Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Algoria.pl

Sensual

Algoria - Wieża Demonów  

1 265 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za wprowadzeniem Prywatnego DT?

• Tak!
      1141
    • Nie..
      124

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gildia InspiratioN testuje serwer, beta obecnie nie jest otwarta, jako, że połowa z Was siedziałaby 4fun na serwerze zamiast sprawdzać bugi, które występują na serwerze. To, że testujemy serwer, chcemy, by grało się jak najlepiej to jest złe? Zastanówcie się, to, że akurat my się zgłosiliśmy- jest to nasza inicjatywa, jako, że mamy zamiar grać na serwerze. Kto mówi o jakichś korzyściach ze strony Administracji? Śmieszne. Hejterzy tylko hejtują na forum, zapraszamy do rozmowy na TS'ie, i teksty typu zajmiemy Wam nazwę gildii, myślisz, że będzie nam z tego powodu smutno? Żałosne, i tyle. Reprezentujesz tym jedynie swój iloraz inteligencji jak i swoją postawę.

Na serwerze oczywiście zagram, piona.

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Znam Sensuala i wiem, że potrafi zrobić coś dobrego, bywało również tak (za okresu, kiedy go poznałem), że po prostu mu się nic nie chciało i olewał sprawę. Zauważyłem jednak, że na Balantii pokazał, że potrafi zrobić coś dobrego. Oczywiście były również pewne wpadki, ale przecież nie ma takiej osoby, która by tych wpadek nie popełniała. Musimy uświadomić sobie to, że żyjemy w kraju, w którym jest wielu zazdrośników, którzy za wszelką cenę starają się coś innym udowodnić. Mam nadzieję, że Sensual potrafi uczyć się na błędach i zaprezentuje nam wspaniały efekt końcowy w postaci dobrego serwera. Chcę uświadomić graczy, że to co było, już się nie odstanie. Trzeba patrzeć w świat i nie można płakać nad rozlanym mlekiem. Jeżeli serwer wam się nie podoba, to po prostu się nie wypowiadajcie, bo po prostu robicie przykrość innym osobom.

Oczywiście zachęcam do wejścia na Algorie. Sam zresztą wbiję tam z swoją ekipą.

Z poważaniem,

PyskaTy & VanReQ

Opublikowano

Gildia InspiratioN Zabiore wam nazwe Gildi :D Spoko nie :P

Spoko zajmuj sobie... Co to za roznica czy zrobimy InspiratioN czy xinspiratioN ? ;)

Kiedy bedzie to forum?...

ypIGkeh.jpg?1

Opublikowano

Gildia InspiratioN testuje serwer, beta obecnie nie jest otwarta, jako, że połowa z Was siedziałaby 4fun na serwerze zamiast sprawdzać bugi, które występują na serwerze. To, że testujemy serwer, chcemy, by grało się jak najlepiej to jest złe? Zastanówcie się, to, że akurat my się zgłosiliśmy- jest to nasza inicjatywa, jako, że mamy zamiar grać na serwerze. Kto mówi o jakichś korzyściach ze strony Administracji? Śmieszne. Hejterzy tylko hejtują na forum, zapraszamy do rozmowy na TS'ie, i teksty typu zajmiemy Wam nazwę gildii, myślisz, że będzie nam z tego powodu smutno? Żałosne, i tyle. Reprezentujesz tym jedynie swój iloraz inteligencji jak i swoją postawę.

Na serwerze oczywiście zagram, piona.

A druga połowa by testowała serwer. Znalazła by bugi, których inspiration by nie znalazła (bądź znalazła ale nie przekazała).

Czy na każdym serwerze musi grać ta gildia?

A no musi w końcu jak wirus przenosi się z jednego priva na drugi.

Na Tria... nie wyszło... . Za dużo się używało niedozwolonych programów? No raczej.

Poznałam tam tą Gidlię i szczerze?

Totalna porażka.

Z tego co pamiętam tam też testowali serwer. Zapytacie się co z związku z tym ?

Testując sewer nie tylko się pozna serwer od podszewki, czyli gdzie szybko ekspić aby wbić wysoki lvl. Gdzie i jakie bugi działają.

A W PRZYPADKU GILDII INSPORATION DODATKOWO - JAKIE HACKI DZIALAJĄ (nie wszyscy z tej Gildii używają niedozwolonych programów na serwerze).

