Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Algoria.pl

Sensual

Algoria - Wieża Demonów  

1 265 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za wprowadzeniem Prywatnego DT?

• Tak!
      1141
    • Nie..
      124

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drop z tych szkatułek powinien być bardziej urozmaicony, bo na chwilę obecną to tak naprawdę leci syf.

Najlepiej gdyby dropiły PD, Rękawiczki , Roski , Małże , Jakieś wierzchowce itd. było by warto je dropić, a nie takie badziewy lecą + zmniejsze drop tych autopotków, bo pewnie będzie eq zaśmiecone.

Pozdrawiam.

Niezbyt ciekawy ten drop. Powinny lecieć z nich Pierścienie Doświadczenia, Rękawice Złodzieja itp.

Moze by dodac do dropu z tych skrzyn tez Roski, a nie tylko z malzy i tak jak wyzej napisano moze PD i Rekawice ( oczywiscie w malym % nad drop PD i rekawicy )

Co do dropu z tych szkatułek jest to serwer medium a na każdym mediumie przedmioty takie jak: Atak Boga smoków, Obrona Boga smoków są dostępne bez większych problemów u NPC:

Propozycja: Ataki, Obrony, Inteligencje, Dłonie Kryta i Przeszywki dropiły w pakietach po (3, 5 SZTUK). Natomiast Mikstury fioletowe oraz zielone w paczkach po 10/15 Sztuk. :). + Dodać do dropu z tych szkatułek PD ( Zwiększa PD + 50% na 30 MINUT Z MOŻLIWOŚCIĄ ZAKŁADANIA I ZDEJMOWANIA) i tak samo rękawiczki. :]

Też jestem za, poprę. W końcu to medium. Ograniczcie drop tych autopotów z tych szkat, a dodajcie jakies PD 50% / Rękawice 30 min, ataki / obrony / moze jakies zwoje boga smokow? :D No nie wiem kombinujcie coś ludzie :D. Może rybki. małże jakieś? Kd można ulepszać? Jeśli tak to dodajcie drop kd +3 /4 moze, może jakies eq + 0 na 54 z lez... Pokombinujcie , podajcie inne propozycje xD

Co do PD, tych rekawic mozna zawsze drop dac, tylke ze na mniejszy % :D.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nawiąże jeszcze raz do Algoryjskich Kufrów - czy byłaby możliwość dodania do dropu PD na 30 min (zdejmowany), Rękawic Złodzieja (także na 30 min zdejmowane) oraz jakiejś Szczęśliwej Monety tak samo na 30 min? Nie wiem czy na jakiejś mapce bd lecieć duże ilości yang, więc z tym ostatnim nie jestem pewien. Jeśli padła już gdzieś odpowiedź na takie pytanie to przepraszam i proszę o podanie odpowiedzi.

2nsj.jpg

Opublikowano

No prosze co za zbieg okoliczności... Przydupaski już na becie ^^ Później official i jazda 10h przed kompem expiąc... xD

Nawet jeśli to fałszywe informacje, to na becie i tak są już przydupasy.

AW : Serwer polecam, widać administracja nabrała doświadczenia i miejmy nadzieje nie będzie już takich cyrków jak na Balantii... Ciekaw jestem ile osób będzie na starcie, bo spora część czekała na niezłego mediuma.

To jest potwierdzone Welnes oraz rycerz mówili na ts że inspiration uczestniczą na close becie :)

Opublikowano

Sanhi™, dnia 20 Lip 2013 - 22:17, napisał:

Nawiąże jeszcze raz do Algoryjskich Kufrów - czy byłaby możliwość dodania do dropu PD na 30 min (zdejmowany), Rękawic Złodzieja (także na 30 min zdejmowane) oraz jakiejś Szczęśliwej Monety tak samo na 30 min? Nie wiem czy na jakiejś mapce bd lecieć duże ilości yang, więc z tym ostatnim nie jestem pewien. Jeśli padła już gdzieś odpowiedź na takie pytanie to przepraszam i proszę o podanie odpowiedzi.

