanego posta w tym poście ;).
PS: Ja jakoś nigdy "nie leciałem w chuja" na balantii i pracowałem jak powinienem ,więc nie rozumiem o co się rozchodzi.

1377371138-U1002370.png

Opublikowano

Welnes pamiętam z balantii i nie śmię o nim źle myśleć, zajebisty ziomek i ma wyjebane umiejętności, bardzo szybko robi poprawki itp.

Pytanko mam, można zobaczyć ss wyglądu strony?

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Ehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehheheheheheszky :D.

Nie mogłem się powstrzymać, wybaczcie :D.

Widziałeś jakikolwiek mój skrypt "od kuchni"? Nie widziałeś? To się nie wypowiadaj, proste ;).

Pisałem w którymś poście, że niektóre znaki specjalne udostępnię podczas zakładania konta przy haśle, aby się waćpan nie obraził :<. A tak nie ironicznie, po prostu to zrobię, bo fakt faktem przesadziłem i powinienem taką opcję dać.

Zapomniałem, że ludzie wiedzą o mnie więcej niż ja sam, tak samo o zdarzeniach z mojego życia, pisałem też, że forum opublikuję, gdy otrzymam stosowną zgodę. Masz podany adres serwera TS, jeśli aż tak Ci wadzę wejdź tam, porozmawiamy jak ludzie dorośli (czytaj: kulturalna dyskusja). Jeśli twierdzisz, że "chuja się znam", proszę udowodnij mi to programisto ;)

Strona na ukończeniu, pozostało mi podpiąć IS, kilka skryptów panelu użytkownika i wuala a no i dorobić graficzne "headery" konkretnej podstrony, jak skończę i otrzymam pozwolenie - opublikuję ją, to samo się forum tyczy jak już pisałem.
Ostatni raz się wdaję w jakieś "chore" dyskusje, to się tyczy 1rwszego cytowanego posta w tym poście ;).
PS: Ja jakoś nigdy "nie leciałem w chuja" na balantii i pracowałem jak powinienem ,więc nie rozumiem o co się rozchodzi.

No ja się chuj znam. To ci się przyznam że nie znam się na pc`tach itp. Ale patrząc na inne serwery to na ich tle chuj wielki się znasz. Tylko kłamiesz. Sam teraz się przyznałeś że przesadziłeś z hasłem i co? Kłam kłam dalej. Będzie jak na balanti : Będą cię prosić abyś dupę ruszył i im konto odblokował bo zjebałeś całą bazę i musiałeś od nowa nadawać hasła. czy tam piny już nie pamiętam bo chuj cię wie co tam kombinowałeś. Ale wiem jedno że pół serwera grać nie mogła bo były niepoprawne passy.

astiumsign.png

Opublikowano

No ja się chuj znam. To ci się przyznam że nie znam się na pc`tach itp. Ale patrząc na inne serwery to na ich tle chuj wielki się znasz. Tylko kłamiesz. Sam teraz się przyznałeś że przesadziłeś z hasłem i co? Kłam kłam dalej. Będzie jak na balanti : Będą cię prosić abyś dupę ruszył i im konto odblokował bo zjebałeś całą bazę i musiałeś od nowa nadawać hasła. czy tam piny już nie pamiętam bo chuj cię wie co tam kombinowałeś. Ale wiem jedno że pół serwera grać nie mogła bo były niepoprawne passy.

Ja zjebałem? Okej, żyj dalej w swoim świecie.

Wiesz, dlaczego się przyznałem, że przesadziłem? Bo tylko człowiek dojrzały potrafi się publicznie przyznać do błędu, a co do Ciebie, jeśli oceniasz mnie na tle innych - życzę powodzenia. Jestem indywidualistą i mam własne rozwiązania, kopiowanie cudzych mnie nie kręci ;)

1377371138-U1002370.png

Opublikowano

Ja zjebałem? Okej, żyj dalej w swoim świecie.

Wiesz, dlaczego się przyznałem, że przesadziłem? Bo tylko człowiek dojrzały potrafi się publicznie przyznać do błędu, a co do Ciebie, jeśli oceniasz mnie na tle innych - życzę powodzenia. Jestem indywidualistą i mam własne rozwiązania, kopiowanie cudzych mnie nie kręci ;)

Skoro dojrzały człowiek potrafi się publicznie przyznać, dlaczego dalej siedzisz pod nickiem Welnes?

