Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Algoria.pl

Sensual

Algoria - Wieża Demonów  

1 265 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za wprowadzeniem Prywatnego DT?

• Tak!
      1141
    • Nie..
      124

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystkie posty nie zwiazane z Algoria zostaly po warnowane nastepne posty nie dotyczace tego serwera beda skutkowaly blokiem na posty.

Widać że jakiś kolega tych adminów tego serva bo usuwa posty które piszą prawde o balanti oraz o tym serverze ...

Ps.Nie polecam tego servera ... Bedzie navi, eq dla kumpli,sm tak jak na Balanti... A Ten Harakiri to najgorsze ś*ierwo z nich wszystkich

Opublikowano

Widać że jakiś kolega tych adminów tego serva bo usuwa posty które piszą prawde o balanti oraz o tym serverze ...

Ps.Nie polecam tego servera ... Bedzie navi, eq dla kumpli,sm tak jak na Balanti... A Ten Harakiri to najgorsze ś*ierwo z nich wszystkich

Nie baw się we wróżbitę Macieja bo Ci to nie wychodzi.

Nie chcesz to nie graj, ale nie musisz przy tym gadać co będzie nie mając pojęcia o tym.

@top

Proponuję dodać ataki boga smoków (i te 3 inne) do handlarzy, roski z tego co wiem dropią z małży.

@down

Tak, z małży podobno leci dużo dopalaczy ^^, zresztą są wody, to też git.

Opublikowano

Pytanie do administracji:

Chodzi o pety, będą takie jak na św. pamięci Balantii? W sensie, że max 99 lvl i przeróżne bonusy do dodawania, potwory, kryt, zaklęcie itp.?

Bardzo mi się to podobało i chcialbym wiedziec czy tutaj bd tak samo.

SZCZAŁA

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Pytanie do administracji:

Chodzi o pety, będą takie jak na św. pamięci Balantii? W sensie, że max 99 lvl i przeróżne bonusy do dodawania, potwory, kryt, zaklęcie itp.?

Bardzo mi się to podobało i chcialbym wiedziec czy tutaj bd tak samo.

SZCZAŁA

Nie nie.. pety będą na czas i dają nam określone bonusy. :)

@LaY: jest powiększony.

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Nie nie.. pety będą na czas i dają nam określone bonusy. :)

@LaY: jest powiększony.

To lipa, mam nadzieję, że będzie można zdobyć "przedłużenie peta" w grze?

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Slaba prezka, prawie niczego sie nie dowiedzialem, a nie chce ogladal 10 min filmu zeby zobaczyc 1 nowosc, Nie polecam serwera, nic ciekawego .

Tri**or lepszy :)

Pozatym algoria padnie tak samo jak balantia, 2 miesciące i nie bedzie wogóle graczy i zamkną serwer a mowili ze takaa prooo bedzie ta balantia ^^

Opublikowano

Slaba prezka, prawie niczego sie nie dowiedzialem, a nie chce ogladal 10 min filmu zeby zobaczyc 1 nowosc, Nie polecam serwera, nic ciekawego .

Tri**or lepszy :)

Pozatym algoria padnie tak samo jak balantia, 2 miesciące i nie bedzie wogóle graczy i zamkną serwer a mowili ze takaa prooo bedzie ta balantia ^^

Smieszny jestes z tym twoim triadorem ;d

Z tego co widzialem to dorobiles sie juz niezlego konta na tamtym serwerze i boisz sie,ze niedlugo nikogo tam nie bedzie.

Juz teraz gra tam niewiele ponad 700osob.Dodatkowo wiele graczy przenosi sie na algorie.

Topic@Jestem neutralnie nastawiony do serwera.Nie bede juz hejtowal.Czas pokaze jak sie losy potocza.Nie ma co spekulowac.Poki co jest dobrze ;)

Srij9JT.png

Opublikowano

To ja już sam nie wiem czy grać tu czy nie ;__;

Zrobiliście mi mętlik w głowie.

Btw. przybliż mi informacje dotyczące systemu ulepszeń, znajdziemy gdzieś taki na innych serwerach?

Jezeli lubisz serwery na ktorym znajomi teamu maja latwiejsza gre bo dostaja rozne itemy to mozesz spokojnie grac ^^

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Jezeli lubisz serwery na ktorym znajomi teamu maja latwiejsza gre bo dostaja rozne itemy to mozesz spokojnie grac ^^

Dowód, cokolwiek? Czy to tylko kolejny przesył plotek niczym niepotwierdzonych. Kolejne nawiązanie do Balantii, gdzie nikt nikomu EQ nie rozdawał.

Widać, że Algoria to będzie inny serwer, na pewno ciekawy i warty uwagi.

Na serwerach i forach pod nickiem Vater.

Opublikowano

Będą ziemie gildii, skoro są ulepszacze do budowania?

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

Mam nadzieję, że forum będzie kilka dni przed startem nie tak jak było kiedyś na Balantii... :)

Chciałbym już się gdzieś zatrzymać na kilka dobrych tyg. w jakiejkolwiek gildii :)

Zapraszam na sieć serwerów:

http://cs-sfera.pl/

Reaktywacja!

Opublikowano

Hikari , następny serwer??? , bedzie to samo co z balant** ???? znow odejdziesz po wypłacie??

Tego nikt nie wie ;)

Czas pokaże

Anty warn

Kiedy uzupełnicie prezke ?

Opublikowano

Nie polecam. Włamią się do bazy. będzie eq z navi i później usuną cale eq. Jak mi na balan... żałosne. Nie wierzysz ? patrz ss;

http://www.iv.pl/images/54400391417300340237.jpg

http://www.iv.pl/images/48105692494946081468.jpg

Jak widać nie mam eq. również tych itemków których wywalić na ziemię się nie dało...

Nie polecam....

Eq usunięte zostało za to że korzystałeś z nielegalnych pereł. Mogliśmy wlepić bana jeszcze.

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Eq usunięte zostało za to że korzystałeś z nielegalnych pereł. Mogliśmy wlepić bana jeszcze.

Tak tak... Mogliśmy jeszcze wlepić bana? Jak ja miałem bana ale mnie odbanowaliście po paru dniach... I te perły miałem podnosząc z ziemi wiec nie pierd..., do Ciebie nic nie mam ale nie polecam ze względu na Hikariego który jest kompletnym idiotą przez którego ten serwer znowu padnie jak balan...

Opublikowano

Tak tak... Mogliśmy jeszcze wlepić bana? Jak ja miałem bana ale mnie odbanowaliście po paru dniach... I te perły miałem podnosząc z ziemi wiec nie pierd..., do Ciebie nic nie mam ale nie polecam ze względu na Hikariego który jest kompletnym idiotą przez którego ten serwer znowu padnie jak balan...

człowieku i tak długo stała balant*a , ponad rok jak na server metin 2 to i tak długo!!!!!

97885401236937515934.png

Opublikowano

człowieku i tak długo stała balant*a , ponad rok jak na server metin 2 to i tak długo!!!!!

Może i stała ale ile osób grało? 100 ? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...