Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Algoria.pl

Sensual

Algoria - Wieża Demonów  

1 265 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za wprowadzeniem Prywatnego DT?

• Tak!
      1141
    • Nie..
      124

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja tego nie wybierałem, byłem na wakacji. Nie będzie żadnego faworyzowania gildii, już ja tego dopilnuje osobiscie :). A żeby wyrównać mam dla dwóch pierwszych userów którzy napiszą do mnie na skype: becrazy6 miejsce na zamkniętą betę :).

hahaahahahh ty kurwa możesz pilnować czy grzywki nie zmoczyłeś bo nawet do niczego dostępu nie masz, pomiataczu filmików na yt który odpisuje na gg po kilku dniach.

Żenujący jesteś.

up racja. Przez 1 miech będzie ostra praca a potem będą mieli wyjebane. Tak było na balantii, przy Welnes odpisywał (Zmęczony jestem) Chuj mnie to obchodzi, to po co kurwo serwer stawiasz?

Gracze pisali żeby im konto naprawił bo zjebał bazę a on kurwa naprawiał kiedy chciał. Śmiech na sali.

Jednemu to się przeciagało całe 7dni, dopiero po 7dniach ruszył dupę i mu naprawił. <BEKA>

Opublikowano

Do Inspirationów nigdy nie chciałem dojść nie jestem fałszywym V1reS, którego macie w gildii . I jak możesz imbycylu odpierdolić się ode mnie to będzie znakomicie // Metin dla dobrych chłopaków nie dla fałszywych skurwysynów !!!

Nigdy ?, nie kłam że dupki nie lizałeś na ts ;)

Przykro mi, nie odpierdolę się, deb*** i idiot** trzeba niszczyć.

Wejdź na TS jak masz jakiś problem, IP PW. Szkoda zaśmiecać ten temat.

Co z tym forum ?, miało być kilka dni temu.

Opublikowano

Nigdy ?, nie kłam że dupki nie lizałeś na ts ;)

Przykro mi, nie odpierdolę się, deb*** i idiot** trzeba niszczyć.

To dlaczego jeszcze grasz?

Co z tym forum ?, miało być kilka dni temu.

Przenieście sobie te dyskusje na gg/PW/skype.

Forum ma być dziś, najpóźniej jutro.

Uczeń
Opublikowano

Przenieście sobie te dyskusje na gg/PW/skype.

Forum ma być dziś, najpóźniej jutro.

obczaj pw jak mozesz to odpisz

Opublikowano

hahaahahahh ty kurwa możesz pilnować czy grzywki nie zmoczyłeś bo nawet do niczego dostępu nie masz, pomiataczu filmików na yt który odpisuje na gg po kilku dniach.

Żenujący jesteś.

up racja. Przez 1 miech będzie ostra praca a potem będą mieli wyjebane. Tak było na balantii, przy Welnes odpisywał (Zmęczony jestem) Chuj mnie to obchodzi, to po co kurwo serwer stawiasz?

didnt-read-lol.gif

Opublikowano

Żenujący jesteś.

didnt-read-lol.gif

Co śmieciu obrazki pokazujesz? Bo taka jest prawda. kiedy zaczynałeś się interesować balantią? Jak padał śmieciu i nie pokazuj tego pajacu bo ci kiedyś ktoś zajebie za te obrazki. Nie zapominaj że kilka osób ma tw prywatny adres.

Opublikowano

I co masz te 2 osoby? Bo ja napisałem o 16:00 i chyba jestem wpizdu daleko, chyba prawda, że odpisuejsz po 1 miesiącu.

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Ja tego nie wybierałem, byłem na wakacji. Nie będzie żadnego faworyzowania gildii, już ja tego dopilnuje osobiscie :). A żeby wyrównać mam dla dwóch pierwszych userów którzy napiszą do mnie na skype: becrazy6 miejsce na zamkniętą betę :).

A kto wybierał? Co to jest ZAMKNIĘTA beta... a czy będzie faworyzowanie to jeszcze się okaże. Dobrze pamiętam jak R3spect miał dostać na Balan*** bana za bota, chcąc go zbanować słyszałem tylko : poczekaj jeszcze chwilę... zobaczymy.

AW : Jak najszybciej powinniście udostępnić klienta i forum, aby można było gdzie pogadać, a klienta w celu wejścia na otwartą betę, która mam nadzieję, że będzie...

@Down.

Komuś po prostu wydaje się, że jest wielkim Panem, hrabią, ale to nie prawda...

Na serwerach i forach pod nickiem Vater.

Opublikowano

A kto wybierał? Co to jest ZAMKNIĘTA beta... a czy będzie faworyzowanie to jeszcze się okaże. Dobrze pamiętam jak R3spect miał dostać na Balantii bana za bota, chcąc go zbanować słyszałem tylko : poczekaj jeszcze chwilę... zobaczymy.

AW : Jak najszybciej powinniście udostępnić klienta i forum, aby można było gdzie pogadać, a klienta w celu wejścia na otwartą betę, która mam nadzieję, że będzie...

