Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Algoria.pl

Sensual

Algoria - Wieża Demonów  

1 265 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za wprowadzeniem Prywatnego DT?

• Tak!
      1141
    • Nie..
      124

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może i stała ale ile osób grało? 100 ? :)

Ponad 300 osób było. Ale to jest temat Algori a nie balanti więc zakończ ten spam :)

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam. Włamią się do bazy. będzie eq z navi i później usuną cale eq. Jak mi na balan... żałosne. Nie wierzysz ? patrz ss;

http://www.iv.pl/images/54400391417300340237.jpg

http://www.iv.pl/images/48105692494946081468.jpg

Jak widać nie mam eq. również tych itemków których wywalić na ziemię się nie dało...

Nie polecam....

A później się obudziłem ?

Opublikowano

A później się obudziłem ?

Nudzi ci sie?

Ponad 300 osób było. Ale to jest temat Algori a nie balanti więc zakończ ten spam :)

Ciesze się. Ale przed tym incydentem grało dużo więcej graczy :). Po 2. nie spamie tylko pisze jak było i jak zapewne będzie.

Dziękuje dobranoc.

Opublikowano

Mam Kilka Pytań:

-Będzie jakaś beta ?

-Jest pierścień anty expa ?

-W ile czasu się wbije max lvl (mówie o 3-4 godzinach gry dziennie)

-Bony wchodzą maksymalnie ?

Zalezy jak szybko zdobédziesz eq.

Opublikowano

Nudzi ci sie?

Chyba tb się nudzi takimi bezsensownymi postami , wpierw dupe liżecie o odzyskanie postaci a później wielkie ss że kradną eq gdzie ty masz człowieku rozum ? . Nie bd tutaj spamował bo serwer jest świetny i czekam na niego z niecierpliwością a ty hejterku płacz gdzie indziej :)

Opublikowano

Chyba tb się nudzi takimi bezsensownymi postami , wpierw dupe liżecie o odzyskanie postaci a później wielkie ss że kradną eq gdzie ty masz człowieku rozum ? . Nie bd tutaj spamował bo serwer jest świetny i czekam na niego z niecierpliwością a ty hejterku płacz gdzie indziej :) [/quote

Ha Ha Ha bardzo śmieszne. Liże dupe? Hmm ciekawe komu, prędzej ty liżesz dupe pajacu. Odezwal sie no-life hejterek.

Opublikowano

To medium czy hard ?

Do którego lvla biolog?

Czy wh i inne syfy będą tu działać? (liczę na odpowiedź nie xDD)

Jaki max lvl? (jak było w prezce to sry nie doczytałem)

Ile jest broni zaczynając od bojowego w górę?

Opublikowano

To medium czy hard ?

Do którego lvla biolog?

Czy wh i inne syfy będą tu działać? (liczę na odpowiedź nie xDD)

Jaki max lvl? (jak było w prezce to sry nie doczytałem)

Ile jest broni zaczynając od bojowego w górę?

1. Medium/Easy.

2. 200.

3. Będziemy to eliminować.

4. 200.

5. 4, jednakże w późniejszej fazie serwera wgramy update na nowe.

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Będzie spora konkurencja, w 2-4 dni startują 2-3 dobre serwery wiec.. Więcej ludzi będzie na tym któremu się noga nie powinie. A Ast.. się zapowiada aż za dobrze :)

graphic.png

Opublikowano

To medium czy hard ? medium easy

Do którego lvla biolog? 200

Czy wh i inne syfy będą tu działać? (liczę na odpowiedź nie xDD) zapewne kamer znajdzie obejscie

Jaki max lvl? (jak było w prezce to sry nie doczytałem) 200

Ile jest broni zaczynając od bojowego w górę? nie wiem

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Polecam serwer, ale jak team będzie dbał o niego tak jak o balantie to radze wam spierdalać z serwera. Dlaczego?

Jezeli np sensual nie dotrzyma słowa na czas Przykład: Za 7dni będzie loch rozpruwaczy. Minie 7 dni nie zostanie on wprowadzony tkzw* Przeciągnie się o kilka dni.

Wtedy radze wam spierdalać z serwera, bo tak będzie już cały czas. Było tak na balantii. grzywka pierdolił głupoty a nowości były po 2,3tyg od terminu.

Jeszcze 1. mam nadzieje że te pety na czas to będą normalnie dropały w grze? Chyba was pojebało że dacie je za 60zł (Są one na 30dni) i będą one tylko w is i na ox.....

astiumsign.png

Opublikowano

Polecam serwer, ale jak team będzie dbał o niego tak jak o balantie to radze wam spierdalać z serwera. Dlaczego?