Mam nadzieję, że bardzo szybko skończą grać na tym serwerze, tak jak było w przypadku wcześniejszego ich serwera.

Jeszcze dodam coś dla twórcy tego serwera: Oby osoby z gildii inspiration byli banowani po ukazaniu dowodów na nich i nie będzie żadnej taryfy ulgowej. Czyli uczciwi Gm tak jak było w przypadku serwera Tria...

Uważam, że kiedyś Gildia Inspiration była potęgą. Niestety teraz jest tym co z potęgi zostaje.

@ Dodam od Siebie, że na pewno wiele osób chciało by testować serwer tak jak inspiration. Dużo osób by chciało w takiej formie pograć na zamkniętej becie.

Serwer się nie zaczął, a już czuję się jako gracz zniesmaczona. Przez co ? Przez faworyzowanie, w sumie lekkie, ale jest. Bo czemu oni, a nie my? Takie pytanie rodzi się w setkach graczy czekających na ten serwer.

Opublikowano

Jak wszystko pójdzie po naszej myśli strona będzie jeszcze dziś, wraz z forum (prawdopodobnie.)

Start w dniach 26-28 lipca, beta również prawdopodobnie jutro. Wszystkie daty są elastyczne, bo nie wszystko zależy od nas. Są różne sytuacje losowe.

Opublikowano

A druga połowa by testowała serwer. Znalazła by bugi, których inspiration by nie znalazła (bądź znalazła ale nie przekazała).

Na Tria... nie wyszło... . Za dużo się używało niedozwolonych programów? No raczej.

Totalna porażka.

Testując sewer nie tylko się pozna serwer od podszewki, czyli gdzie szybko ekspić aby wbić wysoki lvl. Gdzie i jakie bugi działają.

A W PRZYPADKU GILDII INSPORATION DODATKOWO - JAKIE HACKI DZIALAJĄ (nie wszyscy z tej Gildii używają niedozwolonych programów na serwerze).

Mam nadzieję, że bardzo szybko skończą grać na tym serwerze, tak jak było w przypadku wcześniejszego ich serwera.

Jeszcze dodam coś dla twórcy tego serwera: Oby osoby z gildii inspiration będą banowani po ukazaniu dowodów na nich i nie będzie żadnej taryfy ulgowej. Czyli uczciwi Gm tak jak było w przypadku serwera Tria...

Uważam, że kiedyś Gildia Inspiration była potęgą. Niestety teraz jest tym co z potęgi zostaje.

@ Dodam od Siebie, że na pewno wiele osób chciało by testować serwer tak jak inspiration. Dużo osób by chciało w takiej formie pograć na zamkniętej becie.

Serwer się nie zaczął, a już tylko czuję się jako gracz zniesmaczona. Przez co ? Przez faworyzowanie, w sumie lekkie, ale jest. Bo czemu oni, a nie my? Takie pytanie rodzi się w setkach graczy czekających na ten serwer.

To powiedz mi, dlaczego żadna gildia nie zgłosiła się wcześniej do testowania serwera? Zapowiedź się ukazała, to i dlaczego nikt nie wszedł na ts'a, bądź nie napisał któremuś z Adminów, że chcieliby się zgłosić na testerów serwera? Przecież to takie proste!

Co do gildii, nie dam się obrażać, jako, że w niej jestem. Wypraszam sobie, aby została ona oczerniana, osoby, które używały nielegalnych oprogramowań zostały usunięte z gildii. Proszę mi wypisać na PW, kto cheatuje, inaczej takie bezsensowne pisanie jest dla mnie niczym. Jesteśmy totalnym dnem? Na serwerach jest inaczej, kto by pomyślał? Powiedz mi także, jak mogłaś poznać naszą gildią nie będąc w niej? Gramy na tym serwerze, bo nam się po prostu podoba, dlaczego my mamy nie grać, skoro każdy ma do tego prawo? Wasz tok myślenia jest dla mnie niejasny, pomagamy odnajdywać bugi, spędzamy godziny na serwerze, aby grało się WAM jak najlepiej. Ale to jest Polska, gildia InspiratioN i tak zostanie zhejtowana, bo grała na innym serwerze, i teraz pomaga Teamowi Algorii.

