Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Algoria.pl

Sensual

Algoria - Wieża Demonów  

1 265 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za wprowadzeniem Prywatnego DT?

• Tak!
      1141
    • Nie..
      124

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I Tak Bym nie chcial takiej pedalskiej nazwy :D Tylko Chce ich zdenerwowac

Oni 1h przed startem beda juz klikali zeby wejsc bo chca byc pierwsi

Pedalskie nazwy japierd** weź skończ, bo to co piszesz jest żałosne.

Dziwi mnie to z skąd wy to wszystko bierzecie ?,

Rozumiem że bardzo byście chcieli wejść na betę i zazdrość was zżera, ale nie oczerniajcie kogoś kto już tam jest.

Nawet na tym gównie Triad** nie mieliśmy żadnej pomocy od aminów.

Następnym razem wejdź na TS, i powiedź mi co masz do nas bo każdy debil potrafi oczerniać na forum.

Co was obchodzi kto ile wydaje kasy na IS ?? jeśli zwraca się później więcej niż się wydaje to dlaczego nie ?

Do tych co piszą że mamy jakąś pomoc:

Pierw daj dowody, potem cokolwiek pisz. Bo jakoś na Tri** każdy mówił że InspiratioN ma pomoc od GM a to fearless dostało skille P i SM-y.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To nie zmienia faktu, że jesteście zerami i dostajecie sm ,, za pomoc na becie". Z kogo wy idiotów chcecie robić.

AnnySpam. Nic ciekawego nie widzę na serwerze. Wszystko co jest tutaj można znaleźć na wielu ciekawszych serwerach z ogarniętą administracją (admini nie mają swoich pupilków). Wszystko (prócz petów i czegoś tam jeszcze jest na mpc do pobrania). Nie rozumiem tego czym ludzie tak się tu zachwycają. Odpowie mi ktoś na to pytanie?

Opublikowano

To nie zmienia faktu, że jesteście zerami i dostajecie sm ,, za pomoc na becie". Z kogo wy idiotów chcecie robić.

AnnySpam. Nic ciekawego nie widzę na serwerze. Wszystko co jest tutaj można znaleźć na wielu ciekawszych serwerach z ogarniętą administracją (admini nie mają swoich pupilków). Wszystko (prócz petów i czegoś tam jeszcze jest na mpc do pobrania). Nie rozumiem tego czym ludzie tak się tu zachwycają. Odpowie mi ktoś na to pytanie?

U nas czegoś takiego nie będzie. Zgłosili się dobrowolnie, a za wolontariat nie ma wynagrodzenia.

Opublikowano

Ehh. Kogo Ty durniu chcesz oszukać? To co kiedyś było w przeszłości będzie i w przyszłości (mówię tu o unbanach dla kolegów itp,itd) To jest jak z sex'em. Raz go spróbujesz to Ci się spodoba;)

Opublikowano

Ehh. Kogo Ty durniu chcesz oszukać? To co kiedyś było w przeszłości będzie i w przyszłości (mówię tu o unbanach dla kolegów itp,itd) To jest jak z sex'em. Raz go spróbujesz to Ci się spodoba;)

Mogłeś darować sobie wyzwiska, obrażam Cię? Ja zawsze byłem przeciwny faworyzowaniu kogokolwiek kiedy zaczął się płacz jak siedziałem przed startem Balantii z gildią BeatingHeart bo zaczeły się płacze, że im coś dam po starcie etc. Później była akcja na linii Sensual - PatrzGleba i od tej pory nikomu nic nie dajemy, wszystkich (przynajmniej ja się staram) traktować równo. Kumple z reala których znam pare lat niejednokrotnie chcieli ode mnie jakieś itemy - nic NIGDY nie dostali. Ale cóż, haters gonna hate.

Opublikowano

Racja człowiek się nie zmienia, a jeszcze jak tamci im ładują to wiesz ;d a potem będzie tłumaczenie : grzywka nagrał filmik i był login pokazany a hasło znał ktoś inny.