No dokładnie. Autopotów leci w piernik, a to sam syf. Na te PD / rekawcie % zawsze mozna zmniejszyc

@edit

I Prosił bym was o to, aby te przedmioty, typu dłoń krytyka, atak/obrona boga smoków ITD. można było wyrzucać i łączyć. Bo to naprawdę wkurza, a to uprzykrza gre.

Kolejną propozycją ode mnie jest jakiś npc, u którego można usuwać to, czego wyrzucić sie nie da.

Opublikowano

Wiadomo juz czy forum bedzie oddane dzis do uzytku?

Czy bedzie tutaj zwoj powrotu statusu?

Beta z gildia Inspiration to tak jakby jej nie bylo.

Offtopic@Contiv widze przekonales sie do serwera.

Srij9JT.png

Opublikowano

ciekawe gdzie bedzie wiecej ludzi na astium czy na algoria

Nie reklamuj bo warna dostaniesz . tylko cie ostrzegam xD. Ja już nabiłem 88%

Zróbcie lepszy drop z tych szkat xD

Pasjonat
Opublikowano

No dokładnie. Autopotów leci w piernik, a to sam syf. Na te PD / rekawcie % zawsze mozna zmniejszyc

@edit

I Prosił bym was o to, aby te przedmioty, typu dłoń krytyka, atak/obrona boga smoków ITD. można było wyrzucać i łączyć. Bo to naprawdę wkurza, a to uprzykrza gre.

Kolejną propozycją ode mnie jest jakiś npc, u którego można usuwać to, czego wyrzucić sie nie da.

Co do gildi inspiration, jest to gildia która nam pomaga w testach, a dokładnie 4 osoby z tej gildi w której jest Respect. Respect będzie robił filmiki z Algori, wiadomo im większa reklama tym lepiej dla nas, głównie zależy nam na aktywnych graczach. Przykładowo dzisiaj, siedzimy już od 11 rano, wiadomo z przerwami i testujemy wszystkie nowości które dodaje Sensual. Ja myśle że to żadna przyjemność siedzieć cały dzien przed komputerem, w wakacje. Sensual pracuje ostro, to wam gwarantuję. Chcemy wystartować na czas, i z jak najmniejszą ilością bugów. Otwarta beta będzie otwarta dla wszystkich 2-3 dni przed startem, więc nie mówcie nam że gildia Inspiration będzie miała przewagę, bo to co będzie na serwerze, będzie mógł przetestować każdy z was, zapraszam na kanał hikariego na yt "TheHikariYami" na którym będą zamiejszczane filmiki już on poniedziałku, pozdrawiam i wracamy do roboty!

@up, forum najprawdopodobniej będzie już jutro, tak pisał Welnes.

@na dzisiaj już chyba koniec testów.

Opublikowano

Dobra widzę że musze użyć mojego starego konta MPCForum. Drop z Kufrów Algoryjskich został edytowany, są autopoty ale leci bardzo, bardzo mała ilość. Zostały dodane PD 30min, 2x drop 30min i kd+4 które możecie ulepszyć u Seona w m1. Co do gildi inspiration, jest to gildia która nam pomaga w testach, a dokładnie 4 osoby z tej gildi w której jest Respect. Respect będzie robił filmiki z Algori, wiadomo im większa reklama tym lepiej dla nas, głównie zależy nam na aktywnych graczach. Przykładowo dzisiaj, siedzimy już od 11 rano, wiadomo z przerwami i testujemy wszystkie nowości które dodaje Sensual. Ja myśle że to żadna przyjemność siedzieć cały dzien przed komputerem, w wakacje. Sensual pracuje ostro, to wam gwarantuję. Chcemy wystartować na czas, i z jak najmniejszą ilością bugów. Otwarta beta będzie otwarta dla wszystkich 2-3 dni przed startem, więc nie mówcie nam że gildia Inspiration będzie miała przewagę, bo to co będzie na serwerze, będzie mógł przetestować każdy z was, zapraszam na kanał hikariego na yt "TheHikariYami" na którym będą zamiejszczane filmiki już on poniedziałku, pozdrawiam i wracamy do roboty!

