Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Algoria.pl

Sensual

Algoria - Wieża Demonów  

1 265 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za wprowadzeniem Prywatnego DT?

• Tak!
      1141
    • Nie..
      124

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam Kilka Pytań:

-Będzie jakaś beta ?

-Jest pierścień anty expa ?

-W ile czasu się wbije max lvl (mówie o 3-4 godzinach gry dziennie)

-Bony wchodzą maksymalnie ?

Opublikowano

Mam Kilka Pytań:

-Będzie jakaś beta ?

-Jest pierścień anty expa ?

-W ile czasu się wbije max lvl (mówie o 3-4 godzinach gry dziennie)

-Bony wchodzą maksymalnie ?

beta w next tygodniu,pierwcien anty expa bedzie max lvl w 5dni 21min i kilka sek.Tak mi odpisal Sensual bonusy nie wchodza max,masz rozpiske na fb.

Srij9JT.png

Opublikowano

A to pamiętasz hikari? xD

"Ile dałaś za całe EQ ??"

- "Dwa razy" :D

Grałem na Balmorze kiedys fajne cyrki byly. ^^

@topic

1. Kiedy wrzucisz na yt jakiś dziennik kolejny? Jak narazie ostatni jakieś 3 tygodnie temu wrzuciłeś,

2. Z broni na 75 sie coś robi? W preżce nic nie ma.

3. Górnictwo takie jak na pl, czy coś nowego?

4. Będzie tester dmg?

5. Jak z biologiem?

6. Jak z dropem yang podczas expa ?

7. Bedzie PD anty expa?

8. Bedzie jakis pierscien TP na start? Sa tam takie opcje jak np. kupowanie pot/depo?

9. Co z petami? Bao Bao + te stare all?

10. Zrobicie jakąś mape handlową dla all królestw? Tak aby sie nie mozna bylo tam bić. Wiem ze na innych serwerach sie to nie sprawdzilo, bo kazdy w m1 wystawial, ale wystawianie shopow w m1 mozna zablokowac zawsze xD.

11. Czy robienie tych kostiumow ma jakies wieksze znaczenie?

12. BS blokujecie a bony jak na harda. Malo kto fajne eq bedzie mial xD.

13. Jak z zakładaniem gildii? Od którego lvl, ile yang?

14. Co ze ślubem? Skad p. zareczynowy?

15. Czy w systemie ulepszen sa te epickie zbroje z pl'a?

16. PKt statusu da sie cofnac jakos?

17. Jakie wartosci maja kd? nie chodzi o + tylko o %

18. 6/7 na klasy?

19. Uzupelnicie te prezke kiedys? :D

Dobra starczy.. O 3 w nocy wstaje bo ide na ryby rano, teraz ide spac. branoc :D

Opublikowano

@topic

1. Kiedy wrzucisz na yt jakiś dziennik kolejny? Jak narazie ostatni jakieś 3 tygodnie temu wrzuciłeś.

2. Z broni na 75 sie coś robi? W preżce nic nie ma. - Myślimy nad tym.

3. Górnictwo takie jak na pl, czy coś nowego? - Tak jak na pl.

4. Będzie tester dmg? - tzn.?

5. Jak z biologiem? - Do 200 lv.

6. Jak z dropem yang podczas expa ? - W zapowiedzi jest napisane.

7. Bedzie PD anty expa? - Tak.

8. Bedzie jakis pierscien TP na start? Sa tam takie opcje jak np. kupowanie pot/depo? - Tak, nie.

9. Co z petami? Bao Bao + te stare all? - Tak.

10. Zrobicie jakąś mape handlową dla all królestw? Tak aby sie nie mozna bylo tam bić. Wiem ze na innych serwerach sie to nie sprawdzilo, bo kazdy w m1 wystawial, ale wystawianie shopow w m1 mozna zablokowac zawsze xD. _nie..

11. Czy robienie tych kostiumow ma jakies wieksze znaczenie? - W jakim sensie?

12. BS blokujecie a bony jak na harda. Malo kto fajne eq bedzie mial xD. - Większa wartość przedmiotów. :)

13. Jak z zakładaniem gildii? Od którego lvl, ile yang? - 99 Lv i 200 KK Yang.

14. Co ze ślubem? Skad p. zareczynowy? - U domokrążcy.

15. Czy w systemie ulepszen sa te epickie zbroje z pl'a? - Też.

16. PKt statusu da sie cofnac jakos? - Tak.

17. Jakie wartosci maja kd? nie chodzi o + tylko o % - Pokażemy na filmiku

18. 6/7 na klasy? - Nie.