Jak możecie, nie poruszajcie tematu InspiratioN, jako, że jest to zbędne w tym temacie, poniekąd, że jest to zapowiedź serwera.

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Totalna porażka.

Jeszcze dodam coś dla twórcy tego serwera: Oby osoby z gildii inspiration byli banowani po ukazaniu dowodów na nich i nie będzie żadnej taryfy ulgowej. Czyli uczciwi Gm tak jak było w przypadku serwera Tria...

Serwer się nie zaczął, a już czuję się jako gracz zniesmaczona. Przez co ? Przez faworyzowanie, w sumie lekkie, ale jest. Bo czemu oni, a nie my? Takie pytanie rodzi się w setkach graczy czekających na ten serwer.

1. Wszystkie bugi ktore znalezlismy na becie Tr***ora zostaly naprawione. Administracja wiedziala o wszystkim co znalezlismy. Wystarczy zapytac sie np. Lourta. :)

2. Powiadasz 2 polowa testowala by serwer? Hm.. Chyba po to jest normalna beta :). Uwierz mi ze bez sensu byloby wpuszczenie ok. 600os na serwer gdzie nie masz ustalonego: dropu, expa, biologa, sily moobow i innych rzeczy. Najpierw trzeba zrobic podstawy zeby mozna bylo w ogole cos sprawdac...

3. Wybacz ale niestety nie mozesz zabronic nam gry na serwerach :). Kto od nas niby uzywa niedozwolonych programow?

4. Poznales nas kiedy ? Jakos cie nie kojarze Ale kazdy ma prawo do wlasnej opinii.

5. Wybacz ale to my "robilismy" ten serwer bo administracja tam ( nie bede podawal nickow) nie wiedziala jak dojsc na koniec av1 :) Expilismy wbilismy lv proste. I tutaj moge wam powiedziec na serwerze wczesniej wymienionym nie bylo zadnego buga z expem o.O.

6. Podpowiem ci. Nikt z nas nie uzywa hackow.

7. Zobaczymy ale mam dla ciebie zla wiadomosc. Mamy w planach zostac tu minimalnie dluzej ;/

8. Nastepna sprawa jest prosta. Sa dowody sa i bany. Dziwne zebysmy dostawali bany za uczciwa gra bo ktos napisze ze gramy nie wiem na wh.

9. Dziekujemy za slowa uznania. Dziwne ze nawet teraz na serwerach czesto jestysmy topowymi gildiami.

10. Odpowiedz na twoje ostatnie zdania jest wyzej. Wejdz na serwer gdzie nie masz ustawionego expa, dropu i innych tak jak wtedy juz pisalem.

Pozdrawiam Bubbex.

ypIGkeh.jpg?1

Opublikowano

Totalna porażka.

Wat?

O jakich programach mówisz; to że bzyku aka ensero (który już nie jest w gildii) jechał na pytonie (cytuje) to nie znaczy, że cała gildia na tym jechała.

Na triadorze gralibyśmy dalej gdyby nie fakt, że administracja miała na niego wylane i spieprzyła go z początku, teraz po odejściu głównego "wykonawcy" tego serwera i paru innych osób fakel i spółka próbują zrobić dobre wrażenie, ale pewny jestem, że nie potrwa to dłużej niż 2 tygodnie.

Bugi WSZYSTKIE bez wyjątku zgłaszaliśmy, exp, drop, yangi i wiele innych rzeczy ustalała również nasza gildia po czym przez reset exp został spieprzony, stąd tak szybko był bity lvl. (dlaczego nasza, a nie firlesi? (cytuje mavexa) "sam znalazłem więcej bugów od was wszystkich" mavex (nie wiem jak reszta) nabijał sobie godziny pod namiotem biologa i wpajał administracji, że robią najwięcej, a jedynie co potrafili zrobić to zacząć się spinać na BECIE).

Tak, traciliśmy swój czas po to aby sprawdzić jakie hacki działają, puknij się w ten łeb bo pierdolisz nie wiadomo o czym.

Bany dostawał każdy, co zresztą można zobaczyć po tym, że dostał go (przez swoje idiotyczne zachowanie) bzyku i ktoś jeszcze od nas, natomiast taki Bezzasad nie dostał mimo że skarg na niego było więcej niż na wszystkich innych użytkowników, a wiesz czemu? Gdy byliśmy u Haji to odpowiedział, że nawet nie obejrzał tego filmu, a napisał, że jest czysty (nie wierzysz, twój problem).