200tyś setów pereł na balantii eq porobione z postaci gm fms średnie chyba 50 bez um dobra panowie dobre. Kogo wy w chuja chcecie zrobić.

Opublikowano

Watch-out-we-got-a-badass-over-here-meme

Opublikowano

Racja człowiek się nie zmienia, a jeszcze jak tamci im ładują to wiesz ;d a potem będzie tłumaczenie : grzywka nagrał filmik i był login pokazany a hasło znał ktoś inny.

200tyś setów pereł na balantii eq porobione z postaci gm fms średnie chyba 50 bez um dobra panowie dobre. Kogo wy w chuja chcecie zrobić.

Perły poszły od Bambosa dla jego kolegi z Ravii - Zielaka :).

Opublikowano

Już chuja lecisz. Wcześniej mówiliście że przez twoje konto. ja pierdole co za ludzie. Zresztą chuj mnie to obchodzi od kogo poszły, ważne że poszły.

Opublikowano

Racja. Przyjmowanie na GM'a czy GA to poważna sprawa. Wtedy się Sensual pomylił...

Myślę, że błędy Bala*** nie zostaną tu popełnione i będzie git. Widać jednak, że Hikari się stara jak i wszyscy.

Hikari - czemu do team'u wzięliście tylu GM'ów ?

@Up

Nie, nie. Akurat sprawa z perłami związana była z Bambosem. Ale... włam na konto też był...

@Down

Beka...

Na serwerach i forach pod nickiem Vater.

Opublikowano

Dajcie spokój i tak zagracie. Dajmy im szanse będzie tak jak było to spadamy i tak nie ma co robić przed kompem.:(

Opublikowano

Dajcie spokój i tak zagracie. Dajmy im szanse będzie tak jak było to spadamy i tak nie ma co robić przed kompem. :(

Zagrasz a zobaczysz potem. On kurwa tak mówi a będzie tak jak na balantii :) Vater był w teamie, sam chciał odejść z jego powodu. Ta grzywka nic nie robiła ale kase to pewnie brał od sensuala. Co to nakręcić filmik i wjebać na yt? To chyba już każdy potrafi. A on nic zupełnie nie robił. nie interesował się serwerem. Dopiero na koniec coś dupę ruszył (Chyba mu sensual zajebał 50% pensji) <Beka z dzieciaka>

Opublikowano

Zagrasz a zobaczysz potem. On kurwa tak mówi a będzie tak jak na balantii :) Vater był w teamie, sam chciał odejść z jego powodu. Ta grzywka nic nie robiła ale kase to pewnie brał od sensuala. Co to nakręcić filmik i wjebać na yt? To chyba już każdy potrafi. A on nic zupełnie nie robił. nie interesował się serwerem. Dopiero na koniec coś dupę ruszył (Chyba mu sensual zajebał 50% pensji) <Beka z dzieciaka>

Nie chciałem, tylko odszedłem... To akurat prawda.

Myślę, że jednak nie popełni tych błędów i wszystko będzie git.

Kiedy dacie forum/klienta?

Opublikowano

Przeczytaj jeszcze raz co napisałem. Przecież mówię, że jak spieprzą to odejdzie kilka set osób i tyle im z serwa. Człowiek uczy się na błędach, oni może też się czegoś nauczyli.

@antywarn

kiedy forum/beta/client?

Opublikowano

Ludzie, ale pier.. to że było tak na Balanti to nie oznacza, że będzie tak tutaj.

Najlepiej wbić, pograć i się przekonać, a jak coś będzie nie tak, to dopiero mieć pretensje.

Jeżeli chodzi o gildie Inspiration, to też nie mogę się patrzec jak jedziecie po nich, grałem z chłopakami dość długo i nie są tacy źli za jakich są uważani i to że ktoś wydaje kasę na is to nie powinno was interesować, tak samo jak kto ile siedzi przed kompem.

