Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Algoria.pl

Sensual

Algoria - Wieża Demonów  

1 265 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za wprowadzeniem Prywatnego DT?

• Tak!
      1141
    • Nie..
      124

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zmianki są właśnie dobrze zrobione poprostu chcecie cisnąć na czitach...

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie NA CZITACH. Może byc nawet z setkami rownan..... Chodzi o to zeby latwiej wchodzily.... cos za cos prawda? bony bedą wchodzic jak na hardzie, do tego tanie nie sa

Opublikowano

Przepustki na DT na serwerze medium/easy, gdzie co 20 sec będą ludzie chodzic na ripera i dropić szkaty?

Moim zdaniem wejście na priv dt powinno być płatne, lub za free, min. 3 osoby w PT.

Pozdrawiam.

Jaki sens ma chodzenie na DT w 3 osoby.

Opcja z płaceniem hajsu już bardziej odpowiada.

Lub po prostu do tych szkatułek, które wcześniej sensual pokazywał dodać drop tych przepustek na DT z dosyć dużą szansą na nie, ale nie za dużą żeby one miały też swoją wartość.

Opublikowano

nie oto chodzi tylko że jaki sens jest dawać to niby zabezpieczenie skoro po tygodniu max na 100 % ktoś opublikuje bs :)

Opublikowano

Wszyscy krzyczą hura, hura prywatne DT. A nikt nie pomyśli o takim aspekcie jak bitwy pod wieżą demonów, wspólne wojenki w wieży o każdego Ripera/bossa w DT.

Wracają wspomnienia z PL'a. Chcecie monotonie będziecie ją mieli ale bez prywatnego DT naprawdę byłoby znakomicie już widzę jak parę gildii bije się na każdym Chanellu o zajęcie DT. Ehhh ale widać ludzie idą na łatwiznę, i nie myślą. Pozdrawiam. :]

Reklama w sygnie.

Opublikowano

@UP

To chyba tylko Tobie sie podobalo to, ze charowales cale dt, a nagle jakis noob Ci sksuje ripa i drop dla niego. Tesknisz za tym? To idz na tego swojego PL'a. <3

Antywarn: Kurcze blade, gdzie sa roski? Nie ma? Jaja sobie robicie ? xD

Opublikowano

@UP

To chyba tylko Tobie sie podobalo to, ze charowales cale dt, a nagle jakis noob Ci sksuje ripa i drop dla niego. Tesknisz za tym? To idz na tego swojego PL'a. <3

Antywarn: Kurcze blade, gdzie sa roski? Nie ma? Jaja sobie robicie ? xD

Roski z małży Grzywka na yt nagrał.

astiumsign.png

Opublikowano

Jaki sens ma chodzenie na DT w 3 osoby.

Opcja z płaceniem hajsu już bardziej odpowiada.

Lub po prostu do tych szkatułek, które wcześniej sensual pokazywał dodać drop tych przepustek na DT z dosyć dużą szansą na nie, ale nie za dużą żeby one miały też swoją wartość.

Taki sens, że robisz swoją postać + buff + noob postać, lub chodzisz z kolegą... Wiele ludzi gra "duetem".

Chodzi o do, żeby nie było za łatwo, ale nie chcemy też, żeby przy metku 50 lvl stało 15 osób piszących "mój riper".

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Prywatne Dt jest dobrym pomysłem, oczywiście na początek, gdzie wszyscy gracze się pchają, aby dropnąć broń 75lvl.

System zmiany bonów jest bardzo fajnie zrobione, lecz bony powinny łatwiej wchodzić.

37143810364250485063.png

Opublikowano

jezeli bony maja byc w skrzyniach to raczej podziekuje. Dlaczego? Na te skrzynki mozecie sobie pozwolic jak beda wchodzic max bony to zrozumiem. Na Draconisie tez byll na takie cos obejscie tez skrzynki mieli tylko nie kazdemu chce sie szukac obejscia i odejda bo nie ma zmianek u handlarzy.. Bo jak beda jakis "gunwa" bony wchodzic to ile to bedziemy bonowa a predzej czy pozniej i tak beda mieli itemki 4x15 hp i nie uciekniecie od tdgo.

