Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nostidla.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Obleciałem z 12 razy każdy spot i channel Tigrisa i scrofy na 29 lvl i 0 kamoli itp. -.-

Dafuq ?

Z tego co mi wiadomo to już usunęli drop z nich

Opublikowano

Grałem od początku do dzisiaj i sprzedałem konto. Po 80+ nie ma gdzie zarabiać i co robić. Administracja faworyzuje gildie z jinno, ktorym pozwalała ubijac np Berana, kiedy nasza gildia sobie z nim zaczela radzic to go dwukrotnie wzmocnili, zeby cala gildia nie chodzila w niebiankach (gildia saturona mogla wszystkim dropnac ulepki). Metki 95+ mają drop gorszy niż 75 (leca niby bronie na 75 +4, ale one sa nic nie warte, tak jak stalki). Na początku serwera był drop z minibossow, ludzie pozdobywali perel, kamoli, a teraz nowi gracze nic nie mają. Ogólnie administracja nie traktuje ludzi równo (bany za rzekome obrazy, tylko dla wybranych) inni nic nie dostają.

Opublikowano

Chyba standardowy post jak gracze wiedzą, że GM ma prywatna postac i jest w jakiejś gildii;p

Poza tym nie słyszałem nigdy aby z lvl było coraz łatwiej... raczej coraz trudniej... Od zarabiania zawsze były dropki.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Chyba standardowy post jak gracze wiedzą, że GM ma prywatna postac i jest w jakiejś gildii;p

Poza tym nie słyszałem nigdy aby z lvl było coraz łatwiej... raczej coraz trudniej... Od zarabiania zawsze były dropki.

pierdolnij się w czolo i powiedz jak było. A następnie przeczytaj jeszcze raz mój post.

Opublikowano

Grałem od początku do dzisiaj i sprzedałem konto. Po 80+ nie ma gdzie zarabiać i co robić. Administracja faworyzuje gildie z jinno, ktorym pozwalała ubijac np Berana, kiedy nasza gildia sobie z nim zaczela radzic to go dwukrotnie wzmocnili, zeby cala gildia nie chodzila w niebiankach (gildia saturona mogla wszystkim dropnac ulepki). Metki 95+ mają drop gorszy niż 75 (leca niby bronie na 75 +4, ale one sa nic nie warte, tak jak stalki). Na początku serwera był drop z minibossow, ludzie pozdobywali perel, kamoli, a teraz nowi gracze nic nie mają. Ogólnie administracja nie traktuje ludzi równo (bany za rzekome obrazy, tylko dla wybranych) inni nic nie dostają.

Smok został wzmocniony, ponieważ gdyby dalej tak szło, pół serwera miałby niebianki. Nikogo nie faworyzujemy, a banujemy wtedy, kiedy mamy odpowiedni dowód na jakieś wykroczenie ze strony gracza. Wracając do Berana, mieliście tyle samo czasu tak jak gildia Saturona, aby dropnąć ulepszacze. Metiny 95lv nie są przeznaczone do zarobku tylko do dropu ulepszaczy (który jest wyjątkowo rzadki). Co do dropu z minibossów, zmniejszyliśmy go dlatego, żeby cały serwer nie miał stalek +9. :)

Pozdrawiam, Tharel.

Opublikowano

Smok został wzmocniony, ponieważ gdyby dalej tak szło, pół serwera miałby niebianki. Nikogo nie faworyzujemy, a banujemy wtedy, kiedy mamy odpowiedni dowód na jakieś wykroczenie ze strony gracza. Wracając do Berana, mieliście tyle samo czasu tak jak gildia Saturona, aby dropnąć ulepszacze. Metiny 95lv nie są przeznaczone do zarobku tylko do dropu ulepszaczy (który jest wyjątkowo rzadki). Co do dropu z minibossów, zmniejszyliśmy go dlatego, żeby cały serwer nie miał stalek +9. :)

Pozdrawiam, Tharel.

