Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] SkallCraft [100 SLOTÓW] [Wojny Gildii + MODY] [Własny Launcher] [Nowe bronie, zbroje i przedmioty] [No-Premium] WYSTARTOWALIŚMY, ZAPRASZAMY

`HultaJ`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Porażką jesteś ty i twoje gadanie. Nie wiesz jaka była sytuacja, nie wiesz co się stało a otwierasz swój pyszczek, niczym typowy polaczek biedaczek. Jeżeli nie zżyłeś się ze SkallCraftem to nie wiesz jakie były problemy i z czym się borykaliśmy, ale w sumie... Ty jesteś tylko hejterem.

Myślimy nad kolejnym modem, już niedługo oficjalnie.

//Do ankiety dodane jaki mod wybrać - Metallurgy czy SimpleOres

panie kochany na twoim sewerze grałem nie raz owszem były fajne edycje szczególnie z ee3 ale niestety po 2 tyg zawsze padał a za tydzień nowy i co mają powiedzieć osoby co kupią Vip-a zaraz nie ma serwa macie jakąś tam maszynke i tylko przysłowiowe "dudki" są w waszym celem reszta nie ważna pamiętam jak kiedys plakales na serwerze " ludzie kupujcie VIP bo 300 zł do spłaty z kąd ja piniądze wezme" ... zadaj sobie 2 pytania jaki twój (albo z twoim udziałem) serwer przetrwał dłużej niż miesiąc oraz czy bardiej interesują cie gra czy tylko i wyłącznie ich pieniądze

a hejterem nie jestem bo szczerą prawde mówie większość potwierdzi ....

A kalesony kurwa

• Odpowiedzi 604
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

panie kochany na twoim sewerze grałem nie raz owszem były fajne edycje szczególnie z ee3 ale niestety po 2 tyg zawsze padał a za tydzień nowy i co mają powiedzieć osoby co kupią Vip-a zaraz nie ma serwa macie jakąś tam maszynke i tylko przysłowiowe "dudki" są w waszym celem reszta nie ważna pamiętam jak kiedys plakales na serwerze " ludzie kupujcie VIP bo 300 zł do spłaty z kąd ja piniądze wezme" ... zadaj sobie 2 pytania jaki twój (albo z twoim udziałem) serwer przetrwał dłużej niż miesiąc oraz czy bardiej interesują cie gra czy tylko i wyłącznie ich pieniądze

W 100% się z tym zgadza, mam nick Firek i grałem na wszystkich edycjach jak nawet nie byles adminem wiec Nq

Opublikowano

Powiem tak - nie chcesz grać to grać, nie musisz. Nikt ci nie karze, więc możesz wyjść z tematu i znaleźć coś dla siebie, jeżeli nic cię nie przekonuje. ;)

Co do Harleya, to zawiodłem się jacy ludzie żyją na tym świecie, sami hejterze, po prostu hejterzy. Nie masz żadnych argumentów na to co piszesz, w dodatku starasz się w dziecinny sposób obrazić moją osobę.

Czekajcie na kolejne informacje, a osoby, które nie są zainteresowane grą na serwerze -> zapraszam do publikacji i szukania czegoś dla siebie, pozdrawiam!

PS@ Harley, to nie mnie boli dupa, lecz Ciebie, gdyż nie umiesz się pogodzić z faktem, że jesteś tu niemile widzianą osobą i po prostu Cię tu nie chcę.

Opublikowano

Powiem tak - nie chcesz grać to grać, nie musisz. Nikt ci nie karze, więc możesz wyjść z tematu i znaleźć coś dla siebie, jeżeli nic cię nie przekonuje. ;)

Co do Harleya, to zawiodłem się jacy ludzie żyją na tym świecie, sami hejterze, po prostu hejterzy. Nie masz żadnych argumentów na to co piszesz, w dodatku starasz się w dziecinny sposób obrazić moją osobę.

Czekajcie na kolejne informacje, a osoby, które nie są zainteresowane grą na serwerze -> zapraszam do publikacji i szukania czegoś dla siebie, pozdrawiam!

PS@ Harley, to nie mnie boli dupa, lecz Ciebie, gdyż nie umiesz się pogodzić z faktem, że jesteś tu niemile widzianą osobą i po prostu Cię tu nie chcę.