No i git. Ale dodajcie jeszcze tą monete na yang 30 min, % może być mały, byleby czasami poleciała. Ogólnie dodajcie jeszcze coś. Nie wiem jak jest dokładnie bo nie widziałem, oceniał nie będę. Czekam na filmy Hikariego, zobaczymy jak będzie. :D

Opublikowano

Do administracji pytanie będą na becie npc który daje lvl czy normalnie bez npc będzie beta i ile ta beta ma około trwać ?

Opublikowano

Forum będzie jutro od rana, strona może też, jeśli zarwę kolejną nockę z jej dopracowaniem ;).

Co do "close bety", głównie jest tam respekt, gdyż nagrywa, a Was też czeka kilka dni otwartej bety więc nie rozumiem w czym problem?

1377371138-U1002370.png

Opublikowano

Forum będzie jutro od rana, strona może też, jeśli zarwę kolejną nockę z jej dopracowaniem ;).

Co do "close bety", głównie jest tam respekt, gdyż nagrywa, a Was też czeka kilka dni otwartej bety więc nie rozumiem w czym problem?

Drogi tomaszku. W tym problem że potem on ma u was lepsze przywileje.... Tak jak na balantii. A chyba on nie jest od nagrywania tylko grzywka?

astiumsign.png

Opublikowano

Kiedy to cos startuje :) ?

Kiedy będzie otwarta beta ?

JEZELI SERWER TESTUJE GILLDIA Inspiration TO MOGLISCIE WGL NIE ROBIĆ JEJ BO TE N00BY GOWNO ZNAJDĄ.

@edit

Za to że "szukają bugow" co bedą mieli ? Rozdawanie itemkow czy tak jak na triadorze administracja bedzie im pomagała tylko bardziej :) czyli zrzucać im bossy pod nos i wpisac komende /weak a oni dobijać bossa i mają drop ta?

NIE POLECAM SERWERA Z PRZYCZYNY - ROZDAWANIE ITEMKOW :) TAK JAK NA BALANTI

08945921259705007813.png

Opublikowano

Drogi tomaszku. W tym problem że potem on ma u was lepsze przywileje.... Tak jak na balantii. A chyba on nie jest od nagrywania tylko grzywka?

Kolejny "mądry" zamiast się cieszyć, że bd większa reklama serwer to płacz mistrzu.

JEZELI SERWER TESTUJE GILLDIA Inspiration TO MOGLISCIE WGL NIE ROBIĆ JEJ BO TE N00BY GOWNO ZNAJDĄ.

@edit

Za to że "szukają bugow" co bedą mieli ? Rozdawanie itemkow czy tak jak na triadorze administracja bedzie im pomagała tylko bardziej :) czyli zrzucać im bossy pod nos i wpisac komende /weak a oni dobijać bossa i mają drop ta?

Zią na triadorze nam nie pomagali :) Bo wy k*rwa wszystko wiecie najlepiej, to są tylko twoje chore przypuszczenia :) Dowodów brak, bo żadnych faworyzacji nie było

Opublikowano

Kolejny "mądry" zamiast się cieszyć, że bd większa reklama serwer to płacz mistrzu.

Zią na triadorze nam nie pomagali :) Bo wy k*rwa wszystko wiecie najlepiej, to są tylko twoje chore przypuszczenia :) Dowodów brak, bo żadnych faworyzacji nie było

Faworyzacji nie,ale pd rekawica i moneta z IS`u za testy na dłuuuugi okres była.

Co do tego czy się cieszyć,czy płakać. Ja płacze .. powód?