Zmniejszyliscie drop aby cały serwer stalek nie mial hahahaha , czyli faworyzujecie graczy , przeczytaj sam to co napisaleś , kto grał od poczatku mogl sie nachapać perel albo pokupować bo po 700k mozna bylo kupić , a teraz taki nowy gracz ma zacząc gre kiedy wie ze ktoś miał latwiej ? gra 400osob i nie wiecej ponadto mogę się załozyć ze nowi gracze to bufki dropki , a kazdy inny ma gdzies taka gre , jeden admin pisze ze nie faworyzuja a drugi zaprzecza , ale się nie dziwię bo skoro nikt nowy nie gra na serwerze to nikogo nie faworyzujecie , ale jesli ktos by doszedl i chcial zrobic jakies eq to sie nie da bo wycofaliscie drop z waszych mini bosow:x i dzięki temu nowy gracz ma 500x gorzej w porownaniu do starych graczy.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Zmniejszyliscie drop aby cały serwer stalek nie mial hahahaha , czyli faworyzujecie graczy , przeczytaj sam to co napisaleś , kto grał od poczatku mogl sie nachapać perel albo pokupować bo po 700k mozna bylo kupić , a teraz taki nowy gracz ma zacząc gre kiedy wie ze ktoś miał latwiej ? gra 400osob i nie wiecej ponadto mogę się załozyć ze nowi gracze to bufki dropki , a kazdy inny ma gdzies taka gre , jeden admin pisze ze nie faworyzuja a drugi zaprzecza , ale się nie dziwię bo skoro nikt nowy nie gra na serwerze to nikogo nie faworyzujecie , ale jesli ktos by doszedl i chcial zrobic jakies eq to sie nie da bo wycofaliscie drop z waszych mini bosow:x i dzięki temu nowy gracz ma 500x gorzej w porownaniu do starych graczy.

Wszystko się zmienia. Tak samo jak wiele bugów na PL, które ułatwiały grę mam tu na myśli np. bug z kamieniami duchowymi. Jak ktoś grał kiedyś czyli tam 2008/09 roku miał w pewnym stopniu łatwiej niż teraz jest. :) Może nie 500x gorzej, przecież zwiększyliśmy drop pereł z małż i dodaliśmy drop do niektórych bossów, z czym teraz idzie parę skarg, że tych małż za dużo dropi. :)

@edit

gra ciągle powyżej 500 osób.

Opublikowano

Wszystko się zmienia. Tak samo jak wiele bugów na PL, które ułatwiały grę mam tu na myśli np. bug z kamieniami duchowymi. Jak ktoś grał kiedyś czyli tam 2008/09 roku miał w pewnym stopniu łatwiej niż teraz jest. :) Może nie 500x gorzej, przecież zwiększyliśmy drop pereł z małż i dodaliśmy drop do niektórych bossów, z czym teraz idzie parę skarg, że tych małż za dużo dropi. :)

@edit

gra ciągle powyżej 500 osób.

zgadzam sie mi z 1 bossa gdzie mam 48lv leci po 3-4 malze :) nie czesto ale leca. Pozatym na rynku widac duzo.

Ale fajne byloby jakbys pomogl z bledem Microsoft Visual C++ bo przez to coraz wiecej ludzi gra na modzie.

image.png

Opublikowano

Strona off :) "Error: Blad polaczenia z baza danych Access denied for user 'vu2042'@'localhost' (using password: NO)" Nie warto mi było pobierać clienta ? :(

Opublikowano

Opłaca się zaczynać gre? Dużo ludzi gra, ile w godzinach szczytu? W ile wbiję max lvl?

Jak na razie pobieram ale nie wiem co z tego wyjdzie. Jakby ktoś mógł to niech odpowie mi na te pytania wyżej.