19. Uzupelnicie te prezke kiedys? :D - Oczywiscie

Dobra starczy.. O 3 w nocy wstaje bo ide na ryby rano, teraz ide spac. branoc :D

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Włamy na konta? Prawda jest taka że to Zielak(piesek z Ravii) dostał passy od pana Bambos'a do konta, daliśmy się w to wkręcić a cała wina poszła na Hikariego bo komuś się zachciało hejtu(zbyt duża konkurencja co?) - nigdy więcej dlatego teraz usuwamy wszelkie komendy które mogą nam w takich sytuacjach zaszkodzić.

No niestety nie prawda na waszym serwerze była dziura dzięki której można w łatwy sposób mieć gma. Dzięki temu w 2 dni serwera zarobilem ponad 1k zl do dzis mam wpłaty na paypala. Ale chuj z tym bo po którymś restarcie już to naprawiliście. Co do przekrętów na waszym serwerze były i to jest pewne na 100% - W jaki sposób wytłumaczycie to że 2-3 dni po starcie serwera było ok a potem nagle pojawił sie dagger 70lvl całe eq +9 skile P czas gry 60minut, kiedyś były dowody na mpc ale gdzieś to znikło - ponadto dużo osób z topki opowiadało mi o różnych przekrętach. Przykladowo browar ktory cos tam zbugowal dostal unbana i tutaj cytuje slowa hikariego z rozmowy z administracja '' nie banujcie go bo on ma 1000+ widzow to dobra reklama ''

NIGDY NIE MIALEM DOSTEPU DO PASOW BAMBOSA

tutaj widzimy postać o której wcześniej wspominałem nick Prostak wszystko na P eq +9 jedziemy dalej czas gry 60minut postac zostala usunieta 5 minut po publikacji screena na mpc

A tutaj moja postać 1 albo 2 dzien serwera all na P 3 stronne tylko brakowało zaslonieta kasa poniewaz bylo ponad 1kkk co bylo nie mozliwe. W eq mialem kd +5 najlepsze bony jakie mogly byc do expa i drugie eq do pvp mialem ale gdzies zgubilem screeny.

Tutaj 3 screen pamiątkowy buff skile P do końca serwera nie miał bana nick HakariKajaki niestety nie moge nigdzie znalesc screenow z buffka. Ponadto chcialbym was poinformowac ze do konca istnienia balanti byla w rankingu postac zrobiona w niecaly 1 dzien miala 2 stalki +9 bojowy pelno absow i sztabki - dalbym screeny ale niestety serwer juz nie stoi. Pozdrawiam moj nick JestemGimbem top 1 serwera balantia w pvp w 2 dni kładł wszystkich. 4 Bojowe na kazda klase +8 i +9 zeby sie nie kapneli i stalki +7,8,9. Aha i żeby nie było nie uważam sie za żadnego hakiera itp więc darujcie sobie. Tutaj też nie wiadomo co sie bedzie dzialo wiec ostrzegam przed tym serwerem nie pisze ze gowno tylko zwyczajnie ostrzegam. Aha i nie jestem zadnym pieskiem ^^

GaimdKk.jpg

Opublikowano

No niestety nie prawda na waszym serwerze była dziura dzięki której można w łatwy sposób mieć gma. Dzięki temu w 2 dni serwera zarobilem ponad 1k zl do dzis mam wpłaty na paypala. Ale chuj z tym bo po którymś restarcie już to naprawiliście. Co do przekrętów na waszym serwerze były i to jest pewne na 100% - W jaki sposób wytłumaczycie to że 2-3 dni po starcie serwera było ok a potem nagle pojawił sie dagger 70lvl całe eq +9 skile P czas gry 60minut, kiedyś były dowody na mpc ale gdzieś to znikło - ponadto dużo osób z topki opowiadało mi o różnych przekrętach. Przykladowo browar ktory cos tam zbugowal dostal unbana i tutaj cytuje slowa hikariego z rozmowy z administracja '' nie banujcie go bo on ma 1000+ widzow to dobra reklama ''

tutaj widzimy postać o której wcześniej wspominałem nick Prostak wszystko na P eq +9 jedziemy dalej czas gry 60minut postac zostala usunieta 5 minut po publikacji screena na mpc

A tutaj moja postać 1 albo 2 dzien serwera all na P 3 stronne tylko brakowało zaslonieta kasa poniewaz bylo ponad 1kkk co bylo nie mozliwe. W eq mialem kd +5 najlepsze bony jakie mogly byc do expa i drugie eq do pvp mialem ale gdzies zgubilem screeny.