Opublikowano

jezeli bony maja byc w skrzyniach to raczej podziekuje. Dlaczego? Na te skrzynki mozecie sobie pozwolic jak beda wchodzic max bony to zrozumiem. Na Draconisie tez byll na takie cos obejscie tez skrzynki mieli tylko nie kazdemu chce sie szukac obejscia i odejda bo nie ma zmianek u handlarzy.. Bo jak beda jakis "gunwa" bony wchodzic to ile to bedziemy bonowa a predzej czy pozniej i tak beda mieli itemki 4x15 hp i nie uciekniecie od tdgo.

Nie Ogarniam cie to prawie jeden ch.. czy w skrzynkach czy nie mi sie to podoba !!!!!

Opublikowano

Może niech zrobią ankietę, kto jest za anty bs, a kto nie i po problemie.

Osobiście jestem za tym żeby dodać zmianki do handlary, z takimi bonami jak wchodzą i tak ciężko będzie na bs zrobić 4x 15 i hp.

Mamy 21 wiek, więc mało komu się chce zmieniać bony recznie, w tym czasie możemy robić 100 innych rzeczy.

Opublikowano

Osobiście jestem za tym żeby dodać zmianki do handlary, z takimi bonami jak wchodzą i tak ciężko będzie na bs zrobić 4x 15 i hp.

Mamy 21 wiek, więc mało komu się chce zmieniać bony recznie, w tym czasie możemy robić 100 innych rzeczy.

Przecież wiadomo że będzie anty bs, może od razu mają ci dać w kliencie bsa?Ludzie czy wy widzicie co piszecie?

Opublikowano

Dokladnie niech zrobia ankiete. Tak jak juz ktos wczesniej pisal te skrzynie to dobry pomysl ale jak by bony wchodzily MAX lub o wiele latwiej niz tak jak sa teraz.

MichuNiebOB_zps5a1284f1.png

Opublikowano

Z czego co słyszałem na youtube to ma być medium a nie easy/4fun więc ten wasz bs odpada :)

Bylo juz kilka serwerow medium ktore mialy takie cos i mialy 250 max itp ( podobne do tego) i przez to ze te zminaki tak byly codziennie tracily graczy takie serwery. Nie mowie ze tak bedzie z tym tylko poprostu wedlug mnie zmienki powinny byc u NPC. To tylko moje zdanie, a na serwie i tak zagram. ;p

Opublikowano

Prywatne DT to tutaj powinien być priorytet patrząc ile będzie graczy... Chyba nikt nie wyobraża sobie chodzenie na DT po 20 osób i same wyzwiska '' mój riper ku**o '' ...

Co do zmianek również byłbym za wprowadzeniem do handlarki, a jeśli nie i nadal mają być w skrzynkach, to wprowadzić max bonusy, czyli żeby cały czas wchodziło max, bo kto będzie siedział w tych czasach 30 minut nad itemem żeby coś dobrego włożyć...

Opublikowano

Prywatne DT to tutaj powinien być priorytet patrząc ile będzie graczy... Chyba nikt nie wyobraża sobie chodzenie na DT po 20 osób i same wyzwiska '' mój riper ku**o '' ...

Co do zmianek również byłbym za wprowadzeniem do handlarki, a jeśli nie i nadal mają być w skrzynkach, to wprowadzić max bonusy, czyli żeby cały czas wchodziło max, bo kto będzie siedział w tych czasach 30 minut nad itemem żeby coś dobrego włożyć...

Albo jak by juz mialy zosatc skrzynie i nie chca dodawac MAX bonow to moze zamist np. Jak wchodzi Sily: 5/10/12/15 zmienic na 12/15 lub 10/15 i tak z kazdym bonem lub chociaz niektorymi. Co wy na to?