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

Opublikowano

Skoro dojrzały człowiek potrafi się publicznie przyznać, dlaczego dalej siedzisz pod nickiem Welnes?

A po co mam drogi nismo zmieniać konto, skoro wszystkie inne są zbanowane? ;)

Każdy już prawie zna mój poprzedni nick a moze i moją przeszłość, ale ja żyję teraźniejszością .

1377371138-U1002370.png

Opublikowano

Każdy już prawie zna mój poprzedni nick a moze i moją przeszłość, ale ja żyję teraźniejszością .

Drogi nismo? Pudło kolego :( Nie tylko ja o tym wiem. Poza tym to nie miejsce ani czas na rozgrzebywanie jakiś zatargów.

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

Opublikowano

te badar kiedy mi hajs za stronę oddasz ... czekam na algorie zobaczymy ile h po starcie pliki+strona na mpc będzie ;) Pjona.

@topic kiedy start bo nie doczytałem ?

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Drogi nismo? Pudło kolego :( Nie tylko ja o tym wiem. Poza tym to nie miejsce ani czas na rozgrzebywanie jakiś zatargów.

Ja nic nie rozgrzebuję ;). Nismo / omni, mi to tam wisi który to z was dwóch.

No ale nie będę spamował tu w zapowiedzi

@TOP: Ktoś pytał kiedy strona i forum, odpowiem krótko: kiedy dostanę zgodę na publikację uczynię to, myślę, że nadejdzie to w niedługim czasie.

@UP: Spoko siwy, ale ja Ci żadnego hajsu nie wiszę, w przeciwieństwie do was nie lecę "w chuja", ale staroci nie rozgrzebuję jak już pisałem.

Twierdzisz, że się włamiesz? OK, spoczi ; ). Pjona.

@PS: Jakoś strony balantii lub jakiejkolwiek innej na mpc nie widziałem;). Nie mniej jednak życzę powodzenia.

1377371138-U1002370.png

Opublikowano

@Up

Nie ulegaj prowokacji, bo to do niczego dobrego nie prowadzi. ;)

Forum jest w pełni zrobione tzn. działy i styl? Jeżeli tak, myślę, że forum możesz udostępnić, zresztą Piotrek na pewno się nie obrazi, a ludzie będą mieli gdzie wylewać swoje spamy.

Na serwerach i forach pod nickiem Vater.

Opublikowano

Ja nic nie rozgrzebuję ;). Nismo / omni, mi to tam wisi który to z was dwóch.

No ale nie będę spamował tu w zapowiedzi

@TOP: Ktoś pytał kiedy strona i forum, odpowiem krótko: kiedy dostanę zgodę na publikację uczynię to, myślę, że nadejdzie to w niedługim czasie.

@UP: Spoko siwy, ale ja Ci żadnego hajsu nie wiszę, w przeciwieństwie do was nie lecę "w chuja", ale staroci nie rozgrzebuję jak już pisałem.

Twierdzisz, że się włamiesz? OK, spoczi ; ). Pjona.

Nie taki staroć , dostałeś hajs za stronkę + hosta a strony do dziś nie zobaczyłem więc kto tutaj leci w chuja ?

@topic Beka trochę z tego " Jako pierwsi w Polsce - System Wiadomości Offline " .. Było już bardzo dawno na MPC jak to zrobić i wiele osób już wrzucało z tym filmy więc czy ja wiem czy pierwsi ?

Czy gmowie maja możliwość /i ?

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Mam pytanie do administracji serwera.Wymiany miedzy serwerowe sa tutaj legalne.Tzn nie bedzie problemu jesli bede chcial wymienic eq z innych serwerow za eq tutaj badz na odwrot.Czy wymagana jest cenzura serwera? Oczywiscie na wlasna odpowiedzialnosc.Licze na odpowiedz,bo to pytanie bardzo mnie nurtuje.

Srij9JT.png

Opublikowano

Mam pytanie do administracji serwera.Wymiany miedzy serwerowe sa tutaj legalne.Tzn nie bedzie problemu jesli bede chcial wymienic eq z innych serwerow za eq tutaj badz na odwrot.Czy wymagana jest cenzura serwera? Oczywiscie na wlasna odpowiedzialnosc.Licze na odpowiedz,bo to pytanie bardzo mnie nurtuje.

podpinam sie

2 pytanie

Kiedy dokładnie start otwartej bety / strona / forum / filmy hikariego?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...