Tutaj 3 screen pamiątkowy buff skile P do końca serwera nie miał bana nick HakariKajaki niestety nie moge nigdzie znalesc screenow z buffka. Ponadto chcialbym was poinformowac ze do konca istnienia balanti byla w rankingu postac zrobiona w niecaly 1 dzien miala 2 stalki +9 bojowy pelno absow i sztabki - dalbym screeny ale niestety serwer juz nie stoi. Pozdrawiam moj nick JestemGimbem top 1 serwera balantia w pvp w 2 dni kładł wszystkich. 4 Bojowe na kazda klase +8 i +9 zeby sie nie kapneli i stalki +7,8,9. Aha i żeby nie było nie uważam sie za żadnego hakiera itp więc darujcie sobie. Tutaj też nie wiadomo co sie bedzie dzialo wiec ostrzegam przed tym serwerem nie pisze ze gowno tylko zwyczajnie ostrzegam. Aha i nie jestem zadnym pieskiem ^^

Te ssy nic kurwa nie pokazuja...

Opublikowano

Te ssy nic kurwa nie pokazuja...

Osoby z poczatku balanti ( pierwsze 3 dni) przynajmniej te ktore dostawaly w pvp a mialy topowe eq doskonale mnie znaja potem niestety juz mialem bana.

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Ta pamiętam, jak z tym twoim pro eq padałeś, to eq z tego co się orientuje było od Bambosa, który później został wydalony z teamu, więc odnośnie tego incydentu ten TEAM jest czysty :) Nawiązując do tych pvp z topowymi graczami. Padałeś w pvp mimo klasowych bojowych itp. było 10:5 dla cb, wygrałeś, ale byłeś do zabicia co tym bardziej świadczy o tym, że Zielaku słaby jesteś i gdyby nie kupno konta na ravii za 240 zł to tam tez byś ch*ja miał :* A to, że jesteś typowym pieskiem I**** każdy wie ;)

@Offtop

Będzie prywatne DT?

Opublikowano

To ja już sam nie wiem czy grać tu czy nie ;__;

Zrobiliście mi mętlik w głowie.

Btw. przybliż mi informacje dotyczące systemu ulepszeń, znajdziemy gdzieś taki na innych serwerach?

Opublikowano

ten pierwszy screen odnośnie ninji zrobiony jest przeze mnie, po wrzuceniu go na forum Balantii Hikari odpisał że była to testowa postać Sensuala, zamknął temat a 10 minut później postać zniknęła z serwera ;)

Mimo wszystko zagram na Algorii, mam nadzieję, że nie przejadą się po raz drugi na tych samych błędach. ;)

Opublikowano

Ta pamiętam, jak z tym twoim pro eq padałeś, to eq z tego co się orientuje było od Bambosa, który później został wydalony z teamu, więc odnośnie tego incydentu ten TEAM jest czysty :) Nawiązując do tych pvp z topowymi graczami. Padałeś w pvp mimo klasowych bojowych itp. było 10:5 dla cb, wygrałeś, ale byłeś do zabicia co tym bardziej świadczy o tym, że Zielaku słaby jesteś i gdyby nie kupno konta na ravii za 240 zł to tam tez byś ch*ja miał :* A to, że jesteś typowym pieskiem I**** każdy wie ;)

@Offtop

Będzie prywatne DT?

To eq nie bylo od Bambosa drogie dziecko prosze naucz sie czytac. I to nie ja lizalem dupe na poczatku triadora. Typowym pieskiem ? Moze wejdz na tsa i wyjasnij o co ci chodzi bardzo cie prosze :). Przechodzac do tematu Algori chcialbym sie dowiedziec czy zbroje i bronie u handlarzy beda +9?

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Chcesz zeby ziom na tsa wbil i zebys jego ip wziol i booterem za 5$ kurwa dos'a mu jebnol?
Wez sie jebnij w glowe czlowieku .

Haha boterem za 5$? xD smieszy mnie logika myslenia takich ludzi jak ty. Ja chcialem tylko pogadac. Co do serwera chcialbym sie dowiedziec jakie beda parametry maszyny

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Tutaj tez mozesz gadac .

I Co cie smieszy ?