Opublikowano

Te bonusy w tabelce wyglądają tragicznie.. a do tego zmianki w skrzynkach..

Powinniście usunąć niskie wartości bonusów lub dodać zmianki do npc.

1373443667-U470250.png

Opublikowano

Co wy się tak tego bonowania boicie?Właśnie lepiej żeby rzadziej wchodziły dobre bony przynajmniej itemki z tymi bonami były by droższe.

Opublikowano

Prywatne Dt jest dobrym pomysłem, oczywiście na początek, gdzie wszyscy gracze się pchają, aby dropnąć broń 75lvl. System zmiany bonów jest bardzo fajnie zrobione, lecz bony powinny łatwiej wchodzić.

Dokladnie niech zrobia ankiete. Tak jak juz ktos wczesniej pisal te skrzynie to dobry pomysl ale jak by bony wchodzily MAX lub o wiele latwiej niz tak jak sa teraz.

Bylo juz kilka serwerow medium ktore mialy takie cos i mialy 250 max itp ( podobne do tego) i przez to ze te zminaki tak byly codziennie tracily graczy takie serwery. Nie mowie ze tak bedzie z tym tylko poprostu wedlug mnie zmienki powinny byc u NPC. To tylko moje zdanie, a na serwie i tak zagram. ;p

Albo jak by juz mialy zosatc skrzynie i nie chca dodawac MAX bonow to moze zamist np. Jak wchodzi Sily: 5/10/12/15 zmienic na 12/15 lub 10/15 i tak z kazdym bonem lub chociaz niektorymi. Co wy na to?

Te bonusy w tabelce wyglądają tragicznie.. a do tego zmianki w skrzynkach..

Powinniście usunąć niskie wartości bonusów lub dodać zmianki do npc.

Co do zmianek również jestem Za... To nie hard ludzie.. Bony będą wchodzić po prostu tragiczinie. Jeśli chcecie zostawić takie wartości, jakie są to wrzućcie je do npc. A jeśli chcecie robić anty bs'a i zostawić skrzynke, to usuńcie te małe wartości, i na każdy bonus zostawcie max 2..... Osobiście jestem za tym 2 rozwiązaniem. Wtedy każdy będzie miał "fajne eq", a co najważniejsze uczciwe, zrobione ręcznie. Komu się chce bonować całą wieczność? Ludzie! Mamy XXI wiek.

Dam wam przykład. Bon na ludzi wygląda tak:

3% 3% 5% 5% 10%

Jakie są więc szanse na to 10%, które każdy będzie robił? - 20%/100%.

Jest to tylko 1 bon, pozostałe to 4 bony.

Nie lepiej zostawić samo 5% i 10%?

Wyglądało by to tak: 5% 5% 5% 10% 10%... od razu lepiej

To samo tyczy się innych bonów. Np. w sile/zr/int/wit zostawcie tylko 10 lub 12 i 15.

Co na tym zyskacie? Większą ilość graczy.

Opublikowano

a te sztabki będą wpadały bezpośrednio do eQ? czy na ziemie

Lepiej żeby było na ziemię bo na Botach gracze będą cisnąć.

Uczeń
Opublikowano

boty i tak i tak beda i z ziemi tez beda zbieraly ;d

Opublikowano

A myślisz, że jak na ziemię to żadnego obejścia nie będzie? Na 100% będzie ;]. Wystarczy zwykły kamer mod. I właśnie żeby zapobiec dużej liczby cheaterów, powinni po prostu zrobić tak, aby wpadały same do eq. Wtedy nikt nie będzie próbował nawet tego obejść. Takie jest moje zdanie.

Co do zmianek zastanówcie się nad tym i to bardzo poważnie. ;] Wszystko macie w kilkunastu postach wyżej, 24 strona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...