Jezeli np sensual nie dotrzyma słowa na czas Przykład: Za 7dni będzie loch rozpruwaczy. Minie 7 dni nie zostanie on wprowadzony tkzw* Przeciągnie się o kilka dni.

Wtedy radze wam spierdalać z serwera, bo tak będzie już cały czas. Było tak na balantii. grzywka pierdolił głupoty a nowości były po 2,3tyg od terminu.

Jeszcze 1. mam nadzieje że te pety na czas to będą normalnie dropały w grze? Chyba was pojebało że dacie je za 60zł (Są one na 30dni) i będą one tylko w is i na ox.....

1. Nie będzie tak.

2. Pety będą głównie na specjalne okazje z Eventów itp.. o.O przesadziłeś z tą ceną.

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Czekam i oczywiście wbijam prezeka zajebista ;)

Jeśli pomogłem daj + jeśli nie pomogłem też walnij + =)

Opublikowano

grzywka pierdolił głupoty a nowości były po 2,3tyg od terminu.

Wiesz grzywka mówił co mu kazali, bo to było i jest popychadło. Sensual powiedział - nakręć film, że to i tamto to on to robił... Nie wiem po co jest w teamie, przecież on tam nic nie robi - jego zadaniem był kontakt z graczami i pomoc, a jakoś tego nie widziałem... Za to były jakieś żałosne let's play'e, które były z miejsca hejtowane... Zresztą śmiać mi sie chce jak widze u niego filmy typu '' Come back '' - ta... Taki kom bek, że później 2 tygodnie filmów nie nagrywa i ma wyje****e w tych przydupasów, a kiedy wkręca im bajeczki, to ślepo wierzą jak Fu*u. Albo jak już jest film po czasie, to ma ledwo 8 minut z czego 3 minuty bezsensowego pierdole***a. To jest let's play ? Śmiech na sali...

Facet sobie jaja robi z widzów, raz nagrywa... raz nie... raz wraca... jednak nie wraca... raz robi reaktywacje Balan***, a za 2 tygodnie odchodzi z team'u z śmiesznym wytłumaczeniem '' bo Bala***a mnie ogranicza, a Algoria nie będzie, bo ... ? ''

AW : Serwer na Neutral. Widać Sensual sie stara i nabrał doświadczenia, jednak nadal minusem jest ten pajac w team'ie. Welnes też w porządku facet, jednak troche ściemnia, ale ogólnie jest dobrze.

Miejmy nadzieje, że jak coś wprowadzisz ( Sensu ), to nie będziesz później zmieniał dropu 1000 razy jak to miało miejsce na Twoim poprzednim serwerze...

I mam nadzieje, że na przykładzie Gleby i innych wyciągnąłeś wnioski i nie będziesz robił przekrętów ;)

Tyle ode mnie ;).

Opublikowano

@Up: Cały czas.

@Up2: Nie wiesz jak było, więc na ten temat się nie wypowiadaj. Dzięki.

Szkoda, że taka lipa z tymi petami :(

Na balantii dla mnie system był najlepszy, nigdzie na żadnym serwie tak fajnego nie widziałem, ale cóż.

Będzie prywatne DT?

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Nie lepiej, aby pety były bez limitu czasowego? Propozycja:

Np. Wygraliśmy peta na OX i GM daje nam przez handel szkatułkę Bao bao, gdy ją otworzymy wylatuje pet, zawsze można go sprzedać za yangi.

Peta można spowrotem spakować do szkatułki np. u Beak-go, aby go spakować do szkaty trzeba mu zapłacić kilkoma ulepszaczami. Co wy na to?

Bardziej pozytywniejsza opcja jak na pety.

P.S. Pety można byłoby wygrać tylko na eventach w grze/konkursach na forum lub zdobyć w IS (były by droższe, aby każdy ich nie miał) wkońcu serwer by się wyróźniał.

Zapraszam na sieć serwerów:

http://cs-sfera.pl/

Reaktywacja!

Opublikowano

Tak już poza tematem, do ściemniania Welnesa - ściemnia ze swoją tożsamością chociażby :)

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

Opublikowano

Jeszcze dodam że Welnes ściemnia jak chuj. Pierdoli jakieś głupoty z hasłem (Znaki specjalne) Jak kurwa najlepsze serwery mają to na luzie odbl w rejestracji a on pierdoli że to jakieś niebezpieczne.

Widać że albo ściemnia albo tak chujowo się zna.

astiumsign.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...