Z góry dzięki xD

@ Ps. Strona dziala ;p

Opublikowano

Strona wam nie działa.. Wiem jak serw bo nie mam łatki... Którą chciałem pobrać ze strony... Która nie działa.... (sorry za dużo tych kropek lol)

Opublikowano

lamzaz ty tylko byś hejtowal skoro ci się nie podoba to czego tu jeszcze jesteś ;)?

Ja nie hejtuje tylko opisuje sprawę taką jaką jest , coś wymyslilem ? coś dodałęm? nie wiec o co w ogole chodzi? Mowa o plu niby poprawiali bugi ale zważ na to ze teraz z masy ludzi gra garstka , poza tym ja u was na serwerze dostałem banika za free takze swieci nie jestescie , mimo to nie hejtuje czlowieku tylko pisze jak bylo a jak jest , ktos bił smoka gildia nadropil sobie butow ulepek i zwiekszyliscie obrone smoka bo juz 2 gildia dawala rade? to faworyzowanie gildii tej ktora pierwsza ubijala smoka , mimo ze nie celowe faworyzowanie to jednak faworyzowanie.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Ja nie hejtuje tylko opisuje sprawę taką jaką jest , coś wymyslilem ? coś dodałęm? nie wiec o co w ogole chodzi? Mowa o plu niby poprawiali bugi ale zważ na to ze teraz z masy ludzi gra garstka , poza tym ja u was na serwerze dostałem banika za free takze swieci nie jestescie , mimo to nie hejtuje czlowieku tylko pisze jak bylo a jak jest , ktos bił smoka gildia nadropil sobie butow ulepek i zwiekszyliscie obrone smoka bo juz 2 gildia dawala rade? to faworyzowanie gildii tej ktora pierwsza ubijala smoka , mimo ze nie celowe faworyzowanie to jednak faworyzowanie.

Ban za free... mam się smiać czy płakać? Poza tym powtarzam, że gildie miały tyle samo czasu na zabicie smoka.

Opublikowano

Ban za free... mam się smiać czy płakać? Poza tym powtarzam, że gildie miały tyle samo czasu na zabicie smoka.

Tak ban za free , już opisałęm cała sytuacje ubilem 2typków w wieży orkow i pozalili się komus bo po chwili bana wylapalem , pisales ze tylko Ty mozesz banować , wiec to Ty mi wtedy banika dałęs , ja się tym nie przejąłem i mam to gdzies,, wracając do glownej dyskusji to nie kazdy ma/mial tak samo jak 1gildia która ubila smoka i sie czegos tam dorobila , bo np ja zaloze gildie bede chcial ubic smoka to bede mial trudniej i stad mowie iz to faworyzowanie 1 gildii , zmian po takim okresie się nie robi , jedynie dodaje się nowe bossy itp , a co do zmian takie jakie wprowadziliscie to tylko na bete , po to jest beta by ustawic wszystko na ostatni guzik , a nie zebyscie się pozniej bawili w wzmocnianie bossow , pozniej się dziwicie ze ktoś narzeka jak dla nowych graczy jest coraz to ciezej , to zachęca do gry? sami sobie odpowiedzcie czy takie zmiany wam wyjdą na dobre, ale widze nie rozumiecie nawet tego tylko z ryjem na kogos , zero hejtowania to tylko moje zdanie i z tego co widze kilku graczy wyzej..

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Tak ban za free , już opisałęm cała sytuacje ubilem 2typków w wieży orkow i pozalili się komus bo po chwili bana wylapalem , pisales ze tylko Ty mozesz banować , wiec to Ty mi wtedy banika dałęs , ja się tym nie przejąłem i mam to gdzies,, wracając do glownej dyskusji to nie kazdy ma/mial tak samo jak 1gildia która ubila smoka i sie czegos tam dorobila , bo np ja zaloze gildie bede chcial ubic smoka to bede mial trudniej i stad mowie iz to faworyzowanie 1 gildii , zmian po takim okresie się nie robi , jedynie dodaje się nowe bossy itp , a co do zmian takie jakie wprowadziliscie to tylko na bete , po to jest beta by ustawic wszystko na ostatni guzik , a nie zebyscie się pozniej bawili w wzmocnianie bossow , pozniej się dziwicie ze ktoś narzeka jak dla nowych graczy jest coraz to ciezej , to zachęca do gry? sami sobie odpowiedzcie czy takie zmiany wam wyjdą na dobre, ale widze nie rozumiecie nawet tego tylko z ryjem na kogos , zero hejtowania to tylko moje zdanie i z tego co widze kilku graczy wyzej..