Wiem jak robicie, przekrety na ravii byly od zawsze , jak np isamu dawal muskowi teczaki innym graczom .

Tylko ze poprawnie to zatajaja .

Wszyscy kurwa tepicie FuBu lecz kogo on kurwa okradl!?

Ten szczur nagral film ze niby na 30k go okradl, dobra a gdzie dowody!?

Bo w tej chwili ja tez moge napisac ze Sramu mnie okradl na 30k PLN.

Teraz tylko czekac na Sramu jak przyjdzie kurwa wielki kozak z dziarami , i napisze "w realu bys mi tego nie powiedzial" hehe.

1 Slowem - Wypierdalaj .

Opublikowano

-.-. Prostak - ta postać była moja, chwilowo pograłem i poszedłem, natomiast "JestemGimbem" to tzw. Zielak który miał passy od Bambosa.. niestety za późno się skapnęliśmy, coś jeszcze? Aaa.. BROWAR dostał bana. -.-

Opublikowano

Dostanę odpowiedź na pytania ?

1. Czy pety będą tylko w is ? Jak tak to po ile około? Mam nadzieję, że nie po 50 zł :)

2. Będzie prywatne dt ?! Myślę że to dobry pomysl, jak każdy będzie dropił po 30 szkat to pięknie nie będzie.

3. Szkat anty bs to ostateczna wersja? Lepiej chyba je usunąć i dodać do handlary zmianki, bony i tak będą ciężko wchodzić nawet z bs.

Może wkońcu dostanę odpowiedź na moje pytania.

Opublikowano

@topic

1. Kiedy wrzucisz na yt jakiś dziennik kolejny? Jak narazie ostatni jakieś 3 tygodnie temu wrzuciłeś.

2. Z broni na 75 sie coś robi? W preżce nic nie ma. - Myślimy nad tym.

3. Górnictwo takie jak na pl, czy coś nowego? - Tak jak na pl.

4. Będzie tester dmg? - tzn.?

5. Jak z biologiem? - Do 200 lv.

6. Jak z dropem yang podczas expa ? - W zapowiedzi jest napisane.

7. Bedzie PD anty expa? - Tak.

8. Bedzie jakis pierscien TP na start? Sa tam takie opcje jak np. kupowanie pot/depo? - Tak, nie.

9. Co z petami? Bao Bao + te stare all? - Tak.

10. Zrobicie jakąś mape handlową dla all królestw? Tak aby sie nie mozna bylo tam bić. Wiem ze na innych serwerach sie to nie sprawdzilo, bo kazdy w m1 wystawial, ale wystawianie shopow w m1 mozna zablokowac zawsze xD. _nie..

11. Czy robienie tych kostiumow ma jakies wieksze znaczenie? - W jakim sensie?

12. BS blokujecie a bony jak na harda. Malo kto fajne eq bedzie mial xD. - Większa wartość przedmiotów. :)

13. Jak z zakładaniem gildii? Od którego lvl, ile yang? - 99 Lv i 200 KK Yang.

14. Co ze ślubem? Skad p. zareczynowy? - U domokrążcy.

15. Czy w systemie ulepszen sa te epickie zbroje z pl'a? - Też.

16. PKt statusu da sie cofnac jakos? - Tak.

17. Jakie wartosci maja kd? nie chodzi o + tylko o % - Pokażemy na filmiku

18. 6/7 na klasy? - Nie.

19. Uzupelnicie te prezke kiedys? :D - Oczywiscie

Pusty post wtf? tyle sie opisalem a ty to olales.... jak tak to na fanpage piszecie zeby zadawac pytania i propozycje pisac...a tak to guzik.. preżka to totalne gówno, a jak już sie o cos was ktos zapyta to macie to w dupie. czekalem ze znajomymi na serwa 2 miesciace ale widze ze jednak nie zagramy... powodzenia, tracicie graczy ;p

Opublikowano

Pusty post wtf? tyle sie opisalem a ty to olales.... jak tak to na fanpage piszecie zeby zadawac pytania i propozycje pisac...a tak to guzik.. preżka to totalne gówno, a jak już sie o cos was ktos zapyta to macie to w dupie. czekalem ze znajomymi na serwa 2 miesciace ale widze ze jednak nie zagramy... powodzenia, tracicie graczy ;p

Odpowiedzi masz w pytaniach po myślniku. -.-

Opublikowano

ale idiota, masz odpowiedzi po '' - ''

Nie umiesz czytać ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...