Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Algoria.pl

Sensual

Algoria - Wieża Demonów  

1 265 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za wprowadzeniem Prywatnego DT?

• Tak!
      1141
    • Nie..
      124

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Było zapewniane że jutro, jutro coś tam coś nagra - i do tej pory widzę jeden film na 5 dni. ;)

Co do ts`a, najlepsze jest to ;D:

Na kanałach gildijnych, kanały gildlijne

What the fuck?

5 postów

10 postów

20 postów

50 postów

100 postów

200 postów

500 postów

1000 postów

2000 postów

5000 postów

10000 postów

Ocena serwerów MineCraft

•  
  • [1.5]
  • [1.6.6]
  • [1.7]

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najwidoczniej nie było sensu dodawać tego filmu jeżeli nie jest to skończone, jak dla mnie to póki co wychodzisz na człowieka, który trzyma się zasady, że lepiej żyć w kłamstwie. (chodzi mi w tej chwili o to, że nagra film, który jest nie prawdą, a później znowu będziecie go hejtować, że jest inaczej)

Na serwerze dużo rzeczy jest robionych od zera, ale nie będę tego rozpowiadał tylko dowiesz się z filmu/serwera.

Opublikowano

który trzyma się zasady, że lepiej żyć w kłamstwie.

- Nie rozumiem, co ma kłamstwo, do nagrania filmu który ukazuje aktualne np. dropy ze skrzynki? Aktualne, czyli te które zostały nagrane konkretnego dnia, nie wiem mogę porównać ci to do gry LoL`a, przedstawiają postacie na filmikach które mają 2mln wyświetleń. Potem leci rework i zostawiają te filmy i nikt ich za to nie hejtuje ;O

Rework czyli zmiana graficzna czy też techniczna postaci, umiejętności itp. Potem nie pasują do filmiku zamieszczonego na yt.

@PS, to że udostępnili drop z kufra, to znaczy że nigdy już w nim nic nie zmienią? Nie sądzę.

5 postów

10 postów

20 postów

50 postów

100 postów

200 postów

500 postów

1000 postów

2000 postów

5000 postów

10000 postów

Ocena serwerów MineCraft

•  
  • [1.5]
  • [1.6.6]
  • [1.7]

Opublikowano

Podsumowanie co jest na serwerze :

-

Początek gry jest nieco urozmaicony, jako nieliczni oferujemy wam Skrzynie Ucznia.

Jaja sobie robicie ? Prawda ?

-drop sztabek <wow>

-handlarze to 1h roboty

-te statystyki to jest tylko kombinowanie , aby byle co dodać na serwer , a umiejętności to też banał

-System ulepszeń ? Nic nowego . Każdy może sobie walnąć tyle epików i dodać ulepszacze .

-4 mapki z pl'a... Eh... szkoda tutaj się rozpisać

-Znowu kolejne te same dungeony , czyli gotowa komnata smoka i tzw. "kryjówka baronówy"

-Z petami poszliście tak na łatwizne :) Działają na podstawie pierścieni , a bonusów nie da się zmieniać .

-System kostiumów ? Dżizas . Nic nowego . Tzn. no rzeczywiście dodaliście możliwość dodawania bonusów

-nieskończona pelerynka... no comment

-anty bs z almantii

-bronie na 75 to prosty quest

Jedyna nowości to ten "System Wiadomości Offline" .

Reszta to badziew który jest na większości innych serwerów . Ogółem wasz serwer był robiony na odbugowanych plikach tak +/- 17h solidnej pracy. Nie polecam .

Skończysz Sensual tak samo jak z Alamutem , Satabem i Balantią .

@up

a co Th** ma wspólnego z tym co napisałem ?

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

który trzyma się zasady, że lepiej żyć w kłamstwie.

- Nie rozumiem, co ma kłamstwo, do nagrania filmu który ukazuje aktualne np. dropy ze skrzynki? Aktualne, czyli te które zostały nagrane konkretnego dnia, nie wiem mogę porównać ci to do gry LoL`a, przedstawiają postacie na filmikach które mają 2mln wyświetleń. Potem leci rework i zostawiają te filmy i nikt ich za to nie hejtuje ;O

Rework czyli zmiana graficzna czy też techniczna postaci, umiejętności itp. Potem nie pasują do filmiku zamieszczonego na yt.

@PS, to że udostępnili drop z kufra, to znaczy że nigdy już w nim nic nie zmienią? Nie sądzę.

Kurfy są już obgadane i drop zostanie jaki jest(z tego co mi wiadomo), jedynie co może ulec zmianie to % na poszczególne itemy.

