Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nostidla.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli ktoś ma sensowne pytanie otrzyma odpowiedź, może nie od razu, ponieważ bardzo dużo ludzi pisze.

brak odp to nic ...

najgorsze jest to ze koles dzis wywalil ponad 30perelek bo mu zawadzaly w eq... a nikt nie chcial kupic ..

bo ten kto zabije ok.10ognistych ( kilka h roboty) ma juz 50malzy z czego ponad 30perelek :P

56096062140461666809.png

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

brak odp to nic ...

najgorsze jest to ze koles dzis wywalil ponad 30perelek bo mu zawadzaly w eq... a nikt nie chcial kupic ..

bo ten kto zabije ok.10ognistych ( kilka h roboty) ma juz 50malzy z czego ponad 30perelek :P

Była już dyskusja na ten temat na forum. Poza tym bardzo podobnie było z mini bossami. Kilka godzin roboty i 30 pereł w eq. :)

@edit

Tak czy inaczej to znów będzie zmieniane...

Opublikowano

Była już dyskusja na ten temat na forum. Poza tym bardzo podobnie było z mini bossami. Kilka godzin roboty i 30 pereł w eq. :)

@edit

Tak czy inaczej to znów będzie zmieniane...

na waszym forum napisalem temat co do dropu z bossow

ci co tam odpisala zgadali sie z takim dropem oraz mnie popierali

a team nawet nie mial checi kliknac w ten temat:)

56096062140461666809.png

Opublikowano

na waszym forum napisalem temat co do dropu z bossow

ci co tam odpisala zgadali sie z takim dropem oraz mnie popierali

a team nawet nie mial checi kliknac w ten temat:)

Cytuje tutaj co odpowiedziałem w tym temacie:

Ciężko tutaj dogodzić. :) Najpierw, że lipa, że znów z minibossów nie lecą perły, a teraz, że za dużo małż. ^^ Dobrze, no ale nic, poprawić mogę, ale to dopiero na przyszłą konserwacje.

Opublikowano

hmm kolejny powod czemu nie polecam...

Gdy pewna gildia sprzedawala postacie za zl

to co 10sec spamowali na forum

dzis ja postanowilem zrobic to samo i ??

blokada chatu 24h + temat deleted :)

aha no i gdy cala gildia sprzedala juz wszystkie postacie

Team usuna dzial "konta" z marketu <3

56096062140461666809.png

Opublikowano

Kolejny padzik... Pozdrawiam ale takim sposobem nie pozyskacie graczy a szkoda serwer fajny a z każdym padem odechciewa się grać... Szkoda

Opublikowano

Ja chcialbym pozdrowic Moda z Forum wyslalem okolo 20 Raportow slusznych dostalem BANA. :) od Atarsi wiec Gratuluje

Dales im za duzo roboty;/

Team nie wie co robi ...

teraz mi zablokowali mozliwosc postania postow...

za nic bo nawet nic nie pisalem :*

56096062140461666809.png

Opublikowano

Ja chcialbym pozdrowic Moda z Forum wyslalem okolo 20 Raportow slusznych dostalem BANA. :) od Atarsi wiec Gratuluje

Ja sobie z nim porozmawiam, zaraz zostaniesz odbanowany.

Dales im za duzo roboty;/

Team nie wie co robi ...

teraz mi zablokowali mozliwosc postania postow...

za nic bo nawet nic nie pisalem :*

Team to nie tylko ja, niestety każdy popełnia błędy. Nie posądzajcie całego serwera po zachowaniu jednej osoby z teamu.

Podaj nick na forum.

Opublikowano

ZabQ ty duzo o tych pomylkach juz wiesz :)

podobno banujesz kazdego bo myslisz ze maja czity

a zapewne w logi nie patrzysz bo nie masz dostepu.. <3

PS : ludzie nadal reklamuja swoje tematy na chacie forum i bana nie maja czemu ?:(

56096062140461666809.png

Opublikowano

ZabQ ty duzo o tych pomylkach juz wiesz :)

podobno banujesz kazdego bo myslisz ze maja czity

a zapewne w logi nie patrzysz bo nie masz dostepu.. <3

PS : ludzie nadal reklamuja swoje tematy na chacie forum i bana nie maja czemu ? :(

"Podobno" i po co wierzyć w durne plotki?

