Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nostidla.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo szkodliwe... Najlepiej to szybko skasuj, uruchom skanowanie kompa a jeśli nic Ci nie wykryje proponuje jeszcze skan antywirusem online.. Jeśli to nie pomoże przykro mi Twój komputer jest już do wyrzucenia ;/

Nie boje sie zadnych trojanow czy cos, ale od ostatnich afer z keyloggerami odechciewa mi się bawić, bo mam konto na steamie z 140 grami konto w lolu itp...

Opublikowano

Właśnie chciałem zagrać, bo nudy w domu ale nie mogę konta zrobić :mellow:

Tak właściwie ile ten serwer może się utrzymać, bo ja nie gram już 2 lata i chce wrócić do metina i boje się, że serwer padnie po tygodniu?

Opublikowano

Admini, jak nagram dla was film na yt też mi dacie lvl i eq? xD

Beka z was.

CPIymxN.jpg

@edit

Oglądam teraz jego film. On nawet nie wie gdzie jest wejście do V2 xD

Do tego FMS+40 - brzmi legitnie u kogoś, kto zupełnie nie ma pojęcia o tej grze.

Opublikowano

Admini, jak nagram dla was film na yt też mi dacie lvl i eq? xD

Beka z was.

CPIymxN.jpg

@edit

Oglądam teraz jego film. On nawet nie wie gdzie jest wejście do V2 xD

Do tego FMS+40 - brzmi legitnie u kogoś, kto zupełnie nie ma pojęcia o tej grze.

Napisz do Trudnych spraw.

Będzie na odcinek.

Nawet jesli to normalne to jest. imetin tak zrobil z własnymy lets playerami, virtual, diamond itd...

Chcecie mieć z kim grać? To administracja załatwia aby serwer nie upadł a taka gimbaza jak Wy szuka sensacji bo gośc wbił 70lvl w krótkim czasie... fascynujące..

Poza tym nei słyszałem aby danie komus np 10-20lvl było czymś złym... Jedni Ytuberzy biorą SMy a ten chciał poziom na odcinek..

oj dzieci dzieci.. Gdyby miał navi to spoko... ale płacz bo ma 70lvl gdzie się go wbija w 4-5h;p

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Napisz do Trudnych spraw.

Będzie na odcinek.

Nawet jesli to normalne to jest. imetin tam zrobil z własnymy lets playerami, virtual, diamond itd...

Chcecie mieć z kim grać? To administracja załatwia aby serwer nie upadł a taka gimbaza jak Wy szuka sensacji bo gośc wbił 70lvl w krótkim czasie... fascynujące..

Więc uważasz, że itemy z navicata i ZNACZNE faworyzowanie graczy to żaden problem? A gdzie zasady fair play? Gdzie uczciwość w stosunku do ludzi, którzy grają normalnie i wydają swój hajs na IS? I nie, takie coś NIE JEST normalne. Na serwerze, w którym administracja POWAŻNIE traktuje graczy takie coś nigdy nie powinno mieć miejsca.

Opublikowano

Więc uważasz, że itemy z navicata i ZNACZNE faworyzowanie graczy to żaden problem? A gdzie zasady fair play? Gdzie uczciwość w stosunku do ludzi, którzy grają normalnie i wydają swój hajs na IS? I nie, takie coś NIE JEST normalne. Na serwerze, w którym administracja POWAŻNIE traktuje graczy takie coś nigdy nie powinno mieć miejsca.

Itemy z navi? Gdzie?!

Zamiast cieszyć się z naszych wypocin w celu dobrej reklamy to jeszcze nas hejtujecie? Jakie znów faworyzowanie graczy?

Chciałbym jeszcze dodać, że Youtuberzy za swoją pracę czyli m.in. wyrobienie sobie jakiejś ilości fanów + wykonanie odcinka moim zdaniem powinno być nagradzane.

P.S

Jeżeli chcesz sobie pogadać, zamiast zaśmiecać forum zbędnymi postami zapraszam na ts. ;)

ts.entergames.pl

Opublikowano

Itemy z navi? Gdzie?!

Zamiast cieszyć się z naszych wypocin w celu dobrej reklamy to jeszcze nas hejtujecie? Jakie znów faworyzowanie graczy?