Synek ja bardzo jestem zainteresowny serwerem i chętnie zagram tylko staram się ludziom uświadomic jak działasz i jeżeli sytuaccja sie znowu powtórzy (serwer max 2 tyg) na następnej edycji nie bedziesz miał nikogo bo każdy sobie uświadomi że miałem racje i gra u CB nie ma sensu :P dlatego staram sie Cie przycisnac abys wkoncu postawił serwer i żeby można było na nim pograć a nie pobawić sie przez chwilkę bo odrazu zostanie zamknięty lub jak to było w edycji z ee3 po wyłanczasz mody bo stwierdzisz żę ułatwiają gre ....

A kalesony kurwa

Opublikowano

Synek ja bardzo jestem zainteresowny serwerem i chętnie zagram tylko staram się ludziom uświadomic jak działasz i jeżeli sytuaccja sie znowu powtórzy (serwer max 2 tyg) na następnej edycji nie bedziesz miał nikogo bo każdy sobie uświadomi że miałem racje i gra u CB nie ma sensu :P dlatego staram sie Cie przycisnac abys wkoncu postawił serwer i żeby można było na nim pograć a nie pobawić sie przez chwilkę bo odrazu zostanie zamknięty lub jak to było w edycji z ee3 po wyłanczasz mody bo stwierdzisz żę ułatwiają gre ....

Jakbyś czytał wszystko to co pisałem, to byś zauważył, że będą aż 2 wersje beta testów, dlatego nie będzie sytuacji "cholera, a jednak ten mod buguje". Wszystko co robię jest robione precyzyjnie, a następnie sprawdzane 10 razy. SkallCraft upadł, bo po prostu nie miałem już sił, a potem gracze poodchodzili i stwierdziłem, że to już nie ma sensu. Mam nadzieję, że teraz się uda.

Opublikowano

A czy EliotLJ gra w MC ? Jeżeli gra moze ci pomoze w servie ?

Nie miałem z nim kontaktu ~rok, więc nie wiem czy dalej gra w Minecraft'a.

Jesteśmy na etapie budowy spawnu i konfigurowania pluginów.

Opublikowano

Eh będzie znowu to samo czyli dzień all zachwycona a po paru minutach sorka reset i będą reset reset i jeszcze ras resety.

Opublikowano

Eh będzie znowu to samo czyli dzień all zachwycona a po paru minutach sorka reset i będą reset reset i jeszcze ras resety.

Nic nie wiesz i się odzywasz. Byłeś, widziałeś? Jak nie, to nawet nie komentuj. Ale my polacy to mamy, że jesteśmy pesymistami, nic nam nie pasuje. W sumie, zobaczysz to przy starcie serwera, gdy teraz zadbamy o to, aby stopniowo wszystko powiększac.

Opublikowano

HultaJ, rób reklamy dalej niż MPC, ma być na chociażby otwartą bete 60 osób :3 Dopilnuj tego ;3

Będę starał się właśnie tak robić, ale priorytetem zostaje MPCForum.

Już blisko otwarta beta. Kilka dni.

Opublikowano

Biorę udział w losowaniu Nick:Scyzorek5

///

Napewno zagram! Grałem na wcześniejszych edycjach ( dużo ich było, no ale cóż co chwile byli jacyś cheaterzy DDosowcy itp. ) no i co zapraszam do grania.

Pozdrawiam /

/ Scyzorek5

Opublikowano

Biorę udział w losowaniu Nick:Scyzorek5

///

Napewno zagram! Grałem na wcześniejszych edycjach ( dużo ich było, no ale cóż co chwile byli jacyś cheaterzy DDosowcy itp. ) no i co zapraszam do grania.

Pozdrawiam /

/ Scyzorek5

Mam nadzieję, że na teraźniejszej edycji się nie zawiedziesz, będziemy stawiali w stabilność serwera.

Opublikowano

Weź się puknij w ten pusty łeb człowieku.

Za każdym razem twój serwer po 2 tygodniach pada jak tylko uzbierasz trochę kasy.

NIE POLECAM!

OKDZ1fO.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...