Wejdziecie dobijecie level mig na nowe mapy na dropić,na expić i zmienić

Opublikowano

Dobra widzę że musze użyć mojego starego konta MPCForum. Drop z Kufrów Algoryjskich został edytowany, są autopoty ale leci bardzo, bardzo mała ilość. Zostały dodane PD 30min, 2x drop 30min i kd+4 które możecie ulepszyć u Seona w m1. Co do gildi inspiration, jest to gildia która nam pomaga w testach, a dokładnie 4 osoby z tej gildi w której jest Respect. Respect będzie robił filmiki z Algori, wiadomo im większa reklama tym lepiej dla nas, głównie zależy nam na aktywnych graczach. Przykładowo dzisiaj, siedzimy już od 11 rano, wiadomo z przerwami i testujemy wszystkie nowości które dodaje Sensual. Ja myśle że to żadna przyjemność siedzieć cały dzien przed komputerem, w wakacje. Sensual pracuje ostro, to wam gwarantuję. Chcemy wystartować na czas, i z jak najmniejszą ilością bugów. Otwarta beta będzie otwarta dla wszystkich 2-3 dni przed startem, więc nie mówcie nam że gildia Inspiration będzie miała przewagę, bo to co będzie na serwerze, będzie mógł przetestować każdy z was, zapraszam na kanał hikariego na yt "TheHikariYami" na którym będą zamiejszczane filmiki już on poniedziałku, pozdrawiam i wracamy do roboty!

@na dzisiaj już chyba koniec testów.

rili?

Zapewne "R3SPecT'y" siedzą z wami na TS (chodzi mi o teraźniejsze testowanie), dostają każdą informację, którą zechcą.

To czyli normalny gracz, będzie miał prawo wejść do Ciebie na kanał i powiedzieć: "Daj mi ino lvl 200, full eq+9, bo chcę sprawdzić drop na mapce"?

Wątpię, zapewne nikt nie będzie miał dostępu do komend GM'a, co za tym idzie wszyscy gracze na becie wbiją max 90 lvl, bo nie wierzę, że w 1 dzień nie obejdzie się

bez problemów.

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Sam Hikari nie zrobi "wielkiej " reklamy , chcą żeby serwer miał jak najwięcej osób a ty szukasz dziury w całym . Jakie lepsze przywileje na balanti ? było równe traktowanie każdego z tego co pamiętam i R3SPecT "gówno" a nie lepsze traktowanie miał , ludzie ktoś chce dobrze dla serwera na którym bd grać a wy takie rzeczy piszecie , no cóż Polska : ).

Faworyzacji nie,ale pd rekawica i moneta z IS`u za testy na dłuuuugi okres była.

Co do tego czy się cieszyć,czy płakać. Ja płacze .. powód?

Wejdziecie dobijecie level mig na nowe mapy na dropić,na expić i zmienić

Czy ktoś komuś broni expić ? i co ty za głupoty gadasz "wejdziecie dobijecie lvl bla bla bla " , po 1 Triad** był pierwszym Hard"em Lourt'a i też kierował się naszymi wskazówkami bo ustawianie "na oko " było by gorszym rozwiązaniem a to że był nie dopracowany exp to każdy może sie pomylić ponieważ mogło coś nie zadziałać albo coś , każdy szuka dziury żeby drugiemu "dopiec " jak najmocniej bo on widział że byli w topce to już pomoc GA/GM ... Dla mnie to jest żenujące jak macie takie "coś " pisać to może zachowajcie to dla siebie albo wyjdzie z tematu bo to jest inny serwer i robicie tylko spam . : )

Opublikowano

Z czego mamy sie cieszyć ? Że zaczyna sie to samo co na Bala***i ? Że oni przetestują i dowiedzą sie rzeczy których my nie ? A potem będzie po 10h przy kompie i na ts'ie '' expimy expimy ''.

rili?

Zapewne "R3SPecT'y" siedzą z wami na TS (chodzi mi o teraźniejsze testowanie), dostają każdą informację, którą zechcą.

To czyli normalny gracz, będzie miał prawo wejść do Ciebie na kanał i powiedzieć: "Daj mi ino lvl 200, full eq+9, bo chcę sprawdzić drop na mapce"?

