Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Algoria.pl

Sensual

Algoria - Wieża Demonów  

1 265 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za wprowadzeniem Prywatnego DT?

• Tak!
      1141
    • Nie..
      124

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Welnes, kiedy strona będzie? :D

Jestem za :P.

Będzie licznik, może dziś późnym wieczorem ją opublikuję

1377371138-U1002370.png

Opublikowano

Co do dropu z tych szkatułek jest to serwer medium a na każdym mediumie przedmioty takie jak: Atak Boga smoków, Obrona Boga smoków są dostępne bez większych problemów u NPC:

Propozycja: Ataki, Obrony, Inteligencje, Dłonie Kryta i Przeszywki dropiły w pakietach po (3, 5 SZTUK). Natomiast Mikstury fioletowe oraz zielone w paczkach po 10/15 Sztuk. :). + Dodać do dropu z tych szkatułek PD ( Zwiększa PD + 50% na 30 MINUT Z MOŻLIWOŚCIĄ ZAKŁADANIA I ZDEJMOWANIA) i tak samo rękawiczki. :]

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Będzie licznik, może dziś późnym wieczorem ją opublikuję

Forum będzie razem ze stronką ????

Opublikowano

Kurwa, znowu w testach Pierdolone Bubbexy, respecty i chuj wie jeszcze co -.-

Dlaczego?

Teraz oni będą mieli wszystko rozpisane co z czego leci, czy warto isc do redlasu na 61 lvl itp.

Dla mnie to jest nie fer wobec innych gracz, pozdro.

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Dlaczego?

Teraz oni będą mieli wszystko rozpisane co z czego leci, czy warto isc do redlasu na 61 lvl itp.

Zgadzam się tu z tobą, lecz nie masz się co martwić - ma być otwarta beta dla wszystkich więc będzie można jeszcze sprawdzić co i jak.

2nsj.jpg

Opublikowano

Dlaczego?

Ta... Resp3ct z Bubbexem znów na start jakieś nagrody dostaną za zamkniętą bete... Jeszcze resp3ct reklamuje na YT, to pewnie dodatkowo jeszcze coś...

Jednak będzie też otwarta beta, więc spokojnie ;)

Opublikowano

@ Welnes

Forum będzie miało skin czarny czy podstawowy biały???

Podobno będzie skin pod szatę graficzną strony.

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

Uczeń
Opublikowano

Będzie otwarta beta? nie tylko dla przydupasów i dupolizów? Jeśli już była odpowiedź na to pytanie to sorry ale nie śledziłem tematu :)

bedzie

Opublikowano

Drop z tych szkatułek powinien być bardziej urozmaicony, bo na chwilę obecną to tak naprawdę leci syf.

Najlepiej gdyby dropiły PD, Rękawiczki , Roski , Małże , Jakieś wierzchowce itd. było by warto je dropić, a nie takie badziewy lecą + zmniejsze drop tych autopotków, bo pewnie będzie eq zaśmiecone.

Pozdrawiam.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Ta... Resp3ct z Bubbexem znów na start jakieś nagrody dostaną za zamkniętą bete... Jeszcze resp3ct reklamuje na YT, to pewnie dodatkowo jeszcze coś...

Jednak będzie też otwarta beta, więc spokojnie ;)

Zamiast kretynie się cieszyć, że serwer ma większą reklamę to płacz, że ktoś dostanie a nie ty za ciężką pracę przy testowaniu serwera..

Opublikowano

Nie wierze, ze pytam.. Kiedy start, bo z tego co sie orientuje to jest beta, ta?

Start chyba okolo 26-28. Czyli w przyszlym tygodniu.

MichuNiebOB_zps5a1284f1.png

Opublikowano

tiaa, zaraz się okaże że całe Inspiration ma dostęp do zamkniętej bety ;) anyway, czekamy na stronę .

@down

ehh -.-'

Opublikowano

tiaa, zaraz się okaże że całe Inspiration ma dostęp do zamkniętej bety ;) anyway, czekamy na stronę .

Właśnie się dowiedziałem że inspiration jest na zamkniętej becie :)

Opublikowano

Jak zwykle, na Balantii to samo było. Nie chodzi tu o przypomnienie serwera tylko o działania administracji, które tak wyglądać nie powinny, gdyż można je skojarzyć dwuznacznie.

//Kiedy opublikujecie klienta, i czy będę questy dot. fabuły?

Na serwerach i forach pod nickiem Vater.

Opublikowano

Jak zwykle, na Balantii to samo było. Nie chodzi tu o przypomnienie serwera tylko o działania administracji, które tak wyglądać nie powinny, gdyż można je skojarzyć dwuznacznie.

//Kiedy opublikujecie klienta, i czy będę questy dot. fabuły?

Igor, to Ty nie jesteś już w teamie serwera? :O

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

Opublikowano

Nie. Odszedłem, bo Wojciech swoim zachowaniem mnie denerwował... gdzie dużo olewał, gdzie wszyscy myśleli że to jego serwer (Balantia jak i Algoria) co wielce mija się z prawdą, bo tu technicy pracują w pocie czoła... nie wychodząc z cienia...

Na serwerach i forach pod nickiem Vater.

Opublikowano

Zamiast kretynie się cieszyć, że serwer ma większą reklamę to płacz, że ktoś dostanie a nie ty za ciężką pracę przy testowaniu serwera..

Właśnie się dowiedziałem że inspiration jest na zamkniętej becie :)

No prosze co za zbieg okoliczności... Przydupaski już na becie ^^ Później official i jazda 10h przed kompem expiąc... xD

Nawet jeśli to fałszywe informacje, to na becie i tak są już przydupasy.

AW : Serwer polecam, widać administracja nabrała doświadczenia i miejmy nadzieje nie będzie już takich cyrków jak na Balantii... Ciekaw jestem ile osób będzie na starcie, bo spora część czekała na niezłego mediuma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...