Co do twojego lola, lol to lol, metin to metin, społeczność w metinie jest o wiele "gorsza" jeżeli mamy ich porównać do tej z doty czy lola, hejty tutaj są za byle co (co zresztą widać), jak dla mnie nie ma sensu nagrywać czegoś co na 90% ulegnie zmianie.

@UP

Uważaj bo na Th** jest inaczej :).

Opublikowano

-

-drop sztabek <wow>

-handlarze to 1h roboty

-te statystyki to jest tylko kombinowanie , aby byle co dodać na serwer , a umiejętności to też banał

-System ulepszeń ? Nic nowego . Każdy może sobie walnąć tyle epików i dodać ulepszacze .

-Znowu kolejne te same dungeony , czyli gotowa komnata smoka i tzw. "kryjówka baronówy"

-Z petami poszliście tak na łatwizne :) Działają na podstawie pierścieni , a bonusów nie da się zmieniać .

-System kostiumów ? Dżizas . Nic nowego . Tzn. no rzeczywiście dodaliście możliwość dodawania bonusów

-anty bs z almantii

Reszta to badziew który jest na większości innych serwerów . Ogółem wasz serwer był robiony na odbugowanych plikach tak +/- 17h solidnej pracy. Nie polecam .

@up

Powiedz ty mi czego ty oczekujesz, animacji z GTA4 czy co?

Jakie mapki byś chciał może los santos?

Te mapy są na każdym innym serwerze i inni nie mają z tym problemu, ciesz się, że będzie chociaż tyle mapek.

System ulepszeń Ci nei pasuje? To może chciałbyś RPG z GTA?

Człowieku myśl, myśl...

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

-

-drop sztabek <wow>

-handlarze to 1h roboty

-anty bs z almantii

@up

To wypie*****j na PL'a ;]

Opublikowano

Powiedz ty mi czego ty oczekujesz, animacji z GTA4 czy co?

Jakie mapki byś chciał może los santos?

Te mapy są na każdym innym serwerze i inni nie mają z tym problemu, ciesz się, że będzie chociaż tyle mapek.

System ulepszeń Ci nei pasuje? To może chciałbyś RPG z GTA?

Człowieku myśl, myśl...

Po primo . Ogarnicz GTA :)

Po secundo . Ja napisałem co chce ? xD Czytanie ze zrozumieniem się kłania .

Ludzie praktycznie zmieniają metina , a ten serwer to umiejętności na czasy 2011.

Dziwi mnie jedna rzecz , że jest tyle serwerów z tyloma nowościami takimi jak na te czasy , a wy lecicie na coś takiego . Równie dobrze mogę pójść na pandorę i wyjdzie na to samo .

Ludzie robią teraz praktycznie wszystko sami , a nie jeb gotowiec .

@UP właśnie :) Na pl'u jest więcej nowości niż tu .

Może i nie gram , ale wiem co tam jest.

Czego oczekuje ? "Coś od siebie"

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Ludzie praktycznie zmieniają metina , a ten serwer to umiejętności na czasy 2011.

Dziwi mnie jedna rzecz , że jest tyle serwerów z tyloma nowościami takimi jak na te czasy , a wy lecicie na coś takiego . Równie dobrze mogę pójść na pandorę i wyjdzie na to samo .

Chyba ktoś tutaj na pl'u nie grał, skoro twierdzi, że tam jest więcej nowości...

Na Pand***e ? Krzyż na droge, ale widać tam też długo nie zabawiłeś skoro twierdzisz, że jest tak samo jak tutaj...

Co do Twojego ograniczenia GTA, to dobrze napisał... Nie wiem czego Ty oczekujesz, że Sensual Ci metina3 zrobi ?

AW : Serwer polecam, widać, że Sensual sie stara. Teraz tylko czekamy na otwartą bete i zobaczymy jak to będzie.

A jeszcze jedno - na otwartej becie wszystko zdobywamy sami, czy będzie NPC od lvl'a i eq ?

Pasjonat
Opublikowano

No tak, a jak by babcia miała wąsy to by była dziadkiem. Mogę cię zapewnić że na serwerze będzie ubaw, lepiej nie oceniaj książki po okładce, naprawdę..
Opublikowano

Kiedy dokładnie start otwartej bety? ;x

@edit

Kiedy hikari wraca? dziś czy jutro? dacie jakies info?

Wraca dziś po południu więc lada chwila da nam info :) I pewnie zanim nagra to jutro już filmy powinny być :)

Zapraszam na sieć serwerów:

http://cs-sfera.pl/

Reaktywacja!