P.S

Jeżeli chcesz sobie pogadać, zamiast zaśmiecać forum zbędnymi postami zapraszam na ts. ;)

ts.entergames.pl

Jeśli uważasz, że człowiek, który nie ma pojęcia nawet jak działają zmianki i dodania, nie wie absolutnie nic o grze, w którą gra byłby w stanie wykręcić takie bony, taki ekwipunek i wbić taki lvl w 7 godzin na serwerze hard nie robiąc przy tym żadnej misji to Cię pozdrawiam ;) Mówiąc, że to nie jest faworyzowanie sprawiłeś, że wybuchnąłem śmiechem. Ten człowiek zakłada gildię, więc to jest żałosne. Jeśli decydujecie się dać komuś EQ i LvL to taki człowiek nie powinien brać w takim razie żadnego udziału w grze. Takie rzeczy mogą przejść na becie, czy zamkniętym serwerze testowym, ale nie tutaj, gdzie jesteście nie fair w stosunku do tych, którzy muszą 10x (a nawet więcej) ciężej pracować, żeby osiągnąć to samo.

Po co mam wchodzić na TS, gdzie prawdopodobnie zostanę zwyzywany 1v cały team? Piszę to na forum, żeby zobaczyła to większa grupa osób. Skoro uważacie, że to nic wielkiego, to czemu nie chcecie, żeby się więcej osób o tym dowiedziało?

Dla mnie to co zaprezentowaliście jest co najmniej żałosne.

Opublikowano

Jeśli uważasz, że człowiek, który nie ma pojęcia nawet jak działają zmianki i dodania, nie wie absolutnie nic o grze, w którą gra byłby w stanie wykręcić takie bony, taki ekwipunek i wbić taki lvl w 7 godzin na serwerze hard nie robiąc przy tym żadnej misji to Cię pozdrawiam ;) Mówiąc, że to nie jest faworyzowanie sprawiłeś, że wybuchnąłem śmiechem. Ten człowiek zakłada gildię, więc to jest żałosne. Jeśli decydujecie się dać komuś EQ i LvL to taki człowiek nie powinien brać w takim razie żadnego udziału w grze. Takie rzeczy mogą przejść na becie, czy zamkniętym serwerze testowym, ale nie tutaj, gdzie jesteście nie fair w stosunku do tych, którzy muszą 10x (a nawet więcej) ciężej pracować, żeby osiągnąć to samo.

Po co mam wchodzić na TS, gdzie prawdopodobnie zostanę zwyzywany 1v cały team? Piszę to na forum, żeby zobaczyła to większa grupa osób. Skoro uważacie, że to nic wielkiego, to czemu nie chcecie, żeby się więcej osób o tym dowiedziało?

Dla mnie to co zaprezentowaliście jest co najmniej żałosne.

Powtarzam, staramy się o bardzo dobrą reklamę, aby Wam graczom dobrze się grało na serwerze, aby było jak najwięcej osób i gra sprawiała przyjemność, a niektórzy jeszcze nas za to hejtują? Gdyby nie pan G... na serwerze grałoby może 100-150 osób. Tymczasem jest 3/4x więcej. Poza tym nic nie było tworzone poprzez jakiekolwiek programy typu GameMaster Panel czy inne - czyli nie ma niczego z NAVI. Ja nie daję NIC nikomu za nic, jeżeli ktoś mi pomaga i stara się to wtedy mogę w jakiś sposób wynagrodzić. Oczywiście zależy to od stopnia tych starań, aczkolwiek jakiekolwiek nagrody są rozdawane z rozsądkiem.

Opublikowano

To już wiadomo skąd gimperr mimo tego, że jest big noobem w metina miał skille M8 i eq takie jakie ma :D Btw. - nie chcę być nie miły, jednakże gdy Gimperr skończy reklamowanie tego serwera to skończy się to tak jak na azmalu - wszyscy jego fani odejdą i będą tu pustki.

Tak jak pisałem wcześniej w zapowiedzi - takie startowanie na raz dwa jest bezsensowne bo wiadomo, ze graczy wielu nie będzie. Zamiast bawić się w gimperry, które przyciągają tylko jego fanów, którzy chcą z nim popisać na PW mogliście bardziej zainwestować w zapowiedź i poczekać dłużej. Tyle serwerów popełniło ten sam błąd i nadal są ci, którzy na błędach się nie uczą :D

io7e.jpg

Opublikowano

Po spadającej ilości graczy przewiduje upadek serwera na 10.08-13.08. pozzdro

Nie baw się w jasnowidza bo Ci to nie wychodzi. ^^

Opublikowano

Nie jest normalne faworyzowanie graczy i nikt nie ma navi. Nawet GM czy HA.

On nie jest graczem ale promotorem serwera. Można to zauważyć po czasie jaki przegrał..

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...