To na tyle, czekam na hejt i na forum :)

Opublikowano

Już chuja lecisz. Wcześniej mówiliście że przez twoje konto. ja pierdole co za ludzie. Zresztą chuj mnie to obchodzi od kogo poszły, ważne że poszły.

Bo takie było wstępne założenie. Myśleliśmy, że Bambos jest godny zaufania. Po jakimś czasie się okazało, że konto z którego wrzucane byly filmy z pokazaniem tych pereł należało do Zielaka jak i postać 'JestemGimbem' i wszystko się rozwiązało :)

Opublikowano

a ) Jeżeli masz wątpliwości że administracja popełni błędy jak w przeszłości - zaryzykuj, poczekaj, nie oceniaj od razu

b ) Jeżeli masz problem z tym że niektórzy będą mieli łatwiejszy start, dodatkowe SM itd. - to oznacza bul dópy i nie ma sensu się tym przejmować bo w każdej grze zawsze będą ludzie którzy mają łatwiej - nie ma gry fair play

c ) Jeżeli uważasz że nie warto grać na tym serwerze bo coś jeszcze Ci się w nim nie podoba to po prostu znajdź sobie inny - proste

A nie pisać setny post o tym samym, jak to on i on i z tym będą robili tamto i dostaną to i owo

13264880809.jpg

Opublikowano

Bo takie było wstępne założenie. Myśleliśmy, że Bambos jest godny zaufania. Po jakimś czasie się okazało, że konto z którego wrzucane byly filmy z pokazaniem tych pereł należało do Zielaka jak i postać 'JestemGimbem' i wszystko się rozwiązało :)

Kiedy wrzucicie forum na pełne obroty - przydałoby się :)

A i czemu tylu GM'ów do team'u wrzuciliście?

Opublikowano

Jest takie coś jak bronie na 75lvl, a one dropia ze szmaty ripa... Jeszcze masz jakieś wątpliwości? Co do serwera to szkoda,ze teraz mały odzew administracji na pytania potencjalnych graczy.

Kiedy forum? Welnes mówił, że juz gotowe, tylko musi dostać zgodę na opublikowanie....

Chodzi mi o te slowa. ;)

Jedyne co podoba mi sie na tym serwerze to te pety.. Z wbuduwanym bonem.. i Te zmianki ze szkaty, ale zamiast tej szkaty moglby byc jakis npc, bardzo niepodoba mi sie tez to pw offline..

Pogram chwile, z racji iz nie ma niczego dobrego w tych czasach.. Ale nie zostane dluzej z racji iz medium.

Co do Prywatnego DT , jestem na nie, dlaczego? Jezeli jest mozliwosc ulepszania eq w dt, to wiekszosc osob zrobi sobie tanim kosztem dobry eq.. Zapewne na poczatku bedzie pelno ludzi na to dt z racji iz, te bronie.. Ale potem sie unormuje, i bronie 75 bd miec jakas wartosc.. a nie rzucane po ziemi.

ypIGkeh.jpg?1

Opublikowano

Pozwolę napisać coś od siebie.

[Wbijałam specjalnie 30 postów, by napisać ten jeden].

Pracowałam na Balantii do końca i nie przypominam sobie, by któraś gildia była specjalnie faworyzowana (a tutaj pojawia się gildia Inspiration, której zupełnie nie kojarzę).

Jedna osoba coś powie, kolejna doda, trzecia dopowie i powstaje nam właśnie bajka tego pokroju.

Fakt faktem, pojawiły się pewne niedogodności, ale tak jest zawsze. Nie ma serwera, który zacząłby z samymi sukcesami.

Pojawiali się ludzie godni zaufania oraz Ci mniej (mam na myśli Bambosa, który z tymi perłami dał nam nieźle popalić, PatrzGlebę, który dostał bana za cheaty a zrobił wszystko, by pokazać "wymyśloną przez niego złą stronę Sensuala".

Nie oceniajcie Algorii przez to, co było na Balantii.

Zauważcie, że skład się zmienił, każda nowa osoba wniesie coś innego.

Ja osobiście dam im szansę i pogram.

52012743147127769353.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...