Wątpię, zapewne nikt nie będzie miał dostępu do komend GM'a, co za tym idzie wszyscy gracze na becie wbiją max 90 lvl, bo nie wierzę, że w 1 dzień nie obejdzie się

bez problemów.

Przecież to jest oczywiste... Pierwsze lvl'e każdy wie jak expić, więc testowanie tego to nie będzie żadna nowość. Kwestią nową są nowe mapy i exp tam, którego pewnie nie przetestujemy, a takie przydupaski Resp3cty już niestety tak. Zresztą na start pewnie poleci pd na dłuuugi okres. I tak jak napisałeś - my na otwartej nie dostaniemy lvl'a ani dostępu do GM'a, eq również nie.

Pasjonat
Opublikowano

@edit

Po pierwsze, żaden GM nie będzie miał dostępu do komędy /m ze względów bezpieczenstwa. Jedyna rzecz której nie kumam jest porównywanie Algorii do innych serwerów. Nas nie obchodzą inne serwery, co do bety to zobaczymy co Sensual wymyśli.

Opublikowano

Z czego mamy sie cieszyć ? Że zaczyna sie to samo co na Bala***i ? Że oni przetestują i dowiedzą sie rzeczy których my nie ? A potem będzie po 10h przy kompie i na ts'ie '' expimy expimy ''.

Przecież to jest oczywiste... Pierwsze lvl'e każdy wie jak expić, więc testowanie tego to nie będzie żadna nowość. Kwestią nową są nowe mapy i exp tam, którego pewnie nie przetestujemy, a takie przydupaski Resp3cty już niestety tak. Zresztą na start pewnie poleci pd na dłuuugi okres. I tak jak napisałeś - my na otwartej nie dostaniemy lvl'a ani dostępu do GM'a, eq również nie.

No, respect to tym bardziej sobie przetestuje jeżeli od wczoraj (koło 23) wyjechał na wakacje, na 2 tygodnie.

Ja też jestem testerem i póki co mogę Ci powiedzieć tyle, że jak na każdym serwerze opłaca się szybko expić żeby wejść na nową mapę, a wbicie levela nie będzie dużym problemem.

Opublikowano

Powoli wszystko zaczynają robić na odpierdziel ;)

TS3, moim skromnym zdaniem nie dorównuje mojemu ts`owi, mimo że siedzi mniej osób ;O - słabiutko dopracowany, chaos w kanałach, ale twórca tego ts`a tego nie zauważy

Forum na IPB, teraz będzie szukanie czy to nulled ;O

Dodaliście prezkę, okej ale od 5 dni, pojawił się screen z petami i jeden film dropu ze algoryjskiego kufra i to wszystko? Tak duży zespół?

Szczerze? Jedni coś robią inni się opie**alają...

5 postów

10 postów

20 postów

50 postów

100 postów

200 postów

500 postów

1000 postów

2000 postów

5000 postów

10000 postów

Ocena serwerów MineCraft

•  
  • [1.5]
  • [1.6.6]
  • [1.7]

Opublikowano

Powoli wszystko zaczynają robić na odpierdziel ;)

TS3, moim skromnym zdaniem nie dorównuje mojemu ts`owi, mimo że siedzi mniej osób ;O - słabiutko dopracowany, chaos w kanałach, ale twórca tego ts`a tego nie zauważy

Forum na IPB, teraz będzie szukanie czy to nulled ;O

Dodaliście prezkę, okej ale od 5 dni, pojawił się screen z petami i jeden film dropu ze algoryjskiego kufra i to wszystko? Tak duży zespół?

Szczerze? Jedni coś robią inni się opie**alają...

Żeby dodać film/zdjęcie najpierw musi to być dobrze dopasowane i zrobione do końca, tak się składa, że bonusy zostały ustalone dobrze do petów, tak samo drop z kurfrów - dlatego to nagrali bo wiadomo, że będzie już tak do końca serwera i nie będzie to zmieniane.

Nie ma sensu reklamować czegoś co jest jeszcze niedopasowane i nie doskonałe po to aby ludzie myśleli, że jest tak, a będzie inaczej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...