Myślisz, że GM siedzą 24/7 na forum/grze żeby sprawdzać czy ktoś sprzedaje czy nie? Chcemy też dać im czas na zapoznanie się ze zmianą w regulaminie.

Opublikowano

"Podobno" i po co wierzyć w durne plotki?

Myślisz, że GM siedzą 24/7 na forum/grze żeby sprawdzać czy ktoś sprzedaje czy nie? Chcemy też dać im czas na zapoznanie się ze zmianą w regulaminie.

ale powiedzcie mi czemu zmiany zaszly wtedy gdy akurat ostatnia osoba z gildii BaoBao sprzedala postac?

56096062140461666809.png

Opublikowano

ale powiedzcie mi czemu zmiany zaszly wtedy gdy akurat ostatnia osoba z gildii BaoBao sprzedala postac?

Nie wiem, tak wyszło... Poza tym najpierw było, że faworyzuję gildię FORMACJA, a teraz, że BaoBao.. śmieszne. :)

Opublikowano

hmm ja to widze tak...

albo daliscie im sprzedacpostacie na legalu i teraz jest to zakazane...

albo cykacie ze coraz mniej graczy jest i na 'sile' ich tu zatrzymujecie :)

56096062140461666809.png

Opublikowano

@LeinadV2

Myśl co chcesz, już nie ma sensu ciągnąć tej rozmowy. :)

Dziś o 16:00 ZUO! :)

CH3 Pustynia - METINY

CH4 Pustynia - BOSSY

Będzie kilka fal metinów i bossów.

Opublikowano

Ile ludzi online? W jakim królestwie gra najwięcej? Opłaca się grać od nowa? Jak najszybciej zarobić?

Opublikowano

Ile ludzi online? W jakim królestwie gra najwięcej? Opłaca się grać od nowa? Jak najszybciej zarobić?

Graczy ok. 500 każdego dnia. Jinno jak zwykle jest najwięcej. Oczywiście, że się opłaca. :) Zarobić najlepiej raczej w M2 na metinach - z czym nie ma dużego problemu, ponieważ jest zwiększony ich resp dwukrotnie.

Opublikowano

Prosiłem tylko o wyjaśnienie, ale zamiast wyjasnienia dostałem bana, dlatego zgodnie z obietnicą wystawiam screeny tutaj.

Zaraz będzie głupie tłumaczenie, że jest różnica 20kk na koncie, ale screeny te nie są robione od razu po sobie (widac to po minimapie), były dwie transakcje (różnica yang tj 20kk bez 2 yang czyli idealnie dwa razy handel).

Napisałeś w swoim temacie, że czekałeś na te screeny, a dostałeś je wtedy co ja i kilka innych osób, nie napisałeś tematu wyjaśniającego, widocznie to prawda.

http://zapodaj.net/b29b285504aae.jpg.html

http://zapodaj.net/39386acf87535.jpg.html

Oprócz tego Kenny miał dostęp to itemów z IS, które były niedostępne dla innych, np BaoBao.

Opublikowano

Sprawę tą już wytłumaczyliśmy.

Była to wymiana itemów z innej postaci, kolega dał happiemy itemy, a happy Kenniemu. Wymiany te były możliwe jeszcze na początku serwera. Temat i ty zostałeś zbanowany, a temat usunięty, ponieważ nie otrzymałem screena z odkrytymi szeptami na SS.

O tych itemach z Kennym w IS to ja pierwsze słyszę. Marna próba zniszczenia reputacji serwera. :P

@edit

I jeszcze GM nie mają dostępu do komend /item itd. więc jakiekolwiek transakcje z graczem a GM to albo wymiana itemów dwóch graczy, albo GM przerzucił ze swojej prywatnej postaci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...