Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Algoria.pl

Sensual

Algoria - Wieża Demonów  

1 265 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za wprowadzeniem Prywatnego DT?

• Tak!
      1141
    • Nie..
      124

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Serwer na prawdę fajny, ale niestety nie zagram z powodu zmianek (tak chce używać bsa).

Moim zdaniem bony wchodzą bardzo dobrze, a wy chcecie jechać na bs. Dajcie spokój, chcecie lecieć na łatwiznę? liczy się dobra zabawa. No bo jaki administrator chciałby żeby u niego na serwerze każdy latał w eq wybonowanym jakąś maszynką. Są 2 opcje albo ma wylane na serwer, albo nie umie zabezpieczyć clienta :P

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdaniem bony wchodzą bardzo dobrze, a wy chcecie jechać na bs. Dajcie spokój, chcecie lecieć na łatwiznę? liczy się dobra zabawa. No bo jaki administrator chciałby żeby u niego na serwerze każdy latał w eq wybonowanym jakąś maszynką. Są 2 opcje albo ma wylane na serwer, albo nie umie zabezpieczyć clienta :P

A jakie sąwgl wartości bonów bo w prezce nie jest napisane?

Opublikowano

A jakie sąwgl wartości bonów bo w prezce nie jest napisane?

Na FB masz tabele z wartościami (Poprawili je na lepsze ) I jak byś zobaczył/a wcześniej o kilka stron, też będzie o tym mowa ;)

tojesttor.png

Opublikowano

Kiedyś nie było BS i nikt nie narzekał, rozbestwiliście się...

Ale tłumaczenie, ja też mogę powiedzieć, że kiedyś to nie było komputerów i nikt nic nie mówił :)

Jestem zdania, że nie potrzeba jakiś szkat anty bs, ale dobrze że przynajmniej bony zmienili, a na bs zawsze się znajdzie obejście :) Tylko to będzie trochę nie fer, ponieważ jeden będzie jechać na bs, a drugi będzie sam mieszał.

Widzę ankieta wyszła, że większość jest za priv Dt, więc będzie one? Mam tylko nadzieję, że bez jakiś przepustek ono będzie i bez limitu czasowego.

Ps. Kiedy będzie jakiś nowy filmiki? Bo ludzie chcą więcej informacji dot. serwera.

Opublikowano

Ale tłumaczenie, ja też mogę powiedzieć, że kiedyś to nie było komputerów i nikt nic nie mówił :)

Jestem zdania, że nie potrzeba jakiś szkat anty bs, ale dobrze że przynajmniej bony zmienili, a na bs zawsze się znajdzie obejście :) Tylko to będzie trochę nie fer, ponieważ jeden będzie jechać na bs, a drugi będzie sam mieszał.

Widzę ankieta wyszła, że większość jest za priv Dt, więc będzie one? Mam tylko nadzieję, że bez jakiś przepustek ono będzie i bez limitu czasowego.

Ps. Kiedy będzie jakiś nowy filmiki? Bo ludzie chcą więcej informacji dot. serwera.

Jak ja mam komputer i nie mówię,lecz piszę (w sieci).

Co do priv dt to się zgodzę,bez przep i żadnych kurde przepustek (ja np robie ful dt i chce spokojnie z buffka iść).

Nic ino czekać,Welnes popraw ikony na ts.

Opublikowano

No nowe systemy.Dobra administracja .Chymm zagram napewno z***ajebisty serwer bedzie pompa

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Opublikowano

Wszystkich zapraszam na TS3 serwera Algoria.pl jego adres to: xxx

Nudzisz się i chcesz posłuchać muzyki? Ten team speak to miejsce dla Ciebie zapraszamy

Opublikowano

Film okey, ale jedynie co to lepszy teraz drop z szkatułek :)

O petach wiemy... z prezentacji... więc mała lipa, ale czekam na next odcinek :)

Kiedy mniej więcej beta ON?

Drop ze szkatułek jest CHU*OWY.

Ile on otworzył 100?

Poleciało mu 5 ataków boga smoków to jest gorzej niż na innych power hardach...

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Ile on otworzył 100?

pUacz? Mogło być gorzej, dropią jeszcze pd'kie rękawice więc nie jest źle to medium nie easy:)

Zapraszam na sieć serwerów:

http://cs-sfera.pl/

Reaktywacja!

Opublikowano

Ile on otworzył 100?

Zobaczymy jak będą leciały owe szkaty, bo jak będą dropiły jak krew z nosa to będzie porażka.

Rozumiem że na 200 szkat polecą ok 2-3 pd i tyle samo rękawiczek i pewnie owe itemy nie będą zdejmowane, a jak są to jeszcze da się przeżyć.

LIPA...

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

pUacz? Mogło być gorzej, dropią jeszcze pd'kie rękawice więc nie jest źle to medium nie easy:)

pierd*la mnie PD i rekawice, to sie w redlesie wydropi.

Chodzi głównie o boga smoków i dłonie krytyka/szycia.

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Dokładnie tak jak pisałem kilka stron wcześniej mogłoby to być zrobione tak:

-Obrona Boga Smoków/Atak Boga Smoków/Inteligencja /Życie dropią: x3

-Dłonie przeszyczia/krytyka: Dropią x5.

-Zielone Miksutry x10

-Fioletowe x10

+ PD,Rękawica(to jest teraz dodane) + MONETA, która zwiększa ilość zdobywanych yang.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

A kiedy beta beda ????

W tym tygodniu :)

Ten drop ze skrzyń jest dobry dłonie krytyka i obrony będzie można sprzedawać za dość dobrą cenę :)

Opublikowano

Teraz tylko możemy spekulować bo nie wiemy jak dropią te skrzynki ale jak do 30 lvl poleci mi 1/2 skrzynie to ja to podziękuję.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Teraz tylko możemy spekulować bo nie wiemy jak dropią te skrzynki ale jak do 30 lvl poleci mi 1/2 skrzynie to ja to podziękuję.

Az tak wolno to chyba nie bedzie :D do 30lvl to ze 100 powina dropnac albo wiecej :p

Opublikowano

Dlatego tak lecisz w chuja z www? :unsure:

Powiedz mi po co Ci ta strona na teraz jak start dopiero w piątek najwcześniej, dodatkowo zobacz kiedy Welnes napisał ten post, ts już od jakiegoś czasu działa 3-4dni. Mnie droczy tylko jedno pytanie kiedy będzie forum bo to by się przydało :p

Opublikowano

Ale ja nie mówię o stronie Algorii. ;)

Pisałem wiesz komu, kilka dni temu, że szwed skończył robotę i spytałem, czy to dalej chce, to, że mi nie odpisał to jego sprawa :)

@Top: Przypominam o naszym TS: team.speak3.pl

1377371138-U1002370.png

Opublikowano

Wiesz, jak ktos od dwoch tygodni daje demko to sie czlowiek wkurwia. ;)

Gdyby to jeszcze ode mnie zależało, to by tak nie było, niestety, ale nie mam wpływu na pracę współpracowników .

Swoją drogą nie rozumiem, po co tu o tym piszemy, zamiast na pw lub gdziekolwiek indziej.

@TOP: Dziś zamierzamy zrobić mini idola o godzinie 18, taka moja inicjatywa

1377371138-U1002370.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...