Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aline2 [Dedyk]

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

może liczy odkąd zobaczył zapowiedź

Tak :)Witajcie,

Moim kochani mam do was pytanie, gdyż wiecie z serwerem było coś nie tak, lecz co. Wszystko co wyłapaliście piszcie w komentarzach ja będę uzupełniał tutaj:

• --> Nie przychodzący koń - Działa
  • --> Brak M2 w pierścieniu teleportacji - Działa
  • --> Changelog - Usunięty
  • --> Miejsca Dobre w pierścieniu teleportacji - Usunięte
  • --> Atlantyda V2- Działa
  • --> 3Ręka- Działa
  • --> Biżuteria 54 - Dodana
  • --> Militar zamiast Bojowca - Zrobione
  • --> Brak szkieletu w M1- Zrobione
  • -->
  • -->
  • to jest z forum jednak cos robia :P godzine temu
  • Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tyle rekrutowania do naszej ekipy a serwer wogule nie wypalił haha

jaki serwer podobny do tego poleciacie?

Opublikowano

Naa twoim miejscu bym poczekal napewno serwer odpalą :)

BSOD

Ale kiedy -.- nie będe czekał 2-3 dni -.- jak nie ruszy dzisiaj to pożegnamy się!

x

Opublikowano

tyle rekrutowania do naszej ekipy a serwer wogule nie wypalił haha

jaki serwer podobny do tego poleciacie?

Te, mistrzu.. :D Ty w ogóle najpierw naucz się pisać po polsku, a potem się bierz do jakiejkolwiek krytyki.

Opublikowano

Ale kiedy -.- nie będe czekał 2-3 dni -.- jak nie ruszy dzisiaj to pożegnamy się!

Na ich forum wygarniaja ostatnie zgloszenia od graczy mysle ze do 17.30 bedzie Online :)))))) wbic na ich forum i tam jest temat Co Było Nie Tak? naprawiaja konie toboly i jakies inne pierdoły :)

Opublikowano

Te, mistrzu.. :D Ty w ogóle najpierw naucz się pisać po polsku, a potem się bierz do jakiejkolwiek krytyki.

wybacz ale wyjechałem z polski mając 11 lat 6 klasy podstawówki nawet nie skonczylem ;)

Opublikowano

Na ich forum wygarniaja ostatnie zgloszenia od graczy mysle ze do 17.30 bedzie Online :)))))) wbic na ich forum i tam jest temat Co Było Nie Tak? naprawiaja konie toboly i jakies inne pierdoły :)

Możesz podać link do ich forum bo ten z tematu nie działa?

Opublikowano

wybacz ale wyjechałem z polski mając 11 lat 6 klasy podstawówki nawet nie skonczylem ;)

Gówno nas to obchodzi, nie umiesz pisać po polsku to wgl. nie pisz. Idź sb na holenderskie forum.

On ruszy czy nie ruszy? Bo tylko spamujecie ;/

Opublikowano

Gówno nas to obchodzi, nie umiesz pisać po polsku to wgl. nie pisz. Idź sb na holenderskie forum.

On ruszy czy nie ruszy? Bo tylko spamujecie

Co ty masz kurwa do niego pretensje ? moj kolega tez byl polakiem i teraz nic nie umie powiedziec bo do angli sie wyprowadzil .. RUSZY oni zara powinni wlaczyc bo juz ogarniaja na forum ;)

Opublikowano

Za ten czas zamiast spamić ,możecie iść się wykąpać ...

serwer jak ruszy to ruszy myślę,ze 18/19

31.07.13 - Astium !

16:00 Start!

Najlepszy Serwer 2013!

Opublikowano

Co ty człowieku masz do tego ? twoja sprawa? zajmij się sobą. Każdy ma prawo do korzystania z tego forum , czy to jest Polak , Rusek , czy Niemiec.
Opublikowano

Co ty masz kurwa do niego pretensje ? moj kolega tez byl polakiem i teraz nic nie umie powiedziec bo do angli sie wyprowadzil .. RUSZY oni zara powinni wlaczyc bo juz ogarniaja na forum ;)

Był polakiem... Weź pomyśl co piszesz... To twój błąd czy na serio on się wstydzi tego, że z Polski jest?

Opublikowano

jak ciebie to gówno obchodzi to się sam nie odzywaj i nie pójdę na holenderskie forum tylko dlatego że moja znajomość języka polskiego jest mniejsza niż twoja

a ja napisałem to tylko po to by wyjaśnić dlaczego robię błędy ortograficzne

Opublikowano

Dobra, za duży spam się dzieje tutaj i zaczynacie się denerwować, co skutkuje na wasz poziom wypowiedzi.

Myślałem, że można wam zostawić temat.

Jak będzie jakieś info od autora serwera/tematu niech piszę PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...