W jaki sposób przez zamkniętą betę mamy być faworyzowani? Bo znajdziemy bugi, o których zawsze mówimy bo nawet jakbyśmy nie chcieli powiedzieć to to nie przejdzie - dlaczego? Bo zawsze podczas bety siedzi z nami GM. Za betę zapewne nic nie dostaniemy prócz w pełni odbugowanego i dostosowanego serwera, na którym będziemy grać przez długi okres czasu.

Co do Twojego płaczu do tego, że my jesteśmy na becie, a Wy nie.

Będzie beta otwarta - w czym problem?

Posprawdzacie to co do tej pory mi posprawdzaliśmy, coś znajdziecie - fajnie, jedynie czego mogę być pewny to to, że bugi byłyby zatajane i wykorzystywane na officialu.

BTW.Nie wiem nawet jaki nick miałaś i kiedy byłaś w tej gildii bo jakoś twojego nicku nie kojarzę, a uwierz mi, że podczas tria**** siedziałem na nim bardzo długo.

Jeżeli jeszcze chcesz coś wiedzieć to wal śmiało, zobaczymy czy czymś mnie zagniesz albo czy wymyślisz kolejne ciekawe rzeczy.

Jeżeli macie jakieś problemy do nas to możecie śmiało wchodzić: tsx54.net-speak.pl:6310

@antywarn

Beta przebiega bardzo ładnie, dużo rzeczy zostało zmienionych, tak samo zostało dużo wyeliminowanych bugów, zobaczycie, że serwer będzie naj =).

Opublikowano

Wat?

O jakich programach mówisz; to że bzyku aka ensero (który już nie jest w gildii) jechał na pytonie (cytuje) to nie znaczy, że cała gildia na tym jechała.

Na triadorze gralibyśmy dalej gdyby nie fakt, że administracja miała na niego wylane i spieprzyła go z początku, teraz po odejściu głównego "wykonawcy" tego serwera i paru innych osób fakel i spółka próbują zrobić dobre wrażenie, ale pewny jestem, że nie potrwa to dłużej niż 2 tygodnie.

Bugi WSZYSTKIE bez wyjątku zgłaszaliśmy, exp, drop, yangi i wiele innych rzeczy ustalała również nasza gildia po czym przez reset exp został spieprzony, stąd tak szybko był bity lvl. (dlaczego nasza, a nie firlesi? (cytuje mavexa) "sam znalazłem więcej bugów od was wszystkich" mavex (nie wiem jak reszta) nabijał sobie godziny pod namiotem biologa i wpajał administracji, że robią najwięcej, a jedynie co potrafili zrobić to zacząć się spinać na BECIE).

Tak, traciliśmy swój czas po to aby sprawdzić jakie hacki działają, puknij się w ten łeb bo pierdolisz nie wiadomo o czym.

Bany dostawał każdy, co zresztą można zobaczyć po tym, że dostał go (przez swoje idiotyczne zachowanie) bzyku i ktoś jeszcze od nas, natomiast taki Bezzasad nie dostał mimo że skarg na niego było więcej niż na wszystkich innych użytkowników, a wiesz czemu? Gdy byliśmy u Haji to odpowiedział, że nawet nie obejrzał tego filmu, a napisał, że jest czysty (nie wierzysz, twój problem).

W jaki sposób przez zamkniętą betę mamy być faworyzowani? Bo znajdziemy bugi, o których zawsze mówimy bo nawet jakbyśmy nie chcieli powiedzieć to to nie przejdzie - dlaczego? Bo zawsze podczas bety siedzi z nami GM. Za betę zapewne nic nie dostaniemy prócz w pełni odbugowanego i dostosowanego serwera, na którym będziemy grać przez długi okres czasu.

Co do Twojego płaczu do tego, że my jesteśmy na becie, a Wy nie.

Będzie beta otwarta - w czym problem?

Posprawdzacie to co do tej pory mi posprawdzaliśmy, coś znajdziecie - fajnie, jedynie czego mogę być pewny to to, że bugi byłyby zatajane i wykorzystywane na officialu.