Opublikowano

Serwer zapowiada się naprawdę kosmicznie (W dobrym tego słowa znaczeniu). Ja, jak i kilku znajomych z miłą chęcią zobaczymy, jak to wszystko będzie wyglądało. Z prezentacji wynika, że będzie co robić na serwerze. Oby to nie był fail, jak np. PolishW**d, Ali**2. Gorąco polecam :)

owd7.png

Opublikowano

Przepraszam, że rano nie udostępniłem forum, ale od godziny 8:30 do 15:00 miałem przerwę w dostawie prądu ...

Czekam teraz na Sensuala, by je jeszcze raz sprawdzić i podam wam link, byście mogli tam prowadzić dyskusje dot. serwera ;)

1377371138-U1002370.png

Opublikowano

Welnes, wypowiedz się na temat Dropu z Szkatułek.

Dla większości graczy Szkatułki z takim dropem są zbędne w grze, dodajcie jakiś sensowny drop : PD 30min, Rękawiczki 30Min , Małże ( lub perły ) , Roski , Wierzchowce itd. Proszę, wypowiedz się na ten temat.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

-

-drop sztabek <wow>

-handlarze to 1h roboty

-anty bs z almantii

@up

a co Th** ma wspólnego z tym co napisałem ?.

ok no i co z tego ze to samo pisz samemu questy wsumie caly serwer sam rób to sie posrasz, Hikari nie wiem co robi ale Sensual napewno zapierdala zaprzeproszeniem.

Zrób serwer sam maja być same nowości tzn własne mapy misje to wtedy cie pochwale :>

Opublikowano

Welnes, wypowiedz się na temat Dropu z Szkatułek.

Dla większości graczy Szkatułki z takim dropem są zbędne w grze, dodajcie jakiś sensowny drop : PD 30min, Rękawiczki 30Min , Małże ( lub perły ) , Roski , Wierzchowce itd. Proszę, wypowiedz się na ten temat.

Wypowiedziałbym się chętnie, ale jestem technikiem od: TeamSpeak'a, Forum, Strony głównej, w skrócie "czysto technicznej" części projektu.

Takie rzeczy związane z metinem jak drop itp ustala Sensual i pewnie też doradza mu Hikari.

Jeśli chodzi Ci o moją subiektywną opinie nt. dropu, to szczerze pisząc nie grałem nigdy specjalnie w tą grę, ew na jakiś "easy", tak więc nie mam zdania na ten temat, wybacz ;).

1377371138-U1002370.png

Opublikowano

Wypowiedziałbym się chętnie, ale jestem technikiem od: TeamSpeak'a, Forum, Strony głównej, w skrócie "czysto technicznej" części projektu.

Takie rzeczy związane z metinem jak drop itp ustala Sensual i pewnie też doradza mu Hikari.

Jeśli chodzi Ci o moją subiektywną opinie nt. dropu, to szczerze pisząc nie grałem nigdy specjalnie w tą grę, ew na jakiś "easy", tak więc nie mam zdania na ten temat, wybacz ;).

A to wybacz, nie wiedziałem. hshs

Jakby dało radę, to wspomnij o tym Hikariemu czy tam Sensualowi.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

A to wybacz, nie wiedziałem. hshs

Jakby dało radę, to wspomnij o tym Hikariemu czy tam Sensualowi.

Wcześniej pisał R89, że drop z tych szkatułem został polepszony.

chyba xD

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Przepraszam, że rano nie udostępniłem forum, ale od godziny 8:30 do 15:00 miałem przerwę w dostawie prądu ...

Czekam teraz na Sensuala, by je jeszcze raz sprawdzić i podam wam link, byście mogli tam prowadzić dyskusje dot. serwera ;)

HAhhah widzicie? Już nie polecam serwera. Na chuj kłamać jak pojebany? I tak samo będzie z serwerem. Kurwa dostawca miał problemy z serwerownią. Przestańcie ludzie wierzyć w dziwny zbieg zdarzeń.

Zawsze gdy coś sie dzieje, to adm zganiają winę na dziwne sfery życia. A to zabrakło prądu, a to pralka nie działa, a to musiałem jechać do lekarza......

Na chuj pierdolisz że oddasz rano forum? Nie lepiej powiedzieć tak:

Jak forum będzie sprawne, dam wam linka. A nie opierdalac ludzi z czasem.

Tak samo jak Welnes w chuja robisz ze znakami %^&* przy haśle.... Kurwa 80%serwerów to ma i nie mają problemów wiesz co to oznacza?

Że się chuja znasz tylko potrafisz stronę kupić od zielska i wrzucić na hosting. Tyle.

astiumsign.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...