Główna dyskusja? Nikt już z tobą na ten temat nie rozmawia bo jest to zbędny spam. Co do bana, jeżeli dostałeś perma po prostu używałeś cheatów i nie musisz już wysilać się, żeby pisać te twoje długie myśli. Dostałeś bana to nie musisz się tym chwalić za każdym rogiem, a jeżeli nie interesuje Cię gra nadal na tym serwerze to po co mi tutaj zaśmiecasz temat.

Opublikowano

Wyrażam swoje zdanie , do tego nie potrzeba rozmowy , o banie wspomnialem lecz wcale sie tym nie chwalac tylko udowodnic ze dajecie za free bany bo ja nie bawię się w granie na dopalaczach nigdy i nigdzie(mieć miałem i uzywalem nie raz lecz po krótkim czasie stwierdzilem ze gra na wspomagaczach w ogole mnie nie rajcuje) nawet z bsa nie korzystam , wierzyć mi nikt nie musi i nikogo nie namawiam by uwierzył mi ktos w to co piszę , lecz faworyzowanie na twoim smiesznym serwerku jest , nowy gracz aby coś zdobył musi się wysilić nie tak jak wczesniej było idziesz na te mini bosy typu bera czy jakos tak bijesz i masz perly kamienie.

Serwera nie polecam iż ADMINISTRACJA zauważyła ze za szybko ludzie wbijali lv i ze strachu ze komus się znudzi serwer lub osiagnie wszystko po prostu się znudzi gra i odejdzie , takze postanowili utrudnic grę poczatkujacym i zatrzymac ich na dluzej zważcie uwagę na to iż tu nie ma nigdzie zmian pod graczy aby coś mieli z tego, zasmiecam temat? chlopie nie pisz ciagle o moim banie tylko o tym co zmieniliscie nawet nie umiesz na to odpisać bez spięć bo wiesz ze mam racje.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Nie Polecam ...

gram tu ponad tydzien dorobilem sie skilli/eq itd

i zaluje ze stracilem tu az tyle czasu

Team ma wszytko gdzies

ok robili poprawki ale tylko na poczatku servera

aha i to co porobili to tylko na gorsze..

jesli ktos szuka latwego mediuma gdzie szybko ulepszycie stalki/bojowe+9 to mozecie wbic

lecz mowie wam ze jak wam cos cofnie (czeste cofki) to nie macie na co liczyc

nie jeden probowal szukac pomocy i GA/GM

macie pewnosc ze w grze wam nigdy nie odpisze:)

56096062140461666809.png

Opublikowano

Nie Polecam ...

gram tu ponad tydzien dorobilem sie skilli/eq itd

i zaluje ze stracilem tu az tyle czasu

Team ma wszytko gdzies

ok robili poprawki ale tylko na poczatku servera

aha i to co porobili to tylko na gorsze..

jesli ktos szuka latwego mediuma gdzie szybko ulepszycie stalki/bojowe+9 to mozecie wbic

lecz mowie wam ze jak wam cos cofnie (czeste cofki) to nie macie na co liczyc

nie jeden probowal szukac pomocy i GA/GM

macie pewnosc ze w grze wam nigdy nie odpisze:)

Jeżeli ktoś ma sensowne pytanie otrzyma odpowiedź, może nie od razu, ponieważ bardzo dużo ludzi pisze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...