BTW.Nie wiem nawet jaki nick miałaś i kiedy byłaś w tej gildii bo jakoś twojego nicku nie kojarzę, a uwierz mi, że podczas tria**** siedziałem na nim bardzo długo.

Jeżeli jeszcze chcesz coś wiedzieć to wal śmiało, zobaczymy czy czymś mnie zagniesz albo czy wymyślisz kolejne ciekawe rzeczy.

Jeżeli macie jakieś problemy do nas to możecie śmiało wchodzić: tsx54.net-speak.pl:6310

@antywarn

Beta przebiega bardzo ładnie, dużo rzeczy zostało zmienionych, tak samo zostało dużo wyeliminowanych bugów, zobaczycie, że serwer będzie naj =).

twoja matka leciala w kulki z pythonem i zamknij pysk

Opublikowano

nie ma to jak podawać własnego ts'a hmmm? (nie wchodźcie tam)

Co Wy się tak do niej przyjebaliście? Wyraziła swoją opinie. Prawda boli czy o co takie zdenerwowanie?
Po części ma rację. Poznajecie serwer bardzo dobrze, zapewne lepiej niż wszyscy gracze na otwartej becie.
Hikari - życie Cie obraziło.
@topic. Jak z marmurami... ?

Opublikowano

nie ma to jak podawać własnego ts'a hmmm? (nie wchodźcie tam)

Co Wy się tak do niej przyjebaliście? Wyraziła swoją opinie. Prawda boli czy o co takie zdenerwowanie?

Po części ma rację. Poznajecie serwer bardzo dobrze, zapewne lepiej niż wszyscy gracze na otwartej becie.

Hikari - życie Cie obraziło.

@topic. Jak z marmurami... ?

Chcesz porozmawiac prsze bardzo wejdziemy na jakiegos publica nie mamy nic przeciwko tylko nie rozumiesz za chuja czemu nas oceniasz mimo ze nas nie znasz. Nie tylko my jestesmy/bylismy na becie. :)

@edit.

Co do marmurow prawdopodobnie bedzie powiekszony drop ale nic nie wiadomo, narazie ammy wazniejsze rzeczy ale napewno w najblizszym czasie ustalimy drop.

ypIGkeh.jpg?1

Opublikowano

Z wami nie można porozmawiać, Próbowałem. No chyba, że o metinie. Czym oczerniłem dokładnie? Poznałem was na kilku serwerach. Zaszliście mi za skórę i tyle.

@topic. Jak dla mnie drop marmurów jest bardzo ważny. Proszę o napisanie jakie bugi zostały odnalezione i co naprawione.

Opublikowano

Lepiej usun ten skype, teraz kazdy ma twoje IP...

Ja tego nie wybierałem, byłem na wakacji. Nie będzie żadnego faworyzowania gildii, już ja tego dopilnuje osobiscie :). A żeby wyrównać mam dla dwóch pierwszych userów którzy napiszą do mnie na skype: becrazy6 miejsce na zamkniętą betę :).

Opublikowano

Zapowiada się fajniee :D znajdzie się konto żeby zrobić gameplay ??? :D

Serdecznie zapraszam na forum które jest już z nami 4 lata jest to MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)
Krótko o forum : Możemy na nim kupywać gry za pisanie postów czy też tematów ! Tak Postów czy tematów ! ;D
Nie jest to żaden Fake.
Administracja jest miła i pomocna.
Znajdziemy na nim publikacje serwerów, poradniki, cheaty do różnych gier i Wiele Wiele więcej ! ;p Poprostu musisz tutaj być ! Gorąco Polecam ! MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)

Opublikowano

I BENDO DDOSY. -.-

Sierotko wiesz w ogóle co to ddos?

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

Opublikowano

Ja mam pytanie... skąd zmianki? oO

Na start dostaję się item, dzięki któremu kupuje się zmianki.

Opublikowano

Jest możliwość zablokowania widoczności IP w skype więc nie wiem po co te spiny ;O

Czy strona już jest gotowa i będzie dzisiaj udostępniona?

5 postów

10 postów

20 postów

50 postów

100 postów

200 postów

500 postów

1000 postów

2000 postów

5000 postów

10000 postów

Ocena serwerów MineCraft

•  
  • [1.5]
  • [1.6.6]
  • [1.7]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...