Widzicie ludzie. Sam vater który był w teamie wie jakie ścierwo jest z grzywki. Sam wam to powie bo to prawda. Będzie tak jak mówi, pdki,rękawice i brak banicji dla wybrańców.

Pasjonat
Opublikowano

&amp;nbsp;

Widzicie ludzie. Sam vater który był w teamie wie jakie ścierwo jest z grzywki. Sam wam to powie bo to prawda. Będzie tak jak mówi, pdki,rękawice i brak banicji dla wybrańców.

&amp;nbsp;

58857462122732309728.gif

@topic, no chyba nie.

Opublikowano

@Up

Może i nie. Zobaczymy - ludzie się zmieniają. Ja wiem co było i jak było, ale tego co dopiero będzie nie stwierdzę.

No odpalcie te forum w końcu, bo już nie ma gdzie spamować :D

Opublikowano

Na każdym serwerze przy którym jest trochę więcej szumu, gildia InspiratioN brała udział w testach czy tego typu rzeczach. Podobnie było po starcie. Zazwyczaj oni siedzieli na ts z jakimś adminem,modem itp. Ogólnie to są śmiecie, siedzące całymi dniami/tygodniami (+ wydają kupę kasy na is) przed komputerem.

@Temat. Zapewne przez pierwszy miesiąc będzie zainteresowanie ze strony administracji. Później zaczną to wszystko olewać, wymyślać jakieś błędy, przerwy nic nie wnoszące co 2 tygodnie aż serwer upadnie. Hikari (lapsie) - pilnuj hasła i id do konta huehue...

Opublikowano

Na każdym serwerze przy którym jest trochę więcej szumu, gildia InspiratioN brała udział w testach czy tego typu rzeczach. Podobnie było po starcie. Zazwyczaj oni siedzieli na ts z jakimś adminem,modem itp. Ogólnie to są śmiecie, siedzące całymi dniami/tygodniami (+ wydają kupę kasy na is) przed komputerem.

@Temat. Zapewne przez pierwszy miesiąc będzie zainteresowanie ze strony administracji. Później zaczną to wszystko olewać, wymyślać jakieś błędy, przerwy nic nie wnoszące co 2 tygodnie aż serwer upadnie. Hikari (lapsie) - pilnuj hasła i id do konta huehue...

Wiec Szkoda Grac Mowisz ?

Opublikowano

co ty snisz -.-

Nie Tylko Z Tego Co Czytalem To W Betach Bedzie Brala Udzial Jakas Gildia Ktora Eq Dostaje Zawsze Od Adminow Tak MI Pisali Na Pw Wiec Nie Wiem Czy Warto Grac :/

Opublikowano

To co na zielono - odpowiedź na wszystkie pytania... nic dodać nic ująć

Osobiście mam nadzieję, że będzie dobrze i nie popełnią gafy. Znam Sensuala i na poważnie wziął się w garść i ogarnął poprzednie błędy, dzięki czemu powinno nam się tu grać dobrze i w przyjemnej atmosferze.

@UP

gildia InspiratioN

Uczeń
Opublikowano

Nie Tylko Z Tego Co Czytalem To W Betach Bedzie Brala Udzial Jakas Gildia Ktora Eq Dostaje Zawsze Od Adminow Tak MI Pisali Na Pw Wiec Nie Wiem Czy Warto Grac :/

kazdy bedzie mial dostep do bety i nikt nic nie dostanie -.-

Opublikowano

AAAAAAAAAAA. Więc to jest to. teraz mi uzupełniłeś wiedzę. Już wiem dlaczego oni tam testują. Wiadomo też dlaczego otrzymują potem eq itp od adm. Przecież oni ładują dużo w IS`A.

Tak więc teraz zrozumiałem dlaczego tak to jest jak z REespectem. ładował w isa to miał luzy na serwerze. Jedna wielka żenada.

Opublikowano

Gildia InspiratioN Zabiore wam nazwe Gildi :D Spoko nie :P

Chciałbyś. Oni będą już mieli stworzoną w bazie bo doładują w isie im. I Adm założą im gildie jeszcze przed startem serwera. Tak samo jak nicki postaci. pierw ich wpuszczą na serwa żeby sobie nicki pozakładali itp. Tak już było.

Opublikowano

Chciałbyś. Oni będą już mieli stworzoną w bazie bo doładują w isie im. I Adm założą im gildie jeszcze przed startem serwera. Tak samo jak nicki postaci. pierw ich wpuszczą na serwa żeby sobie nicki pozakładali itp. Tak już było.

I Tak Bym nie chcial takiej pedalskiej nazwy :D Tylko Chce ich zdenerwowac

Oni 1h przed startem beda juz klikali zeby wejsc bo chca byc pierwsi

Opublikowano

Dlatego wać panie wymyśla się swoje nazwy gildii, nicki itd..:). Swojskie to swojskie:)

Opublikowano

Dlatego wać panie wymyśla się swoje nazwy gildii, nicki itd.. :). Swojskie to swojskie:)

Ty Wiesz Wgl O Czym On Pisze ? :/

A klient Do Beta Kiedy Bedzie ?? Jutro ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...